Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Omkring Belotti, så tror jeg ærligt talt ikke, at Caïro skal sætte næsen op efter mere end €30m.

Der kan med rette stilles spørgsmålstegn ved kontinuiteten og han er bare ikke et "hot" navn længere.

De €100m var jo også et fuldstændig fiktivt beløb. Ingen klubber har været i nærheden af at være enig i den valuering.
Skrevet af Fox@Mulder
Enig, Rossoneri - 30-35M. Dog har han 6 mål i de sidste 6 kampe og fortsætter han er det måske tættere på 40M.

Vi bliver dog på ingen måde kædet sammen med ham længere - det gør ingen klubber faktisk pt.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Kardinalen
Capello burde holde sig for god til at vurdere og udtale sig (negativt) om en anden træner/manager.

På den anden side, så er der ikke noget faktuelt forkert i det han siger - det bliver år ´0´ igen , hvis der startes forfra med ny træner og nyt setup.
Derudover, så har Rangnick ikke hentet mange pokaler. Så jeg mener godt at vi kan tolke dette som ‘did interesting but unimportant things’.

Jeg tolker i øvrigt dette som et klap på skulderen til det team, som alle forventer er afgående (Maldini, Pioli, etc.), og samtidig også en reminder til Ragnick om at han har lang vej igen, hvis han lander som manager for A.C. Milan.

Det er ikke nok at spille interessant, der skal også vindes pokaler.

Capello er om nogen interessant at lytte til , da han har en del pokaler stående og derfor også har noget at have sin holdning i. Rangnick, som kun er 10 år yngre end Capello, har ikke samme interessante skab at vise frem.

Men, Capello bør stadig holde sig fra at vurdere andre trænere/managers, og det havde været fint hvis han havde holdt sig til at rose Pioli og blot nøjes med "Rangnick did interesting things in Germany".
"..."
Skrevet af Malresi
Men en konkret sammenligning af Capello og Rangnicks karrierer (og dermed pokalmuligheder) er nok heller ikke helt fair.
Capello havde en fornem spillerkarriere og havde dermed en lettere adgang til klubber, der traditionelt er pokalbejlere (han spillede jo selv i Roma, Juve og Milan). Rangnick derimod nåede aldrig at spille på prominente adresser... Han har så bevist at han er sublim til at opbygge hold (Hannover, Hoffenheim). Han har dog aldrig trænet et hold, hvor forventningen om pokaler er et krav. I Schalke var han tæt på (mener at de var i semien i CL, eller er jeg helt væk??), men det er svært når ligaen tæller en mastodont som Bayern.

Jeg er virkelig i tvivl.. på en måde ville jeg elske at se Milan få implementeret et koncept for fremtiden, men på den anden side synes jeg at Pioli har gang i noget interessant. Dertil vil Rangnicks ankomst nok også betyde at Maldini er færdig i sin nuværende rolle - og det vil jeg blive ked af at se. Det er for mig at se vigtigt at holde på folk, der husker spillerne om den tid hvor Milan var klubben over alle. Det bør være en udmærket motivator.

Desuden er der et par interessante rygter ift centerforsvaret.. De sidste to kampe har vist nogle sprækker i samarbejdet mellem Romagnoli og Kjær. De er jo stadig "unge" i deres makkerskab og jeg synes egentlig at det bør være en no-brainer at signe Kjær på permanent basis. Det tror jeg at Pioli gerne vil, men bliver det Rangnick ligner det at han vil have Robin Koch. Jeg har kun set ham sporadisk, men Freiburg havde et fornuftigt forsvar i sæsonen set i sammenligning med holdene i BL. Modsat disse stats meldes også Ben Godfrey som en kandidat til Romagnoli... Har set Norwich et par gange i sæsonens løb og jeg synes absolut ikke at han har set stærk nok ud til en startplads hos Milan. Men Smalling imponerede jo heller ikke ligefrem i sin, indtil videre, sidste sæson hos Man Utd...
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/155830/milan-running-emerson-royal

Har I set ham spille?

25-30 mio. euro er mange penge for en back.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Capello skal da klart roses for sine meritter. Men det ligger trods alt langt tilbage. Og jeg vil også påstå, at de i sig selv, ikke giver hans ord mere vægt.

Navnlig ikke når det er mange år siden han har været relevant i en fodboldsammenhæng. Han er en dinosaur som tiden er løbet fra - som så mange andre trænere fra den æra.

Dermed er vi tilbage ved indholdet af det han siger. Capello kunne måske få en mindre historietime et sted. Capello vil, i mit univers, aldrig kunne tåle sammenligning med hans forgænger, Sacchi.

Sidstnævnte blev hentet til Milan efter en tilværelse hos en masse ubetydelige klubber og derefter to, ikke synderligt succesfulde, år hos Parma. Altså i høj grad det Capello kalder interessante men ubetydelige ting.

