Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Tror ikke man kan overvurdere vigtigheden af den her sejr. Der er så meget der går den rigtige vej og de unge spillere må være fyldt med selvtillid.

Bennacer og Kessíe fungerer bare virkelig godt sammen, efter rollerne er blevet fordelt lidt anderledes.

Hakan er dirigent i vores offensiv og gør en kæmpe forskel.

Donnarumma har så meget udstråling og pondus - og så disker han op med et par vanvittige redninger, som ikke mange i verden gør ham efter.

Og så er der Rebic. Fantastisk spiller. Han bliver bare ved og ved og kommer frem til sine chancer og mål.

Og så er det Leao - hvis vi for alvor kan få gang i ham, har vi altså virkelig tegningen til en potent offensiv.

Jeg undrer mig dog over Piolis taktiske oplæg i dag. Hvorfor ændre noget der har fungeret så godt? Pludselig skal Paqueta spille venstre midt og Rebic som support-angriber. Det fungerede bare ikke særligt godt.

Det er fandme længe siden jeg har været så optimistisk. Der er en stort potentiale i det her hold.
Skrevet af Milanistar
Jeg synes netop allerede at der er kommet gang i Leao. Ift. hans rolle på banen er han jo i den grad begyndt at putte dem ind, og hvis han begynder at kigge lidt mere video af Martial, så har vi altså en kommende klassespiller.

Vi skal have skrevet under med Rebic og Kjær. Selv hvis vi skal spille med pres, så får vi brug for en duel-spiller i tremands-bagkæden, og der passer Kjær perfekt. Rebic har scoret i 8 af hans seneste 11 kampe, og ligner den angriber vi så længe har sukket efter.

Hakan slår i disse uger fast, at han ikke var en fejlsatsning, og Paquetá har jeg stadig ikke opgivet håbet om, især hvis Rangnick kommer ind. Paquetá er nemlig den perfekte Rangnick-spiller.

Jeg under Zlatan nogle straffe-scoringer samt statistiske assists, så han kan pynte på hans korte show-kontrakt. Efter hans seneste skade er det tydeligt for enhver, at han simpelthen bare ikke kan følge med længere. Stadig nogenlunde stærk, men ingen form for fart tilbage i benene. Det betyder også, at hvis vi køber Rebic, så skal vi også finde en ekstra angriber der kan dække for Zlatan og i visse kampe kan skabe en konstellation sammen med kroaten.

Efter 3 sejre mod tophold, 13 points i fem kampe med en dertilhørende målscore på 15-5 kan selv den mest pessimistiske Milan-fan ikke undgå at have spirende optimisme. FORZA MILAN
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
@milanistar
Ja, pointen var også, at Leao endelig viser sit store potentiale.
Og hvis det kan ske mere kontinuerligt, har vi virkelig en potentiel topspiller.

Jeg synes sammenlignen med Martial er god. Mest oplagt tænker jeg dog er Henry, ift hans speed og teknik (selvfølgelig uden yderligere sammenligning hvad angår niveau).
Skrevet af Rossoneri
Her til morgen har min 3-årige datter og jeg trænet i at sige "jeg kan ikke li´ Juventus, men jeg elsker Milan". Jeg glæder mig til at følge hende i børnehave. Og moren var også meget imponeret.
Skrevet af Martinovic
Vi har en sprudlende offensiv, når de får lov.

I næste sæson er bredden alfa og omega. Det kan blive afgørende, at vi har en håndfuld gode spillere, vi kan sætte ind fra bænken. I går blev Hakan og Leao skiftet ind, og det er på det niveau, vi gerne skal have 25 spillere i truppen, hvis vi skal i top4.

Selemanden er en ok spiller, men han er slet ikke god nok som stamspiller. Omskol ham til at være højre back og ikke højre kant.

Jeg håber virkelig, at Bonaventura ombestemmer sig og forlænger. Han kan stadig lave gode ting.

Jeg vakler med Ibra. Hans attitude over for visse holdkammerater er ikke altid den bedste, men han har stadig noget x-factor og ikke mindst vindermentalitet. Det er nødvendigt på et ungt hold.
Mojn do!
Skrevet af JuveFC
Rossoneri:

Det er sgu da børnemishandling du har gang i der!!! ;-)Skrevet af Rossoneri
Hehehe - jeg kalder det en sund og værdifuld opdragelse!
Skrevet af Rossoneri
@martinovic
Helt enig. Lazio viser jo med al tydelighed også hvorfor det ikke er nok, at have en stærk start 11er.

