Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Sandheden om Zlatan i dag er vel, at han ikke slår til når det gælder.


Jeg synes, du er lidt hård ved ham. Han skaber plads til sine medspillere, som har fået en helt anden tro på tingene rent offensivt.

Castillejo, Leao og Rebic spiller som forvandlet.

Zlatan skal i bedre form, så skal han nok blive mere afgørende.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Zlatan har to chancer han skal sætte ind. Det er hans job. Han bidrager med nul og niks i defensiven hvilket forpligter ift hans offensive bidrag.
Skrevet af Martinovic
I 2. halvleg gik vi over til en 4-2-3-1 med Leao som den offensive centralt. Det fungerede egentligt ret fint offensivt.

Defensivt halter det gevaldigt. Måske fordi Theo og Conti ikke er fandens stærke til at forsvare.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Hold da op en anden halvleg, skide underholdende og selvom vi sejler defensivt, så stor respekt fra min side til poli for at smide rebic ind fra anden halvleg start, alt den fart vi havde omkring Zlatan var en fornøjelse at se, og vi spillede vores bedste offensive kamp denne sæson. Zlatan skulle selvfølgelig ha lukket ballet til 3-1 , conti er ganske enkelte en elendig defensiv back, Kjær virkede rusten og donnarumma lavede en stupid fejl... men alle spillede sig op efter pausen og kæmpede for trøjen og Milans ære.
Med håb om bedre tider, forza milan
Skrevet af Lentini17
Godt konen og børnene ikke er hjemme. De havde troet, jeg var blevet bims.

Min kone var hjemme. Præcis den diagnose hun stillede.
Skrevet af Milanistar
Nu scorede Zlatan jo så også på en af de sværere mod Cagliari. Synes stadig man bør give ham lidt mere tid, manden har trods alt ikke spillet kampe i noget tid. Manden er ærgerrig, så hvis han brænder to oplagte chancer i dag, så scorer han ud af det blå i næste kamp. Sådan er han bare. Enig i at Samu og Leao begge er blevet langt bedre med Zlatan på banen end med Piatek. Vil dog gerne se de to på banen sammen også.
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
Selvfølgelig skal Zlatan have mere tid. Jeg set også gerne, at vi beholder ham næste sæson.

Men det betyder jo ikke, at han pr automatik skal have 90 minutter hver gang. Navnlig ikke når man har Piatek på bænken.
Skrevet af Martinovic
Med mindre Napoli kommer i gang, ser jeg en rimelig chance for en 6.-plads og dermed EL-kvalifikation.

Cagliari er ved at tabe pusten lidt. Bagfra kommer Torino og Fiorentina, som ikke skal undervurderes. Roma og Atalanta tror jeg ikke, vi kan nå. Det vil nærmest kræve 12-13 sejre i de sidste 18 kampe og højst et par nederlag.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg var ret positiv overfor 4-4-2, men jo flere kampe jeg ser, jo mere ser jeg den centrale akse som et problem.

Først og fremmest fordi Kessíe savner spilforståelse.

Skal det fungere ordentligt, har vi behov for en topklasse balancespiller. Der render nogle stykker rundt, men de hænger ikke ligefrem på træerne. Og de koster derefter.
Skrevet af Martinovic
Vi bør gå all ind på Bakayoko. Han fylder rigtig godt og kan tilmed spille bolden. Han vil være en super makker til Bennacer.

Jeg synes, 4-4-2 er sådan både og. Vi taler meget i systemer, men da Rebic kom ind i dag, blev mere en 4-2-3-1, hvor Leao spillede den offensive midt tæt på Zlatan.

Med den formation kan vi få en offensiv firling med Rebic, Zlatan, Castillejo og Leao.

Der er måske ikke så stor forskel på formationerne. Leao får blot en lidt mere defensiv rolle som offensiv midt end som angriber.

Castillejo er spændende, når han er i det spillehumør. Der er i hvert fald langt mere fart over ham end Suso. Jeg vil dog ønske, at han fortsætter med at udfordre og bruge Conti, som er god til at komme i overlap. Han skal stoppe med at lave de indadskruede Suso-indlæg, som alligevel ikke rammer en holdkammerat.

Ovenstående formation gør, at Bonaventura måske er overflødig. Måske var han skadet, men der kom intet fra ham i første halvleg.

Kessie lignede efter kampen ikke en mand, der er på vej videre.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Det kommer ikke til at ske, men det kunne være fedt med en Douglas Costa på den højre kant. Om ikke andet på leje indtil sommer. Han får alligevel splinter i røven i Juventus, og det er en skam.
Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Hmm. Nej, måske bør man pille Zlatan ud efter en time hvis man har fornemmelsen af, at modstanderen er for fokuseret på ham, eller hvis man kan se, at han som i dag ikke rammer niveauet helt, selvom han dog spillede en forsvarlig kamp.

Kessie har været meldt væk så mange gange efterhånden at jeg snart ikke ved om det nogensinde sker. Men et salg af ham er nødvendigt for at hente Can.

