Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini17
Jeg skal ikke prale af at kende Dani Olmo super indgående. Dertil er min lyst til den kroatiske liga trods alt for lille. Men så ham i U-slutrunden hvor det godt nok var Ceballos som stjal rampelyset hos Spanien. Har set ham nu også i denne sæsons europæiske kampagne.

Syns han er bedst centralt i banen hvor han automatisk blir mere involveret og gerne vil involveres. Gør det dog også fint på kanterne. Driblestærk, kvik i tanke, godt skud fra distancen og nogle kvikke fødder.

Men ift 4-4-2 vil hans rolle ligge på kanten imo. Og bedst positioneret til venstre. Og det er det som undre en smule fordi vi faktisk er besat numerisk der i øjeblikket hvorimod vi nok snarere er smalle centralt fordi Biglia igen igen igen er skadet, og rent kvalitativt kunne vi godt tage et hop derinde istedet for.
Skrevet af Nerazzurri
Jeg ved ikke om den har været oppe og vende i tråden før, men interessant at høre fra den lejr.

https://www.forbes.com/sites/chloeberesford/2020/01/08/former-ac-milan-executive-david-han-wants-to-set-the-record-straight/#1f222371719f
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Rossoneri
@nera
Personligt har jeg ingen interesse i at høre mere til Li.

Han (situationen) var et trist kapitel i Milans historie og jeg synes egentlig at konklusionen et ganske simpel.
Skrevet af Lentini17
Jeg kan godt forstå den journalistiske vinkel, hvori det er interessant at en udtalelse fra kineserne, fordi de sank jo i jorden sekundet efter de mistede kontrollen med deres aktiv.

Men artiklen byder ikke rigtig på noget substans som sådan. Ikke andet end man flere gange tager sig selv i at tænke; amatører, amatører og amatører igen.
Skrevet af Lentini17
Ift Dani Olmo tror jeg han kommer til i dette vindue. Han er ikke rapporteret skadet, men er uden videre plukket af holdet til Zagrebs træningskamp imorgen. Det lugter lidt..
Skrevet af Rossoneri
Nenad Bjelica sparer os for flere spekulationer. Han fortæller i hvert fald, at Olmos udeladelse skyldes dialog omkring transfer.

Der er dog fortsat uenighed i italienske medier om hvornår en potentiel transfer vil gå igennem.

Hvis det først er til sommer, kan man undre sig over at Bjelica "ikke vil risikere noget for klubben" som han udtaler.

Kommer Olmo til, er det interessant hvad der ellers kommer til at ske. Både hvad angår transfers og formation.
Skrevet af Martinovic
Spændende hvad den kollapsede handel mellem Inter og Roma kommer til at betyde for Politano.

Kan vi nu få solgt Suso og Kessie, bør der være penge nok til at hente Politano og Olmo.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Pioli udtalte forleden, at holdet er taktisk anderledes skruet sammen med den nye formation. Det har også givet andre roller til backerne.

Det er ikke fordi, at jeg skal springe rundt i formationerne, men hvis Olmo kommer, er det måske mest oplagt at bruge ham som højre mezzala i en 4-3-1-2. Bennacer regista og Bonaventura venstre mezzala.

Den offensive midt er spørgsmålet, med mindre Olmo kan skubbes frem på den plads.

Vi skal bare have en masse løb omkring Zlatan som med Robinho og Boateng.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(481202222907)
Den offensive er da overhovedet ik et spørgsmål - det kan da kun være Paqueta, som skal spille den! Nu har vi endelig fået en angriber, som kan finde ud af at holde fast i bolden og give plads til ham
Skrevet af Slettet(481202222907)
Men når det så er sagt, synes jeg, at vi bør holde fast i en 4-4-2 for nu
Skrevet af Martinovic
Jeg ser også helst Paqueta på den offensive, men det virker ikke som om, at der er tillid til ham.

Måske han netop skal have en masse tillid for at få indfriet forventningerne.

Jeg tror heller ikke, at vi skifter. Castillejo har haft et par gode kampe og vil starte på den højre kant.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Olmo og Bonaventura på de to 8ere ville givetvis være en katastrofe ift balancen.

Skulle man se på en anden formation, skulle det være 4-2-3-1, med to balancerende 6ere og Olmo på 10eren.

Mit bedste bud er, at et køb af Olmo er lig med et salg af Paqueta. Ikke mindst ift økonomien.
Skrevet af Lentini17
Nicoló Schira er også på Dani Olmo historien nu. De små kilder omkring Milan(som har vist sig uhyggelig præcise i deres rapporteringer) melder dog om problemer nu som består i at agenturet for Dani Olmo forlanger 7mio€ i kommission af klubberne + pct af et eventuelt videresalg. Den bider Boban ikke på. Og det har han meddelt agenten, som er udsendt af Juanma.

Det er også lige 25% oveni købspris + pct på fremtidigt salg.

Min irritation imod agenter er støt stigende.
Skrevet af Lentini17
Paqueta har i øvrigt interesse fra Valencia og Bayern foruden PSG.
Skrevet af Martinovic
Milan må bare ikke blive ivrige. Paqueta bør minimum koste 25-30 mio. euro.
Mojn do!
Skrevet af Lentini17
Du skal have minimum ca. 28mio€ for ikke at lide et Capital loss på Paqueta. Så prisen ryger ikke derunder og umiddelbart ift de kilder jeg følger, så holder Milan hidtil ret hårdt på de 35mio€. Nu er vi jo også i færd med at afgive Rodriguez for små mønter.

