Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
On another note. Har I set vores nye 3. trøje? Den er.....turkis (WTF?!!)

Jeg vil have en plain stribet 1. trøje, en helt sort 2. dragt og en hel hvid 3. dragt. Så kan de lege lidt med nogle røde linjer.

Sæt i gang!
Skrevet af Fox@Mulder
Korrekt Flying Dutchman - både Milan og Inter nævnes som destination.

I er dog vel fint dækket ind og han virker heller ikke som en wing back, mere som en VB i en 4 mands kæde som hos os.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Flying Dutchman
Numerisk er vi okay dækket ind, ja - kvalitativt er straks et helt andet spørgsmål.

I den ideelle verden henter vi en god starter (á la Hakimi på den anden side), og beholder Biraghi og Young som reserver. Wingbacksene er bare så utroligt vigtige i Conte´s system, at jeg ikke tror, han og Marotta er tilfredse med udvalget lige nu.

han virker heller ikke som en wing back, mere som en VB i en 4 mands kæde som hos os.

Tja, Young og D´Ambrosio var vel også almindelige backs, før de spillede wingbacks. Jeg tror mere, det handler om egenskaber end om historik. Om vores ukrainske ven har de egenskaber, vil jeg ikke kloge mig på.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
I er dog vel fint dækket ind og han virker heller ikke som en wing back, mere som en VB i en 4 mands kæde som hos os.

Spørgsmålet er om han overhovedet er tænkt som back.

Jeg har selvsagt ikke set meget fodbold med ham, men han virker først og fremmest som en spiller med fokus på defensive dyder. Han har da også tidligere spillet i det centrale forsvar.

Et bud kunne være, at han ses som alternativ til Romagnoli eller Bastoni i hhv Milan og Inter. Pioli har jo også tidligere spillet med et tremandsforsvar og det kan ikke afvises, at han gerne vil have dette som en taktisk mulighed.

Det ville umiddelbart overraske mig, hvis vi henter en defensivt orienteret spiller ind som backup for Theo, der jo reelt er wingback (og wing i offensiven).
Skrevet af Flying Dutchman
Medmindre I vil have en konstellation á la D´Ambrosio/Candreva, hvor der er en offensiv og den defensiv option.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Vores formation er bygget op på at være "skæv". Også derfor vi søger en højrebenet højre wing.
Det bliver reelt højre wing og venstre back der angriber bredt på siderne, mens venstre wing bliver til en angriber.

Min personlige vurdering er, at Piolis system er så baseret på dette, at det ikke ville give mening med en defensiv back.

Det er i øvrigt også årsagen til at Kessíe er rykket i venstresiden af den centrale blok, fordi han skal dække det rum Theo efterlader.
Skrevet af Rossoneri
Di Marzio melder, at kilder i Milan-ledelsen har fortalt ham, at man ikke forventer et travlt vindue.

Oversat: "On the market, according to them, a lot wont be done, but they will do a little something."

Nu overfortolker jeg måske, men det lyder jo nærmest Gallianisk, hor han så hiver en kanin (Chiesa?) op af hatten lige inden lukketid.
Skrevet af Martinovic
Men vi er da enige om, at vi skal have 3-4-5 spillere ind?

En midtstopper og en central midt.

Hvis vi kun kan få to, så vil mine to favoritter være Bakayoko og Milenkovic.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Numerisk har vi allerede fem centrale stoppere. Gabbia sluttede sæsonen rigtig flot af og Duarte spillede også godt før sin skade. Jeg ved ikke om jeg synes det er kritisk at handle på netop den plads. Efter jul ser jeg Romagnoli-Kjær som den bedste forsvarsduo i ligaen.

De to reelt kritiske pladser (som jeg ser det) er venstre back (altså backup for Theo) og en backup for Kessíe.
Udover Antonee Robinson, kan jeg ikke lige finde det oplagte bud til wingback positionen.

Som backup til Kessíe er Florentino og Bakayoko de oplagte valg. Personligt ville jeg juble over begge.

Jeg er dog virkelig brændt varm på Chiesa-ideen. Jeg synes også det ville være et signal at sende til omverdenen.

