Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Ja. Men vi skal sandsynligvis gennem en eller to kvalrunder, så vi skal gå efter 5.-pladsen.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Fin sejr, vu gjorde hvad vi skulle efter pausen. Men det kan bliver grimt mod atalanta med skader og karantæner.
Ang næste sæson, forlæng med romagnoli donnarumma og Zlatan. Jack må gerne blive, hvis han kan acceptere sin rolle og løn nedgang. Jack er stadig en super god spiller der bidrager meget når han er fit. Men fast starter er han ik mere og han vil sikkert gerne til em?
Skrevet af Fox@Mulder
Jack er ikke god nok længere afsted med ham tak.

Vores muligheder på højre wing er ikke gode nok i mine øjne - Selemanden og Castillejo er højest backup hvis vi skal spille med om top 4. Paqueta fungerer kun centralt - han er ikke et alternativ på højre wing, det har han også udtalt.

Vi skal ha 1-2 spillere til hver kæde før vi er stærke nok til at spille med om CL - et par kvalitetsspillere blandet med unge talenter.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Tænkte præcis det samme.

Faktisk synes jeg det er en pudsig situation med Krunic. Han spiller som regel mere end godkendt når han kommer ind, men det er ikke mange chancer han får.

Bliver også interessant at se hvad der er sket med Conti. Det lignede knæet igen
Skrevet af Pirlo21
@martinovic det tror jeg helt sikkert biglia er, krunic bidrager heller ik med meget de gange han er kommet ind
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri hvad bidrager krunic med? Han er den mest usynlige spiller ever, biglia kan umuligt være dårligere
Skrevet af Pirlo21
Nå pioli får en forlængelse af sin kontrakt og mon ik en hvis svensker er klar til at tage en sæson mere?!
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Meget uenig.

Jeg anser Krunic som langt mere dynamisk og med bedre placeringsevne end Biglia.

Krunic er, statistisk set, vores 2. bedste tackler (kun overgået af Calabria) og generelt outperformer han Biglia markant på samtlige relevante målepunkter.
Skrevet af Martinovic
Romagnoli meldes ude i de resterende kampe.

Det vil måske være den vigtigste signing overhovedet, at vi får en potentiel starter ind til midterforsvaret.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@martinovic
Det er jeg så godt som overbevist om også er på blokken. Musacchio er nærmest med sikkerhed færdig i klubben og Duarte må også være et spørgsmålstegn.

Jeg er stadig undrende overfor, at ingen har sat kløerne i en gratis Malang Sarr, der er færdig i Nice. Han er venstrefodet og kunne dermed være fin dækning for Romagnoli.

Jeg har længe også haft et godt øje til Lucas Martinez Quarta. Han ligner det næste store navn fra den argentinske forsvarsskole og han har tilmed italiensk pas.

Med de to og et farvel til Musacchio, ville vi være fint på plads.

Jeg synes i øvrigt Gabbia gjorde et glimrende indhop i går.
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Har lige lavet en konkret sammenligning af stats for Krunic og Biglia. Jeg antager at du medgiver, at der er en meget væsentlig forskel i deres output. Alle er beregnet som gennemsnit pr. 90 spillede minutter.

Tackles
Krunic: 2,9 (2. bedst af alle)
Biglia: 1,8

Krunic vinder i øvrigt 71% af alle sine tacklinger mens tallet for Biglia er 53%

Interceptions
Krunic: 1,3
Biglia: 1,0

Dribbles
Krunic: 1,8 (5. bedst af alle)
Biglia: 0,3

Krunic´ succesrate er 82% mens Biglias er 50%.

Shots on target
Krunic: 0,4
Biglia: 0,1

Krunic placerer 36% af sine afslutninger indenfor rammen, mens tallet for Biglia er 14%.

Key passes
Krunic: 1,4
Biglia: 0,9

Assists
Krunic: 0,2
Biglia: 0,1
Skrevet af Milanistar
Vi skal bare ned at stå mod Atalanta, når vi har flere af de normale startere ude. Og så skal Zlatan være dygtig til at holde bolden, men vi skal godt nok håbe på en off-day for Atalanta, ligesom de havde mod Bologna.

