Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fox@Mulder
Rygterne siger Messi har en klausul om han kan ophæve sin kontrakt hvert år og at han vil væk fra Barca.

Han ville da passe fint ind på vores højre kant
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Har vi en videresalgsklausul på Locatelli, eller har vi solgt Sassuolo et stortalent uden at tænke langsigtet?
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
i flg. både Di Marzio og Romano, er vi blevet enige med Real Madrid omkring en lejeaftale med option ift. Brahim Diaz.
Skrevet af paolomaldini
Fox@Mulder: Så vidt jeg ved, udløb den 1. juni. Det kan blive en grim omgang med Messi.

Martinovic: Jeg mener ikke, at vi har nogen form for klausul på Loca. Det undrer mig virkelig også, hvis Juve virkelig skulle være interesseret i ham. De kampe jeg har set med Sas, og det er blevet til nogen her post-Corona, der har han ikke imponeret mig synderlig. Rimelig boldsikker, men mange sidevejsafleveringer, nogle lidt hovedløse tacklinger. Lidt en fattigmands Verratti, hvilket er lidt paradoksalt, da han med garanti ender med at være 2-3x så dyr, som Verratti var.

Rossoneri: Ja, synes godt godt det er hurtigt, at Real giver op på ham, men lad os da prøve. Hvis vi så lige kan få Oscar Rodriguez på samme vilkår, så kan det blive spændende.
Forza Milan!
Skrevet af Martinovic
i flg. både Di Marzio og Romano, er vi blevet enige med Real Madrid omkring en lejeaftale med option ift. Brahim Diaz.


Har aldrig set ham i aktion. Det samme med Oscar Rodriguez. Diaz ligner en backup for Hakan.

Det undrer mig, at vi går efter de typer - vi har ikke ligefrem haft stor succes med spaniere.

Mojn do!
Skrevet af paolomaldini
Det er jeg ikke helt enig i - Suso synes jeg har været en succes overordnet set. Det samme med Casti, men det handler måske også om forventninger. Derudover tror jeg at ledelsen håber lidt på en Theo Hernández-historie igen, som jo også næsten er så tæt man kan komme på en spanier uden at være det.
Forza Milan!
Skrevet af Martinovic
Jeg tror netop, det handler om forventninger. Suso startede egentligt ok ud, men endte med at være en stor skuffelse i mine øjne. Castillejo er ok, men bør ikke være starter i en klub, der sigter efter top4.

Spansktalende Musacchio og Biglia har heller ikke imponeret.

Jeg synes, klubben bør gå efter bestemte nationaliteter. Der er bare spillere fra bestemte lande, som klinger bedre end andre.

Inter har eksempelvis masser af succes med argentinere modsat os.
Mojn do!
Skrevet af paolomaldini
Det synes jeg er en meget grov generalisering. Kigger vi igen på Theo, så har han haft muligheden for at stille op for Spanien, har boet i Spanien siden han var 9 og taler flydende spansk. Jeg kan simpelthen ikke se, at nationaliteten skulle spille en rolle. Det handler nok mere om kultur, og der er Spanien og Italien meget ens. Jeg kunne se argumentet for fx. englængere i Serie A. Vi ser mange spanske spillere som gør det godt i Serie A - at de ikke skulle kunne præstere i netop Milan, kan jeg ikke se noget belæg for.

Lige i forhold til Suso, er jeg enig i, at det endte skuffende, men vi skal ikke glemme, at han nærmest bar holdet i lange perioder over flere sæsoner. Og Casti er synes jeg også er bedre end han får credit for, fordi han ikke scorer så meget. Lige før Corona-pausen var han den spiller som havde flest key passes i top-5 ligaerne (jeg ved godt, at key passes er en svær metric). Ser over sæsonen ligger han på niveau med Papu, Müller og Di Maria. Det handler måske i større grad om angribere og andre offensivspillere, som kan udnytte hans key passes bedre.

Alt i alt synes jeg ikke vi kan udelukke spaniere fra at spille for Milan.
Forza Milan!
Skrevet af Martinovic
at de ikke skulle kunne præstere i netop Milan, kan jeg ikke se noget belæg for.


Jeg siger ikke, at spaniere ikke kan præstere i Milan - hidtil har de bare ikke været en succes, og derfor synes jeg, at man skal holde sig fra at blive ved med at prøve. Det er et lotteri.

Suso har heller ikke været en succes i Sevilla hidtil, så det er virkelig vores held, at de kvalificerede sig til CL og dermed var tvunget til at købe ham.

Jeg er ikke fan af Castillejo, men som breddespiller er han ok.Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/157665/brescia-accept-inters-offer-tonali

Hvis vi lander Bakayoko, er der ingen grund til at gå efter Tonali. Lad ham smutte til Inter.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
German Pezzellas agent er til møde i Casa Milan lige nu. Det er en spiller Pioli kender og som vil bringe både erfaring, bredde og kvalitet.
Skrevet af Martinovic
Ja da. Flere argentinere.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Hvis alternativet er German Pezzella kan vi sgu lige så godt spare pengene og beholde det vi har.

Diaz synes jeg ser spændende ud og med et lån har vi ikke meget at tabe. Hakan kommer jo til at spille 75%+ af kampene, hvis han holder sig skadefri, så vi kan jo ikke ligefrem hente Depay som backup.

Så dog hellere Pessina, da han kender ligaen.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Beppe Riso har været på besøg i Casa Milan i dag. Han er bl.a. agent for Brescianini der ventes, at blive sendt på lån i Serie B eller en mindre klub i Serie A.

Riso er også agent for Pessina og det nævnes, at han også har været på agendaen.

Skrevet af Pirlo21
Silva forlader PSG, ej ta lige en tørn for os Silva. Gerne til maks 3 mio euro I løn
Skrevet af Martinovic
Han er desværre ret sikker som ny mand i Chelsea. De betaler væsentligt mere i løn, end vi vil.


Mojn do!
Skrevet af KnockOut
Han har bestået medical hos Chelsea.
100-110k i løn meldes der.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Old Bull Lee
Zlatan meldes (Sky Italia) at have underskrevet en kontrakt på omkring de 7M, og ikke ´fake news´ som selveste Raiola skrev på Twitter.

Han overtager trøje nummer 9, som flere herinde havde spået. Han er nok den mest sandsynlige til at bryde forbandelsen. Man kan så spørge sig selv om det i virkeligheden var en inkompetent ledelse der var den virkelige forbandelse når man tænker på alle de snotskovle man uden videre gav trøjen til.

Derudover meldes det at vi lurer på Tonali der er godt og grundig træt af vores naboers nølen. Det er et temmeligt usikkert rygte, men et som trods alt popper op nu og da. Det ville være ret voldsomt at have Tonali/Bennacer/Kessie/Bakayoko til at kæmpe om 2 pladser
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Milan reached an agreement with Zlatan Ibrahimovic on a new deal. The Swede is to sign a contract by 2021 and earn 6 million euros net per season + bonuses (1 million euros). Milan´s announcement may appear by the end of this week.
- Gianluca Di Marzio, Fabrizio Romano

From next season, Zlatan Ibrahimovic should play with number 9 on his jersey.
- Milannews.it
Mojn do!
Skrevet af Milanisti
Brahim Diaz på lån med købsoption, og Real får tilbagekøbsklausul.. ELLERS TAK! Så vi udvikler ham, og hvis han ender som Theo, så henter de ham tilbage? Det her er Milan, ikke Lecce.
annonce
0