Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Håber ikke på flere unge, uprøvede spillere. De bringer os ingen vegne.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Mojn do!
Skrevet af Lentini17
Kun af omtale. Har ikke set en kamp med ham andet end sparsommelige YouTube klips.

Rent profilmæssigt er han beskrevet som den type, jeg mener vi pt har størst behov for, hvis vi vel og mærke vil gøre 4-4-2 konceptet som grundstamme fremadrettet. En art 6/8er med forcer i duelspillet og sikker i sit pasningsspil uden at være den helt store visionær. Og så skal han være klog i sin positionering.

Og det sidste er imo det vigtigste. Fordi nok var man(jeg selv inklusiv) oppe at køre over at holdet viste noget mandsmod imod Udinese. Men når jeg ser kampen om igen, så er vi ekstremt ubalanceret kampen igennem. Og afstanden imellem Bennacer og Kessié centralt er til tider aaalt for stor. Hold nu fest mand. Og det er dem begge som til tider bliver for boldfikseret.

Jeg foretrækker at de beskytter de centrale rum, og lader modstanderen slå indlæg fordi min tiltro til at hhv Kjær og Romagnoli vinder de dueller er ret stor i kraft af deres fysik samt positionelle styrke.

Derfor mener jeg det kræver en klog spiller der positionerer sig korrekt, har flair lige for den del af spillet, fordi så gør det ikke så meget at hhv Bennacer eller Kessié tager lidt chancer engang imellem fordi de har ryggen dækket. Det er bl.a. deri min store begejstring for Baka skal ses. Han er eminent i den del af spillet.
Skrevet af Lentini17
Videre ift 4-4-2 så findes der forskellige udtryk og filosofier, man kan hente inspiration fra, som kan kobles til den vision jeg syntes at se introduceret i sommers, som en slags relancering af Silvios oprindelige vision da han købte klubben i sin tid.

Den mest nærliggende er succesholdet Monaco havde for nogle år tilbage. Der lykkedes Jardim med at skabe en central akse, i form af Fabinho og Bakayoko, der kunne sikre balancen og rygdækning til at offensive profiler som den franske Rafael Leao, Falcao, Silva, Lemar etc kunne give deres fulde tilskud til den offensive del.

Fx ville Diego Simeones 4-4-2 model/filosofi imø hurtigt blive upopulær fordi den ikke afspejler fansenes opfattelse af hvad Milan er. Den passer noget bedre til den anden del af byen.

Milan havde Legends Day for nogle uger siden hvor forskellige tidligere trænere og spillere blev introduceret og hyldet, mens de gik ind på rad og række. Sacchi med suverænt største jubelbrøl. Don Fabio fik stor hyldest, men ikke tilnærmelsesvis ikke samme kategori som Sacchi. Det indrammer meget godt hvad Milans fans forbinder med Milan.

Selvom den her med Capello er ret sjov: https://youtu.be/-RHqxrszXYM

Hidsige satan.
Skrevet af Milanistar
Jeg skulle lige til at nævne at Bakayokos suverænt bedste periode hidtil i hans karriere var på Jardims Monaco-hold, som netop spillede 4-4-2. Om de havde offensive backs, kan jeg ikke huske, men lighederne er forholdsvist slående. Men vi får aldrig Bakayoko tilbage, da han udtalte at han ikke vil spille i Italien igen på grund af de kære Lega-idioter (racisme).

Dog mener jeg at Can vil være den næstbedste vi kan hente til positionen, men ham ser vi ud til at miste til Dortmund nu... Hvem er så næste skud på stammen? Thomas Delaney, eller er han mere Bennacer-typen?
Sempre Milan.
Skrevet af Milanistar
Vi skulle være interesserede i Nottingham Forests højreback, Matty Cash, fordi der ønskes en ung, britisk forsvarer i klubben. Så sidder man lidt og tænker.... hvad?
En besynderlig position at forstærke sig på, og en besynderlig spiller at hente, i så fald.
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
Jeg ved ikke helt hvor rygtet er opstået, det virker dog (som du skriver) lidt pudsigt. Først og fremmest fordi vi næppe supplerer den plads, med Conti og Calabria i truppen.

Egentlig har jeg også til gode, at se de mere seriøse italienske medier kæde os sammen med ham.

