Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Vi har 1/3 mindre points end Atalanta der ligger på den sidste CL plads. At tro vi med 2 nye mand kan true dem næste år, virker i min optik en kende naivt....

For det første er hverken Conti eller Calabria gode nok til andet end et midter-/bundhold. Derudover er vores wings alt for svage og mangler speed. Vi skal selvfølgelig ha minimum 1 angriber.

- 1 ny venstre back, ung backup til Theo. Sælg RR og Laxalt.

- 1 ny højre back - > Denzel Dumfries fra PSV. Sælg Conti og Calabria, brug Kalulu som backup/rotation.

- 1 ny center back + køb Kjær, sælg Mussachio og udlej Gabbia, han er ikke god nok endnu.

- 1 defensiv midt/boks til boks som makker til Bennacer.

- Dominik Szoboszlai, vigtigste køb overhovedet. Han er en verdensstjerne i svøb.

- 1 hurtig wing/offensiv midt

- 1 nye angriber som minimum.

Så kan vi måske begynde at tro på at udfordre om CL, ellers hedder det i bedste fald EL.

Det er utopi at tro vi kan nøjes med at skifte 1-2-3 mand og arbejde videre med en trup bestående at SÅ mange spillere der har vist de ikke er gide nok, gennem flere sæsoner.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
@martinovic

Jeg er sådan set enig i, at Juve må ses som favorit også næste sæson. De har flere midler og umiddelbart også den bedste trup. Jeg synes dog der er mange åbne spørgsmål og aber dabeis.

Uden at gå for meget i detaljen, mener jeg ikke Inter er så meget foran resten af feltet (rent spille- og trupmæssigt). De har en kerne af fem dygtige spillere og selvfølgelig midlerne til at forstærke sig. Men der er trods alt noget vej endnu.

Atalanta-holdet tror jeg bliver spredt for alle vinde. Eller måske lidt mere nuanceret; mange af deres bærende spillere har givetvis bejlere på større adresser.

Roma ser jeg ærligt talt som det dårligste hold af de nævnte (os selv inklusive). De er alt for afhængige af Dzeko og jeg tvivler på at der kommer reel fremgang så længe Palotta sidder ved roret.

Lazio har jeg også en ide om kunne falde sammen næste sæson. Dels mister de givetvis SMS, men de har pludselig to turneringer at fokusere på (jeg tvivler på de sylter CL).

Napoli er et hold i fremgang. Ikke mindst fordi de har en dygtig træner. Men de kommer også til at miste bærende kræfter.

Det bringer os så til os selv.

I min optik, får vi en af verndes bedste koncepttrænere ind, hvis ikke dén bedste. Han får en trup han selv har udpeget og der er 100% konsensus mellem hans og ledelsens ideer.
Se bare hvor langt det har bragt Lazio og Atalanta (omend Inzaghi rasler lidt med sablen i hovedstaden fra tid til anden).

Samtidig mener jeg vi har spillere der går i top3 i ligaen på deres respektive positioner; Donnarumma, Theo og Bennacer. Derudover har vi en virkelig stabil midterakse i Romagnoli-Kjær.

Rebic har vist sit niveau og alt tyder på at vi henter en klasseangriber ind som partner. Bedste bud lige nu hedder Milik og Jovic. Personligt ville jeg være stor fan af at få polakken ind.

Hakan, Paqueta og Samu er i øvrigt skreæddersyet til Rangnicks filosofi og kan meget vel blive bærende spillere næste sæson.

Jeg mener naturligvis ikke at vi kommer i nærheden af at udfordre for scudetto´en. Men jeg mener vores odds for en CL plads er ganske positive.

I parentes bemærket (og med al respekt) synes jeg også, at du "lidt" vurderer tingene ud fra din egen overbevisning om hvordan fodbold bør spilles. Etablerede stjerner er ikke eneste vej til målet.

Det er jo netop det Rangnick har bevist. Han har skabt hold af spillere der passer ind i konceptet. Keita er det dyreste indkøb i Leipzigs historie (ca. €29m). Det skal lige nævnes, at han kom fra Salzburg, så der kan være nogle regnskabstekniske ting i spil. Derudover er samtlige indkøb på €20m og derunder.

