Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fox@Mulder
Er jeg den eneste som oplever at mine indlæg forsvinder, når jeg trykker "opret indlæg"?

Jeg er nu begyndt at kopiere alt det jeg har skrevet inden jeg poster, fordi mine indlæg gang på gang ikke kommer med i tråden når jeg trykker på opret indlæg
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Malresi
@Fox

Nix.. har også problemer. Derfor jeg er lidt tavs.
Skrevet af Rossoneri
Veretout desværre med et mål i 87. minut hvilket gør, at 5. pladsen ser meget meget svær ud. Havde Fiorentina holdt stand, kunne vi have vundet vores kampe og Juve skulle blot have point hjemme mod Roma i sidste runde.

Men sådan skulle det ikke gå.

Nuvel, vi har fri efter næste weekend og har dermed mere tid til pre-season end de andre hold omkring os (minus Lazio).
Skrevet af Martinovic
Et latterligt straffespark til Dzeko, desværre.

Nu skal vi holde 6.-pladsen.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Flere medier melder, at Pioli har bedt klubben tilbyde Bonaventura en forlængelse. Ledelsen skulle være med på ideen ud fra de gode takter han har vist efter corona. Og hovedpersonen selv skulle også prioritere, at blive i Milan.

Eneste knast er Raiola (surprise). Han ønsker at øge lønnen, men klubben vil max være med til en fastholdelse.

Forlydender går på interesse fra Torino, Atalanta og Lazio. Jeg ser umiddelbart ingen af dem tilbyde de €3m net Raiola skulle fiske efter.
Og med Bonaventuras ønske om at blive, tænker jeg nok der skal findes en løsning.

Det giver i øvrigt også rigtig god mening ift en kabale omkring truppen der skal gå op.

Vi vil dermed være rigtig godt dækket ind på 10eren og kan dermed frigive Paqueta uden at skulle finde en dyr erstatning, sammen med noget der kunne ligne et capital loss på brasilianeren.

Commisso har store ambitioner i Firenze og skulle have et godt øje til Paqueta. Omvendt kunne det være en mulighed for Paqueta for fast spilletid.

I Firenze render omvendt to spillere rundt, som vi skulle være interesseret i.

Den ene er Milinkovic. Uden tvivl en spændende spiller, men han har efter sigende et prisskilt på €30m.
Jeg ser os ikke umiddelbart bruge så mange penge på en reserve/rotationsspiller.

I parentes bemærket, tror jeg mere på Fofana, som skulle koste noget nær det halve.

Men der render en Vlahovic rundt, som umiddelbart ikke ligner en starter.
Han har alle karakteristika på en vice Zlatan - omend de naturligvis ikke kan sammenlignes.

Men en relativt stor gut (1,91) der kan spille med ryggen mod mod mål og med en fin teknik.

Kunne man finde en handel der, ville vi sådan set være dækket godt ind på de offensive pladser.

Man kan selvfølgelig tilføje et par udviklingsspillere - bl.a. skulle vi være interesseret i Lazar Samardzic fra Hertha Berlin. Det ville være perfekt for ham, at komme i mesterlære hos Hakan og Jack.
Skrevet af Fox@Mulder
Ser godt nok absolut intet kvalitet i Vlahovic, andet end hans fysik.

Så hellere Scamacca.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Jeg er ikke super ekspert på Vlahovic, så jeg forholder mig mest til stats. Her må man sige, at hans tal faktisk er ganske imponerende.

Tager man antal afslutninger pr. 90 minutter, ligger han mere eller mindre lige med spillere som Milik, Dzeko og Dybala.

Hvad angår præcision (altså procentdel skud indenfor rammen), er det igen "identisk" med Dzeko, Dybala og Mertens.

Ser man på hans målsnit, er der også kun en lille smule efter spillere som Dybala, Dzeko, Lautaro og vores egen Rebic.

