Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Sæt dog Maldini jr. ind. Der sker intet.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
25 minutters overtal hjemme mod Verona og stadig kun 1-1. Vist godt vi ikke kommer i top4, for vi har intet at gøre der.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Vi blev fuldstændig skilt af indtil deres røde kort, vi bliver fuldstændig smadret af Inter - hvis vi ikke kan fylde mere defensivt.
Vi havde ik fortjent at vinde, men burde selvfølgelig ha scoret her til sidst.
Skuffende
Skrevet af Lentini17
Nej, men nu er vi ikke eneste hold der har bøvlet med Verona. Det har stort set samtlige mandskaber hidtil i denne sæson.
Skrevet af Martinovic
Ja, vi havde det også svært ude mod dem, men det er pointtab som det her, der kommer til at mangle i sidste ende. Kunne ellers have hentet to point på Roma og Atalanta. Det er måske også bare en drøm, for vi er ikke på de to holds niveau.

Ikke den bedste optakt til Inter-kampen.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Problemet er, at så mange spillere træffer dumme uovervejede beslutning. Fint illustreret ved hhv Hakan og Theo der smadrer afsted fra 30-35m i stedet for at spille chancen større.

Det er også tydeligt, at både Leao og Theo har behov for en mere stationær 9er at spille sammen med.

Ser man på vores vindue fra et rent spillemæssigt perspektiv, synes jeg ikke der er høje karakterer til Boban og Maldini.
Det er simpelthen for dårligt, at vi ikke erstatter Piatek med en anden 9er.

Og hvorfor hente endnu en offensiv højre back, når vi har to i forvejen?
Skrevet af Pirlo21
Kan godt være vores form er bedre og vores offensiv.
Men faktum er at vi sejler rundt defensivt i denne 4-4-2, vi er alt for lette at komme til chancer imod og vi har overhovedet ik nok boldbesiddelse... jeg syntes der er et tydeligt mønstre og jeg kan ik se at vores træner gøre noget ved det, fra kamp til kamp.
Har man ikke spillerne til den ønsket formation, må man sadle om. Balancen er væk i 4-4-2
Skrevet af Lentini17
Nej, taktisk set er Pioli ikke noget unikum. Men det har ingen vel heller forventet ?
Skrevet af Martinovic
Han bliver forhåbentligt erstattet til sommer, hvis vi har en ny ejer ved roret.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Nuvel - jeg har da forståelse for, at man ikke finder den oplagte starter.
Men så lej da i det mindst en etableret spiller, der skal haVe spilletid frem mod EM.
Skrevet af Lentini17
Ja, det er svært at være uenig. Man prøvede Florentino, mislykkedes og havde tilsyneladende ikke held med at finde et alternativ dertil.
Skrevet af Martinovic
Lidt sjovt Sevilla nu både har Ocampos og Suso på fløjene. Ingen af de to vakte særlig stor begejstring hos os.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/medie-milan-hyrer-rangnick-i-kaemperolle/

Den har været oppe og vende før. Jeg er skeptisk, når det kommer en tysk manager i italiensk fodbold. Jeg åber, det er en and.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Interessant nok var netop Rangnick ude i et interview og fortælle om, at Sacchi havde været hans absolut største inspiration. Og der kan næppe være tvivl om, at netop Sacchis Milan er forbillede for det man gerne vil (gen)skabe.

Skulle man have de konspiratoriske briller på, kunne man jo også spekulere i, at netop 4-4-2 er Rangnicks kæphest og at der allerede ses frem mod næste sæson med ham ved roret.

Nuvel, det er (som sagt) spekulationer.

Personligt ville jeg dog synes det var ganske interessant. Der er næppe tvivl om, at de tyske trænere nok er ved at overtage den rolle de italienske havde tidligere.

On another note. Vores gamle ven Matri render rundt uden arbejdsgiver. Med blik på hvor åbenlyst store problemer vi havde uden en decideret 9er mod Verona, tænker jeg det ville være en fin løsning at få ham ind som 2. violin til Zlatan frem til sommer.
Skrevet af Lentini17
Den der Rangnick historie er lidt spøjs. Er det tredje gang Bild kører med den historie at et skifte er nært forestående ?

Det er jo en managerrolle han vil få og noget af en kovending på selve magtstrukturen. Det vil effektivt gøre Massara overflødig. Og yderligere vil der være et spil med hhv Boban og Maldini.

Såfremt at det skulle være korrekt, virker det en anelse underligt fordi sådan en ommøblering behøver at komme fra højeste sted i klubben; Gazidis. Og det underlige består i at han jo selv aktivt har kørt Maldini frem som den han tror på.

Ydermere er Elliott ret begejstrede for Bobans lettere kontante stil.

Det virker mærkeligt hvis det er denne ejerkreds, som står foran et salg, skulle tænke i en sådan retning. Giver mere mening såfremt det er en evt køber/bejler til klubben, der tænker i endnu en omstrukturering.
Skrevet af Ibraleoni
Jeg sidder lidt målløs tilbage efter vinduet lukkede. Hvordan kan en professionel klub kun have én 9er på holdet? Og så en på 38? Det virker helt absurd. Jeg er gigantisk fortaler for ibra aftalen, men kampen forleden viste hvad der sker hvis zlatan bliver syg, skadet, karantæne etc. Og hvad hvis rebic eller leao også er ude? Vi kan jo nærmest ikke stille hold.

Dog dejligt med oprydning, men som absolut minimum skulle vi ha en 9er mere. Ung, garvet doesnt matter - men rebic og leao kan ikke spille uden en mand på top.
Skrevet af Martinovic
Leao kan nu godt spille 9´eren. Rebic kan også, selv om de er bedre på kanterne.

Jeg håber på 4-3-3 mod Inter med Bonaventura, Bennacer og Kessie centralt og Rebic, Zlatan og Leao fremme. Så må Hakan og Castillejo være jokere.

Det er noget skidt, hvis Conti er ude. Så må Selemanden i spil, da Calabria har været forfærdelig i denne sæson.
Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
Det er noget skidt, hvis Conti er ude. Så må Selemanden i spil, da Calabria har været forfærdelig i denne sæson.
Så må man håbe for jer at klubben bruger tiden op til kampen fornuftigt og finder en tolk til manden, således at man ikke risikerer at han endnu engang ikke ved hvor han skal spille henne på banen;)
Skrevet af Ibraleoni
Hverken leao eller rebic egner sig til 9eren. Det har da været ekstremt tydeligt siden sommer. De har begge bedst af ikke at have for stort pres på sig. Det pres tager Zlatan og derfor blomstrer Rebic nu og Leao får tid til at bygge på.

Absurd vi ikke har en 9er på bænken.
Nogen der ved hvordan vores primavera er besat på 9eren?
Skrevet af Rossoneri
100% enig - Leao og Rebic skal spille ved siden af en 9er.

På Primavera har vi Luan Capanni som kom til fra Lazio i sommer. Jeg har ikke set meget til ham, men han omtales som en ret spændende spiller.

Han er dog næppe klar til at agere backup i Serie A.
annonce
0