Enig i at Saelemaekers og Castillejo højst er backup, omend Samu viste kvalitet lige op til corona. Der er nogle store spørgsmålstegn lige nu; køber vi Rebic? Forlænger vi med Zlatan, Jack og Gigi? Hvem skal hentes (hvis nogen) som erstatning for Biglia og Mussachio? Hvad skal der ske med Laxalt, Andre Silva og Paquetá? Der bliver dælme travlt på Maldinis kontor..
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
Castillejo er i Top10 I Europa over spillere der skaber flest chancer. Jeg forstår simpelthen ikke kritikken af ham. Han passer i øvrigt også glimrende ind konceptet med højt pres kampen igennem.
Skrevet af Rossoneri
Jeg føler mig i øvrigt rimelig sikker på, at vi henter Rebic permanent - givetvis i et direkte bytte med Silva, som heldigvis også vist skarphed i sidste del af sæsonen.

Kroaten var Maldinis og Bobans "opfindelse" og derfor bør det ikke have noget at gøre med Rangnick. Han er i øvrigt blomstret under netop Pioli og det virker som en formsag.

Donnarumma meldes tæt på en to-årig forlængelse. Enkelte medier taler om en frikøbsklausul, men generelt synes der at være konsensus om en ny aftale til 2023 til samme løn og uden frikøbsklausul.

Jack er et godt spørgsmål. På den ene side har han gjort det fint og hans løn er også til at overkomme (€2m net). Omvendt passer han bare ret dårligt ind i klubbens strategi. Jeg har egentlig en ide om at vi fortsat er på sporet af Szoboszlai, og at han ses om understudy til Hakan.

Mange har talt om det åbenlyse link mellem Szoboszlai og Rangnick, men virkeligheden er, at det er en spiller vi har fulgt længe. En del (seriøse) journalister mener i øvrigt at vide, at vi faktisk havde en aftale på plads med ham i vinter, men at denne faldt til jorden pga Bobans afsked.

Det er en spiller der passer perfekt ind i filosofien og jeg tror egentlig, at vi satser på at holde den strategiske linje. Om vi lige præcis lykkes med at hente det ungarske wunderkind er så en anden snak. Det må tiden vise.
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri

Stats eller ej krunic er Ikke min kop te. Jeg syntes han er alibi spiller - som ikke har fanget mit øje overhovedet. Dette er måske ik en fair vurdering og dine stats fortæller et andet billede - men folkens syntes i virkelig krunic har imponeret denne sæson - knægten sammenlignede sig med kdb i pree season...
Biglia er også færdig i mine øjne og har heller ikke bidraget med noget denne sæson. Men som afløser for bennacer hælder jeg klart umildbart til biglia. Udelukkende pga af hans defensiv og placerings evne. Men lad det nu ligge. Pioli bestemmer.

Er spændt på at se hvad der sker ang donnarumma, romagnoli og Zlatan. Håber på en hurtig afklaring, så vi ved hvor vi står næste sæson.
Skrevet af Pirlo21
Rebic har vi jo som minimum et år mere, men vi laver selvfølgelig en handel med Frankfurt, hvor Silva sendes den anden vej. Silva scorede jo på samlebånd efter corona pausen og ligner sig selv igen. Så rebic til os permanent ligger lige til højre benet.

Donnarumma skal forlænge snarest og dette sker os. Der er em næste sommer og hvorfor ikke bliver i en klub hvor man er sikker mand? Vores unge målmand spille iøvrigt sin 200 kamp for os igår, det helt crazy.

Zlatan er mit største spørgsmålstegn. Jeg syntes ikke man kan stille spørgsmålstegn ved mandens evner stadig og forhåbentlig har han lyst til at blive endnu en sæson - ledelsen har tidligere meldt Ud at Zlatan bestemmer selv sin fremtid, med pioli ved roret har vi chancen får endnu en sæson med ham :)

Indkøb kommer der iøvrigt helt sikkert, mit håb er. Hellere smide mange penge i få spillere som man føler sig sikker på kan bidrage i start 11´veren end en masse lottokuponer. Og selvfølgelig skal det være spillere der passer ind i vores spillekoncept og strategi. Der findes rigtig mange dygtige yngre spillere og modne spillere der venter på chancen i en stor klub. Lad os kigge efter dem.
Skrevet af Martinovic
Jeg håber, Leao får chancen på højre kant mod Atalanta. Han fortjener mere spilletid. Alternativt skal Rebic have en pause.

