Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/157145/report-milan-count-pobega

Måske klubben indstiller jagten på en central midt, hvis der satset på Krunic og Pobega som backups for Bennacer og Kessie. Alternativt hvis Krunic sælges, så skal vi stadig have en ny ind.

Det vil være ideelt at få nogle handler på plads, så de nye kan træne sammen med truppen inden næste sæsons begyndelse.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
@Martinovic

Det ville være helt uholdbart og det ved klubben også godt. Der kommer minimum 1 CDM.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af paolomaldini
Ret interessant oversigt - nogen som kender til en lignende for Milan-spillere?

https://twitter.com/AntonioCorsa/status/1293511181957844993
Forza Milan!
Skrevet af Rossoneri
Ikke umiddelbart, men man kan som udgangspunkt tage salgsprisen og tage den relative afskrivning ift kontraktperioden. Altså, hvis en spiller er købt for €20m for to år siden på en fire-årlig kontrakt, er afskrivningsværdien €10m.
Skrevet af paolomaldini
Ja, men så kommer agent fees oveni, hvilket sjældent bliver offentliggjort.

Men det er ret spændende at kigge på og sætter mange transfers i et andet perspektiv - fx Arthur-Pjanic-handlen. Jeg ved godt, at det ikke er en ny ting med amortization, men efter FFP og især denne sommers post-Corona-krise, er det blevet ekstremt relevant.
Forza Milan!
Skrevet af Rossoneri
Listen over Juventus-spillere synes ikke at indeholde fees. Det er heller ikke noget der afskrives på samme måde som transfer fees.

Mit bud er, at det der er listet er afskrivningsværdien.
Skrevet af paolomaldini
Nej, det er nok kun ved Bosman-signings faktisk.
Forza Milan!
Skrevet af Rossoneri
Ja, du har ret. Spottede ikke lige st der var en værdi for Ramsey.

Men så vidt vides blev Arthurs værdi opgjort til €72m, så det må umiddelbart være uden fees.
Skrevet af Candela
Klubberne er forpligtet til at opgive agent fees totalt set. En liste over Milan spillernes nuværende værdi og hvor meget de afskrives årligt findes i regnskabet.

I forhold til agenthonorar bliver de også afskrevet på samme måde. Jeg ved ikke om der er ensrettede metoder på agenthonorarer som der er på transfersum. Men i Milans tilfælde har man lagt agenthonorar oveni transfersummen og afskriver dermed fra den værdi. Ved Reina er det fx. 1 mio euro årligt da hans agent fik 3 mio euro - nok fordi det var en free transfers. Ved Romagnoli er det 25.000 årligt af hans afskrivning der er agenthonorar.
Skrevet af Rossoneri
@candela
Ift FFP kan det, mig bekendt, ikke afskrives. Jeg antager at det er det klubberne er mest opmærksom på.
Skrevet af Candela
Umiddelbart kan det godt som jeg læser FFP. Fx. skal der ved en kontraktforlængelse afskrives fra den bogførte værdi (inklusiv en agents honorar i forbindelse med sit arbejde med forlængengelsen) og kontraktlængden ud.

Så hvis man kan agenthonorar ved en kontraktforlængelse, så vil det være mærkeligt ikke at kunne ved et køb også.
Skrevet af Rossoneri
Sorry, det er mig der vrøvler. Det kan ikke spredes ud over kontraktperioden (som med transfers). Det skal bogføres ved indgåelse (og forlængelse, som du skriver).
Skrevet af Rossoneri
Di Marzio skriver at vi sælger RR til Torino for €3m plus bonusser.
Skrevet af Martinovic
Et scoop for Torino at lande en schweizisk landsholdsspiller for 25 mio. kr. Milan har ganske få gange imponeret med et salg, mens jeg har været fan.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Med tanke på Corona, hans korte kontrakt (tilbage) og vores situation er det vel en nogenlunde pris. Jeg

Vi har 3 VB, skal ha ryddet op før vi kan købe og der er tilsyneladende ingen andre seriøse bejlere til RR - det ved Torino godt og det stiller dem i en stærk forhandlingsposition.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
@martinovic
Jeg er sådan set enig i din generelle betragtning. Vi har aldrig fået mange penge for vores spillere. Det skal nok også ses i lyset af hvilke spillere vi har solgt og på hvilket tidspunkt i deres karriere.

Heri findes også en skarp (omend simpel) både analyse og konklusion fra vores ejere - vi har behov for spillere med gensalgsværdi, så vi kan holde gang i et økonomisk økosystem. Navnlig ift FFP er det super vigtigt, da vi samtidig afskriver.

Ser man på den nuværende trup, har vi en række spillere med stærkt forøget (teoretisk) værdi. Bennacer og Theo blev hentet for hhv. €16m og €20m. Begge spillere ventes at kunne indbringe mindst €50m, hvilket ville give os et capital gain på €73m hvis vi solgte begge. Det giver en meget markant frihed på markedet.

Selvfølgelig står vi i også i en situation hvor Paqueta ikke kan hente sin afskrivningsværdi hjem, men omvendt er andre spillere nok også steget i værdi.

Og så skal jeg da heller ikke holde mig fra lidt (venligt mente) drillerier her. Men du er jo gerne fortaler for at hente aldrende spillere med masser af rutine. Det synes jeg naturligvis også, at truppen skal bestå af. Men det giver jo ikke meget gensalgsværdi.

Isoleret set synes jeg også Roriguez-handlen giver god mening. Undgå capital loss og af med en af de største lønposter.
Skrevet af Pirlo21
RR skulle være tæt på torino, for at undgå tab på ham skal han som minimum sælge for omkring 3,5 mill euro - enig med Martinovic det er godt nok lav sat. Men omvendt - så er han for dyr at have på bænken.

Skrevet af Fox@Mulder
Vitaliy Mykolenko nævnes af flere medier som et emne - 21 årig VB som spiller for Dinamo Kiev og det Ukrainske landshold.

Fint i tråd med vores strategi - hvis man indregner løn vil han være billigere at ha rendende end Laxalt og selvsagt langt større salgspotentiale.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Det skulle i øvrigt være en vis Shevchenko der har anbefalet ham.
Skrevet af Flying Dutchman
Vi er vist også med på Mykolenko-vognen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0