Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Theo og hans ringe disciplin. Får alt for mange kort og nu i karantæne mod Atalanta.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Mon ikke der kommer endnu et komplet latterligt straffe nu?

Den regel er simpelthen så ødelæggende for ligaen.

Det er jo komplet ligegyldigt at den rammer hans arm i den situation der.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Hvis ikke de ændrer den regel næste år er det simpelthen til grin.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes den er svær, for Hakan har jo tydeligt armen langt udefra kroppen.
Skrevet af JuveFella
Jeg synes den er svær, for Hakan har jo tydeligt armen langt udefra kroppen.


Med dine seneste mange indlæg omkring fejlagtige straffespark der er dømt, på grund af du mente hånden/armen var tæt ind til kroppen, vil det godt nok også være modsigende hvis du skulle synes det var tyndt dømt mod dit eget hold.
Skrevet af Martinovic
Den kan godt dømmes efter de nye regler.

Forhåbentligt vender vi tilbage til de gamle regler, for alle de straffespark er dybt godnat.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
OK
Skrevet af Milanisti
Jeg mener at ledelsen har behandlet Boban og Maldini uværdigt. Boban fyret fordi at Gazidis, som INTET har vist, kører et show med Rangnick bag både Maldinis og Bobans ryg? Uden at informere dem om det, på trods af gentagende og tiltagende rygter? Jeg ser den måde som Gazidis handler på langt værre end at Boban fortalte medierne hvordan landet ligger.

Milan har tigget Maldini i flere år om at bestride en rolle i klubben, og når han så endelig gør, så vil man erstatte ham med Rangnick? Who the F is he? Hvilke meritter har han? Hvilke store ting har han opnået? Så man vil erstatte en legende, der - en påstand fra min side af - har et større netværk i fodbold, er meget vellidt og respekteret med en nobody? Jeg kan vitterligt ikke se, hvad der gør at nogle Milan fans er ved at komme i bukserne af at Rangnick ville joine klubben.
Skrevet af Rossoneri
Zlatan slår til igen - perfekt stukket af Hakan. Vi spiller altså virkelig godt for tiden.
Skrevet af JuveFella
Rossoneri@

Beklager hvis det fremstod provokerende. Som Martinovic skriver, er det ganske træls med de straffespark der bliver dømt på de mest mærkelige hands i feltet.

Held og lykke med kampen i 2 halvleg.
Skrevet af Martinovic
Rødt Sassuolo inden pauseteen.

Nu skal spillerne klø på og gå efter nummer tre og fire.
Mojn do!
Skrevet af Tipzy
Man må vel sige at linjen er ret bestemt i serie a. Det kunne man godt bruge i andre ligaer. At jeg så mener at den er for hård generelt er så en anden sag
Skrevet af Acheron 3
Tja, når reglerne er som de er skal de jo følges, og så bliver resultatet disse straffespark fra tid til anden. Men latterligt er det godt nok.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Rossoneri
@milanisti
Jeg må sige jeg umiddelbart er uenig.

Selvfølgelig skal en CEO - uanfægtet sammenhængen - ikke melde ud at der er dialog i gang der vil have indflydelse på andre i organisationen. Det er det E´et i CEO indikerer.

Bobans udfald efterlod ingen anden løsning end en fyring. Hans opførsel var uacceptabel og jeg havde (og har) ageret på præcis samme måde. Der er ingen plads til illoyalitet (som jeg mener Bobans adfærd var).

Jeg forstår godt det ærgerlige i at situationen (muligvis) ikke efterlod plads til Maldini, men jeg mener du skyder helt forbi målet i sammenligningen med Rangnick.

Sidstnævnte har imponerende meritter indenfor præcis det vores ledelse har meldt ud er de strategiske mål. Maldini har jo absolut intet udrettet i hans tid udenfor banen.
Skrevet af Rossoneri
@juvefella
Jeg opfattede det ikke som irriterende - snarere ligegyldigt.
Skrevet af Rossoneri
Både et mål og en mand oppe - det skal blive til tre point i aften. Ikke mindst fordi det nok hedder nul point mod Atalanta - ikke mindst med Laxalt (gys) på backen.
Skrevet af Pirlo21
Super at vi er foran. Latterlig straffesparks regel, jeg er så træt af de regler. Spillet er ok, med det tætte kampprogram koster os dyrt på skadesfronten!

Ang rangnick så virker det yderst mærkeligt - hvis aftalen Lige pludselig falder. Men vi er AC Milan intet kan overraske her!
Men det sagt så kan jeg sagtens leve med det, da det forhåbentlig betyder at Zlatan bliver en sæson mere i klubben. Og at vi frem for alt - ikke skal starte forfra. Problemet er så bare, at burde vi ikke starte forfra - sådan rigtigt? Jeg er selv itvivl - men begræder ik hvis pioli bliver en sæson mere, på den anden side så tvivler jeg stærkt på at han er manden der får os tilbage i toppen igen. Så er delt
Skrevet af Martinovic
Hvis det holder stik, er jeg spændt på transferstrategien. Den må pludselig være en helt anden.

Formentligt ingen Szoboszlai eller nogen af de andre talenter, som Rangnick ville lokke til klubben.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/156173/report-rangnick-milan

Lad nu være med at forlænge med Pioli hvis hans nuværende aftale løber til næste sommer. Se tiden an og afvent næste sæsons forløb.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Og så blev det hurtigt officielt.

BEKRÆFTET: RANGNICK BLIVER IKKE MILAN TRÆNER, BEKRÆFTER AGENTEN

Netop som nyheden fra tyske Kicker ankom, har Rangnicks konsultant, Marc Kosicke, nu netop bekræftet, at aftalen er faldet sammen! Han siger:
“AC Milan og Rangick er blevet enige om at det på nuværende tidspunkt ikke er den rette tid og der ikke er momentum for et samarbejde. På grund af dette og taget i betragtning den gode udvikling samt de gode resultater under træner Pioli, var det besluttet i fællesskab, at Rangnick ikke ville påtage sig en rolle i AC Milan.”

Fra AC Milan Support DK
Mojn do!
annonce
0