Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Absurd at vi er bagud.
Skrevet af Pirlo21
Så er vi bagud med 2 mål, Zlatan, hakan og rebic burde alle ha scoret... omg
Skrevet af MaggiMagg
vi kan da håbe på at sæsonen bliver aflyst. hold da op holdet er bare elendigt.
Skrevet af Martinovic
Tænk det er det bedste, vi kan håbe på.

Vi har heller intet at gøre i Europa med det bundniveau.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Samu Castillejo får ofte kritik for at mangle et såkaldt slutprodukt. Det kan jeg sådan set godt tilslutte mig.

Ikke desto mindre er han den spiller i de fem største ligaer, der har kreeret flest chancer.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/151324/juventus-theo-hernandez-hunt

Theo er en publikumsyndling. Han kan udvikle sig, men han kan også gå i stå. Jeg synes, 45 mio. euro er mange penge for en back, der har svært ved at forsvare og bedst gør sig offensivt.

Slå til og byd 25 mio. euro på Chelseas Emerson.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://imgur.com/MB7agTk

Skulle I kigge forbi, så husk at tørre fødderne godt af.
Mojn do!
Skrevet af AU
RIP (øv) Zlatan. In: Arkadiusz Milik (ok)
Skrevet af Rossoneri
Lad os nu se hvad der sker med den gode Zlatan. Tror ikke umiddelbart det var sådan han havde forestillet sig at slutte sin karriere.

Han udtalte selv igår, at han ikke aner hvad han selv ønsker. Mon ikke der bliver mere klarhed når vi står på den anden side af coronakrisen? Og meget afhænger givetvis også af hvem der sidder på bænken.

Skulle Zlatan smutte/stoppe ser jeg dog gerne Milik hos os. Ham har jeg altid været fan af. Han kommer med noget fysik i boksen og det er en spiller man kan slå bolden op på - som med Zlatan.

Vil dog påstå at alle rygter i denne tid er ren spekulation, da situationen er så usikker.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/151903/report-torreira-calls-milan-and-napoli

Han skal være velkommen. Ham som 6´er og Bennacer på venstre side.
Mojn do!
Skrevet af Jussi
Jeg sidder og ser highlights fra denne guldklump af en kamp og undrer mig, hvilket stadion den blev spillet på?

89 - har det noget at gøre med, at San Siro skulle klargøres til VM, eller hvordan?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Duck
Hvilken kamp? Måske San Siro før der kom tag på, og det så helt anderledes ud? Milan spillede vist kun en enkelt kamp væk fra San Siro pga. klargøring til VM ´90, og det var den sidste i sæsonen 1989-90.
Skrevet af Jussi
Ja, uden link bliver det rent gætværk.

Det er denne:

https://youtu.be/Lz_LI24IZm0

Og jeg ser nu, at der står San Siro.

Men var taget ikke på til VM?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Rossoneri
Mere og mere tyder på, at Rangnick kommer til klubben.
Dels har han selv udtalt, at der er forhandlinger og flere både italienske og tyske medier melder det samme. Bl.a. skulle han studere italiensk intensivt og hans status på WhatsApp var også skrevet på italiensk - måske en lille teaser (?)

Spørgsmålet er dog hvilken kapacitet han får. Det oplagte er naturligvis, at han kommer til i en managerrolle. Altså med træneransvar og en meget væsentlig position ift de sportslige beslutninger.
Det var også hans egne ord - det er ikke et spørgsmål om budget, men han kræver en væsentlig autonomi og bestemmelse.

Nogle medier har dog også gættet på, at han kommer til i en rolle a la Boban - dog med lidt udvidede beføjelser.

Uanfægtet hvad den præcise konstellation bliver, anser jeg det som positivt hvis han kommer til (hvilket jeg vist også har givet udtryk for før).
Singers revolution og genopbygning er ikke for alvor kommet i gang. Man har taget nogle fornuftige valg og ikke mindst har både Boban og Maldini gjort et flot stykke arbejde med at sænke lønposten markant og samtidig styrke truppen. Ikke mindst fra et kommercielt synspunkt.

Men der har også været malurt i bægret. Der synes fx ikke at have været fuld konsensus mellem den sportlige ledelse og dem helt i toppen af hierakiet. Værst var det naturligvis med Leonardo, der decideret modarbejdede Gattuso men der har også været klart, at Gazidis og navnlig Boban ikke var enige.

Skal vi starte en rejse tilbage mod tidligere tiders storhed, kræver det helt klart én strategi og filosofi som alle følger.
I det perspektiv ser jeg Rangnick som noget nær det perfekte valg. Ikke mindst fordi han klart har krævet præmisserne for dette på forhånd. Det er "my way or the highway".