Ikke destor mindre taler vi om et hold der spiller med om titlen i en Bundesliga der er stærkere end set i mange år.
Skrevet af Rossoneri
@fox
At tro vi med 2 nye mand kan true dem næste år, virker i min optik en kende naivt....

Enig. Hvem har da også påstået andet?

I det jeg smed op er der seks nyindkøb noteret;

- Jovic (kunne for så vidt lige så godt være Milik)
- Rashica (igen, blot et forslag ud fra de spillere der ventes at være på Rangnicks ønskeliste)
- Szoboszlai
- Bakayoko
- Liziero (en spiller vi har scouted på det seneste, givetvis som backup til Bennacer)
- ny VB

Derudover er jeg egentlig med på ideen om en ny CB også.

Omkring højre back, så er jeg selvfølgelig enig i at Calabria ikke har imponeret i indeværende sæson. Går man en sæson tilbage, var han dog blandt ligaens bedste (set på stats). Derudover har han en alsidighed der går godt i spænd med Rangnicks tanker.
Måske det bare er fordi jeg virkelig godt kan lide Calabria, men jeg har en tiltro til at han kan genfinde sit spil fra sidste og tidligere sæsoner.

Jeg har givet mit besyv omkring Atalanta længere oppe, men kort fortalt tror jeg vi kommer til at se et "nyt" Atalanta-hold i næste sæson.
Skrevet af Martinovic
Fedt at se dig herinde, Fox. Kan huske var rimelig aktiv på vores danske forum.

Jeg tror ikke, Atalantas spillere bliver spredt for alle vinde. De har et hold - en enhed - med få profiler. Papu Gomez er hjernen på det hold, og jeg tror ikke, han er på vej videre. Det samme med Ilicic og Zapata.

Jeg tror, Inter bliver Juves største konkurrent. De har et koncept, der virker og forstærker sig pt. på positioner, hvor de er svagest besat. De kan betale penge for spillere, som vi og de andre subtophold ikke kan - måske med undtagelse af Napoli.

Måske vi skulle prøve lokke Godin til Milan. Han fungerer bedst i en firemandsbagkæde.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Din lineup havde to nye spillere og du skrev du ville være fortrøstningsfuld ift. CL-Kval :).

Jeg tror også vi kan rykke os rigtig meget, blot ved at få en træner som har et klart koncept og gameplan.

Vores defensiv er faktisk ikke skidt - får vi Kjær + 1 god CB mere samt en kvalitets højreback er vi på plads der. Jeg er egentlig ligeglad hvad Calabrias stats siger.... Han har kostet SÅ mange mål og når man ser ham spille skriger det til himlen - ringe placeringsevne, ikke ret hurtig, ingen monster fysik og rent offensivt er han helt håbløs... Han scorer så godt som ingen mål og han rammer en medspiller på 1 ud af 50 indlæg.

Som makker til Bennacer så jeg gerne Mady Camara fra Olympiacos - han er et monster og passer perfekt til Rangnicks koncept.

Vigtigst af alt er dog vores offensiv - vi skaber meget lidt, scorer meget få mål og mangler i den grad fart og dynamik. Jeg håber mest af alt vi signer Dominik Szoboszlai, han bliver "the next Big thing". Rashica ser også super spændende ud og passer godt til Rangnicks koncept. Derudover drømmer jeg fortsat om Depay.

Kunne vi leje (med købsoption) Lozano i Napoli ville jeg heller ikke protestere. Rangnick har før været ude efter ham og kan man få ham igang kan han blive vanvittig.

Angrebsmæssigt håber jeg på Milik som er klasse og kender ligaen, hans mange skader skræmmer dog. Scamacca synes jeg ser rigtig spændende ud, men så skal man hente ham sammen med en anden angriber og skille sig af med Zlatan - han er endnu for ung og uprøvet.

Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Jeg tror ikke, Atalantas spillere bliver spredt for alle vinde. De har et hold - en enhed - med få profiler.

De har I hvert fald spillere der er perfekt castet til Gasperinis filosofi. Men det ændrer vel ikke på at De Roon, Gosens osv er profiler (?)
Immobile er vel også en profil i Lazio, selvom han kom til som et relativt flop.

