Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Dejlige svensker!
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Rebic ind før Piatek. Måske polakken alligevel er på vej væk.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Flot sejr og uden et eneste kort.

Havde vi dog bare haft Ibra fra starten af sæsonen, havde det måske set bedre ud. Han løfter i den grad det her hold.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Tja, alternativt at Pioli ville have en spiller ind de arbejder mere baglæns.

Hvis Piatek kan finde sig i at være backup for Zlatan, mener jeg faktisk vi har en fin angrebsroster; Zlatan/Piatek + Leao/Rebic. Vi skal jo huske på, at de to sidstnævnte faktisk begge blev købt ind til en seconda punta rolle.

Jeg ville hellere have Politano ind for Suso og potentielt en erstatning for Kessíe, som er ALT for dårlig teknisk, til at spille på en to-mands midtbane.

Jeg kan dog ikke lige pege på det rette bavn på stående fod. Bakayoko?
Skrevet af Martinovic
Bakayoko ville kompensere for Bennacers manglende fysik. Desværre kædes vi ikke sammen med ham for tiden.

De 35 mio. euro havde været givet godt ud, og måske vi endda kunne have presset Chelsea på prisen. Jeg mener, Bakayoko kun er lejet ud til Monaco.
Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Grundet gårsdagens sejr og gode præstation sidder jeg allerede og ser frem mod næste kamp. Hvem skulle have troet, at det skulle ske i denne sæson?

Næste kamp er hjemme mod Udinese. Kigger vi lidt på statistikken, så viser det sig at Udinese er meget skidt kørende på udebane, omend vi heller ikke ser for skarpe ud på hjemmebane. Udinese spiller en 3-5-2, hvilket i min optik kan modsvares perfekt ved at fortsætte en flad 4-4-2. Udineses backs er ikke vanvittigt dygtige en mod en, hvorfor det vil give god mening at lade vores backs stå 1-1 mod deres, og dermed bruge vores sideliggende midtbanespillere (Samu og Jack/Paquetá) til at skabe overtal på den centrale del af banen. Derudover skal Leao ud og spille bredt, for dermed at skabe mere plads til Zlatan i boksen. Her bliver det alfa og omega at minimum to af vores fire midtbanespillere også kommer til at være at finde omkring eller inde i modstanderens boks.
Sempre Milan.
Skrevet af Lentini17
Fly Emirates forlængelsen er på trapperne. Så får vi første fingerpeg omkring Gazidis´ arbejde. Ikke at denne forlængelse og summen deraf er altdefinerende, fordi Gazidis skal måles på egne udtalelser om at alle storklubber har 3 store sponsorer. Pt. har vi en i netop Fly Emirates - alligevel vil det være en rimelig rettesnor ift. om Gazidis har været/er pengene værd.

Jeg er skeptisk. Uden CL-fodbold er det svært at opgradere aftalen synderlig meget.
Skrevet af Rossoneri
On that note. Meldingen går på, at parterne er enige om en ny aftale.

Grundbeløbet skulle være en anelse lavere, mens der omvendt er mulighed for nogle performance-baserede bonusser.

Det fortæller fuldstændig historien om, at der skal findes nye sponsorer.

Fly Emirates synes nærmest default-løsningen for klubber, hvis ledelse kører på autopilot.

Jeg forstår ærligt talt ikke, at man ikke er gået benhårdt efter en sponsor i Asien, hvor Milan er blandt de største brands.

Elliott er ikke til megen nytte i den sammenhæng, da deres nærvær i høj grad er US baseret.

Gazidis skal spidse blyanten gevaldigt. Ellers skal Braida være mere end velkommen tilbage.
Skrevet af Martinovic
Det er nogle løntunge spillere, vi mister nu og til sommer.

Borini er vel næsten officiel? 2,5 mio. euro.

Biglia er væk til sommer. 3,5 mio. euro.

Reina har udløb i 2021, men jeg kan ikke forestille mig, at han vender tilbage, med mindre Aston Villa rykker ned. Det gør de måske nok, men han ville næppe skifte til Villa, hvis det ikke var fordi, at han ønskede spilletid. Jeg mener, han får 3,5 mio. euro om året.

Bonaventura har udløb, men hvor bliver den forlængelse af? Det samme med Donnarumma og Romagnoli.

Zlatan har udløb, men jeg er ret sikker på, at han tager en sæson mere.

Rodriguez, Musacchio og Calhanoglu har udløb i sommeren 2021. Jeg håber, de bliver solgt til sommer alle tre.

