Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Ibraleoni
Så bliver det godt nok et langt halvår. Vi må håber Ibra holder sig klar hele vejen.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/149728/handanovic-risks-serious-injury

Lad ham bare spille. Der skal afsluttes på alt, og forhåbentligt går spillerne lidt til ham på søndag.
Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
@Martinovic: Insinuerer du at du håber han spiller, og at Milan-spillerne så får held med at skade ham yderligere ved at "gå til ham"?

Sympatisk udmelding i så fald.
Skrevet af Martinovic
Jeg tænker ikke, at der eksisterer sympati i de her derbys.

Jeg siger ikke, at Milans spillere skal skade ham yderligere, men hvis han ikke er på 100%, skal Milans prøve udnytte det.
Mojn do!
Skrevet af OC
Kan nu godt forstå den gode Fogh. Jeg håber da også, at alle Milan-spillerne kommer ud for pludselige ildebefindende, og tre point dermed bliver lettere at hive i hus. Den tilgang tror jeg de fleste fans har.

For vores skyld, IFL, må vi håbe man sender andenmålmanden på banen, og sparer Handanovic til den sværere kamp mod Lazio.
La prende Vecino.
Skrevet af Martinovic
Ja, og sådan er det. Jo mere svækket modstanderen er desto større chance for at vinde.

Stiller vi op i en 4-4-2, får vi prygl.
Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
For mig at se er der bare ret stor forskel på et ildebefindende og så på en skade.

For vores skyld, IFL, må vi håbe man sender andenmålmanden på banen, og sparer Handanovic til den sværere kamp mod Lazio.
Nemlig:)

Skrevet af Lentini17
Secondo quanto riferisce Sky, in vista del derby di domenica contro l´Inter, potrebbe esserci una novità nello schieramento del Milan: durante l´allenamento di questa mattina a Milanello, Stefano Pioli ha infatti provato anche il 4-4-1-1 con Leao e Rebic fuori e Calhanoglu nel ruolo di trequartista alla spalle di Ibrahimovic. Bonaventura è stato invece schierato come ala sinistra.

Nu bevæger han/Pioli sig lidt henimod det jeg godt kunne tænke mig. Han er dødpinemig nødt til at lukke bedre af centralt.

Havde bare valgt anderledes på kanten, fordi vi behøver noget fart til at true dybt.

Videre havde Godin vældelige problemer når Leao eller Theo kom på kanten af ham, idet han egentlig ikke virker særlig tilpas i rollen som stopper. Den fart tilbyder Jack ikke tilnærmelsesvis.
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes faktisk vi så mod Verona, at Leao havde et udgangspunkt som 10er og ofte trackede tilbage i banen. Hvor succesfuldt det var, er så straks en anden snak.

Og jeg er i øvrigt helt enig - jeg synes at det er på tide, at teste Rebic på venstre wing. Han har fart, udfordrer og arbejder stenhårdt.
Skrevet af Lentini17
Jo jo, vi har faktisk haft en 4-4-1-1(4-2-3-1) defensivt udtryk i de fleste(hvis ikke alle) kampe efter Zlatans tilbagekomst. Det jeg egentlig prøvede at pinpointe imod var at få Hakan ind på den 10er, som jeg havde en dialog med Milanistar om tidligere. Ganske enkelt fordi jeg er af den opfattelse at Hakan kan positionere sig bedre defensivt end Leao, som kunne afhjælpe lidt af problematikken på den centrale midt. Ikke kurere den. Men gøre den mindre kamikaze.

Yderligere har jeg haft en nysgerrighed omkring Hakan i en decideret 10er rolle, med udgangspunkt meget centralt i banen, siden Giampaolo blev ansat og diamanten skulle realiseres. Den nysgerrighed blev dog en kold spand vand i hovedet idet Giampaolo ville presse Suso ind i en kasse han ikke hører hjemme i.
Skrevet af Rossoneri
Man kan også have en (stor) nysgerrighed efter at se Paqueta som 10er.
Skrevet af Lentini17
Jo, det kan man. Men i min verden er det sekundært, fordi jeg mener han har for mange berøringer i sit spil. Og det irritere mig egentlig. Fordi han har en rigtig god teknik, så han har forudsætningerne. Han bruger den bare ikke ordentligt/effektivt til min smag.