Sacchi var dog 1:1 allignet med Berlusconis vision og det var klart essentielt ift at skabe ét af de mest succesfulde hold i verden.

Dermed ser jeg en lige linje mellem Elliott og Rangnick.

Den vinkel misser Capello fuldstændig.
Skrevet af Martinovic
"Milan er i forhandlinger med Kjær og det ser ud til der er fremskridt! Ledelsen har besluttet at de vil beholde danskeren, hvis købsklausul på €3,5 millioner udløber i morgen! Der er netop igangværende forhandlinger, men den endelige beslutning bliver dog truffet i morgen!"

Kilde: Milannews.it

Det vil også være en nobrainer ikke at signe ham til den pris.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Omkring Emerson, synes det er være en lidt svær operation.

Barcelona skal betale Betis en straf på €9m hvis de afslutter lånet før tid.

Det giver umiddelbart en meget høj pris (som du også skriver). Mit bud er, at vi ikke bruger den slags penge på en back.
Skrevet af Rossoneri
@malresi
Hvad er det ved Piolis "projekt" du finder interessant (af reel nysgerrighed)?

Personligt ser jeg egentligt "blot" en træner der har fået skuden tilbage på ret køl - hvilket jo er det Pioli kan, hvis man ser på hans historik.

Tænker du at Pioli er en mand der kan få Milan tilbage som reel titeludfordrer indenfor en, lad os sige, horisont på fem år?
Skrevet af Martinovic
Milan bought Simon Kjaer from Sevilla for 3.5 million euros. The official statement about the transfer should appear tomorrow.

[Gianluca Di Marzio, Milannews.it]

Super at få den handel igennem.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Super nyhed. Ud med Musacchio og find en spændende rotationsspiller, så er det centrale forsvar på plads.
Skrevet af Rossoneri
Vores tidligere primavera-spiller Raoul Bellanova har lige fået debut for Atalanta.
Skrevet af Rossoneri
Så er Kjær officiel.
Skrevet af Martinovic
Rigtig fint til de penge. Vi skal dog stadig have en lige så dygtig mand ind som supplement. Går Kjær eller Romagnoli i stykker, er der for langt ned til Gabbia, Duarte og Musacchio.

Hvornår åbner markedet?

Szoboszlai må meget gerne snart blive officiel.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Helt enig. En Robin Koch ville være rigtig fin at få ind.

Desuden giver det også et lidt mere nuanceret billede af det der er fremstillet som en nærmest religiøs "under-25" transferpolitik.

Jeg tror selvfølgelig stadig, at vi kommer til at satse på unge/yngre spillere, da det jo er klubbens erklærede strategi. Men ingen af dem synes dog at være så naive, at de tror det kan stå alene.

Ser man på det Leipzig-hold Rangnick stod i spidsen for sidste år, er der da også masser af spillere godt over 25 blandt de mest benyttede; Gulácsi (29), Kampl (28), Demme (28), Ilsanker (30) m.fl.
Skrevet af Pirlo21
Så fortjent at Kjær er blevet signet. Så er det på plads og vi har en leder i forsvaret, nu må vi så håbe romagnoli vælger at blive i klubben. Musacchio vil være oplagt at sælge, men ellers er han en brugbar rotation spiller, sammen med gabbi og duarte. Enlig vil jeg mener centerforsvaret er ok på plads pt. En ny højreback må umildbart være næste upgrade til forsvaret...
Spændende med ham rangnick fyren, man må gå ud fra at han har sagt god for Kjær og ham belgieren kanten vi har signet... endvidere må man forvente at vores ledelse er villig til at punge ud på de spillere vores kommende træner ønsker.... vi plejer at være en klub der forventer resultater med det samme, rangnick må man forvente mindst har to sæsoner til at bevise sit værd ellers giver ansættelsen ikke megen mening i mit hoved.
En stor chance vi tager i mine øjne, men måske det friske pust vi har brug for!
Skrevet af Martinovic
Selvfølgelig Biglia, der snorksover på målet. Skidt kald at starte ham og ikke Krunic.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Ja - dog er Romagnoli heller ikke uden skyld.

Conti har (igen igen) været håbløs og render rundt med et gult kort. Jeg kan simpelthen ikke forstå, at spilletiden ikke bliver fordelt mere mellem ham og Calabria.

Det sagt, så er det vanvittigt, at vi ikke er foran.
Skrevet af Fox@Mulder
Får godt nok langt løg af at se, et ok hold som Parma allerede fra anden halvlegs start begynder at trække tiden, spille tilbage til egen målmand osv.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Wooow, Kessie. Troede ikke han havde sådan en sparketeknik.
Mojn do!
annonce
0