Hvad mener I i øvrigt om, at hverken Suso, Lucas eller
Piatek blev skiftet ind i dag, selvom Pioli havde en udskiftning mere at gøre med? Skal man lægge noget i det ift. spillernes fremtid i klubben?
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
Rygterne er døde om deres afgange, men måske er det en indikation på, at de enten skal arbejde hårdere og forbedre sig for at spille, ellers også har Pioli fundet ud af, at vi har andre spillere i truppen.

Som kommentatoren sagde på Strive, så var anden halvleg nok Milans bedste 45 minutter i sæsonen.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes at Bonaventuras rolle er meget pudsig i 4-4-2.
Ser man på heat map fra kampen, bevæger han sig lige så meget centralt som på kanten, altimens Leao søgte bredt.

Det virkede som om holdet var småforvirret over det og der manglede indforståethed.

Som det ser ud nu, mener jeg ikke vi har holdet til at spille med to centralt. Vi bliver simpelthen for sårbare. I hvert fald med Kessíe på holdet.

On that note, hvad mon Krunic skal gøre for at spille sig på holdet? Han spiller glimrende hver gang han får chancen, kun for at blive henvist til bænken i den efterfølgende kamp.

Var jeg Pioli, gik jeg nok tilbage til en 4-3-3 med Castillejo, Leao og Rebic som de foretrukne optioner på wings.

Det giver speed, udfordringer og meget mere direkte spil, hvilket giver vores 9er en anden rolle.

Så må Bonaventura og Hakan slås om den venstre mezzala.
I en perfekt verden, solgte vi Paqueta, Suso og Kessíe, mens vi hentede en 6er og en 8er. Emre Can ville være en meget positiv tilføjelse til sidstnævnte.

Og hvis PSG vil have Paqueta, kunne de passende sende Paredes med i en handel.
Skrevet af Martinovic
Emre Can er vel også tilpas boldsikker, at han kan spille centralt med Bennacer?

Juve har en bred trup, men har også mange kampe i foråret. Det vil for os være oplagt med leje og købsoption, hvis vi ellers kan matche lønnen.

Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Klikkede lige lidt rundt på spanske sportsaviser, og El Mundo Deportivo mener at vide, at Barca, ligesom Milan, ikke er parat til at betale det vanvittige agenthonorar for Olmo. Derudover skulle Leipzig have sat grænsen ved 16 millioner euro, mens Wolves nu har budt 25 millioner, samme som os, men stadig 5 millioner fra den totale sum som er 30 millioner inklusiv agenthonorar.
Ydermere menes Barca at se på Olmo som en erstatning for Suarez, og Mundo Deportivo kalder ham angriber. Hvad skal man snart tro?

De bringer dog også Piatek som mulig løsning for Barca, hvilket jeg har sværere ved at tage seriøst.
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/149020/report-suso-requests-transfer

Bare vi kan få 20-25 mio. euro for ham, vil det være fint.

Til gengæld håber jeg, at vi enten henter en potentiel starter, eller venter til sommer. Castillejo, Rebic og Leao til kanten bør række. Bonaventura og Hakan kan også spille pladsen.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Luci, som tidligere var agent for Suso, ankom til Casa Milan efter mødet med spanieren.

Lovren er blandt hans klienter og det er oplagt at snakken faldt på ham.
Skrevet af Rossoneri
Det kroatiske medie Sportske melder, at Olmo skulle være meget tæt på en aftale med RB Leipzig. Dels fordi spilleren selv har et ønske om, at spille CL. Derudover skulle østtyskerne have tilbudt en overordentlig attraktiv pakke til både klub, spiller og agent(er).

Det passer mig sådan set fint, at vi misser ud på ham. Både fordi der er en del ubekendte ved, at hente et talent. Dermed kan vi ikke forvente garantier og i det lys taler vi om en mere usikker investering - i hvert fald på kort sigt.

Jeg tvivler ikke på knægtens potentiale og jeg er rimelig sikker på, at han nok skal blive et stort navn på den internationale scene.

Men man må også spørge om vi reelt har ressourcerne til at udvikle hans talent. Zlatan kan kun bære så meget på sine skuldre og vi har stadig masser af uudnyttet talent i truppen.

Derudover har vi reelt tre spillere til hans position ud fra den nuværende formation.

I mit univers, skulle Maldini, Massara og Boban bruge kræfterne på at få solgt Suso og Kessíe og få hentet en ekstra højre wing, en central kontrollerende balancespiller og muligvis en kortsigtet backup for Biglia. Sidtnævnte ikke en væsentlig prioritet.

Nu var Luci jo til møde i klubben i går og han skal da være velkommen til at sende Naby Keïta vores vej.
Skrevet af Martinovic
Enig. Vi har nok unge spillere. Vi har brug for mere rutinerede og prøvede spillere, hvis holdet skal løfte sig.

Mojn do!
annonce
0