Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Bedste jeg har set fra Paqueta i Milantrøjen.
Skrevet af Rossoneri
Nogen der ved om Saelemaekers er George Weahs fætter?
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Ind med Zlatan og ud med Gabbia. Sats butikken på
Skrevet af Rossoneri
Spørgsmålet er om Theo kommer ud til 2. halvleg.

Men ja, det ville være fint at få Zlatan ind og skabe noget plads.
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Hvor er det pinligt det her. Sidsteplads som har scoret 21 gange i hele sæsonen kan vi ikke knække.
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Skidt skidt kamp. 11 imod 10 i 60 min med tillægstid.
Skrevet af Milanisti
Bonaventura skal BARE VÆK DEN ABEKAT! Hold kæft hvor var det til grin helt til sidst. Amatøragtig nørd.
Skrevet af Milanisti
Og hvad sker der for holdet? Hvad sker der? Man er i overtal og man kan ikke engang slå korte afleveringer med 50% præcision!

Vink farvel til Kessie, Paqueta, Calabria og Bonaventura. Elendige klovne. Saels@@@é§ö@ behøver man ikke skrive om. Løber rundt som en hovedløs kylling!!!
Skrevet af Malresi
Ja det er sgu op af bakke. Der er så mange ting at lave om på... desuden er jeg træt af Zlatans attitude. Helt kold (netop indskiftet) skubber han Hakan væk ved frisparket, der er placeret helt perfekt ift hans spark... man kan se at Hakan også er træt af det. Håber ikke at man forlænger med Zlatan.

Næste sæson...
Skrevet af Rossoneri
@milanisti
Nu er jo ikke den store Kessíe-fan, men hvad gør han galt i aften?

Calabria leverer vel også en god halvleg, men bliver ofret taktisk.

Paqueta er MoM i min bog.
Skrevet af Milanisti
Jeg mener ikke at Kessie bidrager med noget som helst. Han er utrolig langsom, står de forkerte steder og kan ikke finde ud af at slå en aflevering. Hverken kort eller lang.

Calabria blev ikke udfordret på det store rent defensivt, og så viser han intet offensivt - kontra Conti, som ville skabe mere, udfordre mere, slå flere dødbolde. Som vi netop har brug for i en kamp mod et bundhold.

Paqueta laver nogle halve driblinger af og til, kan IKKE finde ud af at slippe bolden i tide og kan SLET ikke finde ud af at stikke afleveringer i dybden. Jeg mindes ikke at have set én eneste kamp med ham, hvor han starte inde uden at trætheden tog over efter 60. minut. Hvis PSG vil kaste €30mio. efter ham, så skal Milan ikke tøve i et sekund!
Skrevet af Rossoneri
Fair nok - vi har vist set to forskellige fodboldkampe. Kan slet ikke genkende de ting du nævner.
Skrevet af Rossoneri
Kan tilføje at Kessíe har Milans højeste pass completion i kampen (95%), når man ikke regner indskiftede Laxalt med.

Så påstanden om at han ikke kan slå en aflevering, må du nok lige genoverveje.

Ser man på Calabrias heatmap, er han lige så meget på modstanderens bane som Theo. Faktisk er han overvejende over midten.
Derudover har han to indlæg i boksen og to afslutninger på mål.

Paqueta har fem afslutninger indenfor rammen (mere en halvdelen af alle).

Ligeledes dribler han forbi en modstander fem gange (60% af alle).

Og så står han noteret for én interception og tre bolderobringer (flest af alle).

Som sagt, vi har vist set to forskellige kampe.

Skrevet af Martinovic
Milan de sidste mange år i en nøddeskal.

Spiller to fornuftige kampe mod Lecce og Roma og dummer sig mod bundproppen og smider Europa-drømmen i skraldespanden.

Det er mentalt, at det her hold svigter så ofte.

Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Helt enig. Vi har et kompleks, og det er umådeligt svært at komme af med. Det kunne godt tænkes at spillerne blev for selvsikre efter sejrene mod Roma og Lecce. Så må de have tænkt at sejren ville komme af sig selv mod bundholdet. Holdet skal simpelthen lære at hver kamp er en ny kamp, og at stimer af gode resultater ikke bare kommer af sig selv.

Paquetá er kommet tilbage med ny energi og man kan godt se at han er god. Det eneste han nu mangler at bidrage med er mål og assists, og det er jeg sikker på der kommer mere af, hvis han bliver brugt kontinuerligt. Altså bør vi ikke hente en erstatning for Jack, men nærmere hente en gardering til Hakan, såfremt vi også spiller 4-2-3-1 næste sæson, og dermed have Paquetá som førstevalg til kreatør-rollen.

Derudover skal vi enten af med Calabria, Conti eller Saelemaekers, og have fundet en konkurrencedygtig konkurrent til Castillejo.
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
@martinovic
Jeg synes du er lidt hård i din kritik.

Der kan jo næppe være to holdninger til at ét point mod rækkens bundprop ikke er tilfredsstillende.

Men vi bliver lige nødt til at se på omstændigheder og detaljer.

SPAL scorer på to ud af tre skud indenfor rammen. Heriblandt et kludemål og et langskud som går ind én ud af 500 gange. Derefter står de med et helt hold parkeret i eget felt. Selv med en mand i overtal, er det en vanskelig opgave for de fleste hold.

Jeg synes også det er lige vel pessimistisk at sige, at vi "smider Europa-drømmen i skraldespanden.". Vi er to point efter Napoli på 6. pladsen, som møder Atalanta i Bergamo i aften. Det er langt fra givet, at Gattuso får point med hjem og dermed handler det om én kamp.
Skrevet af Martinovic
Ja, hvor vi møder Lazio, Juve, Napoli og Atalanta.

Ovenstående kan blive mellem nul og 12 points. Mest sandsynligt tættere på det første.

Det var en must win i går.

Jeg er enig i, at det var nogle heldige mål fra SPAL´s side, men den slags sker sjovt nok ofte mod os.

Som jeg skrev længere oppe, er det et mentalt problem. Holdet skal blive bedre til at være i kontrol.

Det første mål kunne være undgået, hvis Gabbia og Paqueta talte sammen og fandt ud af, hvem der skulle cleare. Det andet kunne være undgået, hvis en af midtstopperne havde ligget tættere på Floccari.

Vi har et stykke vej endnu, og pt. ligger vi, hvor vi fortjener at ligge, fordi der er seks hold, der er bedre i Serie A.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Som sagt er jeg ganske enig i, at kampen, på papiret, skulle have resulteret i tre point.

Men den slags sker for alle hold - også de allerstørste.

Kæden hopper blot af for mig, når snakken går mod mentalt svigt og at chancen for europæisk fodbold er misset. Det mener jeg er en grov overreaktion.

Jeg synes også det er lidt af en tilsnigelse, at en midtstopper nærmest skulle mandsopdække Floccari 35 meter fra mål. Det ville være stærkt overraskende hvis nogen som helst træner havde det med i sit taktiske oplæg. Det er jo en hundredårshændelse og det er svært at gardere sig imod.

Personligt er jeg selvfølgelig også skuffet over resultatet, men jeg synes kritikken er skæv.

Skrevet af Rossoneri
Samu er definitivt ude mod Lazio og skal have lavet yderligere tests om syv dage. Umiddelbart skulle der være tale om en mild fiberskade.

Omvendt forventes Theo klar, hvilket er ekstremt vigtig.

Jeg læste en lille analyse omkring Paqueta og hans opblomstring i de seneste kampe, der også omfattede hans egne betragtninger.

Til trods for en, generelt set, skuffende tid i Milan, oplever jeg egentlig stadig stor tiltro til hans talent.

Der har også været meget snak omkring hans bedste position. Selv har han sagt som 10er, mens mange andre (hans trænere inklusive) har set ham mere som 8er.

