Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Få nu skiftet ud, Pioli.

Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
For helvede Saelemaekers din bold mongol - ram dog bolden! Fremragende af Leao.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Men hvor er vores presspil dog vildt.
Skrevet af Rossoneri
Har Zlatan tabt en duel?
Skrevet af Rossoneri
Man kan i øvrigt hæfte sig ved, at det igen er Jack og ikke Paqueta der bliver smidt ind i stedet for Hakan på 10eren. Er det mon et farvel?
Skrevet af Martinovic
Udmærket med et point uden flere vigtige spillere. Det havde jeg gerne solgt den for inden kampen.

Kan vi vinde de sidste to, kommer vi i top6.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Fint resultat, med lidt held havde vi vundet. Men taget i betragtning hvem vi manglede og hvor form stærke atalanta os er - resultatet ok.
Hakan er sprudlende, men ellers må man sige det hårde kamp program - tydeligvis mærkes hos os.
Det 1 point var faktisk ok vigtigt, da vi nu er sikker på at være foran Napoli inden de sidste 2 runder.
Romas kampprogram er heller ik en walkover. Så 5 pladsen er stadig i spil.
Skrevet af Rossoneri
Helt fair med pointdeling.

Kjær er et monster igen. Måske jeg er farvet, men jeg synes han har været blandt de allerbedste forsvarspillere i ligaen, siden han kom til Milan. Han fuldstændig matcher Duvan og der skulle tilfældigheder og klumpspil til at han kom på tavlen.
Gabbia spiller også en mere end godkendt kamp - ikke mindst hans alder taget i betragtning. Håber vi kommer til at se noget mere til ham næste sæson.

Kessíe spiller også en god kamp, men den centrale midt er klart mere skrøbelig, når der løber en blind passager rundt ved siden af ham.

Donnarumma snupper straffe, men jeg er faktisk mere begejstret for den udstråling han har fået. Han har virkelig fået noget pondus.

Hakan er bare I hopla og en fantastisk fodboldspiller. Han har helt klart fundet sin rolle - og hans træner har været godt til at få det bedste ud af ham.

Zlatan. Ja, hvad skal man næsten sige? Det er ikke mange afslutninger han kommer til, men han fuldstændig ejer luftrummet. Det er essentielt for den måde vi vil spille fodbold på og det er helt klart derfor Rebic er blomstret. Det skaber masser af rum kroaten kan søge, som han er så god til.

Hvis Calabria kan spille som han har gjort de seneste kampe (og som er Calabria i version 18/19), mener jeg absolut ikke det giver mening at kaste mange penge efter en ny højre back. Han bidrager både offensivt og defensivt.

Laxalt gør vel hvad man forventer af ham - han har bare ikke det generelle niveau til Milan. Hvis de vil betale €10m for ham i Moskva, skal vi bare tage pengene og løbe.

På et mere kollektivt plan, fungerer vores presspil upåklageligt. Det er så vildt, set i lyset af at vi spiller to kampe om ugen.
Jeg tror det bliver et trademark i næste sæson og i øvrigt noget man kan forstå kommer på ordre fra ledelsen.

Men det kommer til at kræve meget af vores fysiske tilstand og vi skal også have en relativt bred og atletisk trup. Derudover skal vi naturligvis have spillere der har den taktiske forståelse til at udføre det.

For mig er glasset helt klart halvt fyldt efter aftenens kamp. Fortsat ubesejret efter corona - lad os endelig bare snupper seks point i de sidste to kampe og lukke sæsonen positivt.
Skrevet af Pirlo21
Zlatan og Kjær var for mig MOM. Biglia var håbløs, hvor imod Laxalt overraskede positivt. Gabbi og calabria gjorde det os fint. Kessie savnede i den grad en bennacer på midten og krunic må da virkelig gøre det dårligt til træning siden biglia kan overhale ham! Hakan gjorde det os godkendt...
Fair nok resultat
Skrevet af Fox@Mulder
Helt fint resultat alt taget i betragtning - i stærkeste opstilling tror jeg vi havde taget dem.

