Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Det er heldigvis ikke livsnødvendigt med en erstatning, da både Castillejo og Paqueta kan spille pladsen. Jeg vil hellere beholde dem end give 25 mio. euro for Politano.

Desuden vil det være en sejr i sig selv at slippe for Suso. Jeg håber, en spansk klub henter ham.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Officielt med Borini til Verona. Det skulle bare være sket tilbage i sommeren 2017, men dejligt at få luget ud i de dyre drenge, som alligevel ikke spiller.
Mojn do!
Skrevet af Ibraleoni
Ciao ragazzi,

Er der nogen der ved hvor man kan se coppa kampen imorgen?
Skrevet af Rossoneri
Man har tidligere kunne streame fra hjemmesiden.

Alternativt via Rai med VPN.
Skrevet af Milanistar
Hmm. Altså med Ibra tilbage på holdet kan vi jo i princippet godt gå tilbage til Sheva-Pippo spillestilen med deciderede wingbacks og to kontrollerende midtbanespillere (Kessie/Krunic og Bennacer) samt en mere offensivt orienteret som også kan skyde udefra (Hakan eller Jack). Paquetá på en 10´er og så Zlatan og Piatek i boksen, hvor sidstnævnte i øvrigt er stærkest. Det kaster dog på ny tvivl på købet af Leao, medmindre han er dygtig nok til at spille en fri rolle. I så fald kan man spille ham på 10´eren som udgangspunkt, hvorfra han kan søge ud på kanterne eller spille direkte kombinationer med Zlatan eller sende Piatek af sted i dybden. Tvivler dog på at Leao har overblikket til dette.
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
Måske vi får nogle svar omkring det der var tænkt som angrebsduo fra sæsonstart. Det meldes i hvert fald, at Piatek og Leao starter på toppen (4-4-2).
Skrevet af Rossoneri
RR meldes klar for PSV. Der skulle være tale om lån for resten af sæsonen med obligatorisk køb på €6m.

Nuvel, Rodriguez har ikke imponeret i lang tid, men vi taler trods alt om en stamspillere på det schweiziske landshold med noget der ligner stjernestatus i Bundesligaen. Men €6m er godt nok sløjt.

Spørgsmålet er då hvem erstatningen bliver.

Der har total radiotavshed på rygtefronten. Kurzawa har tidligere været nævnt, men han har, efter sigende, afvist Inter fordi han vil til PL. Dermed er vi næppe en option.
Skrevet af Rossoneri
Med henvisning til ovenstående, kunne Ghoulam på lån med option, værre en glimrende mulighed. Han synes i hvert fald ikke at have den store fremtid i Napoli og han ville omvendt passe perfekt ind hos os med sine offensive kvaliteter.

Desuden meldes både Sevilla og Atletico interesserede i Suso. Det er i hvert fald to klubber der ikke bør have problemer med at kaste noget der ligner €20m på bordet.
Skrevet af Martinovic
Jeg synes, det er direkte forkasteligt, hvis klubben sælger en schweizisk landsholdsspiller for sølle 6 mio. euro. Kan vi ikke snart få nogle kompetente folk ind i den ledelse...

Jeg tænker ikke, at vi skal have en potentiel starter til venstre back, da Theo vil sætte sig på pladsen.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Ikke at jeg er begejstret for de tyrkiske klubber, men Rodriguez vil til Fenerbahce. Forhåbentlig er de villige til at betale mere end 6 mio. euro for ham.

Jeg vil næsten foretrække at leje ham ud og hente ham tilbage igen til sommer. Han skal til EM til sommer og vil have spilletid, hvorfor det giver mening at leje ham ud.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/148760/laxalt-milan-return

Og så dukkede denne op. Laxalt som backup for Theo vil være fint.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://sempremilan.com/sm-arnault-close-to-e1bn-purchase-of-milan-talks-with-allegri-the-role-of-zlatan-and-boban?utm_source=rsn&utm_medium=rsn&utm_campaign=gac0047&fbclid=IwAR1ptfzanJcCew-eqNnKajkZECc6SpXsJ6T6dnKOZNobs7TkM6SRGfQfO-E

Interessant læsning.

Det forklarer, hvorfor klubben ikke har været så aktive på transfermarkekedet her i januar, da det vil være op til den nye ejer, hvordan klubben skal styres.

Allegri til næste sæson skulle være målet til trænerbænken.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Di Marzio og andre afviser, at mødet med Laxalts agent skulle omhandle en retur.

Det handler snarere om et salg til Spanien, hvor flere klubber skulle gave vist interesse.

Endnu en fint move for st trimme klubben, da der ikke er en obligatorisk klausul i aftalen med Torino.
Skrevet af Rossoneri
Glimrende halvleg af Piatek med klassisk Piatek-mål og oplæg til Castillejo.
Skrevet af Rossoneri
Godkendt kamp uden at vi imponerer.

Bennacer og Krunic var gode centralt. Sidstnævnte viste at han også kan levere en defensiv balance.

