Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Milanistar
Martino

Der er ikke noget med udebanemål i indbyrdes opgør, desværre. Der bliver kun taget højde for først points og dernæst målscore i indbyrdes opgør, og her står Milan og Napoli lige. Så det kommer ned til generel målscore, hvor vi lige nu halter en smule efter, men hvis vi fortsætter den nuværende form, så kommer vi også til at overhale Napoli på målscoreren. Vi scorer 3 pr kamp i snit, og lukker tilmed færre mål ind. Vi skal faktisk "bare" indhente 4 mål, hvilket jeg bestemt ser som værende muligt, omend jeg dog ser sandsynligheden for et Napoli-kollaps for værende endnu større.
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
Det var en skam. Roma er vi bedre indbyrdes end, men dem henter vi nok ikke.

De næste to kampe bliver svære mod Bologna og Sassuolo, der begge er godt spillende. Vi skal have minimum fire points, hvis vi skal have 6.-pladsen.

Selv om Zlatan ikke er så afgørende med mål, så tror jeg ikke, man skal undervurdere hans betydning i omklædningsrummet. Han er måske den, der er bedst til at løfte sine holdkammerater i modgang. Forlæng!
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@milanistar
Han har i hvert fald været imponerende. Ikke blot med mål og assists, men også fordi han er essentiel i vores hurtige spil foran modstanderens mål. Det bliver helt essentielt ift Rangnicks spillestil. Jeg tror virkelig han kan blive en profil næste sæson.
Skrevet af Rossoneri
@martinovic
Puha, jeg synes det er virkelig svært med Zlatan. På den ene side er han en af mine all-time favoritspillere. Som i går, menr jeg faktisk også, at han kan tilføre noget rent spillemæssigt. Og som du er inde på, har han haft en meget positiv indflydelse på omklædningsrummet - i hvert fald hvis man skal tro hans medspillere.

På den anden side, tror jeg også der kan komme nogle gnidninger ift Rangnick. Hos Rangnick er filosofien fuldstændig fastlagt og den enkelte spiller bliver coached ned i mindste detalje. Kan Zlatan virkelig affinde sig med det? Personligt kan jeg, i høj grad, have min tvivl.

Og hvordan passer Zlatan egentlig ind i Rangnicks filosofi. En hjørnesten er hans 8-sekunders regel, hvor en stor del af holdet sætter ind med ultra-agressivt genpres i otte sekunder efter et boldtab. Det rimer ikke rigtig på Zlatan synes jeg.

Kollektivet er i centrum hos Rangnick og Zlatan kan potentielt blibve en hæmsko. Derfor er jeg egentlig også mest tilhænger af, at vi siger tak for alt og lader ham smutte.
Skrevet af Martinovic
Ja, det er svært. Et eller andet sted ville jeg ønske, at Rangnick først tiltrådte næste sommer.

Pioli har forvandlet holdet, og det ville være ret interessant, om han i næste sæson kunne fortsætte tendensen med et par yderligere forstærkninger.

Offensivt har vi ikke været så gode i mange sæsoner.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Skrevet af Martinovic
Der er knald på det spark. Hans kontrakt udløb om to år, så den må klubben godt få forlænget.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Der er ret stille på transferfonten. Man kan sige, at det ikke er så mærkeligt, eftersom vinduet ikke er åbnet endnu. Det synes dog, at mange klubber faktisk har en del aktivitet.

Konkret skulle være vores interesse i Szoboszlai, hvis vi skulle have tilbudt en kontrakt.

Derudover skulle vi være i dialog med Lokomotiv Moskva, som ønsker at hente Laxalt. Buddet skulle pt. være på €7m mens vi ønsker €10m.

Vi hentede ham for €15m for to sæsoner siden, så alt over det halve (han har kontrakt til 2022), vil være capital gain.

Skal man se på de lidt mere løse rygter, dog fra pålidelige kilder, så er der navnlig fire navne der dukker op jævnligt.

Til forsvaret skulle Rangnick ønske sig én af Robin Koch og Wesley Fofana. Vores relation til Frankfurt skulle dog også gøre, at Evan N´Dicka.
Kilde: Bild (for de tyske transfers) og Le 10 Sport (for Fofana).

På midtbanen er Tonali igen blevet et hot navn. Jeg har dog svært ved at lure hvad det kunne betyde. Personligt har jeg svært ved at se os hente Tonali som backup til en midtbane, hvor Bennacer og Kessíe pt. sidder tungt på pladserne. Kunne det betyde, at vi sælger Bennacer?
Kilde: Di Marzio og Schira.