Vi er uden tre af vores vigtigste spillere i Theo, Bennacer og Romagnoli. Det er pisse ærgerligt, da jeg havde håbet på en intens og lige affære, men de tre vil blive savnet. Omvendt er to af dem friske til de sidste kampe mod Sampdoria og Cagliari.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Nå, bomben fra i går har lige bundfældet sig og man er blevet en nats søvn klogere.

Som jeg skrev i går, var jeg lidt ambivalent omkring det. Det er jeg fortsat.

Jeg mener egentlig der er to betragtninger at folde sig til; Rangnick vs Pioli på trænerbænken og Rangnick (+ friends) vs. Maldini, Massara, Almstadt og Moncada.

Inden man ser på det, tænker jeg, at det er relevant at se tingene fra ejernes/ledelses perspektiv. Det er trods alt dem der har truffet beslutningen.

Fra dag ét, meldte Elliott ud, at klubben skulle satse på at udvikle champions fremfor at købe dem. Samtidig skulle klubben være bevidst om sin position som underholdsningsbrand - både på og udenfor banen. Det udenfor banen er ikke så relevant i denne sammenhæng.

Og selvom ejerne sjældent er til stede i Milano, er det ret åbenlyst, at de er meget tæt på begivenhederne og ønsker at sikre, at strategien bliver fulgt.
Derfor røg Leonardo på porten og det var umiddelbart også en væsentlig del af konklikten med Boban (begge var meget forhippede på at hente etablerede spillere).

Rangnick var I den forbindelse et helt oplagt valg, fordi han 1:1 matchede filosofien og strategien.

Det forekommer mig åbenlyst, at den absolutte magt fortsat er hos Elliott (manifesteret igennem Gazidis).

Dermed må målet også være, at skabe en organisation der udfører den strategi til punkt og prikke.


Rangnick vs Pioli
Som jeg ser det, ville Rangnick klart være mest interessant ift arbejdet udenfor banen. Og der er også meget stor forskel på hvad en træner egentlig er.
På den ene side, er der trænere (managers) som fx Conte, Klopp og Mourinho (i øvrigt uden yderligere sammenligning), der bringer et koncept med sig. Trup, spillestil, filosofi m.m. tilpasses i høj grad dem, omend det selvfølgelig også virker den anden vej - de er valgt fordi de matcher klubben.

Men ser man fx på Red Bull klubberne, så defineres spillestil, filosofi, spillerindkøb osv. i langt højere grad på ledelsesgangen (i dette tilfælde hos Rangnick).

Deres trænere har været skabt og formet fuldstændig i dét billede.

Samme model vurderer jeg Milan kommer til at følge. Træneren er en praktisk håndværker, hvis primære opgave er, at implementere en spillestil, være en god daglig leder for truppen og selvfølgelig arbejde med udvikling af de enkelte spillere.

Her har Pioli vist som et virkeligt godt match og han virker egentlig også som en person der trives bedst i den afgrænsede rolle.

Han er en glimrende diplomat og har et godt forhold til spillerne - hvilket, efter alt at dømme, har været en meget væsentlig grund til at han er tilbudt forlængelse.

Isoleret set, er min vurdering, at det er et relativt stort plus, at Pioli bliver. Ikke mindst fordi han allerede kender spillerne og har deres respekt. Og jeg tror sådan set heller ikke, at Pioli nødvendigvis er en kortsigtet løsning.


Rangnick (+friends) vs Maldini, Massara, Almstadt og Moncada
Her synes jeg straks det bliver lidt sværere at vurdere.

Der skal ikke herske tvivl om at jeg var (endog meget) begejstret for udsigten til at Rangnick fik tøjlerne. Jeg synes han repræsenterer en meget interessant strømning indenfor fodbolden, der fokuserer ekstremt meget på koncept og hvor spillere vurderes meget nøje ud fra deres fit.

