Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Det håber jeg ikke. Giv Pioli den kredit at lade ham fuldføre sæsonen og lad Rangnick starte på en frisk.

Lidt af en stab han kommer med, 18-20 mand.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Lidt af en stab han kommer med, 18-20 mand.

Jeg elsker ALT ved ved.

Når man vil arbejde med unge spillere (som både klubben og Rangnick jo vil), mener jeg det er essentielt, at de konstant får grundig feedback, data de kan forholde sig til og mål at arbejde hen imod.

Det kræver naturligvis et enormt fokus på den enkelte spiller, hvilket igen, naturligvis, kræver en stor stab.

Fodbold skal helt klart ikke komme derhen, hvor det bliver ren videnskab og data. Det frygter jeg dog heller ikke, at det bliver med Rangnick.

Jeg må indrømme at jeg virkelig vil være positiv over at se ham på bænken.

Skrevet af Martinovic
Er det 4-2-2-2, Rangnick forestrækker at spille?

Jeg har ikke bidt mærke i, hvordan den formation fungerer praktisk - om vi er over i 4-2-4 eller 4-4-2. Det er de offensive midtbanespillere, der er interessante.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Han har været kendt for en 4-4-2 (4-2-2-2 om man vil) stærkt inspireret af Sacchi. Super aggressivt pres og meget direkte spil - han har vist selv kaldt det et opgør med tiki taka fodbold.

Omkring formationen har flere af Red Bull holdende dog arbejdet mere flere koncepter på det seneste; 3-5-2, 3-4-3, 3-4-1-2 og Salzburg har den seneste tid spillet 4-3-1-2 (mig bekendt).

4-4-2 ville dog give bedste mening ud fra den nuværende trup. Det kræver naturligvis nogle tilføjelser.

Et hold a la dette, tror jeg er på vil kunne spille med om Top4:

http://lineupbuilder.com/?sk=vy81n
Skrevet af Martinovic
Det tyder på, at Zlatan stopper i klubben og vender tilbage til Sverige. Han gjorde fint væsen af sig alderen taget i betragtning. Måske også det bedste at vende snuden hjem, nu hvor Milan vil prøve med en anden trænerkonstellation.

Jeg kan læse, at Rangnick måske blot overtager Bobans rolle som teknisk direktør og Milan vil satse på en anden træner.
Mojn do!
Skrevet af Stankovic
Rangnick virker nu ikke til at have den store interesse i at varetage et træner job permanent. For i så fald havde han varetaget dette indenfor de senere år hvor mulighederne har befundet sig.
Skrevet af Geddar , moderator
Men det er jo ikke ligefrem fordi han har gået og kedet sig. Han var forholdsvist aktiv sammen med Hasenhüttl, og så stod han selv i spidsen i sidste sæson. Alt mens han var det strategiske overhoved i hele Red Bulls fodbolddel. Og netop derfor er et skifte til en magtfuld manager-stilling netop noget der giver mening.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Rossoneri
Præcis. Rangnick sidder jo i dag med overordnet sportsligt ansvar for fire fodboldklubber på tre kontinenter.

Det gør det naturligvis praktisk umuligt, at have en trænerkasket på samtidig (omend han gjorde det i Leipzig som nævnt).
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/153469/milan-tell-psg-forget-theo-hernandez

Det er lige før, at Milan bør sælge, hvis PSG vil betale 50 mio. euro.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Hehe - du er meget efter Elliott som kun er her af økonomiske årsager. Og du siger at vi ikke skal være en feeder-klub. Men nu ønsker du at vi er netop det...?

Theo er indbegrebet af klubbens strategi. Det handler jo ikke om at købe billigt og sælge dyrt. Det handler om at udvikle champions fremfor at købe dem når de topper. Deri ligger det bæredygtige koncept.

Theo er efter min ydmyge mening den bedste offensive back i ligaen. Og han passer perfekt ind i Rangnicks filosofi. Jeg kan slet ikke forstå snak om at han burde sælges.
Skrevet af Martinovic
Theo har været fantastisk, men jeg er mere bekymret for, om han er en one season wonder. Den tendens har han vist i sine tidligere klubber. Den bedste offensivt, men skrantende defensivt.

Sælg ham til 50 mio. euro og brug 25 mio. euro på Emerson Palmieri. Han er en habil erstatning og så vil vi tilmed have 25 mio. euro til overs. Der skal nok lidt mere til, men de kan passende bruges på Torreira, som længes tilbage til Italien.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Altså, Theo er 22 år og har været ude på lån af flere omgang og fra flere arbejdsgivere.