Derudover mener jeg Hakan, rent defensivt, er taktisk klogere skolet i Tyskland. Lucas har skam ihærdighed og hidsigheden til at presse. Det blir bare vældig ofte ukoordineret og til tider overilet med dumme gule kort til bogen.

Modsat ved jeg så bare aldrig hvor jeg har Hakan. Han er helveds ustabil. Det virker ret tilfældigt hvornår han lige får det rigtige ben ud af sengen.

Begge har dog en god grundforudsætning i at arbejde hårdt trods de måske ikke lige lykkedes i deres spil. Imo er Hakan dog bedre defensivt skolet end Lucas, og det er egentlig det som er mit sigtepunkt.
Skrevet af Rossoneri
Ja, sådan set 100% enig. Det var også mere en betragtning om, at der i en 4-4-1-1, rent faktisk kan være plads til Paqueta.

Pirlo havde i øvrigt følgende, at sige om Suso (oversat); "If you lose all confidence at the first jeer from the crowd, you cannot play at the top level. Champions react the opposite way."

Det opsummerer vist meget godt Suso og forklarer (bl.a.) hvorfor han aldrig bliver en topspiller.
Skrevet af Lentini17
Hehe, kølig og præcis kommentar fra Pirlo.

Men det siger jo også lidt om kulturen i klubben. Så snart man møder lidt modgang, vil man straks sælges eller udbedes forklaringer fra den sportslige ledelse. Hvad med at se lidt indad engang imellem?
Skrevet af Rossoneri
Av av - Krunic ude i en måned. Det er satme en tynd midtbane vi har.
Skrevet af Martinovic
En forsigtig opstilling i en 4-4-1-1 med Zlatan på toppen, Hakan bag ham, Rebic venstre, Castillejo højre, Kessie og Bennacer centralt, Theo venstre back, Conti højre og Romagnoli og Kjær i midten.

Noget nær stærkeste opstilling. Måske Leao i stedet for Hakan, men Pioli vil stille en kompakt midtbane, og det er forståeligt for at matche Inters ditto.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes nu det er taktisk godt set af Pioli - hvis det altså står til troende. Der er mange bud på en starter.

Jeg efterspurgte selv Rebic på wingen, fordi han har masser af speed, dynamik og er god 1:1. Målet må umiddelbart være, at lægge pres på Godin og ikke mindst strække tre-back kæden hos Inter, med løb på ydersiden.

Det samme gælder med Hakan i en trequartistarolle. Zlatan kommer til at trække noget opmærksomhed, hvilket potentielt kan skabe noget plads i rummet foran Inter-forsvaret. Her kan Hakan, forhåbentlig, gøre sig gældende med skud på kanten af feltet og linkup-spil med Zlatan.

Og så er det givetvis også for, at styrke organisationen centralt i banen - præcis som du skriver.

Har I øvrigt været så torskedum, at booke en dykkertur i morgen - håber satme jeg når hjem til at se kampen.
Skrevet af OC
Jeg efterspurgte selv Rebic på wingen, fordi han har masser af speed, dynamik og er god 1:1. Målet må umiddelbart være, at lægge pres på Godin og ikke mindst strække tre-back kæden hos Inter, med løb på ydersiden.


Det er langt fra usandsynligt, at D´Ambrosio starter.
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
@oc
Som CB?
Skrevet af Lentini17
Seneste opdatering fra Sky omkring aftenens opstilling er faktisk identisk med den Martinovic ønsker sig. Så når vi fortsætter komplekset imod Inter i aften, ved vi alle hvem vi skal pege fingre af..
annonce
0