Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fox@Mulder
Moise Kean, det mener du ikke??

Han er Niang om igen, ok potential men absolut intet slutprodukt - hvilket hans imponerende 2 mål og 2 assists i 29 kampe for Everton blot bekræfter.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Man skal retfærdigvis sige, at det i klart overvejende grad er som indskifter. Det er kun blevet til godt 800 minutter.
Men nej, han har selvfølgelig ikke slået igennem i Everton.

Sidste sæson blev det dog til seks mål i 13 kampe for Juve og jeg synes generelt han kun e passe godt ind når man ser på hans kompetencer.

Selvfølgelig vil det da være et sats - hvorfår lån + option også ville være den optimale formel.

Rent prismæssigt vil han nok være i samme liga som Scamacca, som du er stor fortaler for (hvis jeg ikke tager fejl).
Sidstnævnte har godt nok ni mål og én assist i den netop overståede sæson. Det er dog også på næsten fire gange så mange spillede minutter som Kean. Og så er det i Serie B kontra i PrL.

Vi har flere gange set hvor stort springet fra Serie B til Serie A kan være - senest med Lapadula.
Scamacca har stadig sin Serie A debut til gode og jeg mener også der er væsentlige spørgsmålstegn ved ham.

Under alle omstændigheder kommer vi næppe til at hente en proven angriber ind som backup for Zlatan. Her mener jeg Kean kunne være et gamble der var værd at tage.
Skrevet af Fox@Mulder
Kan vi få Kean på lån kunne det vel være ok, men tvivler på Everton vil slippe ham andet end ved salg.

Scamacca er selvfølgelig også en chance for ja, der er stor forskel på Serie A og B. Rent typemæssigt er jeg dog ikke stødt på andre som passer bedre som backup/lærling til Zlatan - som er realistiske og til at betale.

Fiorentina mener åbenbart alle deres spillere er 40M+ værd, så Vlahovic giver ingen mening at gå efter.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Det er selvfølgelig et gæt, at Everton skulle være interesseret i et lån. Det synes dog ret sikkert, at Kean ikke har en fremtid i klubben.

Han blev hentet for €27,5m for et år siden på en 5-årlig kontrakt. Det betyder, at han pt har en afskrivningsværdi på €22m. Det ser jeg ikke lige de får for ham - ikke mindst i et corona-marked - og dermed ligner en låneaftale en bedre løsning.
Kunne de fx sende ham afsted på et lån til €2m + en option på €15m, ville de have capital gain næste sommer. samtidig med at de får hans løn ud af bøgerne.

Dermed åbner de også op for en anden spiller i truppen.

Jeg tror også man skal passe meget på med nødvendigvis at type caste ud fra Zlatan. Han er så unik en spiller, at jeg tror det bliver enormt svært at finde en solid kandidat. Herunder risikerer vi at stirre os blinde.

For mig, handler det mere om at finde en spiller der kan løse nogle specifikke opgaver.

Som jeg ser det, er vores offensiv blomstret, fordi vi har fået noget størrelse og fysik ind i angrebet. Det har navnlig givet plads til vores venstre wing og vores 10er. Det er en absolut forudsætning for at Rebic, Leao og Hakan har løftet deres spil så markant.

At vi slår mange høje bolde op på Zlatan skyldes helt simpelt, at han er så overlegen i den del af spillet. Men jeg tror også vi kunne nå samme resultat med andre midler.

Her anser jeg klart, at Kean kan udfylde den rolle også - omend han ikke er 1:1 sammenlignelig med Zlatan.

Omkring Vlahovic så ligner det en prissætning Caïro har været inde over. Men det er jo nok umiddelbart "bare" et udtryk for at de ikke ønsker at sælge ham.
Skrevet af Milanisti
€15m for Calabria er alt for lidt vil jeg mene. Vi bør ikke sælge for under €20m!
Skrevet af Fox@Mulder
@Milanisti

Var vi en PL klub som solgte til en PL klub havde han også minimum kostet det, men vi får bare ikke de samme priser - specielt ikke efter Corona.

Derudover kommer han fra en sæson på det jævne.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/157302/gazidis-new-stadium-will-be-world-leading

Endelig noget nyt om stadionplanerne. Det går ellers stille for sig.
Mojn do!
Skrevet af paolomaldini
Så bliver vi vel nødt ti at håbe på, at Inter vinder EL. Det har jeg det lidt ambivalent med af flere grunde. At håbe Inter vinder føles forkert, at Roma kommer i CL er også skidt for os. Flere penge til begge klubber!