Det positive:

- rigtig fin præstation af Gabbia
- Hakan fortsætter bare
- Laxalt gjorde det ok (afsted med ham)
- Kjær ÅD Zapata råt
- Kessie er et monster og ejede midtbanen, selv uden hans faste makker
- Bennacer er tilbage så Biglia har spillet sin sidste kamp, kæmpe hurra
- Samu er tilbage så vi slipper for at se på Saelemaekers, mere hurra
- Zlatan tabte stort set ikke en duel

Det negative:

- Biglia var en katastrofe
- Saelemaekers var næsten lige så dårlig
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg synes at kritikken af Saelemaekers er noget hård. Han har været i klubben ca et år og skal vænne sig til et klart højere tempo, hårdere dueller og mere taktiske oplæg. Hans position kræver utrolig mange kræfter og han var altså med i afgørende situationer lige op til hans udskiftning, med et tæt-pakket kampprogram vel at mærke. I tilføjelse har han spillet mod flere af ligaens allerbedste hold.

Da vi hentede ham i sommers var der ingen der spåede nogen nævneværdig rolle og med Samus skade har han da gået ind og leveret, endda bedre end andre mere etablerede kræfter som Biglia.

Back-"problematikken" består i mine øjne af, at Calabria er en yderst habil back men hverken mere eller mindre. En overall fin back. Conti derimod har nogle helt vanvittige spidskompetencer som jeg mener er hovedårsagen til at han bliver foretrukket. Problemet er at de dele af spillet han ikke har sine kompetencer i, er han helt væk (særligt det defensive). Så er det vel en vurdering om man vil satse på det spektakulære eller det anonyme.


Ifth. kampen og kampbilledet var det en godkendt præstation, det virker til at holdet er i balance og vi fanger Atalanta flere gange i omstillinger. Vores pasningsspil kørte dem også trætte.

MOTM Kessie. Monster.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
For en god ordens skyld, har Saelemaekers kun været her siden januar.
Skrevet af Fox@Mulder
https://youtu.be/Y227AznpvNo

Jo mere jeg ser til Marc Roca, jo mere ser jeg et perfekt supplement til Bennacer og Kessie på CDM. De 3 plus en ung backup så ville vi være rigtig fint dækket der.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af andib
Lige et spørgsmål.

Hvad skete der med André Silva? Jeg kom lige til at se i et blad op til VM i 2018, at han var spået til at blive en af de helt store spillere, men han har så langt fra præsteret i Milan kan jeg så efterfølgende også se, hvilket så har medført 2 udlån.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Rossoneri
@andib
Det er et glimrende spørgsmål.

Jeg mener han var fejlcastet i den 4-1-4-1 skiftende trænere praktiserede i Milan. Primært fordi han skulle agere target man. Der ligger hans kompetencer ikke.

Mange (jeg selv inklusive) havde store forventninger til han i en tandem med Piatek under Giampaolo. Men sådan skulle det, som bekendt, ikke gå.

Han har dog fundet melodien i Frankfurt post corona og alt tyder på at det bliver et direkte bytte med Rebic.
Skrevet af andib
Mange tak for svar, Rossoneri.

Jeg fulgte desværre ikke så meget med i det italienske på det tidspunkt, så var ikke helt klar over hvorfor han ikke blev den forventede succes. Det er jo ganske fint, hvis man i stedet for får Rebic i direkte bytte, som jo bestemt har vist sig nyttig på det nuværende Milan-hold.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Malresi
@FoxMulder

Enig i det. Jeg fulgte lidt med i La Liga tidligere på sæsonen (før coronaen) og der gjorde han som en af de få Espanyol-spillere en god figur i de par kampe jeg så - bl.a i lokalopgøret mod Barcelona. Jeg havde ikke helt set ham som en mulig Milan-spiller da, og jeg har nok et eller andet semi-problem med vores evne til at hente spillere fra Spanien (givetvis en skade fra mine forventninger til Jose Mari og Javi Moreno i sin tid). Men Roca ser absolut interessant ud i det highlight-reel - det gør de fleste jo naturligvis i et højdepunkpotpourri;)

Så desværre ikke kampen i aften, men udmærket med det ene point med tanke på start-11´eren. Fedt at høre at Kjær igen var godt spillende! Var han anfører?? Det stod han til i den app jeg bruger, men pludselig var det Donna, der var registreret som cap...

Skrevet af Flying Dutchman
Donnarumma var anfører. Billedet af 1.96 meter høje Donnarumma der står og udveksler høfligheder og faner med 1.67 meter lave Papu Gomez er noget, jeg sent glemmer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Hahaha - ja, det var virkelig komiske billeder.

Bl.a. da de lige skulle kramme, var Donnarummas overkrop jo nærmest bøjet i en 90 graders vinkel.
Skrevet af Flying Dutchman
Ja, der var lidt Gandalf og Bilbo over det!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0