Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Old Bull Lee
Det kommer vel an på tilbagekøbsklausulen? Jeg kan egentlig være godt tilfreds med sådan en aftale, forudsat de rette restriktioner, særligt med vores nuværende økonomiske situation.

Vi har jo heller ikke ry for at være de bedste sælgere.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Pirlo21
Gazzetta dello Sport | The offer Milan have formulated for Tonali is €10M for loan with €25M buyout option plus additional €3M as bonus. They also guaranteed Brescia a 15% resale percentage.

Hvis dette er rigtigt, så kunne det blive en konge handel
Skrevet af Slettet(042125212608)
Men Inter har tilbud en obligation på 30m euro plus ca. 5m euro lån, så hvorfor skulle de vælge Milans når de dermed ikke er sikre, det giver reelt ikke mening.
Skrevet af Milanisti
Nu melder GdS at Milan og Chelsea skulle være enige om detaljerne i en lejeaftale med købsoption for Bakayoko. Prisen skulle være €40m.

????!!!!??!!!! Først var det €25m, så blev prisen rygtet til €32m. Nu er det €40m. Håber ikke at vi henter ham til den pris taget omstændighederne i betragtning.
Skrevet af KnockOut
Før alt det her Corona formulerede jeg også her inde at der var sagt nej til under 35mil fra Psg og Monaco, ved godt alle ikke tror på det men Chelsea er ret stædig
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Lentini17
Chelsea kan da være så stædige de vil. Bakayoko kommer aldrig til at blive handlet i nærheden af den sum. 2år tilbage og uønsket med en afskrivningsværdi på ca 16mio€. Never.
Skrevet af Martinovic
Jeg forstår ikke ideen med Tonali.

Bennacer, Kessie, Bakayoko og Tonali er fire startere til to pladser. Det er måske lidt overkill.

Få nu brugt pengene på en klasseforsvarer, så vi også har tre gode til forsvaret at rotere med.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@milanisti
Har du mon dette fra sempremilan? I så fald tror jeg simpelthen der er tale om en slåfejl i brødteksten. I hvert fald står der i samme artikels overskrift, at det handler om €30m.

Jeg tror dog heller ikke vi henter ham til den pris. Det kunne meget vel være et lån, hvor vi ser tiden an og kun henter ham hvis prisen er væsentlig reduceret til næste år.
Skrevet af Milanisti
Du har ret. Det ligner en slåfejl.

Men hvis afskrivningsværdien er på €16m, det er velkendt at Chelsea ikke ønsker ham, og Chelsea SKAL sælge ud, da truppen er for stor - bør vi kunne hente ham for mindre end €30m.
Skrevet af Old Bull Lee
Chelsea kan da være så stædige de vil. Bakayoko kommer aldrig til at blive handlet i nærheden af den sum. 2år tilbage og uønsket med en afskrivningsværdi på ca 16mio€. Never.Jeg forventer personligt heller ikke andet. Chelsea kan spille hardball så meget de vil, men vi sidder med de bedste kort. Udover at Bakayoko er uønsket af klubben, er der heller ikke andre klubber som er interesseret hvilket gør handlen endnu mere til vores fordel.
"Old Lull Bee"
Skrevet af andib
Jeg forventer personligt heller ikke andet. Chelsea kan spille hardball så meget de vil, men vi sidder med de bedste kort. Udover at Bakayoko er uønsket af klubben, er der heller ikke andre klubber som er interesseret hvilket gør handlen endnu mere til vores fordel.
Samt at Chelsea efterhånden har en bunke spillere, som de skal af med, hvis de ikke skal have en uharmonisk spillertrup.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Rossoneri
Beppe Bozzo (agent for Tonali) har været på besøg hos Inter i dag for at give et budskab om at de skal få fingeren ud. Noget kunne tyde på, at Conte hellere vil gå for en gammel kending i form af Vidal, hvilket ville passe mig utrolig godt.

En midtbane med Bennacer/Tonali og Kessíe/Bakayoko vil umiddelbart være blandt de allerbedste i Italien, efter min mening. Og ikke mindst enormt ambitiøst.

Sker det, kan jeg sagtens leve med en forsvarsroster med Romagnoli, Kjær, Gabbia og Pezzella/Musacchio.
Skrevet af Martinovic
Jeg synes, det vil være en taktisk fejl at hente både Bakayoko og Tonali, når midtbanen i forvejen er blandt vores stærkeste kort, efter formationen blev ændret til 4-2-3-1.

En spiller som Tonali skal spille hver gang, hvis han sin unge alder til trods skal udvikle sig. Han vil givetvis stå bag de tre andre, og så er der langt til spilletid.

Pokkers Silva endte i Chelsea. Med ham havde vi haft tre stærke folk til de to pladser i midterforsvaret - det samme scenarie på midten med Kessie, Bennacer og Bakayoko.Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Tonali ville absolut heller ikke komme til at spille hver gang i Inter. Med europæisk fodbold næste sæson, kommer vi let op i nærheden af 60 kampe. Det kan kun styrke os med konkurrence til Bennacer. Og så er det nok heller ikke utænkeligt, at en af de helt store klubber indløser Bennacers klausul næste sommer.
Skrevet af Martinovic
Jo, men så vil vi stadig stå stærkt med Kessie og evt. Bakayoko. Næste sæson er den vigtigste, og vi er på spanden, hvis Kjær eller Romagnoli går i stykker.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Kessíe og Bakayoko har vel med al tydelighed bevist, at de ikke er en løsning sammen. De er, som udgangspunkt, hinandens alternativer.
De kan selvfølgelig sagtens bruges sammen hvis et resultat skal fightes hjem, men ellers ikke.

Dermed må Tonali-optionen ses som en mulighed for at skabe noget konkurrence på den anden midtbaneplads. Eller sagt på en anden måde; jeg tvivler på at Tonali og Bakayoko har noget med hinanden at gøre.

Så kan man selvfølgelig diskutere om pengene kunne være brugt bedre andre steder på banen.
Skrevet af Nerazzurri
@ Ros

60 kampe til Milan. Vil det ikke kræve Milan går i finalen i både UEFA-cuppen og Coppa Italia for at nå ca. 60 kampe, fraset træningskampe?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Rossoneri
Deraf "i nærheden af".
Skrevet af Nerazzurri
Bevares, men du skriver også let i nærheden af. Jeg deler nok ikke helt din optimisme ift. Milans muligheder for at gå langt i Europa, med mindre en top-4 er usandsynlig allerede i feb. Det er truppen pt. for smal til til rent kvalitetsmæssigt.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Rossoneri
OK
annonce
0