Derfor giver det vel (af flere årsager) ikke mening at tale om instabilitet (?)

Jeg kan virkelig ikke se hvorfor vi skulle skille os af med en spiller der på alle tænkelige måder tegner det vi vil bygge holdet op omkring.

Skulle vi partout sælge én der har vist stort fremskridt, skulle det være Bennacer.
Jeg tror han går en meget spændende fremtid i møde, men han er stadig enormt uskolet og får alt for mange kort. Med Rangnicks aggressive pressfodbold, forudser jeg, at det kan blive en udfordring.

Men det skal kun være, hvis man med sikkerhed ved, at Torreira kan hentes som erstatning for billigere penge.
Skrevet af Martinovic
Det er også blot fordi, at 50 mio. euro er mange penge for en venstre back, som stadig skal præstere over flere sæsoner.

Sælger vi Bennacer, skal vi ud at hente to centrale til midten.

Vi må dog formode, at Rangnick har en plan.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Ja, det er virkelig mange penge. Spørgsmålet er dog om det er et realistisk prisskilt.

Generelt tror jeg vi skal forvente en mindre revolution omkring truppen denne sommer.

Mit bud er, at vi siger farvel til følgende spillere; Reina, Musacchio, Laxalt, Biglia, Bonaventura, Kessíe og Paqueta.

Det betyder naturligvis at der skal hentes en del nye spillere ind. Hvordan de skal erstattes, afhænger selvfølgelig også af, hvilken formation Rangnick tager udgangspunkt i.

Første indkøb ligner i øvrigt Tanguy Kouassi der kommer til fra PSG på en fri transfer.
Skrevet af Geddar , moderator
@Rosso

"Men det skal kun være, hvis man med sikkerhed ved, at Torreira kan hentes som erstatning for billigere penge."

Og det kan man vist godt udelukke. Torreira har hjemve, men det lader til at han er ret åben i forhold til at blive i klubben jf. de udtalelser der kom fra agenten. Men selv hvis han vil presse på for at komme "hjem" til Italien, så skal Arsenal, med en presset økonomi, finde en stærk afløser. Og pt. er eneste seriøse bud Partey, som jeg stadig et eller andet sted tænker bliver svær at hente. Men skulle det ske vil prisen være lige under €50m. Og en salgspris af Torreira skal derfor nok heller ikke ligge alt for langt under.

Som dig ser der også andre brikker der virker mere oplagte at tage fat i. Og mon ikke Bennacer trods alt endnu kan lære at lægge en dæmper i duellerne? Han lader ikke til at være en uintelligent spiller, og han er trods alt endnu en ung purk. Det kan koste på den korte bane, men får man slebet kanterne står man om relativt kort tid med en helvedes god spiller.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Martinovic
Milan har forsøgt at bytte Paqueta med Florentino Luis. Desværre bed Benfica ikke på, da de ikke kan matche Paquetas lønkrav. Det havde ellers været et perfekt bytte.

Bennacer-Torreira vil være en terrier-konstellation. De vil vinde en masse dueller langs jorden, men i luften vil de komme til kort.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Men selv hvis han vil presse på for at komme "hjem" til Italien, så skal Arsenal, med en presset økonomi, finde en stærk afløser.

Jeg ser fortsat Kessíes navn nævnt hyppigt ifm Arsenal. Hvor seriøst det er, har jeg dog svært ved at sige. Men hvis Arsenal kigger på Partey, er Kessíe vel, rent typemæssigt, ikke et usandsynligt bud. Ikke mindst fordi Kessíes prisskilt nok falder lidt bedre i tråd med Arsenals budget.

Og en salgspris af Torreira skal derfor nok heller ikke ligge alt for langt under.

Jeg har meget svært ved at se, at Torreiras værdi skulle være steget noget der ligner 60-70% efter en sæson uden den store succes, at han ønsker at vende retur til en specifik liga (som begrænser destinationerne), at hans træner synes at søge en anden type og ikke mindst, at coronavirus helt klart synes at have presset priserne nedad.

Mit bud vil nok snarere være, at en realistisk pris ligger i lejet €20-25m.

Og mon ikke Bennacer trods alt endnu kan lære at lægge en dæmper i duellerne?