Omvendt skulle der være mere konkret interesse i en anden halv-brite; Wigans Antonee Robinson. I parantes bemærket, stiller han op for USA.
Han er dog venstre back og skulle være udset som erstatning for Rodriguez, hvis dennes skifte til Fenerbahce endelig falder på plads.
Skrevet af Rossoneri
Hvad angår Florentino Luis, kan jeg heller ikke sige, at jeg har indgående kendskab til ham.
Jeg har dog tjekket lidt op på nogle stats og set noget video.

I sit hjemland har han fået tilnavnet "Octopus". Det er umiddelbart ikke svært, at forstå hvorfor.

Ser man på stats, laver han 6. flest tacklinger (3,1) pr. 90 minutter, af alle centrale midtbanespillere i Liga NOS. Endnu mere bemærkelsesværdigt er det, at han vinder 2/3 af alle sine tacklinger - det er 3. bedst i ligaen.

Omkring interceptions snitter han 4,5 pr. 90 minutter. Det er suverænt bedst i ligaen - nr. to på listen snitter 2,5 pr. 90 minutter.

Samtidig er han ikke en spiller der forsøger sig med mange driblinger (som fx Bennacer). Blot 0,3 pr. 90 minutter, men han har til gengæld 100% succesrate. Herunder skal også findes forklaringen på, at han er den midtbanespiller der gennemsnitligt mister bolden færrest gange af alle.

Hans stats for pasningsspil er også imponerende. Igen er han nr. 6 målt på antal af succesfulde afleveringer. Tallene fortæller samtidig, at han ikke prøver at gøre det sværere end det skal være - i hvert fald er mere end 90% af alle hans aflevering noteret som "korte afleveringer".

Det video jeg har set af ham, giver indtryk af en spiller der faktisk på mange måder kunne minde om Bakayoko. Atletisk, dynamisk, arbejdsom og som kommer i vejen for rigtig meget. Portugiseren synes dog, at havde en lille fordel på det tekniske plan.

Udfra hvad jeg ved om ham nu, skal han været MEGET velkommen. Gerne som erstatning for Kessíe.
Skrevet af Milanistar
Arh ja, glemte at tilføje Robinson. Han giver straks bedre mening. Hvorfor det lige SKAL være en som spiller på de britiske øer (i Championship) forstår jeg dog stadig ikke.

Mht. portugiseren, så lyder han da mere end imponerende! Ham vil jeg gerne se i Milan-trøjen, og gerne inden en eventuel budkrig starter. Hent!
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
Interessant, Di Marzio melder at vi stiller med følgende 11 i starteren mod Brescia i morgen; Donnarumma; Conti, Kjær, Romagnoli, Hernandez; Castillejo, Kessiè, Bennacer, Rebic; Ibrahimovic, Leao.

Mest bemærkelsesværdigt er det, at Rebic skulle have slået både Hakan og Jack af på venstre kant. Og herunder at der bliver blæst til angreb fra Pioli.

Derudover skulle Kjær også være foretrukket fremfor Musacchio, til trods for, at sidstnævnte er meldt fit.

Det er selvfølgelig stadig gisninger, men virkeligt spændende hvis det holder stik.
Skrevet af Martinovic
Jeg bliver skuffet, hvis ikke Pioli fortsætter med de 11, som startede 2. halvleg mod Udinese. Gør han ikke det, er han ikke sit job værdigt.
Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Fornuftigt, bortset fra Kessié. Med Brescias fire mand på den centrale midt er det altafgørende at enten Kessie eller Bennacer konsekvent holder sig tilbage i en kontrollerende rolle, så der ikke opstår en motorvej gennem midten ned mod vores duelstærke, men langsomme midtstoppere.

Håber Rebic og Leao bygger videre fra Udinese-kampen, og at Zlatan er Zlatan og scorer en basse i morgen ovenpå den afbrænder, han havde mod Udinese. Den mand vil altid bevise sig selv, og det skal han bare have lov til så længe det er lig med mål!
Sempre Milan.
Skrevet af Lentini17
Det bliver helt sikkert spændende hvordan vi stiller op i aften på Rigamonti, som i øvrigt er udsolgt. Fordi GDS, Sky Sport og Di Marzio kommer alle med tre forskellige bud.

Vigtigt er det at der blir lukket ned for Tonali. Har man held med det er stort set hele Brescias offensiv plukket ud. Det kan vel tænkes at Leao skal stå lidt dybere end Zlatan i den defensive organisation. Samme Tonali passer i øvrigt også som fod i hose på det vi mangler til den centrale midtbane, men der vil være ekstrem konkurrence om hans underskrift til sommer.