Ser man list på stats der siger noget om hans teknisk evner, ser det også pænt ud. Han har succes med 62% af sine driblinger hvilket er det samme som den falske Ronaldo. Det er samtidig højere end Dybala (59%) og Papu (56%) og markant bedre end Lautaro Martinez (48%).

Jeg synes Scamacca er en spændende spiller, men jeg er altid lunken ved spillere der kun har imponeret i en lavere serie - Lapadula og Saponara skræmmer.
Skrevet af Martinovic
Hvad tror I, Musa Barrow vil koste?

Han er en fleksibel type, der kan spille både kant og 9´er. Ulempen er, at han er ejet af Atalanta.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Kiggede i øvrigt lige på lidt stats omkring Zlatan.

Han har succes med 73% af sine driblinger, hvilket umiddelbart ligner højest af alle offensive spillere i ligaen. Og sammenlignet med nogle af spillerne ovenfor, er det ret imponerende.

Han har 2. flest vundne hovedstødsdueller (kun overgået af Cornelius). Zlatan vinder dog 66% af alle sine dueller, mens Cornelius "kun" vinder 62%. En spiller som Dzeko vinder lige under 60%.
Zlatans succesrate her ligner også den højeste i ligaen.

Hans målratio er kun snert efter Lukaku.

Han kan stadig den gamle.
Skrevet af Rossoneri
Hvad tror I, Musa Barrow vil koste?

Det er selvfølgelig svært at svare på, men hvad skulle vi med ham? Vi er vel fint besat på de pladser.

Rebic og Leao i venstre og Samu og Saelemaekers modsat.

Man kan selvfølgelig synes om spillerne hvad man vil, men jeg anser det som mere end usandsynligt at nogen af dem ryger.

Som 9er tror jeg ikke på ham, da Pioli ganske tydeligt bygger meget spil op omkring en bevægelig og teknisk stærk target man i front, som man kan spille bolden op på og de andre kan løbe "omkring".
Skrevet af Martinovic
Han har spillet 9´er flere gange og har en fornuftig fysik. Men ja, det vil nok være bedre at bruge pengene på en stopper og en bedre højre kant.

EDIT: Hvis vi forlænger med Bonaventura, håber jeg, vi sælger Paqueta.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg tror somend også sagtens han kan spille 9er - bare ikke i Piolis filosofi. Bacca, Piatek m.fl. var/er også super dygtige angribere - de dur bare ikke til at spille med ryggen mod mål. Det tror jeg heller ikke Musa vil - han lever først og fremmest af sin fart.

Du taler om en bedre højre kant (antager du mener wing?). Men tror du klubben investerer der? Og hvad skal der i så fald ske med Samu og Saelemaekers?
Skrevet af Rossoneri
EDIT: Hvis vi forlænger med Bonaventura, håber jeg, vi sælger Paqueta.

Tænker også, at de to ting hænger helt tæt sammen.

Man kan i den forbindelse hæfte sig ved, at det var Jack der blev smidt ind mod Atalanta og ikke Paqueta.

Noget siger mig også, at Krunic er en færdig mand (hvorfor forstår jeg ikke).

Det betyder, at vi skal bruge to mand til den centrale midt.
Skrevet af Martinovic
Du taler om en bedre højre kant (antager du mener wing?). Men tror du klubben investerer der? Og hvad skal der i så fald ske med Samu og Saelemaekers?


Jeg synes, Castillejo er en lidt ´la la´ spiller. Han kan være flyvende og samtidig have et meget lavt bundniveau. Måske jeg håber på en lidt bedre spiller til den kant og så bruge spanieren som backup. Saelemakers må forblive tredjevalg.

Jeg tror, du har ret i, at Krunic er færdig i klubben i takt med, at Biglia blev foretrukket frem for ham. Jeg håber dog ikke, det er tilfældet. Krunic vil være fint som fjerdevalg. Vi skal have en central midt ind, der kan presse Bennacer og Kessie på spilletiden.

