Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af JuveFella
Rossoneri@

Selvfølgelig. Når man føler sig hævet over andre så er alt jo ligegyldigt. Du er sød nok.

Skrevet af Rossoneri
Finder du selv ud?
Skrevet af Pirlo21
Alle medier siger aftalen er off. Så den er god nok. Pioli vil selvfølgelig gerne forlænge, så tænker vi har vores træner klar og meget af truppen. Forhåbentlig forlænger Zlatan os, sammen med donnarumma og romagnoli....

Der slutrunde næste år og mon ikke donnarumma og romagnoli nok kan nøjes med at blive i Milan endnu en sæson og være sikker på em deltagelse
Skrevet af JuveFella
Bestemmer du da over denne tråd som en slags konge?


Jeg beklagede da netop, hvis det fremstod provokerende, men du er jo så højt op i hierakivet i følge dig selv, at du fremstod utrolig arrogant.
Skrevet af Martinovic
Der skulle være flere spillere, som har fortalt ledelsen, at de ønskede at beholde Pioli.

Måske idéen med at satse på unge talenter er langt på hylde for en stund. Og hvad mon der bliver sat af til markedet nu, hvor Rangnick ikke bliver styrmand for det.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det er sgu ret vildt.

Personligt er jeg også lidt i syv sind omkring det.

På den ene side, kan man ikke tage fra Pioli, at den seneste tids resultater har været imponerende. Dertil kommer, at han har formået at levere på klubbens sportslige strategi - udvikling af talenter. Man må samtidig rose ham for, at få det bedste ud af spillere som Kessíe, Hakan og Rebic som alle kunne have set ud til ikke at udfolde deres talent i klubben.

Sidst, men ikke mindst, har han utvivlsomt spillernes opbakning. Det kunne bestemt have skabt problemer for Rangnick, at skulle overtage en trup af spillere der mente, at hans forgænger på uretfærdigvis var røget på porten.

Rent spillemæssigt, tror jeg egentlig ikke der ville være den store forskel. Vi har i hvert fald set en meget aggresiv spillestil udner Pioli med højt genpres og direkte spil mod mål.

Men er Maldini manden der skal skabe et nyt storhold? Selvfølgelig i samarbejde med Moncada og Almstadt. Jeg må sige jeg har min tvivl.
Skrevet af Martinovic
Det bliver nu, at Maldini får chancen for at slå sit navn fast i en bestemmende rolle.

Kan han forstærke holdet med et mix af unge talenter og rutinerede navne her til september, lover det godt.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Urutineret, Bennacer. Nu er han også i karantæne.
Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Vi må ikke beholde Pioli længere end til næste sæsons udløb, hvis vi gerne vil op i toppen igen. Det går fint nu, ja, men den nuværende succes må stoppe igen på et tidspunkt. Jeg mener, det er meget kortsigtet at holde på Pioli længere end højst nødvendigt, hvilket vil sige kontraktudløb næste sommer, så vi undgår at skulle betale ham flere penge.
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
Måske idéen med at satse på unge talenter er langt på hylde for en stund. Og hvad mon der bliver sat af til markedet nu, hvor Rangnick ikke bliver styrmand for det.

Det er helt centralt for strategien, at vi satser på spillere der skal udvikles. Selvfølgelig er det ikke sort/hvidt og signingen af Kjær viser, at man selvfølgelig er fokuseret på lederskab også.

Og så er det nok også værd at notere sig, at transferstrategien var den samme længe før der var snak om Rangninck. Som jeg ser det var Rangnick valgt pga strategien - ikke omvendt.
Skrevet af Martinovic
Jeg håber ikke, der blev smækket med døren, men døren til Rangnick må være lukket for Milans vedkommende. Jeg kan ikke forestille mig, at han vil overtage klubben på et senere tidspunkt. Skiftet virkede nærmest officielt.

Hvad gør vi, hvis Pioli og holdet skuffer i næste sæson?

For mig virker Pioli som en kortsigtet løsning, og det er det, der skræmmer, for det har vi haft masser af siden Allegri.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Men hvad med Bonaventura, kunne vi ligefrem finde på at forlænge med ham?
Skrevet af Martinovic
Det tror jeg. Pioli har brugt ham rimelig meget. Giv ham gerne en toårig aftale.
Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Handler det ikke ligeså meget om Jack´s egen interesse i at forlænge? Hans skadeshistorik stiller ham ikke godt i lønforhandlingerne, og heller ikke i hans fremtidige brugbarhed - selvom jeg synes, at han er en rigtigt god squad player når han rammer en stime af kampe.
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
Rebic til venstre kant med Bonaventura som backup.

I højre har vi Paqueta, Selemanden og Castillejo.

I front Zlatan og Leao.

På 10´eren har vi Hakan og evt. Bonaventura.

Vi har en fornuftig bredde rent offensivt og skal måske bare have en ny højre back, en midtstopper mere, en backup for Theo og en central midt.
Mojn do!
Skrevet af Milanisti
Lad nu være med at forlænge med Pioli hvis hans nuværende aftale løber til næste sommer. Se tiden an og afvent næste sæsons forløb.


´Kun´ til 2022.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1285686327325995009
Skrevet af Rossoneri
Tror umiddelbart mere på Jack som 10er og Leao som wing.

Det betyder, at vi skal finde en ekstra 9er. Det falder måske sammen med, at Di Marzio igen bragte Scamacca i spil. Ville give god mening som type og ikke mindst ift strategien.

Skrevet af Martinovic
Så blev pladsen i Europa booket.

Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Står Biglia foran Krunic? Det håber jeg ikke med tanke på fredagens kamp. Biglia skal bare blive ude på bænken og helst på tribunen.
Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Er vi sikret Europa med en 7.plads i kraft af at Napoli vandt Coppa´en?
Sempre Milan.
annonce
0