Men djævlen findes, som bekendt, i detaljen. Jeg glæder mig virkelig over, at vores unge spillere for alvor stepper op. Derfor mener jeg også, at det er vigtigt, at bredden består af unge/yngre udviklingsspillere. Fx tror jeg Szoboszlai ville have godt af at komme ind som rotationsspiller - altså såfremt vi har held med at hente ham.

Mady Camaras agent skulle også have været i Italien og talt med os, Roma og Fiorentina. Ham som alternativ til Kessíe ville være fantastisk.

Omkring Saelemaekers, har jeg ret svært ved at se ham som back. Hans force ligger i hans speed og først og fremmest indlæg. Han har dog ikke noget der ligner defensiv placeringsevne og jeg tror ærligt talt han ville falde helt igennem.

Som tidligere skrevet, er det ikke et spørgsmål om Bonaventura vil forlænge. Klubben vil ikke forlænge hans kontrakt. Jeg kan virkelig godt lide Jack, men er han en Rangnick-spiller?

Hvad angår Zlatan, så er han jo en af mine all-time favoritter. Men, han kommer ikke til at passe ind i Rangnicks tanker. Jweg vil altid være taknemmelig over at have set ham i Milan-trøjen og jeg mener også han har bidraget med hans mentatlitet efter skiftet tilbage. Men jeg føler mig overbevist om at hans tid er forbi.

Bliver han, bliver det som med Shevchenko og Kaká og det vil være synd.

Med hans udtalelser efter kampen i går, mener jeg heller ikke der er meget der peger i retning af en forlængelse.
Skrevet af Rossoneri
Di Marzio melder i øvrigt, at vi skulle have genåbnet vores interesse for Tonali. Kan det virkelig passe, at man vil finde plads til både Bennacer og Tonali? Eller kunne det betyde, at Bennacer er blevet for smigret af flirteriet fra de to Manchester-klubber og PSG?
Skrevet af Martinovic
Nå ja, det er klubben, der ikke vil beholde Bonaventura. Jeg synes, det er en skam. Han vil være en glimrende rotationsspiller.

https://www.football-italia.net/155570/tonali-leads-75m-milan-triple-swoop

Jeg har ingen fidus til ham Ajer. De rygter må godt forstumme.

Vlahovic kender jeg ikke nok til, og vi står næppe forrest i køen til Tonali.

Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/155578/reports-milan-push-szoboszlai

Den må klubben gerne gøre officiel hurtigst muligt.

Prisen svarer til en tredjedel af budgettet. Sevilla er godt på vej mod at sikre en top4, og det betyder 22 mio. euro i kassen. Så det er næsten et bytte lige over med de to.

For 72 mio. euro skal vi gerne kunne få os en angriber, en central midt og en midtstopper.

Hvad kan Tonali fås til, 35-40 mio. euro?
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
https://sempremilan.com/gds-rangnick-identifies-e40m-duo-as-ideal-attacking-reinforcements-offer-ready

Nu skal man passe på med at bedømme ud fra YouTube, men hvor ser Rashica også vanvittig ud og Rangnick kender ham.

Ham, Szoboszlai og en angriber istedet for Zlatan så er vi på plads fremad banen.

En CB, defensiv midt og en HB ala Dumfries så er vi sgu ved at have tegningen til et voldsomt spændende hold.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Problemet med Rashica er prisen. Han havde en frikøbsklausul på €15m i tilfælde af nedrykning, men Werder klarede desværre (i den sammenhæng) frisag.

Mit bud er, at vi ser på angribere med lidt andre karakteristika. En med lidt mere størrelse - Schick, Gaich og Scamacca er de navne jeg har hørt oftest.

Rashica skulle vel være udset til at spille seconda punta eller venstre wing (fx i en 4-2-3-1). Med Leaos præstationer efter corona, er det næppe en position vi kaster mange penge efter. Rebic naturligvis starter.

Jeg tror pengene bliver brugt på følgende; Szoboszlai, to 9ere, en backup til Kessíe (Camara?) og en CB.

Jeg ville egentlig ikke blive overrasket, hvis Rangnick kunne få plads til RR.

