Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Nej, og det kommer vi heller ikke til (efter min bedste vurdering).
Silva tjener over €9m net om året i Paris og det er næppe realistisk at få ham ned på en løn på ca. €2m, som jeg gætter på bliver lønloft for en ny forsvarer.

Egentlig tror jeg også vi går efter en helt anden profil.

Rangnick satser på udviklingsspillere og jeg forudser, at både Gabbia og Duarte får en del spilletid. Dertil kan vi indløse Kjærs frikøbsklausul på bare €2,5m og han vil givetvis passe noget bedre ind i lønrammen.

Musacchio bliver efter alt at dømme solgt og skal erstattes - ikke mindst fordi Rangnick givetvis også vil benytte sig af et tre-mands forsvar.

De navne der nævnes flittigst er Kouassi (PSG), Araujo (Benfica), Koch (Freiburg) og Ajer (Celtic).

De to sidstnævnte vil nok være tænkt som relativt etablerede startere, mens de to andre vil indgå i puljen sammen med Gabbia og Duarte.

Mon ikke Silva havner i PrL?

Skrevet af Rossoneri
@martinovic
Har faktisk tænkt det samme. Og Rangnick er kendt for at være pragmatisk. Formationer er ikke det vigtigste for ham, det er derimod hans spilfilosofi.

Det bliver i øvrigt også interessant at se hvordan Paqueta kommer til at gøre det som højre wing i morgen.

Hvis han pludselig shiner i den resterende del af sæsonen, kunne vi også være ude i et scenarie hvor vi spiller med to 10ere - eksempelvis 3-4-2-1.
Skrevet af Martinovic
Romagnoli har brug for en makker, der kan styre forsvaret. Det har Kjær til dels formået, men jeg håber, vi kan lande en makker til ham, som har et højere niveau. Vi har brug for erfaring og ikke flere unge, urutinerede spillere, hvis top4 skal være et mål.

@ Rosso

Han fik en vanvittig løn, og ingen andre klubber vil tilnærmelsesvis matche, hvad han har fået i PSG.

Duarte og Gabbia er ok breddespillere, men slet ikke gode nok til en start 11´er, hvis top4 skal være målet.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
De er begge udviklingsspillere. Og hele klubbens og Rangnicks filosofi går netop på at udvikle spillere.

Det indebærer naturligvis, at man tager dem fra et sted hvor der må forventes et lavere niveau end hos topspillere og ikke mindst udfald og fejl.

Men jeg synes begge ser meget spændende ud. Navnlig Gabbia tror jeg kan blive den næste store italienske forsvarer - med den rette guidance selvklart.

Strategien synes rimelig tydelig og det kan man naturligvis synes om hvad man vil. Jeg der dog ingenlunde Silva passe ind i det billede.
Skrevet af Martinovic
Jeg vil bare gerne se Milan i Champions League igen, og der vil jeg påstå, at der ska bedre og mere erfarne spillere til.

Vi kan se, hvor ringe vi var, inden Zlatan kom til, og hvor meget han løftede holdet.

Det kan selvfølgelig også være, at Rangnick kan levere mirakler med unge spillere i Serie A modsat alle andre.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Men det er jo den virkelighed man må forholde sig til i Milan. Det er Elliotts klart udmeldte strategi og det er derfor man (efter alt at dømme) henter Rangnick.

Det kan man selvsagt have sin mening om og jeg synes bestemt der er en valid bekymring i om strategien er den rigtige.

Men klubbens ageren må naturligvis ses i lyset af strategien. Og den peger ikke just i retning af Silva.
Skrevet af Rossoneri
Desuden mener jeg også det er forsimplet at sige, at det hele står og falder med Zlatan.

Jeg er kæmpe Zlatan-fan og har også ved gentagne lejligheder ført påstand om at han bringer mere end blot sine spillemæssige kvaliteter.

Men udviklingen må også ses i lyset af, at Pioli overtog et hold i kaos, uden nogen brugbar pre-season og i dårlig fysisk form.

Pioli kan trods alt ikke bare knipse med fingrene og fikse det på én gang.

I mit univers, er vores positive udvikling et kulmination på flere aspekter.
Skrevet af Martinovic
Det vil være ultimativt, hvis Rangnick over tid kan bringe et nyt Milan med unge spillere og med lavere lønninger tættere på top4, end holdet genenmsnitligt har været siden 2012. Vi var tæt på i sidste sæson, men vi skal tilbage til, at det er Roma, Napoli, Atalanta og Lazio, der jagter os og ikke omvendt.

Det vil tage tid, og det er måske det, vi skal vænne os til. Det har altid været en jagt på øjeblikkelig succes (top4) og i mindre grad en langsigtet målsætning. Det er måske det, Elliot og Gazidis sigter efter nu.

Jeg synes, det er svært at være optimistisk ovenpå de senere års beslutninger, men hvis det er ambitionen og målsætningen, at klubben skal være bedre og mere stabilt kørende end de seneste 7-8 år, så er det kun fedt, så længe vi undgår at blive en udviklingsklub for de bedre klubber. Det var ikke det Milan, jeg forelskede mig i.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg mener det beror på en misforståelse, hvis man tror, at strategien skulle være, at være udviklingsklub for større klubber. Strategien går på at hente spillere under 25 der kan udvikle sig til stjerner i klubben - som alternativt til at hente spillere for vanvittige summer når de er på toppen.