Mod Roma og senest SPAL var det netop som 10er - i hvert fald på papiret. Ser man på hans heatmaps bliver det tydeligt, at han faktisk ikke er særlig meget i rummet bag angriberen. I begge kampe søger han rummet længere tilbage i banen og lidt til højre.

Han egen vurdering er da også, at han er bedst når han kan angribe fra en list dybere position.

Det synes jeg er interessant i et perspektiv omkring Rangnick. Jeg har fortsat svært ved at finde hoved og hale i hvad hans plan er. Måske fordi den endnu ikke findes.
Men de pålidelige transferrygter der løbende kommer, synes jeg stikker i lidt forskellige retninger. Senest, at vi søger en trequartista (lidt mere om det længere nede).

Men ift til Paqueta, synes jeg faktisk han kunne være enormt oplagt som højre wing i Rangnicks klassiske 4-4-2. Her trækker wings jo reelt meget langt ind i banen og søger rummene bag angriberne.
Det ville falde godt i tråd med hans naturlige bevægelser og ikke mindst give ham mulighed for at angribe fra en dybere position.

Og heri kan rygterne om en trequartista selvfølgelig også give lidt mere mening. De mest pålidelige rygter (efter min vurdering) går på Szoboszlai, Miranchuk og Oscar. Hvis profilen på en spiller til venstre wing, snarere er synonymt med en der normalt spiller trequartista, går kabalen bedre op.

Szoboszlai spiller jo allerede den rolle i Salzburg og mon ikke de to andre ville kunne instrueres derhen. Jeg håber dog selvfølgelig at vi formår at lande ungareren, da han ser enormt spændende ud. I parentes bemærket, er det mega sjovt at følge den man crush han og Leao har gang i på Twitter.

Kunne vi stå med et hold noget a la følgende til næste sæson, ville jeg være ret fortrøstningsfuld omkring CL-kval http://lineupbuilder.com/?sk=vx2sx6

Skrevet af Martinovic
Kunne vi stå med et hold noget a la følgende til næste sæson, ville jeg være ret fortrøstningsfuld omkring CL-kval http://lineupbuilder.com/?sk=vx2sx6


Jeg er ikke overraskende uenig :)

Jeg synes, holdet er for tyndt, hvis målet er en top4-placering. Der skal mere kvalitet og ikke mindst bredde ind, hvis vi skal bide skeer med de andre subtophold.

Inter og Juve ser jeg i top2 næste år. Deres trupkvalitet er bare bedre end konkurrenternes.

Atalanta er en joker. De har præsteret helt vildt de seneste to sæsoner, og jeg kan ikke se dem blive dårligere.

Det efterlader Lazio, Roma, Napoli og Milan til én plads. Her er vi måske ´lavest seedet´ til den fjerdeplads.

Jeg vil helst se Milan fortsætte med 4-2-3-1. To angribere er jeg fan af, men jeg synes, at Hakan er bedst centralt.

Kjær er en fin backup, men han er for meget skadet til at være Romagnolis faste makker. Der skal en bedre og mere solid spiller ind på den plads.

Calabria som starter? Jeg er i helt modsatte grav og håber, at både han og Conti bliver solgt. Hent gerne Hysaj i Napoli. Han er bedre end de to og er stabil uden at være verdensklasse.

Enig med Bennacer og Bakayoko centralt.

Paqueta til højre med Castillejo som backup er fint.

Til venstre håber jeg, vi kan lande ham Szoboszlai. Her kan både Hakan og Leao agere backup.

Hakan virker i god form, så lad ham fortsætte på 10´eren.

I front synes jeg, Rebic skal have chancen. Leao kan agere backup. Hvis vi ikke skal spille EL, tænker jeg ikke, at der er behov for en 9´er mere.

http://lineupbuilder.com/?sk=vx2b6

Det er ikke en lineup, som jeg tror, kan gå i top4. Dertil mangler vi nogle erfarne verdensklassespillere - især i forsvaret.


Mojn do!
annonce
0