I angrebet skulle Rangnick være meget interesseret i Milot Rashica. Da Werder lige præcis sikrede sig endnu en sæson i Bundesligaen, er hans relativt lave frikøbsklausul ikke i spil. Spilleren selv skulle dog have bedt om at blive solgt, og det ventes, at han forlader klubben.

Rangnick skulle dog stadig være i tænkeboks omkring hvordan angrebet skal skrues sammen, hvorfor der ikke er smidt noget konkret tilbud afsted.
Kilde: Bild.

Som en note til midtbanekonstellationen, ville jeg være fint tilfreds, hvis vi hentede en enkelt spiller med nogenlunde samme karakteristika som Kessíe samt Szoboszlai.
Samtidig kunne vi hente Brescianini og Pobega op som 3. valg på hhv. Bennacers 6er-position og 10eren/venstre midt afhængigt af formation.

Det ville også gå fint i tråd med Rangnicks tanker om at implementere talenter.
Skrevet af Martinovic
Jeg læste et sted, at Elliot ville stille 125 mio. euro til rådighed for Rangnick og ikke kun 75 mio. euro.

PSV sender RR retur. Han har bejlere i Bundesligaen. Vi bør kunne få mere end 4 mio. euro for ham. Ellers kan vi lige så godt beholde ham som backup for Theo.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Kender ikke halvdelen af de spillere du nævner, Rosso.

Jeg ved ikke, om jeg skal være optimistisk, pessimistisk eller noget helt tredje. Jeg er spændt på Rangnick, men jeg er skeptisk omkring det at bringe så mange unge og uerfarne spillere til Italien og tilmed til en klub, hvis ambition er en plads blandt de fire bedste.

Mojn do!
Skrevet af Malresi
Er også lidt bange for at man forsøger sig med en "overhaul" med Rangnick, hvor tålmodighed naturligvis er tiltænkt, men langtfra garanteret... Jeg hælder mere og mere til at lade Pioli fortsætte arbejdet - som jeg også skrev i min sidste indlæg (beklager at jeg ikke fik svaret på spørgsmålet på det, men der har været ret travlt udenfor bold.dk:)) Flere af spillerne er steppet up og det virker som om at der er god harmoni i truppen med Pioli ved roret. Det er ikke garanteret at Rangnick kan videreføre det, med en del nye ansigter, som afløsere for en umiddelbart vellidt stab.

Perfekt hvis Laxalt smutter til Moskva... om RR skal agere backup for Theo er jeg mere i tvivl om. Kan egentlig godt lide ham som spiller, men han er nok lidt dyr i løn som backup-spiller. Måske man skulle overveje en backup til Theo som måske havde stærkere defensive skills... på den måde kunne denne og Theo (fremrykket som kant) bidrage til kampe, hvor der skal forsvares ekstra godt mod slut... for vi giver sgu for mange chancer væk:)
Skrevet af Rossoneri
Jeg læste et sted, at Elliot ville stille 125 mio. euro til rådighed for Rangnick og ikke kun 75 mio. euro.

Så vidt jeg har forstået, er det pga spekulationer om at han får 100% af transferindtægter til rådighed. Det mener Di Marzio dog ikke er tilfældet.

Men mon ikke Elliott giver lidt line hvis vi henter et pænt capital gain i dette vindue? De €24m der kommer ind for Suso, bringer os ret langt ift FFP.
Skrevet af Rossoneri
...men jeg er skeptisk omkring det at bringe så mange unge og uerfarne spillere...

Men det er jo netop sådan Rangnick bygger hold op. Og med stor succes kunne man tilføje.

Omvendt har Pioli aldrig formået at skabe en langvarig positiv udvikling i en klub. Han er en steady hand der bliver hentet ind for at stabilisere tingene efter en turbulent periode. Det har han gjort rigtig fint.

Jeg er selvfølgelig også både imponeret og super begejstret over den seneste tids udvikling.

Men lad os lige huske på, at vi taler om syv sølle kampe. Vi skal ikke mange kampe tilbage, før vi talte om fyring efter den totale nedsmeltning mod Atalanta og pointtab hjemme til Sampdoria og Sassuolo. Det synes jeg er værd at tage med i ligningen.

Personligt mener jeg, at Rangnick er den absolut bedste kandidat til jobbet, ud fra den strategi ejerne har tegnet. Herunder er jeg begejstret for at få en manager ind. Lad os bare se mod vores bysbørn, hvor der pludselig er kommet en Eriksen ind, som meget vel kunne synes at være den sportslige ledelses projekt, fremfor Contes.