Er det bedst for os, at Inter taber, Roma kommer i EL og vi skal spille kval til EL, eller ville det være det værd, at komme direkte i EL?
Forza Milan!
Skrevet af Fox@Mulder
@paolomaldini

Roma kommer ikke i CL uanset hvad - Inter er allerede kvalificeret til CL og det gør ingen forskel om de vinder EL eller ej.

Var de sluttet som nummer 5 havde det ændret noget - så var nummer 6 gået direkte i EL og nummer 7 kommet i kval. til EL.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af paolomaldini
Du har selvfølgelig helt ret! Alt er godt - vi behøver ikke heppe på Inter!

Nogle gange kan det også være en fordel med kompetitive "træningskampe".
Forza Milan!
Skrevet af Rossoneri
Nå, i dagens udgave af Tuttosport, bringer de faktisk Kean til Milan op. Everton skulle dog highballe der vurdering, med et ønske om at hente de €27m de betalte sidste år. Det kommer næppe til at ske.

Kean synes dog opsat på at vende retur til Italien og hans agent er sjældent sen til at presse transfers igennem.

Jeg skal selvfølgelig ingenlunde gøre mig klog på planerne på Merseyside, men vi har på det seneste set en del handler, der lige præcis sikrer et capital gain.

Som jeg skrev den anden dag, kunne det evt. være et lån på €2m og en option på omkring €17m om et år.

Han har åbenlyst ikke slået til i Everton, men jeg synes det er gamble der er værd at tage, hvis man kan lukke en aftale i omegnen af ovenstående.
Skrevet af Rossoneri
Samme avis bringer i øvrigt en historie der har floreret i spanske medier et par dage.

I flg. den spanske journalist Juan Gato, skulle Diego Costa have fortalt nære venner, at hans fremtid ligger i Milano. Med hans fyreseddel via SMS fra Conte, er det næppe oplagt at tro, at Inter skulle være destinationen.

Eneste scenarie skulle være hvis Zlatans forlængelse går i hårknude - hvilket intet pt tyder på. Men jeg ser ingenlunde en angrebsroster med både Zlatan og Costa - af flere årsager.

Der er jo også den mulighed, at historien er plantet for at lægge lidt pres på Zlatan, for at få skrevet under på aftalen. Det ligner dog snarere et nummer netop Raiola ville lave.

Så ja, det hører nok til i den mere kulørte del af skalaen.
Skrevet af Rossoneri
Mediaset er hoppet med på Kean-historien.
Skrevet af Fox@Mulder
Flere medier nævner Thauvin som et billigere HW alternativ til Chiesa - heller ikke dumt.

Han fik sidste sæson ødelagt af skader, men de to sæsoner før det var han helt eminent. Med kun 1 år tilbage af sin kontrakt er han desuden til at betale.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Milanistar
Så er RR officielt ude af døren. Han var en okay spiller, men bidrog ingenlunde offensivt, hvilket jeg ellers så som hans største force da han ankom.

Vi skal ikke have Diego Costa. Den mand er færdig.
Sempre Milan.
Skrevet af Fox@Mulder
@Milanistar

Du kan være helt rolig, det rygte er forlængst skudt ned af de seriøse kilder. Han er også helt modsat vores ejers filosofi og strategi.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Milanisti
Bakayoko skulle være tilgængelig for €25m. Måske kan vi forhandle prisen ned? Måske ikke? Under alle omstændigheder mener jeg ikke at prisen er for høj. En god spiller, der kender holdet og ligaen. Ser hellere at vi henter ham end Luis, da Benfica ikke ligner et hold der vil sælge. De udtalte for et par dage siden, at de ikke tror at Luis forlader dem, og desuden ser det ud til at de går all-in på at vinde mesterskabet næste år.

Skrevet af Martinovic
Tænker klubben vil have prisen ned på 20 mio. euro. 25 er hans værd, men Chelsea vil ikke bruge ham, og det er nok det, Milan vil prøve forhandle om.
Mojn do!
Skrevet af Milanisti
Tænkte præcis det samme ^. Han virker utrolig sympatisk og det er lige før man fælder tårer over at det ikke blev ham. Haha
annonce
0