Og det er nok også her jeg har lidt svært ved at se konsistensen i dine holdninger. Du bifalder Atalanta (Gasperini) for at skabe et stærkt sammenhold - præcis det samme som har været Rangnicks tilgang. Men i Milan har man behov for at hente verdensstjerner. Jeg er ikke lige sikker på jeg forstår forskellen...

Papu Gomez er hjernen på det hold, og jeg tror ikke, han er på vej videre.

Han er I hvert fald ofte den mest iøjenfaldende spiller. Og det er også klart ham der skaber flest assists, men Zapata, Ilicic og Muriel står altså for 44 ligamål til sammen.

De har et koncept, der virker...

Er det ikke lidt en sandhed med modifikationer? Synes bl.a. Parma viste hvordan man relativt let kan stække Conte rent taktisk. Det var i øvrigt også den primære kritik at Conte i England - det var for let at udmanøvrere ham rent taktisk.

Jeg synes selvsagt at Inter gør det godt. Conte har været rigtig dygtig til at få indarbejdet sit koncept i truppen. Men så mener jeg altså heller ikke Inter er bedre. Som sagt er godt halvdelen af deres sejre kommet med mindst muligt margin.

Måske vi skulle prøve lokke Godin til Milan.

Hvor realistisk vurderer du det er? Er han umiddelbart en Rangnick-signing? Og hvad med hans løn på næsten €7m?

For egen regning; hvad skulle vi dog med ham? Kjær har jo vist sig en dygtigere spiller i denne sæson. Det giver ingen mening, at hente en has-been.
Skrevet af OC
Ralf Rangnick verdens bedste koncepttræner?

Hvor, hvordan? Bliver han ikke lidt gjort til en mirakelmager, forventningerne (herinde) måske ikke helt kan holde til? Eller er hans to korte, en-sæsonsperioder som træner i Leipzig vitterligt så skelsættende?
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
Din lineup havde to nye spillere og du skrev du ville være fortrøstningsfuld ift. CL-Kval

Nu består et hold, som bekendt, ikke blot af 11 spillere. Det er også vigtigt vi kan sætte dygtige folk ind fra bænken.

Men ja, med en stærk 9er og en dygtig makker til Bennacer, mener jeg bestemt vi har et hold der kan konkurrere med Atalanta, Roma, Lazio og Napoli. Inter ser jeg, som sagt, som et lille stykke foran, men der er mange ting at tage stilling til.

Fx er det velkendt, at Conte trækker meget tunge veksler på sine spillere. Hvad kommer det til at betyde, med en meget kort sæson?

Hvad angår Calabria, så er jeg som sagt enig i at det ikke har været hans sæson. Jeg er dog ingenlunde enig i omfanget af din kritik. Desuden mener jeg det er useriøst (no offense) at sige, at man er ligeglad med stats. Så bør man nok overveje om det er ens egen subjektive holdning der får lov at skinne lidt for meget igennem.

Min egen optimisme optimisme går dog på en tro på at Rangnick kan få det bedste frem i ham. Det vi så under Gattuso.

Som makker til Bennacer så jeg gerne Mady Camara fra Olympiacos...

Ja, han kunne være interessant. Og da også en spiller vi er sat i forbindelse med over noget tid. I samme kategori kunne vi også have Haidara eller Mwepu fra hhv Leipzig og Salzburg. Rygter vil også vide, at Keïta kunne være på markedet, men mon ikke vores pengepung er for lille til det?

Vigtigst af alt er dog vores offensiv - vi skaber meget lidt, scorer meget få mål og mangler i den grad fart og dynamik.

Her må jeg også henvise til stats - omend du ikke tillægger det meget værdi. Vi er dog det hold der har 6. flest afslutninger pr. kamp og scorer kun 13. flest mål. Dermed kunne man udlede, at det snarere var effektiviteten den var gal med.

Derudover, er det også væsentligt, at Pioli bare ikke er en synderligt offensivt indstillet træner.

Dermed skal vi også se tingen i perspektiv af at træneren hedder Rangnick fra næste sæson. Fx. er Leipzig det 3. mest scorende hold i Bundesligaen, med kun tre mål mindre end ultraoffensive Dortmund.