Jo, mit bud er også at han bliver og ikke mindst at Rangnick og hans team kommer til at arbejde meget specifikt på netop dette element.
Skrevet af Rossoneri
Desværre bed Benfica ikke på, da de ikke kan matche Paquetas lønkrav. Det havde ellers været et perfekt bytte.

Di Marzio melder dog, at Paqueta næppe er i Rangnicks planer og at vi samtidig søger at hente Florentino i en separat handel. Sidstnævnte er ude i kulden og mon ikke der kan findes en løsning.

Jeg er en smule ambivalent omkring Paqueta. Jeg er stadig overbevist om, at han besidder et kæmpe potentiale. Og egentlig ville han passe perfekt ind som højre midt i Rangnicks 4-4-2 (hvis altså det er hans plan). Jeg tror også at Rangnicks detaljefokus vil være netop den medicin Paqueta har brug for.

Og så mangler vi jo netop en ekstra spiller til den plads.

Spørgsmålet er dog om han selv ønsker at blive og hvad klubben tænker. Der er meget "støj" omkring både Boga og Diatta til netop den plads, men lige nu er det ekstremt svært at navigere i rygtestrømmen.

Og så afhænger det ikke mindst af om vi reelt kan hente hans værdi hjem igen. Jeg føler mig overbevist om at vi ikke sælger ham med capital loss. Dermed skal prisen umiddelbart være nord for €30m og det har jeg svært ved at se lige nu.

I en perfekt verden, blomstrer han voldsomt under Rangnick.
Skrevet af Geddar , moderator
@Rosso

Kessie? Hvor ser du noget bare tilnærmelsesvist seriøst om dét? Han er på flere måder uinteressant når man taler om en afløser for Torreira. Sælger man Torreira går man stensikkert efter en 6´er, der er stærk på bolden. Jeg ser slet ikke Kessie udfylde den rolle.

"Jeg har meget svært ved at se, at Torreiras værdi skulle være steget noget der ligner 60-70%"

Hvad er det for en base du sammenligner med? Hvilken værdi havde han for et år siden da? Og jeg påstår jo i øvrigt ikke man vil have dækket en Partey købspris 100%. Men for Milan skal man punge noget mere ud end man får ind ved et salg af Bennacer, såfremt Arsenal overhovedet går med på et salg.

"hans træner synes at søge en anden type"

Nøglekompetencerne er jo uændrede. Arteta har brugt Torreira som sidste bolværk foran forsvaret. Det var Emery, der brugte ham i enmere fremskudt rolle. Partey har sammensat kompetencerne på en lidt anden måde, men det er samme rolde man vil have udfyldt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Rossoneri
Kessie? Hvor ser du noget bare tilnærmelsesvist seriøst om dét?

Diverse kommentatorer omkring Milan. Som sagt, det er svært at vurdere seriøsiteten i det. Jeg følger ikke de pålidelige engelske medier.

Sælger man Torreira går man stensikkert efter en 6´er, der er stærk på bolden. Jeg ser slet ikke Kessie udfylde den rolle.

Hvis man går efter Partey, er Kessíe vel et reelt fint alternativ. Tager du deres stats, er de i hvert fald meget sammenlignelige https://www.squawka.com/en/comparison/.

Kessíe fejler i høj grad i sine løb med bold, men som 6er er det umiddelbart ikke (EDIT) en stor del af jobbeskrivelsen.
Personligt synes jeg Kessíe er en glimrende fodboldspiller - han bliver bare brugt forkert i Milan.

Hvad er det for en base du sammenligner med?

Med hans købspris på ca. €29m.

Og jeg påstår jo i øvrigt ikke man vil have dækket en Partey købspris 100%.

Nej, du skrev at det skulle være i samme leje. Det tolkede jeg som noget der lignede €45-50m.

Men for Milan skal man punge noget mere ud end man får ind ved et salg af Bennacer, såfremt Arsenal overhovedet går med på et salg.

Tja, det kan meget vel være at du har ret.

Pålidelige italienske medier melder dog at Milan allerede har afvist et bud fra PSG på €30m blankt. Som sagt, er min vurdering at Torreiras pris vil være under dét. Men det er som sagt bare min vurdering.

Nøglekompetencerne er jo uændrede.

Pointen er, at hvis man søger Partey, rammer man også ind i Kessíe på beskrivelsen. I Milan har Kessíe først og fremmest spillet 8er. I Atalanta havde han dog en 6er rolle (omend foran et tre-mands forsvar). På landsholdet spiller han i øvrigt også ofte 6er. Men det ændrer ikke på kompetencerne.annonce
0