Lucas har været forbi Madonnina fordi han skulle have haft et angst anfald. Der skulle iflg undersøgelser ikke være noget galt med ham. Han er derfor udeladt af aftenens kamp imod Brescia på egen forespørgsel.

Kald mig kyniker, men det kommer lige tilfældigt nok, nu hvor agenten har været på besøg og at PSG stadigvæk lowbaler.
Skrevet af Milanistar
Tror desværre Tonali er så god, at selv klubber som er godt besat på positionen vil hente ham alligevel. Han tager til Juve hvis det bliver i Italien, det kan der ikke være tvivl om.

Det lyder underligt med Lucas. Men bare fordi der ikke er noget galt, så kan der jo stadig godt være nogle mentale ting, såsom generel utryghed og mangel på tillid. Han har jo en høj selvforståelse for egne evner, så det må choke ham lidt at sidde på bænken i Milan i en periode af hans karriere, hvor han skulle være i gang med at slå sit navn fast... spændende spiller, men det bliver sgu nok aldrig hos os at vi får den rigtige Lucas at se.
Sempre Milan.
Skrevet af Milanistar
Så blev Olmo til Leipzig officiel. 20 millioner euro + de vilde bonusser, som der er blevet talt om. 3 millioner om året i løn.

Der opstod også rygter om en byttehandel med Juventus. Vi skulle være interesserede i at sende Lucas til Juve, som så skulle være klar på at sende Bernardeschi den anden vej - men Bernardeschi´s betydeligt højere løn står i vejen.
Umiddelbart ser jeg Bernardeschi som en opgradering ift. Lucas, også fordi Bernardeschi er mere nærgående og farlig i sit spil. Men det ser desværre ud til at være en and.
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
Lidt transfersnak:

Sky melder at Fenerbahce har gået grønt lys af forbundet til at hente Rodriguez. Dermed kan vi forvente, at der bliver hentet en ny venstre back - Antonee Robinson?

Piatek Sr. var ude med riven i går og siger, at hans søn er mere end villig til at finde en ny arbejdsgiver, såfremt Milan ikke kan tilbyde fast spilletid.
Det relativt interessante i det er, at Både Di Marzio og Schira i går meldte, at Piatek selv havde afvist flere destinationer, fordi han ønskede at kæmpe for sin plads i Milan.

Papa Piatek får også lige indskudt, at Milan ønsker et salg - præcis som med Paqueta, Suso og Hakan.

Der er måske håb for dem der ønsker Bakayoko retur. I hvert fald udtalte spilleren selv i går, at han savner klubben og at han foretrækker Milan fremfor, at komme retur til Chelsea.
Han er dog fast mand i Monaco, så vi kommer næppe til at se ham her i januar.

Skrevet af Rossoneri
Lidt transfersnak fortsat:

PSG skulle have reel interesse i Paqueta. De vil dog ikke byde mere end €22, hvilket er blevet mødt med et kæmpe "nej tak", fra Maldini og co.

På det her punkt forstår jeg ikke helt ledelsen i Milan. Sælg Suso og lad Castillejo og Paqueta slås om pladsen som højre midt.

Markedet omkring Kessíe synes i øvrigt at stå stille. De fleste kilder peger på, at han klart er på salgslisten. Men prisen skal være rigtig - ikke mindst for at sikre plusvalenza - eller i det mindste at det går i nul.

Afløseren skulle så være Florentino Luis. Bruno Carvalho Santos var, som bekendt, på besøg i Casa Milan den anden dag og der skulle være diskuteret en 18-måneders lejeaftale med option på køb.

Der er dog en række udfordringer i den forbindelse. Først og fremmest frikøbssummen. Hvis jeg forstår ret, har han i skrivende stund en frikøbsklausul på €120m.
Benfica forventer næppe, at få den slags penge for ham, men min klare forventning ville være, at prisen ligger nord for €40m (som et minimum).

Luis selv skulle heller ikke ligefrem presse på for en transfer. Han skulle være blad i Benfica og ikke mindst udsigten til at udvikle sig yderligere i et godt miljø.
Der er dog tale om at Benfica har Julian Weigl i kikkerten - det kunne vi jo ønske blev en realitet.
Skrevet af Martinovic
Hvorfor fanden starter Hakan og ikke Rebic!?
Mojn do!
Skrevet af MVM
Ja det virker helt absurd. Men Pioli er jo Pioli
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Martinovic
Åh nej. Valeri som dommer. Han er så elendig.
Mojn do!
annonce
0