Eller i Juventus, hvor der også synes at pågå en løbende kamp om hvilke spillere der skal til klubben.

Kunne vi virkelig forestille os Pioli træde ind i sådan en rolle.

...til Italien og tilmed til en klub, hvis ambition er en plads blandt de fire bedste.

Det skal naturligvis altid tillægges noget vægt, at en spiller skal vænne sig til en ny liga.

Jeg vil dog påstå, at det efterhånden er meget lettere, at falde til i Italien. Det skyldes, at man ikke længere kan tale om en italiensk spillestil.

Selv de små og mindre hold, stiller sig ikke længere bare ned og forsvarer og håber på en kontra. Nuvel, det gør nogle, men det er også tilfældet i andre ligaer.

Dertil kommer, at Rangnick altid spiller fodbold på samme måde (i mange forskellige formationer godt nok) og han er super metodisk i instrukserne af den enkelte spiller. Se bare hvor effektivt Conte fik implementeret sit koncept i Inter. Jeg mener umiddelbart ikke der er grund til at tro, at det samme ikke vil gælde med Rangnick i Milan.

Ikke mindst fordi, vi jo her efter corona, i høj grad har spillet Rangnick-fodbold (og haft kæmpe succes med det).

I mit univers skyldes vores opblomstring først og fremmest, at vi har hentet nogle dygtige fodboldspillere. Spillere som Bennacer og Theo har potentiale til at tilhøre den absolutte elite. Kjær er kommet ind og har stabiliseret vores forsvar.

Pioli skal naturligvis have ros for at benytte en række spillere i de roller hvor de trives bedst. Men når vi har kunne skrive om det her i forummet i årevis, er det umiddelbart ikke raketvidenskab.

Skrevet af Rossoneri
I går kom det frem, at Red Bull kræver €7-8m for Rangnicks tidlige opsigelse.

Nogle medier spekulerede i at det kunne sætte "operationen" på spil. Di Marzio melder dog, at det ikke kommer til at have indflydelse.

Man må derudover også antage, at dette har været vidst gennem hele forløbet.
Skrevet af Malresi
Nå Gaich skifter til CSKA Moskva i hvert fald... måske et hint om at Zlatan fortsætter et år mere. Han, Zlatan, udtaler jo også selv at han er nået et af flere mål i Milan..

Lidt tynd kommentar af min helt dog;)

"You’ve played for several teams. However, I noticed you had made more than 100 appearances for only three of them - Ajax, Inter and PSG." P.M.


Ift den skrøbelige position; højreback. Inter har angiveligt Florenzi i kikkerten, men han vægter Roma højere end Inters penge (som artiklen fremlægger det). Jeg ved godt at han har været udlejet til Valencia og at eksempelvis Wass har været foretrukket i perioder, men jeg har altid synes godt om Florenzi. Skulle der opstå en mulighed for at få ham ind i truppen, føler jeg da så afgjort at det skal undersøges. Måske er Milans projekt mere spændende for ham end Inters... og Romas hvis han fortsat tiltænkes en bænkplads.
Skrevet af Rossoneri
@melresi
Gaich synes ikke at have været et primært target.

Og ja, det er satme svært at blive klog på Zlatan. Et eller andet siger mig dog, at han enten overspiller sin hånd her eller søger, at det er klubben det skal træffe beslutningen om at han ikke skal fortsætte.

I hvert fald forlyder det, at Singer og co. skulle være alt andet end imponeret over udtalelserne om at han praktisk talt spiller gratis.

Dernæst, kunne det også anses som en direkte provokation mod Rangnick, når Zlatan udnævner sig selv til præsident, sportsdirektør m.m.

I know, det er Zlatans stil. Men ser Rangnick dette som en spiller han kan arbejde med? Tyskeren ser jo klart kollektivet som den største stjerne og den filosofi er den store svensker vist ikke helt enig i.
Skrevet af Rossoneri
Donnarumma, Calabria, Kjaer, Romagnoli, Hernandez, Kessie, Bennacer, Saelemaekers, Rebic, Calhanoglu, Ibrahimovic.

Det ligner en offensiv opstilling, som meget nemt kunne være en 4-4-2.
Skrevet af Milanisti
Så gjorde han det. Fint spil indtil videre.
Skrevet af Rossoneri
Hakan igen igen.

Det er meget vel på en billig baggrund, men jeg er imponeret over vores genpres. Tænkt sig at Hakan står klar til at opsnappe en løs bold ved 11-meter pletten.
Skrevet af Flying Dutchman
Bologna får ikke et ben til jorden. Jeres pres og genpres fungerer til UG.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0