Det ligger i hele Rangnicks filosofi, at der skal afsluttes hurtigt og det i sig selv bør også ændre på situationen ift denne sæson.

Jeg er umiddelbart også uenig i at vi skulle mangle fart. Conti, Calabria, Bennacer, Samu, Hakan, Paqueta og Rebic er vel relativt hurtige spillere. Derudover er både Theo og Leao vel i top10 over de hurtigste spillere både med og uden bold i ligaen. Deres antrit er jo direkte vanvittigt.

Men her er det igen vigtigt at se på Rangnicks filosofi. Han vil naturligivs gerne have hurtige spillere, men han taler faktisk først og fremmest om spillere der er hurtigere i hovedet. Det handler om hurtigt og meget direkte pasningsspil - først og fremmest i omstillinger.

Den slags skal han også lære truppen, hvilket jeg også har stor tiltro til at han gør. Hans metoder er i hvert fald veldokumenterede og har vist sig meget effektive.

Jeg håber mest af alt vi signer Dominik Szoboszlai, han bliver "the next Big thing".

Det håber og tror jeg også. Jeg tror dog vi skal være en smule tålmodige hvis vi skulle have held med at hente ham. Mit bud er da også, at han kommer til at være backup for Hakan på venstre midt (i en 4-4-2).

Derudover drømmer jeg fortsat om Depay.

Mnjaae, han er i hvert fald en super dygtig spiller. Men hvor skal han spille? Han skulle vel nærmest konkurrere om en plads med Rebic og her tror jeg ikke nogen af dem har tænkt sig at spille andenviolin.

Angrebsmæssigt håber jeg på Milik som er klasse og kender ligaen, hans mange skader skræmmer dog.

Ja, det er klart det der taler imod Milik. Schick kunne jo reelt også komme i spil.

Skrevet af Rossoneri
@oc
Alt hvad der foregår i Red Bull klubberne bygger jo netop på Rangnicks koncept. Derfor handler det ikke om den tid hvor han fysisk sad på bænken.

Det er min vurdering, at der ikke findes mange der er bedre til at implementere et koncept. Bemærk at jeg ikke siger han er verdens bedste træner - naturligvis ikke.

Men man må jo tage hatten af for det han har skabt i navnlig Leipzig og på lidt mindre skala i Salzburg.

Du er naturligvis velkommen til at byde ind med dem du mener der er bedre...
Skrevet af OC
Der er vel ret så stor forskel på koncepttræner og så sportsdirektør/øverste sportslige ansvarlige. Det er i mine øjne en ret så væsentlig skelning.
Når man på nuværende tidspunkt - og ret mig, hvis jeg tager fejl - kan vide sig sikker på hvilken position han kommer til at bestride, at gøre Milan til så store favoritter til CHL. Især med henblik på hans forholdsvis beskedne resultater som træner - på tværs af hele hans karriere.

Det er flot, det der er sket i Rasenballsport, men det er vigtigt at huske på, de uanede ressourcer man har haft til rådighed. Lige netop i den henseende er Milan og Elliott velsagtens et skridt ned.
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
Der er vel ret så stor forskel på koncepttræner og så sportsdirektør/øverste sportslige ansvarlige. Det er i mine øjne en ret så væsentlig skelning.

Ja, i princippet. Men så skal du nok sætte dig ind i Rangnicks virke i Red Bull koncernen. Rangnick definerer spilkoncept, træningsmetoder, testing osv osv.

At han nu også kommer til at sidde på bænken i Milan, kommer ikke til at ændre den rolle væsentligt.

Når man på nuværende tidspunkt - og ret mig, hvis jeg tager fejl - kan vide sig sikker på hvilken position han kommer til at bestride...

Antager at der mangler et "ikke" her...(?)
Men altså, alle pålidelige kilder siger at rollen er fuldstændig på plads. Han kommer til i en managerrolle. Det er et spørgsmål om at give Pioli og truppen lidt arbejdsro i resten af sæsonen, selvom de fleste nok er med på hvad der skal ske.

Det er flot, det der er sket i Rasenballsport, men det er vigtigt at huske på, de uanede ressourcer man har haft til rådighed. Lige netop i den henseende er Milan og Elliott velsagtens et skridt ned.

Det må du lige forklare.