I øvrigt har der ikke været en eneste nyhed om Szoboszlai, siden det blev meldt ud, at Rangnick ikke kommer. Det skifte har nok fået dødsstødet, hvis Pioli kigger en anden vej. Man kan også sige, at med Rebic som sikkert førstevalg og evt. Hakan, Leao og Bonaventura til at supplere, er vi fint dækket ind i venstre side.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Schira skrev, at vi faktisk har meddelt Szoboszlais agent, at vi ikke længere er interesseret.

Mit bud er, at ungareren aldrig har været tænkt som kant, men som offensiv midt. I Rangnicks 4-4-2 er den spiller meget vel stillet op som wing, men de facto er der tale om offensive midtbanespillere.

Og her peger pilen igen mod en forlængelse med Jack.

På midten er jeg virkelig spændt.

Snakken om vores interesse i Tonali er forstummet nærmest så hurtigt som den blussede op igen. Forlydender går på, at vi ikke er interesseret i en budkrig med Inter og, at vi udelukkende tager det spor op, hvis der går hårknude i Inters jagt.

Derimod går der mange rygter omkring Roca, som siges at kunne hentes for €15m. Samtidig skulle Massara været i tæt kontakt med Benfica omkring et to-årigt lån af Florentino med option.

Jeg tør næsten ikke håbe på begge to, men av for en midtbane hvis det lykkedes.

Hvis vi samtidig kunne finde en aftale omkring et Vlahovic-Paqueta bytte og hente Fofana til det centrale forsvar, synes jeg efterhånden kun der mangler en backup til Theo for det ser virkelig spændende ud.
Skrevet af Martinovic
Okay, så er den begravet med Szoboszlai. Han kunne ellers have været et spændende bekendtskab.

Måske vi kan drage nytte af Benficas interesse i Halilovic med henblik på Florentino Luis.

Denne sommer vil det vigtigste være at forlænge med Zlatan og Donnarumma og give Kessie, Romagnoli og Hakan nye kontrakter.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Åh ja, jeg havde lige glemt Halilovic (aka katten i sækken). Hvis det kunne åbne noget op omkring Florentino, ville det bare være endnu smukkere.

Men, det må forblive en drøm pt.

Som jeg har set Jack spille post corona, mener jeg faktisk også det er ret vigtigt, at få papir på ham. Dels er han dygtig, han har rutine og kan lære de yngre spillere gamet og så er han ikke mindst en solid kulturbærer.

Og så er ham jo "gratis" ift et ikke-ubegrænset transferbudget. Hvis Paqueta så samtidig han være en brik i en Vlahovic handel, ville det virkelig gå op i en større enhed.

Jeg tror først vi ser noget omkring de kontrakter der udløber i 2022 når vinduet igen er lukket i, så vi skal næppe bekymre os hvis der ikke lige bliver meldt noget ud henover sommeren.
Skrevet af Fox@Mulder
Forstår simpelthen ikke vi ikke går efter Szoboszlais.... Selvom det er en svag liga for et dominerende hold har han altså lavet 8 mål og 11 assists i 11 kampe post-Corona. Han kan spille alle 3 pladser bagved vores angriber.

Ift. Vlahovic så taler det vel lidt til hans fordel at han er venstrebenet og derfor reelt også kunne være backup for Samu.

Skal vi bytte Paqueta væk til Fiorentina, så lad det dog være sammen med en pose penge og få Chiesa den anden vej.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Ja, Cheisa er givetvis det største talent af de to, men hvor kulle han spille?
Skrevet af Rossoneri
Romano bekræfter i øvrigt historien om en mulig transfer af Halilovic til Benfica.

Hvad end det bliver som en del af en Florentino-aftale eller ej, er det positivt, at vi kommer af med noget dødvægt. Noget vi har været meget dårlige til tidligere.
annonce
0