Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Milanistar
Skulle Olmo-handlen ske vil jeg mene, at han gør sig bedst på 10´eren. Men han kan også sagtens spille til højre i en 4-4-2, dog ikke som en rigtig kantspiller.
Køber vi Olmo mener jeg også at vi bør sælge Paquetá da de to udfylder samme plads i truppen.
Sempre Milan.
Skrevet af Lentini17
Hehe, Jalla. Det var lidt af et rant. Fodbold uden agenter kommer ikke til at ske, og det skal det heller ikke imo. Men det trænger til en ordentlig regulering. Jeg tror dog det er mere teknisk som så at gennemføre en sådan regulering. Overall synes jeg der er flere punkter man skal tage alvorligt, bl.a. at top 30 i Europa tjener mere end alle andre klubber tilsammen.

Jeg tror ikke på man kan gøre meget rent økonomisk, hvad angår tidligere forslag såsom salary cap, ekstra beskatning på transferbeløb osv. Tror man skal over i retningen af det Gab Marcotti har fremført nogle gange omkring restriktioner på spillere. Men det er en anden snak.
Skrevet af Lentini17
Emre Can er et godt bud på selve profilen der søges. Men hvorledes han vil tage en 50% cut på sin løn er nok over i den mere tvivlsomme kategori. Selvom jeg syns der er underligt stille kunne jeg godt se nogle engelske klubber være nærmere på at honorere hans lønkrav.

Hvad angår Lucas, mangler han at spille "konkret" imo. Det betyder færre berøringer, hurtigere spil og mindre rulninger under sålen på ligegyldige steder på banen. Indtil han lærer bare de basic elements er det svært rigtig at positionere ham. Fordi han har en masse værktøjer, men hvor er manden egentlig bedst?
Skrevet af Milanistar
I Flamengo spillede han venstre mezzalla med en offensiv venstreback som var dygtig til at kombinere. Det kastede især mange næstsidste samt tredjesidste fødder på bolden af sig, altså mange assists fra ham selv og mange frispilninger til venstrebacken, som så lagde bolden ind til angriberen.

Han er dygtig til at holde fast i bolden, og jeg synes man bør give ham kontinuerlig spilletid sammen med Leao og Zlatan henover forårssæsonen fordi det potentielt set er en trio, som kan gøre ondt på de fleste hold hvis navnligt Zlatan kan få Lucas til at fatte det der med at slippe bolden hurtigere.

Slipper vi Kessie og Biglia bør vi have råd til Emre Cans løn.
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
"Problemet" er bare, at det også er Bonaventuras plads. Hans spilintelligens og overblik, mener jeg er en central brik i vores offensiv.

Og har Pioli tænkt sig at fortsætte med 4-4-2?
Skrevet af Lentini17
Det er godt nok en lettere speget sag, den med Dani Olmo. Det virker til at der er en masse intressenter indover hans fremtid. Alt fra agenter, fædre til Doyen. Og gangster Mamic har ikke tænkt sig at overholde nogen aftaler han tidligere har indgået med Doyen.

Fra my point of view virker det til at Milan og Zagreb er enige om 20+5mio€. Så må vi se om Leipzig og Leverkusen begynder at røre på sig. Fraset Milan er de pt eneste to andre konkrete klubber på Olmo.

Bara (agenten) nægter pure at agenturet har forlangt 7mio€ i kommission, 3mio€ signon fee + pct for et potentielt fremtidigt videresalg. Den giver jeg meget lidt for. Jeg har dog ingen basis for det andet end egen intuition.

Er der bund i den historie, så har hverken Mamic eller Boban tænkt sig at honorere agenturet med den slags penge. Hvorfor Boban skulle have taget et step tilbage, og bedt folkene omkring Olmo (faderen) at tage en beslutning. Den summer Olmo så over mens de afventer de to tyske klubber.

Så er der hele affæren med Doyen og Mamic, hvor Doyen skulle have en aftale om betaling på 50% af et kommende salg. Det er så ligeledes noget Mamic ikke vil honorere. Så nu slås de to parter internt. Olmos værdi vil også være støt dalende idet han til næste vinter kan forhandle frit med alle pga en kontrakt der udløber. Så skal der cashes ind på Olmo, er der ved at være tid. Mamic kører imo ret højt spil.

Så alt i alt - holder historien er det et stort masseslagsmål med alle mulige intressenter på hver sin side.
Skrevet af Lentini17
Så skal vi i øvrigt holde lidt øje med Luan, vores brasilianske angriber på Primaveraen, som vi hentede i sommers hos Lazio. De seneste 4 kampe har kastet 6 scoringer af sig.

Nuvel, det er Primavera 2. Men alligevel.
Skrevet af Milanistar
Svært hvis Jack skal spille også. Det er også derfor at vi egentligt bør spille 4-3-1-2, som var planen fra begyndelsen. På den måde får vi både plads til Jack og Lucas, hvorom det igen reducerer Samu til en jokerrolle.
Defensivt kunne det også se godt ud med en Can sammen med Bennacer som mere kontrollerende midtbanespillere.

Men lad os nu se, hvad det bliver til. Olmo peger i hvert fald hen mod at vi skal spille med en offensiv midtbanespiller centralt
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
Idiot Donnarumma.

Kan han ikke bare blive i det skide mål.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Hvad fanden tænker han på??!!
Skrevet af Martinovic
Taktisk er det helt i skoven. De har ingen problemer med at spille bolden frem. Pioli må få lukket deres wings ned.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Vi spiller jo helt ekstremt dårligt.
Skrevet af El Rifle
Hvorfor er Donnarumma begyndt på at tage på skovtur hver kamp?
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af MVM
Kjær og Romagnioli virker som et fint match
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Martinovic
Vores offensiv er helt væk. Bonaventura ligner en gammel mand.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Jeg fatter ikke, hvad pointen er med wings, når de ikke kan sætte en mand. Det løber hele tiden ud i sandet for Bonaventura og Castillejo.

Det kan kun blive bedre efter pausen. Leao har knap nok rørt bolden.
Mojn do!
Skrevet af MVM
Indlæg indtil Zlatan har virket ok, det er primitivt men det er her Milan har været farligst
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Martinovic
God redning af Donnarumma. Kjær så ikke alt for hurtig ud i den situation.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
1-1 Rebic!

Sikke en start på 2. halvleg.
Mojn do!
Skrevet af MR. Buur
Kjær har spillet en solid første halvleg og har lavet få fejl, det lover godt.

Milans spil i første halvleg virkede sløjt og her hvor de er kommet foran bliver det interessant om de kan løfte niveauet.
Dejligt at se Zlatan igen, men han virker noget rusten og tung.
Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
annonce
0