Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Ja, men han kommer forhåbentligt ikke til at spille meget. Jeg vil hellere have Laxalt som backup end bruge 90 mio. kr. på en amerikaner, der hverken kender ligaen eller sproget.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Antonee var vel en låneaftale og en spiller med et vist udviklingspotentiale. Laxalt er bare under middel - at best.
Skrevet af Lentini17
Besværlig kamp mod Verona.

Det blir gjort endnu mere besværligt af at Kjær og Zlatan har bøvlet med sygdom. Videre har Zlatan et mindre fysisk problem. Ligeså har Krunic, hvorfor man forventer en central midtbane med Kessié og Hakan..

Helt på toppen forventes Rebic og Leao at starte.

Det kan godt lugte af et "upset" idag med den midtbane hvor der nærmest ingen defensiv opbakning findes whatsoever.

Skulle vi slæbe os igennem vil vi være 5pts fra Roma.
Skrevet af Milanistar
Da jeg så at Krunic heller ikke er med blev jeg straks mere bekymret. Synes Pioli bør spille med Kessie, Hakan og Paquetá/Jack fra start for i det mindste at være numerisk styrket på den centrale akse. Samu og Leao som "indvendige angribere" og Rebic på top. Debut til Maldini som går ind og scorer ;)

Kunne være fedt at vinde denne kamp også. Men det bliver sgu svært, omend jeg tror at mange af vores spillere har fundet noget tro på dem selv igen.
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
Et væsentlig spørgsmål bliver, om Hakan har spilintelligens nok til at dosere sine løb. Jeg har i hvert fald opgivet håbet om at Kessíe nogensinde lærer det.

Jeg er dog spændt på, at se Rebic og Leao i front. Der må siges både at være, fart, teknik og dynamik i overflod. Omvendt kan jeg frygte, at vi kommer til at mangle tilstedeværelse i boksen, da de jo begge ynder at "flakke" en del.
Skrevet af Rossoneri
Handanovic meldes også ude til derbyet. Omend Inter naturligvis er store favoritter, udligner det selvfølgelig oddsene en smule, at to af deres profiler er ude.
Skrevet af Martinovic
Sikkert spil for galleriet. Han skal nok være klar til derbyet, og jeg venter stadig på, at forbundet nedsætter Martinez´ karantæne.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/149540/allegri-turned-down-barcelona

Hvis ellers rygterne om ny ejer er rigtige, og Milan har en forhåndsaftale med Allegri, så kan det være en af grundene til, at han sagde nej.

En anden grund kan være, at jeg tvivler på, at Sarri er en langtidsløsning i Juventus.
Mojn do!
Skrevet af Lentini17
Nå, Conti også ude pga et problem. Det var sørme en regn af småskader der kom ud af det blå.
Skrevet af Lentini17
Angående Allegri giver jeg ikke meget for de der rygter at en eller anden evt ny ejer vil bringe ham ind. Hvorfor skulle Allegri også gå med til det? Han skal nok få rig mulighed for en kontrakt til sommer. Og i en klub der ikke er begrænset af FFP.

En eller anden person har også haft interesse i at lække Friedkins interesse i Milan. Milano Finanza bragte historien igår, og har sidenhen fået det verificeret af flere andre kilder. Det skal siges at Friedkin Groups bud skulle være kommet inden, man indledte de konkrete forhandlinger omkring Roma, hvor man er små steps fra en aftale med Pallotta.

Jeg kan ikke se at der er nogen i Rom der har interesse i at piske en stemning op. Hverken fra den ene eller anden side af bordet. Umiddelbart tror jeg den kommer fra Elliott.

Bag historien må der også ligge det fact at Friedkin Group har fået lov til at lave due dilligence, da jeg tvivler på at en seriøs forretningsmand bare svinger 1mia€ henover bordet uden at have gjort sit forarbejde ordentligt, fordi Milan er en vanskelig case der taber ca tocifrede millioner i måneden.

Det fact betyder også at Milan er up for grabs ellers havde Friedkin fået afslag fra starten. Og det kunne tyde på at Friedkin med den manøvre har forsøgt at foregribe situationen ved at ligge et monstrøs bud allerede inden stadiongodkendelsen. Det fortæller også at livet bagved tæppet er livligt.

Og hvad angår stadiongodkendelse, tror jeg den er nøglen til at Elliott lader klubben gå. Så når/hvis Inter og Milan får deres endelige godkendelse kunne det meget vel gå hurtigt. Jeg orker bare næsten ikke et nyt ejerskifte efter så kort tid..

Og jeg orker i øvrigt heller ikke Allegris fodbold. Han er denne generations Fabio Capello.
Skrevet af Rossoneri
WHAT?! Er Faraoni ikke klart offside?
Skrevet af pinturicchio
De billeder, de viste i slow, synes jeg godt nok lignede en offside.
Men de må da næsten have set nogle billeder, der viser han var onside. Dog underligt, de ikke viser dem i produktionen.
Skrevet af Rossoneri
Man har målt op med Romagnolis hæl (der hænger). Hvis jeg ikke tager fejl, mener jeg man måler på torso. I det tilfælde er det en klokkeklar fejl.
Skrevet af pinturicchio
Man har målt op med Romagnolis hæl (der hænger). Hvis jeg ikke tager fejl, mener jeg man måler på torso. I det tilfælde er det en klokkeklar fejl.


@Rossoneri
Hvordan skal det forstås?

Både hoved, torso og fødder tæller vel i forhold til en potentiel offside, så det vil da være misvisende, hvis man kun måler på selve torso.
Skrevet af Rossoneri
Både hoved, torso og fødder tæller vel i forhold til en potentiel offside, så det vil da være misvisende, hvis man kun måler på selve torso.

Tag et teoretisk eksempel, hvor en angribende spiller (med armene ned langs siden), har kroppen (torso) 40 cm i strafbar position. Den forsvarende spillers arm flakker så bagud i spiløjeblikket og er dermed 5-10 cm bagved cen angribende spiller. I dette tilfælde mener jeg bestemt ikke, at offside ville skulle ophæves.

Men, det skal understreges, at jeg kan tage fejl.
Skrevet af Martinovic
Theo får for mange gule kort. Det samme med Bennacer.
Mojn do!
Skrevet af Nickdkinter
Theo må gerne blive smidt ud idag, så klager vi ikke :) til næste uge
Skrevet af Pirlo21
Pioli reagere nu, vi bliver udspillet
Skrevet af Lentini17
Forstår ikke hvad Junker ævler om. Amrabat kommer for sent. Punktum slut. Rødt kort. Korrekt.
Skrevet af Lentini17
Og kom nu med et kludemål. Gerne fra Lucas.
annonce
0