Mojn do!
Skrevet af Lentini17
Hmmm kører historier, i det små, om at der allerede ligger en underskrevet aftale mellem Elliott og LVMH. Braida som hovedfigur i forhandlingerne. Skal se om jeg kan finde ud af lidt mere.
Skrevet af Rossoneri
Luca Serafini skriver i hvert fald på Twitter, at der er fundet en aftale, som bliver gennemført, når det ligger godkendelse på stadionplanerne.

Hvis det står til troende, er det trods alt en væsentlig x-faktor.
Skrevet af Lentini17
Det er også fra Luca Serafini, de alle har historien fra. Bernard Arnault har allerede kaldt det fake news. Så ved ikke hvor meget vi skal lægge i det. Godt nok var Serafini første mand til at proklamere at Rino ville stoppe ved udgangen af sæsonen, men ellers har jeg ikke rigtig noget indtryk af manden. Andet end jeg engang imellem læser hans kommentarer og klummer.

Skulle historien vise sig at være sand, så får Scaroni og specielt Gazidis en bunden opgave. De skal have den stadion aftale igennem snarest muligt. Videre skal projektet også være "lækkert" i den forstand at vi ikke snakker renovering eller andre mærkelige ideer med 2 stadions klods op og ned af hinanden.
Skrevet af Martinovic
2050 er året, hvor vi får nyt stadion, så det har lange udsigter i det italienske.

Det er spøjst, at et nyt ejerskab bliver dementeret lige så hurtigt, som rygterne kommer frem.

Det vil dog være en spændende ejer at få ind, men mindst lige så spændende med hensyn til ledelsen - om der igen skal skiftes ud etc.
Mojn do!
Skrevet af Lentini17
Jeg er kørt noget død i de ejerskifter. Fordi nok er det vigtigt at vi har den rette ejerkreds, men skiftende ejerskaber betyder som regel skiftende ledelser, hvilket betyder nyt syn på tilstanden og formentlig nye strategier der skal efterleves.

I blame Berlusconi.
Skrevet af Rossoneri
Man kan også notere sig, at Il Sole 24, den anden dag, skrev, at der ikke var forhandlinger i gang.

De plejer at være ganske velorienterede på de finansielle aspekter.

Gevinsten ved at få Arnault ind som ejer, ville være muligheden for et meget markant sponsorat.
Skrevet af Martinovic
Berlusconi og Galliani har lige så stor skyld i klubbens deroute, som de har skyld i klubbens succes.

Manglende nytænkning er årsagen til, at klubben ligger og roder, hvor den gør.

De penge, som klubben fik ind for Zlatan og Thiago Silva, er småpenge sammenlignet med de beløb, klubben er gået glip af for manglende CL-kvalifikation.

Hvis Elliot var vores permanente ejer, beholdt jeg dem hellere end gerne, men det er de ikke, og derfor håber jeg på en ny ejer hurtigst muligt. Derfor er rygterne om Arnault spændende og må gerne have noget på sig, men jeg har det ligesom dig, at jeg er kørt død i dem, fordi de dementeres så hurtigt efter.
Mojn do!
Skrevet af Lentini17
Nja, altså det var jo det lidt underlige med Il Sole 24 Ore. Fordi Carlo Festa og Marco Bellinazzo modsiger hinanden på det punkt. Festa siger at det hele er pure opspind hvorimod Bellinazzo siger der er noget om sagen, men at det kredser omkring stadion hvorfor der pt er stilstand, fordi der ikke er sket en udvikling på det punkt.

Bellinazzos historie læner sig imo op af det Serafini hævder.

Det kan jo også være at vi har tale om at LVMH skal være storsponsor, evt navnesponsor til det nye stadion? Who knows? Det kunne forklare hvorfor de så hårdnakket dementere ejerskabshistorierne. Det er selvfølgelig bare et gæt.
Skrevet af Rossoneri
Det er umiddelbart et godt bud. Et yderligere kunne være, at de skal gå ind som mindretalsaktionær.
Skrevet af Lentini17
Det kan være en sammenslutning af det. Lidt som Allianz er det i Bayern. Foruden at være navnesponsor til stadion er de så vidt jeg mindes også en del af ejerskabet på en eller anden facon. Adidas ligeså tror jeg (skal jeg lige tjekke op på). Giver ræson udi at Elliott tidligere har studeret "Bayernmodellen" indgående.
Skrevet af Lentini17
Fik lige tjekket hurtigt op på Bayerns struktur. Det de har gjort eller formået er at Audi, Allianz og Adidas har købt sig ind i klubben som strategiske partners. Alle med 8,33%. I øvrigt har alle hovedsæde i regionen.
annonce
0