Jeg er i øvrigt ret sikker på, at der nok skal komme fire-seks tilgange til truppen. Sidste år arbejdede vi også meget under radaren og jeg er sikker på at Maldini & co. har en del i støbeskeen.

Aurier-sporet synes i øvrigt at være koldt - først og fremmest fordi Levy vurderer spilleren meget højere end vi gør (der tales om en forskel på €9m).
Skrevet af Martinovic
Jeg er enig i, at Kjær-Romagnoli er stærkt, men jeg synes, springet er for stort til de næste. Med alle de kampe, der skal spilles, er det vigtigt med tre stærke spillere for hver to pladser forudsat, at Kjær eller Romagnoli går i stykker og er ude i flere måneder.

Sats på Romagnoli, Kjær, Gabbia og evt. Milenkovic. Duarte og Musacchio må videre.

Jeg kan godt lide Chiesa, men synes ikke, han er 50 mio. euro værd - slet ikke hvis vi kun har 75 mio. euro plus halvdelen af salg til rådighed.

Højre wing trænger til bedre kvalitet, men jeg er mere for at bruge pengene centralt i forsvaret og på midtbanen.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Vores HELT store problem er ikke startformationen - reelt mangler vi kun en bedre højre back og evt. en bedre højre wing.

Vores primære problem er dels vores manglede bredde, men især den manglende kvalitet hos reserverne!! Hvor Juve kan skifte 6-7 mand og stadigvæk stille med et stærkt mandskab er vi utroligt sårbare bare vi mangler 2-3 mand
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
@martinovic
Jeg er ikke helt sikker på at jeg fanger dit rationale.

€50m (for Chiesa) er unægtelig mange penge. Ikke mindst når vi ikke har ubegrænsede midler. Men det er vel at mærke penge der ville bruges på en klar starter.
Milenkovic derimod siges at koste €40m, men han bliver helt sikkert ikke ubestridt starter.

Jeg er selvsagt enig i, at springet ned til de næste er relativt stort, omend jeg synes både Gabbia og Duarte har vist flotte takter.
Skrevet af Martinovic
Lidt som Fox skriver, at vores bredde mangler kvalitet.

https://www.football-italia.net/157203/atalant-cash-malinovskyi

Jeg synes, han har vist klassen for Atalanta og vil være et fint bud på en højre kant. Milan kan måske udnytte det fine forhold til Atalanta (Caldara) og få ham til en skarp pris. 30 mio. er for meget, men mellem 20 og 25 mio. euro vil være fair for ham.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Han er vel primært 10er (?). Desuden føler jeg mig overbevist om at et evt køb på wingen bliver højrefodet.
Skrevet af Martinovic
Tænker han kan spille alle tre pladser bag 9´eren.

Hvis vi satser på en Callejon-type til højre wing, vil Castillejo være i overskud. Saelemaekers fik i hvert fald rimelig meget spilletid i den funktion, du nævner.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Jeg kan se, at Reina har kontrakt til næste sommer. Troede ellers den udløb denne sommer. Ikke særlig optimalt at give en dengang en 35-årig målmand en fireårig kontrakt. Det var dog også den tidligere ejer og ledelse.

Håber på nogle hurtige handler, så vi ikke skal vente alt for længe og med for mange rygter om dit og dat.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg tror ikke vi skiller os af med Samu nu - med mindre der kommer et stort bud.

Han kan sagtens angribe bredt og kan i øvrigt også spille til venstre.

Desuden kan han også dække en venstre midt, hvis Pioli finder på at spille en 3-4-1-2 på et tidspunkt (hvilket jeg anser for sandsynligt).
Skrevet af Rossoneri
Reina skulle være på blokken i både Aston Villa og Valencia. Tror nok vi skal komme af med ham.
Skrevet af Martinovic
Fiorentina har afvist en byttehandel mellem Paqueta og Milenkovic. De vil have 40 mio. euro for ham. Det får de ikke fra en italiensk klub.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Di Marzio fastholder, at vi ikke går et travlt vindue i møde. Han spår umiddelbart to til tre signings, mens vi også ser på muligheden for endnu en angriber (udover Zlatan) når/hvis EL-gruppespil er sikret.