For at spæde til budgettet, tror jeg Paqueta ryger, såfremt selvfølgelig der er seriøse bejlere. Det kunne jo fx være i Firenze og et bytte med Milinkovic.
Skrevet af Martinovic
Kommer vi ikke til at mangle en højre kant, hvis Paqueta ryger? Castillejo har jeg ikke fidus til som starter, men fin backup.

Jeg tror ikke, Fiorentina vil betale 30 mio. euro for Paqueta. Milinkovic har vi før været kædet sammen med, men jeg ved ikke, hvor god han er.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg vil antage, at Samu er klar starter under Rangnick med Saelemaekers som backup.
Skrevet af Rossoneri
Nice har i øvrigt bekræftet, at Malang Sarr smutter på en fri transfer. Det er mig en gåde, at han ikke står med en my kontrakt allerede.

Ham må vi meget gerne hente.
Skrevet af AU
Nu spørger jeg af interesse.
Donnarumma, hans kontrakt udløber næste år. De gange jeg har set ham, er han en klasse keeper.

Er der mulighed for at forlænge, eller venter han på planen for et fremtidigt projekt. Jeg fornemmer at han er en typer som lytter til de nærmeste omkring ham, samt hans grådige agent.

Og kunne der være en idé i at sælge ham for "top dollar" og frigøre nogle midler til at opbygge yderligere.?

Personligt syntes jeg man skal gøre meget (hvilket man vist også gjorde ved sidste forhandlinger), men hvis man får stabiliseret truppen yderligere desto mindre "vigtig" bliver han måske.

Som sagt, bare en tanke/spekulation.

Hilsen en latent og positiv Milan fan som savner dem på toppen igen.
Skrevet af Pirlo21
Dejligt comeback igår. Men desværre har vi jo ikke meget at kæmpe for denne sæson, el bliver det jo nok til - da Napoli er sikkert deltagelse i form af Copa Italia...
iforhold til fremtiden, jammen så ser det udtil at endnu en ny træner kommer og endnu et nyt spillesystem samt nye ansigter skal køres ind på holdet... og gælden stiger nok endnu engang... ja vi kender alle historien, vi håber alle på det bedste, vi glæder os... vi elsker klubben - men hva så hvis det igen igen ikke lykkes?? Fyrer vi så endnu en træner og holder udsalg endnu engang og øger gælden?

Jeg håber på det bedste... syntes vi burde starte med at forlænge med Kjær og har Zlatan lyst til at spille endnu en sæson i Milan - så få det på plads nu!! Vi har brug ledere Og vindermentalitet på dette Milan hold. Så forlæng nu med dem og få styr på resten af truppen Så tidligt som muligt til næste sæson - så vi er ordentligt forberedt og ikke skal ud og lede efter den rigtige start 11´ver de første 10 kampe!

God sommer til alle, forza Milan.

Skrevet af Rossoneri
Hey @AU
Fedt at se dig her i tråden.

Alle meldinger går på at Donnarumma vil forlænge og at klubben vil strække sig langt for at få det til at ske.

Seneste melding fra både Di Marzio og Romano er, at der arbejdes på en forlængelse til min. 2023 til samme løn som den nuværende aftale (€6m net p.a.).

Der har også været tale om en frikøbsklausul, som er gældende hvis Milan ikke kommer i CL. Det synes jeg dog ikke jeg hører noget kontinuerligt om.

Nærmest alle meldinger går på, at Donnarumma har gjort det klart, at han ønsker at blive i klubben.

Personligt er jeg i øvrigt helt på linje med dig. Vi skal strække os langt for en forlængelse. Donnarumma er poster child for det projekt Elliott har tegnet.
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Jeg synes faktisk der er en hel del at spille for.

Dels mener jeg vi skal gøre alt for at hente 5. pladsen som gør, at vi ikke skal ud i kval-kampe i EL). Det bliver en ultrakomprimeret kommende sæson og fitness bliver klart et issue når det hele skal afgøres (som vi ser hvert år).

Derudover har alle de her unge spillere også behov for succesoplevelser, for at skubbe bag på deres udvikling.

Omkring Zlatan, så piner det mig at sige. Men han kommer simpelthen ikke til at passe ind i Rangnicks filosofi. Her presser alle de forreste spiller ret intensivt og det rimer umiddelbart ikke på Zlatan.

Kjær derimod er jeg helt enig i bare skal signes a.s.a.p.
annonce
0