Det er i sig selv ikke noget nyt - Ajax og Barcelona gjorde det jo fx i mange år og med stor succes. Det synes dog lidt at være en lost art, hvor finansfolk med blik på den enkelte spillers marketing- og brandværdi, pludselig har haft (for?) meget at sige.

Her har de tyske klubber været bannerførere og jeg synes man med fordel kan kigge mod dem hvad angår transferstrategi.

Og Rangnick er vel nok referencepunktet, når det kommer til netop denne strømning.

Omvendt har vi nogle relativt væsentlig kapaciteter i forvejen. Navnlig Moncada er jo kendt for at være en af de skarpeste scouts i verden. Men, vægter hans ord tungt nok?
Min anke mod både Leonardo og Boban var, at de begge afveg fra strategien ved førstgivne lejlighed. Dermed underminerer man også Moncadas kompetencer.

Rangnick har også en kæmpe værdi i form af sit navn. Han har skabt et brand, hvor unge spillere ved, at det er attraktivt at komme til.
Og så har han ikke mindst et fantastisk øje for talent.

Kast bare lige et blik på navne som Werner, Haaland, Keïta, Szoboszlai, Minamino, Upamecano m.fl.

Her har Maldini dog også et godt navn og både Theo og senest Kalulu har udtalt, at Maldini var en vigtig brik i at de valgte netop Milan.

Rangnick kommer dog med en samlet pakke der omfatter alt fra dataanalytikere, sundhedssektor, specialtrænere - you name it.

Her frygter jeg nok, at det vi har ikke helt er på samme niveau, og på den mellemlange bane, tror jeg vi havde oplevet større udvikling med tyskeren ved roret. Men det er naturligvis 100% spekulativt.
Skrevet af Martinovic
Jeg synes også, det er meget ambivalent.

Spillerne er trygge ved Pioli, og det er nok det, der har vejet tungest og fået Gazidis til at forlænge med ham.

Pt. går det også godt, og det skal vi holde fast i.

Jeg var lidt i begge lejre med Rangnick. Skeptisk fordi han skal lære et andet sprog og en anden form for fodbold. Omvendt vidnede det også en spændende strategi, som ikke var kortvarig.

Hvis det nu viser sig, at det ikke går med Pioli, så frygter jeg, at klubben løber panden mod muren. I sine andre klubber har Piolis succes være midlertidig. Det starter godt og falder derefter sammen.

Jeg tror, vi kan blive en bejler til top4 i næste sæson, hvis vi får hentet fire-fem gode navne ind og samtidig får vinket farvel til overskudslageret.

En af Calabria og Conti må lade livet og finde nye græsgange.
Det samme med Biglia, Musacchio og Laxalt.

Milan 20/21:

Målmænd:
G. Donnarumma, Begovic (forlænges), A. Donnarumma

Forsvar:
Calabria, Kalulu, Kjær, Romagnoli, Gabbia, Duarte og Theo.

Vi skal have en starter ind på højre back, en potentiel starter til midterforsvaret og en backup for Theo.

Central midt:
Bennacer, Kessie og Krunic.

Vi skal have en ekstra central midtbanespiller i stedet Biglia.

Venstre kant:
Rebic og Bonaventura (jeg håber, vi forlænger, da han er en fin breddespiller)

10´eren:
Hakan og Paqueta

Højre kant:
Castillejo og Saelemaekers

Angreb:
Zlatan og Leao

Jeg synes, det er lidt tyndt på højre kant. Der vil jeg gerne se en større profil. Pioli har før trænet Bernardeschi, og jeg tror, Juve vil slippe ham for en overkommelig pris.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Havde vi fået en bedre sæsonstart tror jeg vi havde snuppet CL pladsen fra Lazio.... Vi ender jo sikkert med at være 5-6 points fra dem (jeg antager vi vinder 2/3 af vores sidste kampe).

Jeg synes det er rigtig positivt vi fortsætter med Pioli og dermed ikke skal bruge 1/3 af sæsonen på at spille et helt nyt hold sammen med en ny træners idéer. Pioli har fundet sin formation, stort set alle spillere har løftet deres spil og er glade for ham.

Med en 4-5 rigtige forstærkninger kan jeg ikke se hvorfor vi ikke skulle kunne spille med om CL pladserne næste år.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
annonce
0