Det er klart at Rangnick kommer med et koncept omkring talentudvikling - det kan man synes om eller lade vær. Jeg spår dog, at dette bliver virkeligheden for mange klubber (også blandt de største). Se bare på Juventus og hvordan deres lønninger er løbet løbsk.

Jeg er dog sikker på at Rangnick med glæde arbejder med etablerede og rutinerede spillere - så længe de passer ind i hans koncept.

Nøglen til min optimisme er, at Rangnick 1:1 flugter med den filosofi der hele tiden har været Elliotts. Jeg mener man kan have en forventning om, at klubben vil være langt mere homogen, hvis/når han kommer til.

Kommer han til forventer jeg følgende; ro på ledelsesgangene, et klart og veldefineret spilkoncept som alle kan forstå og spejle sig i og ikke mindst effektiv talentudvikling.

Revolutioner sker sjældent over natten - og denne her kommer også til at tage tid. Men det faktum, at Rangnick er valgt af den øverste ledelse, giver ham ganske givet noget arbejdsro.

Ser man på klubber som Atalanta og Lazio, har de netop været i en fast opadgående formkurve baseret på en klar strategi som man ikke afviger.
Det samme kan siges om Inter under Conte - omend jeg ikke tror på ham i det lange løb.
Og så må forbilledet jo absolut være Liverpool. Der er på mange måder lighedstegn mellem de to klubber og både Gazidis og Singer jr. har da også udtalt, at netop de er pejlemærket.

Men men men - nu skal vi selvfølgelig først lige se hvad der sker med resten af sæsonen. Mit bud er, at den bliver færdigspillet.
Skrevet af Martinovic
Det er det, vi Milan-fans har allermest behov for - ro på de indre linjer. Hvis der kommer det, så tror jeg med tiden også på sportslig succes.

På trods af en mindre revolution med yngre spillere, så håber jeg, at Zlatan får en sæson mere. Man kan se, at han er 38 år, men han bringer noget vindermentalitet, som er nødvendigt.

Og så er det vigtigste af alt måske, at der kommer en afklaring med Donnarumma. Han skal sælges denne sommer, hvis han ikke vil forlænge.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Hvis der kommer det, så tror jeg med tiden også på sportslig succes.

Jeg vil strække mig til, at det reelt er en forudsætning for succes.

På trods af en mindre revolution med yngre spillere, så håber jeg, at Zlatan får en sæson mere. Man kan se, at han er 38 år, men han bringer noget vindermentalitet, som er nødvendigt.

De mere pålidelige italienske kilder peger på, at det går i den retning (altså endnu én sæson).

Og så er det vigtigste af alt måske, at der kommer en afklaring med Donnarumma. Han skal sælges denne sommer, hvis han ikke vil forlænge.

Her peger pilen også mod en forlængelse. Der tales dog om en ét-årig forlængelse i første omgang. Mit bud er, at det handler om, at Gigio vil se hvad et kommende Rangnick-projekt bringer med sig. Hedder det CL efter næste sæson, tror jeg han bliver i en længere periode (måske hele karrieren). Fejler det endnu engang, tror jeg han finder sig et nyt projekt.

Jeg ville dog blive overrasket hvis han bliver solgt i det kommende vindue.
Skrevet af Stankovic
Glem ikke Raiola når i snakker om Donnarumma.
Skrevet af Rossoneri
@stankovic
Gør vi da det?
Skrevet af Stankovic
Med Raiola som agent vil Donnarumma formentlig tage sig rigtig godt betalt for bare at få forlænget med en enkel sæson. Raiola ved jo udmærket, at Donnarumma til januar står i en rigtig gunstig situation, hvor han senere til sommeren 21 kan sikre sig formodentligt et rigtig lækkert sign-on fee ved at skifte. Et fremadstormende projekt i stil med hvad Newcastle kan blive vil være attraktivt for en slange som Raiola.

Jeg håber dog at Donnarumma viser lidt fornuft til den tid.
Skrevet af Rossoneri
@stankovic
Det har du givetvis ret i.

Der er dog det lidt specielle ved Donnarumma (ift Raiola), at sidstnævnte blev kørt ud på et sidespor under sidste kontraktforhandling.

Alle (seriøse) meldinger går på, at Donnarumma gerne vil blive i klubben og han skulle også være tilfreds med sin løn. Rent sportsligt vil han dog sikre sig, at han kan forvente "fast" deltagelse i CL.

Derfor er løsningen med en ét-årig aftale en fin løsning for begge parter (altså Raiola fraregnet).

Historien kommer fra både Romano og Di Marzio. Ikke at det nødvendigvis gør den sand, men kombineret med logikken bag, finder jeg det sandsynligt.

Men omvendt skulle klubben også være parat til at cashe ind, hvis det rigtige bud kommer. Efter sigende skulle grænsen hedde €50m.

Tiden vil naturligvis vise hvad der sker.
annonce
0