Og så handler det samtidig om, at skabe et homogent hold, med spillere der passer "perfekt" ind i spillestil og filosofi.

Det siger sig selv, at der heriblandt vil være spillere der vil ryge videre til andre klubber. Men sådan er det jo overalt.

Desuden ser jeg fortsat ikke den store forskel på holdene efter Juventus. Det er klart at Lazio og Inter er et lille niveau over resten af forfølgerfeltet.
Det siger derudover sig selv at det er op ad bakke for os resten af sæsonen, men det er min påstand, at sæsonen i højere grad havde lignet sidste, hvis Pioli havde siddet ved roret fra sæsonstart. Tabellen afspejler ikke vores aktuelle styrke.

Mit perspektiv handler stadig om, at vi står med en bedre trup end den der var ét sølle point fra at hente CL-plads i sidste sæson. Når jeg kigger omkring mig, er de andre trupper ikke væsentlig forstærket ift det.

Med en ledelse og en træner i synk, ser jeg umiddelbart ikke lang vej til en CL-plads næste sæson - selvfølgelig sagt med forbehold for alle de usikkerheder der er.
Skrevet af Milanistar
12 minutter spillet, og Calabria har allerede overbevist mig om at han bør overveje et skifte til en serie B-klub til næste sæson. Manden er en katastrofe. Selvfølgelig er han fejlpositioneret, men han laver børnefejl. Og så får Juve et absolut latterligt straffespark, men det kan ikke komme bag på nogen.
Sempre Milan.
Skrevet af Milanistar
Og så laver Rebic lige kungfu i andensals højde. Rødt kort, det kan man så ikke argumentere imod.
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
Ser ikke kampen, men da det er udmærket at holde 0-0 til halvleg en mand nede og uden de måske to vigtigste spillere.
Mojn do!
Skrevet af OC
Simon Kjær til 0-1 i 91´ minut med højre testikel.

Kom så.
La prende Vecino.
Skrevet af Martinovic
Juve spiller 180 minutter - får to straffespark og scorer på det ene, og det er nok til en finaleplads.

Sgu ellers flot at holde stand siden 17. minut. Mandefolkepræstation.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Vi spillede en godkendt kamp, bestemt set i lyset af det røde kort som selvfølgelig var 100 procent korrekt. Undre mig lidt over poli skifter ud så sent, men bænken var ikke fantastisk. Defensivt var det en flot kamp og vi kæmpede for trøjen og æren.
I Den første kamp havde vi fortjent et meget bedre resultat, ærgerligt. Men denne sæson, skal bare overstås. En EL plads vil være det bedste vi kan opnå
Skrevet af Rossoneri
Sommerens første indkøb skulle være på plads i flg. Di Marzio.

Der er tale om 20-årige Pierre Kalulu der kommer til fra Lyon på en fri transfer.

Som jeg forstår det, spiller han primært højre back.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/154545/paqueta-milenkovic-swap

Er ham Milenkovic så god, at vi skal ofre Paqueta for det?

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det kommer i tandem med at Mikkel Beck udtaler, at Milan endnu ikke har kommunikeret noget omkring Kjær.

Personligt forstår jeg ikke helt, at vi ikke bare får indløst Kjærs klausul i en fart. Den er på €2,5m og det burde i virkeligheden være en no-brainer.

Vi har en spændende spiller i Gabbia og er, efter sigende, stadig med i kapløbet om Kouassi.

Derudover bliver jeg også mere og mere forvirret over Rangnicks taktiske planer. Snakken om en Paqueta-exit bidrager yderligere til det.

De fleste peger på at tanken er 4-4-2. Men umiddelbart giver det ikke meget mening i mit univers.

Eksempelvis, skulle Rangnick have udpeget syv spillere der skulle være "urørlige". Det skulle være; Theo, Romagnoli, Bennacer, Kessíe, Hakan, Rebic og Donnarumma (forudsat man kan blive enige om ny kontrakt).

Men Kessíes navn undrer mig på den liste. Mest fordi det vist er ret åbenlyst, at vi søger en spiller a la Florentino og Bakayoko.
Det er vel næppe tanken, at de skal være hinandens alternativer.

Og dermed rimer det ret dårligt på en to-mands midtbane. Det kan selvfølgelig også bare være et spil for at sige, at man ikke vil sælge ham billigt.

Derudover synes jeg ikke han passer særligt godt på beskrivelsen af en Rangnick-spiller.
Skrevet af Rossoneri
Både Christian Falk og Fabrizio Romano melder, at Kouassi signer for Bayern. Dermed åbner der sig måske en case for Milenkovic omend jeg tænker han er enormt dyr.
Skrevet af Martinovic
Napolis Maksimovic? Er han god nok?

Synes ikke han har været god for napolitanerne.
Mojn do!
annonce
0