Som @fox var inde på den anden dag, så er vores start 11er egentlig på ret højt niveau. Det viste sig jo tydeligt post corona, at der virkelig er potentiale i holdet. Men vi mangler kvalitet i bredden - i hvert fald på visse positioner.

Ud fra Di Marzio spådom, er det umiddelbart oplagt, at forstærke følgende pladser:

Venstre back: der sker næppe noget før både Rodriguez og Laxalt har fundet nye arbejdsgivere. Førstnævnte synes at være detaljer fra Torino, mens Laxalt synes, at være lidt mere svær at komme af med. Et nyt lån kunne være en mulighed, for ikke at indkassere capital loss.

Der har været meget stille omkring mulige tilgange. Det skyldes nok to ting; dels at vores sportslige ledelse har vist sig duelige i at arbejde under radaren. Dels at man nok ikke har arbejdet så meget på sagen, da der først er to spillere der skal afsættes.

Skulle man pege på et par mulige targets, ville jeg pege på Matias Vina som vi tidligere har været sat i forbindelse med (Inter skulle også have interesse). Han passer umiddelbart på beskrivelsen af en offensiv og dynamisk back med god teknik og fart i støvlerne. Alternativt Antonee Robinson, som vi var meget tæt på at hente i vinter.

Central forsvarer: som flere har været inde på, er springet fra Romagnoli og Kjær til de næste, relativt stort. Som det ser ud nu, beholder vi Gabbia og lader Musacchios kontrakt løbe ud. Duarte er vi ikke parat til at sælge, men planen skulle være, at sende ham afsted på lån (helst i Serie A), så man kan se ham ordentlig an.

Personligt tror jeg ikke vi går efter et meget stort (dyrt) navn, da Romagnoli og Kjær er klare startere. Skader kan selvfølgelig altid komme i vejen, men det er typisk ikke en position der trækker store veksler på spillernes fysik, med mange slidskader til følge.

Mit eneste reelle bud er Norwich´ Ben Godfrey - det kræver dog, at kanariefuglene sænker der pris. Generelt set, tror jeg ikke vi bruger over €20m på pladsen.

Central midt: det er simpelthen vanvittigt hvor store laster der er trukket på Kessíe over de seneste to sæsoner, i en rolle der kræver ekstremt meget af hans fysik. Det må være et must, at finde et alternativ.

Der findes to klare kandidater der ikke kræver yderligere introduktion; Florentino og Bakayoko.

For the record, tror jeg ikke vi sælger Krunic, som dermed indgår som backup for Bennacer. Derudover kan han også spille sammen med Bennacer ligesom han også kan vikariere som offensiv midt.

Det ventes i øvrigt, at Pobega kommer til at være en del af førsteholdet.

Central angriber: dette skulle være afhængigt af kval til gruppespillet i EL. Personligt mener jeg vi har behov for en aflastning for Zlatan og jeg anser ikke hverken Leao eller Rebic som reelle løsninger (de fungerer langt bedre med et bredt udgangspunkt).

Jovic var jo I lang tid et varmt navn (i hvert fald i medierne). Det skulle dog givetvis ses i lyset af Zlatans forventede afgang. Med hans forlængelse, bliver der givetvis tale om en anderledes profil - en understudy.

Her har navne som Scamacca og Vlahovic været nævnt flittigt. Profilen er dog relativt klar, det skal være en fysisk stærk angriber der kan bruges som opspilsstation og som samtidig har en hæderlig teknik.

For egen regning vil jeg smide et andet navn i puljen - Moise Kean. Han har længe været rygtet retur til Serie A og så er det jo en vis Raiola der er hans agent.

Det er klart lidt af et sats, men talentet er der unægteligt. Kan vi hente ham på et lån med option, ville det være en fin løsning.

Hvis Paqueta ryger videre, forventer jeg dog også, at vi henter en backup til Hakan.
annonce
0