Raiola har travlt i disse dage i er forsøg på at anbringe Suso i Spanien. Idag har han været i kontakt med både Sevilla og Valencia. Atlético er også nævnt, men det tror jeg mere er Raiola som smider lidt brænde på bålet. Jeg har om noget svært ved at se Suso og Diego Simeone i skøn forening.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/148883/milan-baulk-olmo-demands

De er så griske de agenter.

Håber snart FIFA skrider ind.
Mojn do!
Skrevet af JallaKongen
"Min irritation imod agenter er støt stigende."
- Lentini17

For mig er irritation forlængst blevet til et regulært had, de er en kæmpe cancer for fodbolden og FIFA, UEFA, eller hvem det skal være, er nødt til at træde ind og begrænser deres groteske og ødelæggende ageren imellem klubberne, hvor de tjener mega summer med at sætte klubber op imod klubber, klub imod træner, træner imod spiller, ofte baseret på løgne for at tjene fede penge osv; sæt resten af pesten ind selv.

Hvor ofte har den fede giftige slange Raiola ikke siddet ved flere sider af bordet, og forhandlet med sig selv, for at tjene en hulens masse til sig selv, og alt det på bekostning af klubberne?
Det må stoppest.

Pludselig blev Moise Kean tilbudt Milan, Inter, Roma og hvad faen ved jeg af agenten/slangen Raiola, hvor hverken Everton som klub, eller træner i klubben eller nogen anden vidste noget som helst; bortset fra agenten selvfølgelig, som så en mulighed for at tjene penge til selv.
Det må stoppest.

Mikkel Beck, som agent, satte krav til Sevilla før seasonen startede, og endda før transfer vinduet var stængt, og derfor før den endelige trup var på plads, at Simon Kjær skulle spille fast, ellers skulle han bort.
Samme agent som har forhandlet en kontrakt med klubben, som gør, at han udmærket vidste at han ikke havde noget som helst at skulle have sagt, med hvem spiller og hvem ikke spiller, da Sevilla træneren skulle sætte hold.
Det må stoppest.

At agenter tilbyder spillere til andre klubber da kontrakten er udgået, det er fint nok.
At agenter så forhandler løn og andre ting og sager for spillere med klubber, det er også fint nok.

Men det er fanden ikke okey, at spillere som har 2-3 år tilbage af en kontrakt som de selv har skrevet under på, bliver tilbudt rundt til pengestærke klubber, for at agenterne skal tjene fede penge - det burde regulært være ulovligt.
Hvis klubben som spilleren har skrevet kontrakt med, ikke er interesseret i et skifte på det tidpunkt, så skal agenten holde sin kæft.

Har en klub lyst til at sende et tilbud til end anden klub på en kontraktet spiller, fint nok.
Men agenten skal holde sig borte og holde kæft indtil tilbuddet er accepteret af den sælgende klub, og så kan han komme og gøre sig arbejde for klienten, og forhandle en kontrakt på plads.

Det er fanden ikke okey, at agenter sidder flere pladser til forhandlinger, og på den måde presser penge ud af både spiller og klub.
Det er fanden ikke okey, at agenter planter falske historier om en klients utilfredshed, for at kunne tjene penge på et salg.
Det er fanden ikke okey, at agenter gør alt hvad de kan, for at ødelægge en spillers forhold til træner og klub.
Det er fanden ikke okey, at agenter tilbyder kontraktede spillere til øst og vest.
Det er fanden ikke okey, at agenter blander sig i indre anliggender i klubber.
Det er fanden ikke okey, at agenter prøver på at sætte hold i klubber.
Det er fanden ikke okey, at agenter truer klubber.
Plus en masse andre ting som man læser om dagligt om agenter, som fanden ikke er okey - herregud det bliver flaget og reklameret med fair play og respekt over alt, og så alligevel giver man agenterne lov til at fuldstændig manipulere alt og alle, de er en regulær drabelig cancer for the beautiful game.

Catch the drift?

Skrevet af Rossoneri
@jalla
Hvordan har du det egentlig med agenter? Det synes jeg ikke fremgik helt tydeligt...hehe

Jeg er sådan set enig.
Behovet for agenter er der helt klart - fodboldspillere er ikke det klogeste folkefærd (set over en bred kam).

Og tingene bliver selvfølgelig også mere udtalte når der er så store penge i spil.

Men det er egentlig en meget normal mekanisme - ansatte i erhvervslivet der har/kan have stor værdi for en virksomhed, tager sig godt betalt.

Jeg har fx været i en virksomhed, hvor man fik $10K hvis man refererede til en sælger ifm rekruttering og denne blev ansat.

Omkring den konkrete sag, synes jeg egentlig det er fint at Milan ikke hopper med på vognen. Der er for mange ubekendte til, at man kunne retfærdiggøre sådan en investering.

Se bare i Juve, hvor man nærmest har afleveret nøglen til pengekassen til diverse agenter og familiemedlemmer til spillere.

Omvendt er problemet selvfølgelig, at man risikere at misse ud på ens primære transfermål.

Jeg håber vi finder en løsning omkring både Olmo og Paqueta.

Førstnævnte ser meget spændende ud og jeg bilder mig ind at han er blevet virkelig grundigt scoutet.

Jeg havde kæmpe forventninger til Paqueta. Og han kan helt sikkert noget specielt.
Men nu er der altså tre trænere der ikke har formået, at udvikle ham i væsentlig grad og hans gennembrud har vi fortsat til gode.

Og så kan man heller ikke udelukke, at han er endnu et navn i rækken af brasilianske spillere, der ikke formår at falde til i Europa.
Skrevet af Rossoneri
Jeg ser flere steder Emre Cans navn nævnt. Hvis vi kan sælge Kessíe og få ham ind til at spille ved siden af Bennacer, ville det være en væsentlig opgradering.
annonce
0