Rebic viste faktiske mange positive tegn og ham og Piatek havde fin indbyrdes forståelse.

Begge har dog et par afbrændere og med lidt mere skarphed, havde Piatek lavet hattrick.

Desuden viste Kjær god autoritet og dirigerede sine holdkammerater fra første fløjt. På den konto tror jeg han er en stor gevinst.

Og så hamrer Theo en kanon-kasse ind. Jeg vil påstå, at han er den bedste offensive back i ligaen.
Skrevet af Martinovic
Håber ikke Suso og Ünder bytter. Vi har haft meget begrænset succes med tyrkiske spillere og trænere. Desuden slår Ünder mig mest som en højre angribertype, og da vi er gået væk fra 4-3-3, er det no go.
Mojn do!
Skrevet af Lentini17
Meget enig. Ünder har i virkeligheden haft en meget lig karriere i det italienske Hakan. Jeg vil angribe det på deres respektive psyker som ikke robuste nok. Jeg vil ikke applaudere en sådan tilføjelse. Tænk at erstatte en mentalt svag Suso med endnu en ukonstant spiller.

Der virker dog til at være nogle samtaler igang.

Modsat positivt, så virker det til at gløderne i interessen for Dani Olmo, begynder at blusse op. Der er jeg noget mere positiv indstillet selvom det kræver en afgang af enten Lucas eller Suso. Modsat nærmer jeg mig dog syv sind ift hvad i alverden vi køber ind til? Det er dog en Boban anført mission.

Nu har jeg været lidt efter Maldini. Så nu skal jeg også rose ham når påkrævet. Grunden til at Todibo ikke havnede i Milan beroede sig på agenten ville have sig bedre betalt. Den var Maldini ikke med på, og så fik agenten trumfet Schalke 04 igennem istedet for. Det syns jeg i øvrigt signalerer at enten er spilleren ligeglad med destinationen, eller at han er en vatpik der styres for meget af en agent der har for store økonomisk interesser. In eather case giver det mig en vattet personlighed. Dem har vi rigeligt af for tiden.

Jeg er en kende træt af grådige agenter. Og generelt træt af de absurde beløb. Den værste jeg har set i længe er Haalands transfer til Dortmund, hvor over halvdelen af det samlede beløb røg i lommerne på farmand Haaland og Raiola.
Skrevet af Rossoneri
Modsat nærmer jeg mig dog syv sind ift hvad i alverden vi køber ind til?

Tænkte præcis det samme. Olmo er mezzala eller trequartista.

Det rimer umiddelbart ikke på en 4-4-2, med mindre tanken er at spille ham som en venstre wing.
Det ville selvfølgelig ikke være første gang man bruger en sådan type som wing - Bonaventura er et godt eksempel.

Som jeg forstår det, er det dog også en operation til sommerens mercato.

Reina var i øvrigt ude og løfte sløret lidt for den mangel på strategi og, ikke mindst, eksekvering der har været i klubben.

I flg ham selv, blev han hentet ind fordi Donnarumma skulle sælges. Det blev han som bekendt ikke og derfor har vi rendt rundt med en gigantisk lønpost på keeperposten i 2 1/2 sæson.

Tanken var jo fin, hvis man rent faktisk havde castet ind på Donnarumma i din tid. Så kunne man udvikle Plizzari med Reina som mentor.
Men ideer på tegnebrættet gør det ikke alene...
Skrevet af Martinovic
Kender I til ham Dani Olmo?
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Kender I til ham Dani Olmo?

Det er en spiller vi har haft i kikkerten i flere sæsoner. I hvert fald var der tale om ham allerede i Mirabellis tid, hvor man kiggede nærmere på en række spændende navne i Dinamo Zagreb.

Faktisk var der tale om et bytte mellem Halilovic og ham (pudsigt nok indgik Olmo som en del af handelen der sendte kroaten til Barcelona i sin tid).

Olmo var den (vel nok) største oplevelse på det spanske U21 hold der blev europamestre sidste år.

Jeg kan ikke påstå, at jeg har set mange kampe med ham. Men jeg har fulgt en del med i omtalen af ham.

Han spiller typisk som 8er i en 4-3-3 i Dinamo, omend de er ret fleksible i deres system. Han er også brugt som 10er i en 4-2-3-1. Samme position indtager han for U21 landsholdet. Derudover har han fået fuld debut for Spanien, hvor han scorede i sin første kamp.

Umiddelbart er han kendt for sin fart med bold (noget vi mangler), gode teknik og et fint overblik for sin alder. Jeg har flere gange set ham sammenlignet med Kevin de Bruyne.

Mit bud er, at han ses som erstatning for Paqueta. Det efterlader så spørgsmålet om formation.

Med Rebic optræden onsdag aften, mener jeg dog det ville være super interessant at se en 4-3-3 med netop Rebic og Leao på kanterne af Zlatan.
annonce
0