Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Sikke et runde. Komfortabel sejr over et tophold og Verona taber i Brescia.

Det giver os fire point ned til 8. pladsen.

Vi skal nok være heldige hvis vi henter mere end to point i de næste to kampe, men så har vi stadig gode muligheder for europæisk fodbold.
Skrevet af Martinovic
Et remis mellem Napoli og Roma vil være fint. Så længe det er muligt, skal vi gå efter den femteplads og direkte kvalifikation til gruppespillet.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Alternativt skal vi håbe, at Romas deroute fortsætter.
Skrevet af Martinovic
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Sky melder at Maldini er tilbudt en ny rolle a la Zanetti i Inter.
Skrevet af Martinovic
Som vicepræsident?
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Som en slags kransekagefigur.
Skrevet af Martinovic
Okay. Maldini er et Milan-ikon, men det er Boban også. Ingen er større end klubben.

Faktisk har jeg mest ondt af Pioli. Han ser omsider ud til at have fået Milan i den rigtige retning.

For Milans skyld håber jeg dog, at Rangnick og Gazidis er i fuld sving med at forberede næste sæson, så vi kan snuppe Szoboszlai inden konkurrenterne.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Inter offered a swap with Milan. Franck Kessie would join Nerazzurri and Roberto Gagliardini would join Rossoneri. Milan has rejected this possibility.
[Gianluca Di Marzio]

Gagliardini er ikke en dårlig spiller, men i bytte for Kessie har Milan heldigvis afvist byttet.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Folk der har fulgt med her i tråden vil vide, at jeg ikke er Kessíes største fan. Og det er måske lidt unfair, for jeg mener faktisk, at det er skiftende træneres skyld, at han ofte har underpræsteret. Først og fremmest fordi han har skulle være boldførende i en boks-til-boks rolle. Det mener jeg han, ret åbenlyst, er fejlcastet til.

Men noget kunne tyde på at Pioli er lige så klog som mig. I hvert fald har Kessíes rolle ændret sig til snarere, at være en defensiv sikrings- og presspiller. Det gør han virkelig til UG. Jeg så bl.a. en specifik taktisk analyse af ham i Lazio-kampen. Her tager han jo SMS fuldstændig ud af opgøret, hvilket også var en væsentlig årsag til det imponerende resultat.

Det giver samtidig også Bennacer lidt mere frihed og ikke mindst, at 10eren har lidt mere rum at bevæge sig i, da Kessíe ikke tager så mange løb frem i banen. Bl.a. kunne man se på Paquetas heatmap, at han befandt sig meget i rummet mellem Lazios midtbane og forsvar lidt til højre.

Jo mere jeg ser på Rangnicks normale rollefordeling på midten og Kessíes præstationer på det seneste, tror jeg faktisk han kan gå hen og blive en nøglefigur. Jeg hæfter mig også ved, at snakken om Florentino forstummede for et godt stykke tid siden, præcis som med Bakayoko.

Og man kan efterhånden også stille spørgsmåltegn ved formålet med at bruge €25m på Szoboszlai. Med en Paqueta i fin udvikling, er vi egentlig ret godt besat i forreste geled (med udgangspunkt i en 4-2-3-1). Rebic/Leao til venstre, Hakan/Paqueta centralt og Samu/Saelemaekers til højre.

Som jeg ser det, kunne penge bruge bedre andre steder. Fx på to stærke 9ere. Jeg ville være ret tilfreds med at hente to af tre af Schick, Scamacca og Gaich.

Derudover skal vi bruge en backup til Kessíe, en ny CB og en backup til Theo.
Skrevet af Rossoneri
Det ligner unægtelig en 3-5-2 i dag.
Skrevet af Malresi
Altså... Zlatan skal på bænken. Han tager tempoet ud af spillet og har en irriterende attitude så snart han ikke spilles eller en anden spiller (typisk Saelemakers) laver en fejl (i hans øjne). Han får selvfølgelig afsluttet lidt.

Spændende kamp i kamp mellem de to midterforsvar. Kjær og Romagnoli komplimenterer hinanden rigtig godt og det kunne sgu være fedt om de kunne skabe en dua a la Chiellini/Bonucci (jeg ved godt at det er Rugani der spiller i dag:))...
Skrevet af Fox@Mulder
Synes nu vi ligger med 4 nede bagved - selvom Theo skubber meget op.

Som jeg ser det spiller vi 4-2-3-1 igen idag, men stor frihed til at roterer - lige før lagde Zlatan sig lidt ned og Rebic op på toppen. Rebic og Paqueta har også skiftet plads et par gange.

Vi er godt med, tydeligt holdet har mere selvtillid - vi spiller den godt og sikkert rundt. En halvfarlig chance til Ronaldo og tilsvarende til Zlatan.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Mon ikke Hakan kommer ind i anden halvleg og så håber jeg også Leao får en halv times tid idag - gerne samtidigt med Rebic og Hakan - tror han kan gøre ondt på de bagerste hos Juve.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes egentlig generelt, at vores offensiv har været tandløs. Jeg er her enig i at Zlatan er det primære problem - han er stationær og falder alt for meget ned i banen.

Derudover forstår jeg ikke det taktiske oplæg. Hvorfor skal Paqueta starte til venstre og Rebic helt fremme. Førstnævnte har gjort det rigtige godt i en trequartistarolle og Rebic har samtidig været skarp når han angriber boksen fra et lidt bredere udgangspunkt.

Desuden anser jeg, præcis som du @fox, at vi kan straffe Juve på omstillinger. Dertil vil Leao være et oplagt bud.
Skrevet af Martinovic
Pinligt forsvarsspil. Tænk at lade det skur løbe hele vejen med bolden.

Det mål må Bennacer tage på sin kappe. Taber duellen og lader ham løbe. Det koster, at han fik en advarsel i første halvleg.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
0-2 Ronaldo.

Vi har bare rigtig langt op til deres niveau.
Mojn do!
Skrevet af Malresi
århh fuck... så fik jeg ellers lige tidligere rost Kjær og Romagnoli... så er den kamp lukket:/


Synes egentlig at man må acceptere at Rabiots mål er klasse... skal én bebrejdes synes jeg næstes at Theos halvhjertede tacklingsforsøg står frem. Men det er desværre ikke en force i hans spil.
Skrevet af Martinovic
Utilgiveligt Romagnoli.

Stram nu op.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Helt korrekt dømt straffe og ingen slinger i valsen fra Zlatan. Dejligt!
annonce
0