Det ventes at Rangnick har et transferbudget på min. €80m til rådighed til sommerens vindue. Dertil kommer 50% af alt potentielt capital gain.

Som tidligere skrevet, har Leipzig kun én transfer på over €20m (Keïta i transfer fra Salzburg). Ellers har de aldrig betalt mere end €20m for en spiller.

Leipzigs nettotransfers for de seneste fire sæsoner;

19/20: - €24m
18/19: + €7m
17/18: - €39m
16/17: - €78m

Hvordan er Milan så et step ned?
Skrevet af Rossoneri
...at gøre Milan til så store favoritter til CHL.

I øvrigt - stop nu de stråmænd. Jeg har aldrig sagt at Milan skulle være store favoritter til CL kval.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ros

Det er vist rimeligt åbenlyst Milan sportsligt set er et step ned, det faktum at hans nuværende klub har kvalificeret sig til CL 3 ud af de sidste 4 sæsoner, samt i den fjerde kom I EL er vist mere end rigeligt bevis på at Milan er et skridt ned såfremt det ikke er to, eftersom Milan knap og nok kan kvalificere sig til EL.

Du ved udemærket godt at Milan har overspenderet og gamblet under tidligere ejere ellers ville de jo ikke være endt i UEFA´s søgelys til at begynde med. Så højere spændinger er ikke li med at man er et step op, især ikke i Milans tilfælde der har levet over evne og taget nogle chancer/beslutninger de ikke burde have taget.

Jeg syntes også der har været en del urealistisk forventningen til spillertruppen tidligere og nu til Rangnick. Han er koncept orienteret og som alle koncepter er de fejlbarlige og på banen er der altid opskrifter på hvordan man stopper de her koncepttrænere. Det virker derfor en smule ironisk du på den ene hånd kritisere/ikke er imponeret af Conte men på den anden hylder Rangnick, begge er jo stålsatte hvad angår det spilkoncept der udføres og deri ligger deres fejl også.

Videre hvad angår transferbudgetter er det bare også ekstremt svært at uden lige overføre Italienske og Tyske tilstande.
Skrevet af Rossoneri
@Z4E
Det er vist rimeligt åbenlyst Milan sportsligt set er et step ned...

Det er jeg umiddelbart enig i - helt isoleret set. Leipzig er pt et bedre hold end Milan.

Men det var ikke det der var påstanden. Det var at Milan (rent økonomisk) var et step ned.

Han er koncept og som alle koncepter har de fejl og på banen er der altid opskrifter på hvordan man stopper de her koncepttrænere.

Ja, naturligvis. Ingen trænere er uovervindelige. What´s the point?

Det virker en smule ironisk du på den ene hånd kritisere/ikke er imponeret af Conte men på den anden hylder Rangnick, begge er jo stålsatte hvad angår det spilkoncept der udføres og deri ligger deres fejl også.

Det bør vel være åbenlyst, at Rangnicks hold er langt mere fleksible end Contes.

Når det er sagt, så har jeg kontinuerligt rost Conte for netop hans evne til at implementere et koncept. Min kritik af ham går isoleret på manglende taktisk fleksibilitet og ikke mindst hans adfærd ift medierne og ting der burde håndteres internt.
Skrevet af Fox@Mulder
Fatter virkelig ikke at Jack starter - han har været ganske forfærdelig siden genstarter.

Sammen med Saelemaekers.....
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Ikke mindst når Paqueta var banens bedste mod SPAL.

Lidt heldigt at Hakan, men den tager vi med.
Skrevet af Milanisti
Vigtigt!
Skrevet af Milanisti
2-0. Haha, Zlatan. Den ville bare ind!

Nu skal vi ikke sætte sejren over styr. Dejlig kamp indtil videre.
Skrevet af Rossoneri
Er du gal hvor er vi ikke uheldige i dag.

Jeg havde sgu nok også været hidsig hvis det straffe var dømt mod os.
Skrevet af Fox@Mulder
Vi kommer til at score flere mål tror jeg - Lazios manglende bredde er markant og vi kommer til at gøre ondt på dem når Leao og Rebic kommer ind.

Håber godt nok det bare er et slag for Hakan - Paqueta kommer ind istedet.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
annonce
0