Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af YNWA"96"
Det engelske marked åbnet 27 juli, hvor spillerne kunne registreres. Kan man først registrere spillerne fra 1.sep. i Italien ?
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Martinovic
Så længe vi har Kjær bliver Silva et kæmpe nej tak herfra. Vi har allerede en konkurrencedygtig start XI og Silva kan jeg ikke se være sin løn værdig. Kjær/Romagnoli er at foretrække og vi skal ikke have flere 30+ spillere i truppen.


Du er nødt til at være forberedt på skader. Rammer Romagnoli eller Kjær ind i en skade på flere måneder, kan vi vinke farvel til top4, hvis næste i rækken er Gabbia, Duarte eller Musacchio.
Mojn do!
Skrevet af KnockOut
Italy moves summer transfervindue to september
The Italian football clubs will get the opportunity to trade players from the 1. september to 5. October.


Det har jeg faktisk først fanget nu efter at læse det her inde.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Old Bull Lee
Du er nødt til at være forberedt på skader. Rammer Romagnoli eller Kjær ind i en skade på flere måneder, kan vi vinke farvel til top4, hvis næste i rækken er Gabbia, Duarte eller Musacchio.


Hvis en alvorlig skade rammer Romagnoli eller Kjær er vi klart mere svækket ifth vores muligheder for at komme i top4, men det samme gælder vel hvis skader rammer andre nøglespillere, Theo, Zlatan, Hakan, Rebic, Bennacer eller Donnarumma. Vi har bare en økonomisk virkelighed der gør at vi ikke kan bære så høje lønninger til bænken, især hvis Silva vil have de €6M, som rapporteret. Desuden har vores nye lønpolitik et loft på €3M (med undtagelse af Zlatan, fordi Zlatan), hvilket nok gør sådan en transfer usandsynlig.

Desuden synes jeg vi så tydelige fremskridt med Gabbia i sæsonen, hvor han sluttede stærkt af. Jeg er ret fortrøstningsfuld ifth. næste sæson på den plads.

Med henblik på top4, så er den for første gang i mange år ret usikker. Jeg ser ingen af top6 (Juve, Inter, Atalanta, Lazio, Roma, Napoli) være særlig sikre, de to førte pga. halløj på bestyrelsesgangen med tvivlsomme træner-rotationer, Lazio og Atalanta fordi de primært er sælgende klubber især La Dea som jeg nok tvivler på, hvor længe de kan holde på deres profiler. Og fordi Roma og Napoli ikke går ud og bomber løs i transfervinduet, primært fordi Roma står foran ejerskabsskifte og Napoli ikke viser tegn på store transfers. Så top4 er i min mening ret uforudsigelig. Faktisk vil jeg sige at vi med 1-2 rigtige transfers sagtens kan lege med om 3-4 pladsen.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Jo, men navnligt midterforsvaret har været vores akilleshæl, inden Kjær kom til. Det ser dog ud til, at han er på vej til Chelsea.

Kan vi leje Bakayoko, kan de penge bruges andetsteds.
Mojn do!
Skrevet af JuveFella
Martinovic@

Af nysgerrighed, hvem er det der er på vej til Chelsea?
Skrevet af KnockOut
Meget snak om Thiago Silva er på vej til Chelsea
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Martinovic
Som KnockOut skriver, tyder det på, at han forhandler med Chelsea og er derfor ikke aktuel i Milan.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Lad os nu fokusere på at få forlænget med Zlatan og co, raiola er så grisk
Skrevet af Old Bull Lee
Jo, men navnligt midterforsvaret har været vores akilleshæl, inden Kjær kom til.


Det kan vi kun være enige om, men så vidt jeg husker var det Musacchio/Romagnoli indtil Kjær ankom. Gabbia fik først debut i mod Torino i februar. Jeg har større tillid til Gabbia end Musacchio.

I øvrigt skal jeg lige korrekse min påstand om at jeg ikke så Napoli lave store transfers i denne sæson. De har jo lige lavet den dyreste transfer i deres historie med Victor Osimhen 50M€ kostede han plus 10M€ bonusser samt en række ungdomsspillere. Så er han vist også købt og betalt. 21 år, lavede 13 kasser og 5 assists for Lille sidste sæson.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/157581/report-milan-%E2%82%AC30m-budget

Av. Jævnt langt fra de rygtede 75 mio. euro til markedet.

Vi ser nok kun to spillere - tre hvis Calabria bliver solgt. Defensiven bliver sikkert nedprioriteret, så vi ender med en angriber og en wing foruden Zlatan og Bakayoko.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Ja, det var ikke lige hvad man forventede. Så kan vi godt glemme Chiesa i hvert fald. Jeg tænker også at de 30M og Covid-19 er den halve sandhed. Måske har vi for én gangs skyld lært at sætte tæring efter næring? Sidste sommer var jo ikke helt billig, så indtil vi får solide indtægter i form af Chl og/eller nyt stadion, må vi vel stille os tilfreds med mindre budgetter.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Pirlo21
Bakayoko på lån med købsoption, giver utroligt meget mening nu. Med vores budget i mente.
Stadig mange dygtige spillere der ude, som enten trænger til en ny udfordring eller som er gået i stå. Maldini og co skal handle klogt.
Skrevet af Candela
Milan er vel som alle andre ramt af Corona. Og når i kommer med to år med underskud på samlet 250 mio euro så er 30 mio euro et flot budget, når man kigger ind i et regnskabsår uden tilskuere, dårligere grundlag for sponsorater og nok også endnu et kæmpe underskud som følge deraf.

Det er trods alt nogle solide ejere der gider investere så meget i Milan. Dem skal i være glade for, for det kunne være Lim i Valencia der sælger ud af alt der kan sælges.

Skrevet af Rossoneri
Her kommer mit bud.

Vi laver et par mindre investeringer (Matias Vina og måske én mere) samt et par større navne på lån med option (Bakayoko og måske Oscar Rodriguez).

Den simple årsag er, at klubben er så godt som solgt og senest næste sommer har vi en ny ejer (Arnault).
Skrevet af Martinovic
Troede ellers først Elliot ville sælge, efter klubben havde bygget nyt stadion.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Som jeg forstår det, handler det om at byggetilladelsen er på plads - ikke nødvendigvis, at stadion står færdigt.

Der er i øvrigt foretaget transfer af nogle aktier fra det holdingselskab i Luxembourg der officielt sidder på aktierne, til et andet selskab i Delaware der også er under Elliotts kontrol.

Nogle ville også mene, at clearingen af gælden var et skridt for at gøre klubben mere attraktiv for en køber.

Og så er der ikke mindst den pludselige tilbagevenden af Braida, som hele tiden har været nævnt som en nøglefigur ift Arnault.

Man kan ligelides sige, at u-vendingen ift Rangnick også kunne give fin mening i det lys.

Men, der er selvfølgelig spekulation herfra og der kan absolut findes mange andre forklaringer.
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Godt bud Rosso
Skrevet af Fox@Mulder
Nu skal man ikke lægge for meget i YouTube, men gal han ser spændende ud

https://sempremilan.com/footmercato-milan-arsenal-and-man-utd-battling-for-21-year-old-ligue-1-sensation
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Mange udtalelser fra ledelsen i dag. Heldigvis tyder det på, at vi ikke er interesserede i Aurier. Calabria skulle ikke være på markedet.

Bakayoko og så nogle talenter tror jeg, det bliver til denne sommer.
Mojn do!
annonce
0