Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Old Bull Lee
Så ryger Miranchuk efter al sandsynlighed til La Dea for 14,5M. Ærgerligt for han ser vanvittig interessant ud, men på den anden side en dyr backup til Hakan.

Kan vi ikke få forlænget med Zlatan så markedet også er åbent for os? Jeg synes vi er lidt langsomme ud af starthullerne.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Er Diaz ikke set som gardering for Hakan?

Det er åbenbart et spørgsmål, om Zlatan vælger 9 eller 11. I går blev nummer 9 meldt ud, men ifølge hans egen side ligner det nummer 11.

Kan vi få Tonali med købsoption og samme opskrift som med Bakayoko, bør det frigive kroner og øre til at hente en ekstra forsvarer eller højre wing. Ulempen er til gengæld, at det bliver møgdyrt for Milan næste sommer, hvis klubben ønsker at beholde spillerne, og det ikke bliver til CL-kval.

Kommer de begge, må Krunic også forventes at sendes videre.

Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
@Rosso:
Spørgsmålet er om Inter er et godt move for ham. Jeg synes flere talenter har vist, at de rent faktisk har niveauet til at steppe op når de har fået chancen. Barella et glimrende eksempel.

Med mindre man bliver træt af Brozovic´ eskapader, kommer Tonali, efter alt at dømme, til at tage en mere sekundær rolle. Eller sagt på en anden måde, han er umiddelbart ikke købt for at udfylde en rolle, han er først og fremmest købt for fremtiden. Nuvel, han skal nok få sine chancer, men jeg tror på, at hans udvikling kunne accellereres hurtigere, hvis han fik ansvar som starter.
Skift "Inter" ud med "Milan" og Brozovic ud med Bennacer (minus eskapaderne), og så du svaret på hvorfor jeg har temmelig svært ved at se/tage seriøst at du skulle være positivt stemt over for et Tonali-skifte til Milan.
Skrevet af Martinovic
Det vil være samme scenarie i begge klubber.

Jeg vil være mest insisterende på, at vi får en aftale med Brescia og han så fortsætter næste sæson på et lån hos dem. Hvis Bennacer fortsætter sit gode spil i den kommende sæson, vil han være endnu mere interessant for de rigeste klubber næste sommer, og så kan vi hente Tonali retur.

EDIT: Ah, de rykkede ned. Så er det ikke så interessant at låne ham ud til dem.
Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
@Martinovic: Ja, det vil da helt klart være (nogenlunde) samme scenarie i begge klubber.

Det klinger derfor lidt hult når Rosso har travlt med at så tvivl om hvorvidt et skifte til Inter er en god ide for Tonail(s udvikling) mens det så samtidig vil være glimrende hvis han skifter til Milan.

Og argumentet med de mange kampe som Rosso nu hiver ind er endda et som vi der havde travlt med at kalde Tonali til Inter "fornuftigt" brugte.
Skrevet af Rossoneri
@inter
Hvor har jeg argumenteret for at det skulle være bedre for Tonalis udvikling, at tage til Milan fremfor til Inter?
Skrevet af andib
Kommer de begge, må Krunic også forventes at sendes videre.
Jeg tror virkelig at man klubber kommer til at "brænde" inde med spillere, som får minimalt med kampe i den kommende sæson.

Det bliver lejeaftaler eller kampe på tilskuerpladserne for rigtig mange spillere. Her tænker jeg ikke kun på italienske hold, men det generelle fodboldbillede rundt i Europa.

Som jeg skrev forleden, så bør Milan have en kæmpe fordel i en handel med Chelsea, da Chelsea simpelthen er nødt til at komme af med deres overskudsspillere.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Rossoneri
Di Marzio melder i øvrigt, at Inter meddelte Tonalis agent, at de ikke længere ønsker, at lægge et bud.
Skrevet af Rossoneri
@martinovic
Du mener simpelthen, at vi skal låne Toanli i et år for €10m, for derefter, at sende ham tilbage til Brescia på lån og muligvis købe ham næste år?
Skrevet af Martinovic
Du mener simpelthen, at vi skal låne Toanli i et år for €10m, for derefter, at sende ham tilbage til Brescia på lån og muligvis købe ham næste år?


Først og fremmest synes jeg slet ikke, vi bør købe ham. Lander vi Bakayoko, er der vigtigere positioner at forstærke.

Jeg mener i øvrigt, at det vil bremse hans udvikling, når han kommer til at stå bag de tre andre i køen. De vil få langt det meste af spilletiden. Derfor vil det være mest optimalt at leje ham ud til en klub i Serie A, der kan garantere ham spilletid, men giver vi 10 mio. euro for leje, så kommer det ikke til at ske.

Første prioritet bør være en backup for Theo.

Anden prioritet bør være en bedre gardering for Kjær og Romagnoli.

Tredje prioritet bør være en bedre højre wing.

Fjerde prioritet bør være en backup for Zlatan.

Femte prioritet kan i så fald være Tonali.

Ovenstående er forudsat, at vi henter Bakayoko.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Tonali og Bakayoko er næppe hinandens alternativer. Det ville være helt oplagt, at Tonali skal rotere med Bennacer. Dertil kommer, at han kan spille samme med Bennacer, i kampe der kræver lidt mindre fysik end Kessíe/Bakayoko.

Mit bud er, at Tonali vil få mindst lige så mange minutter som franskmanden.

Dermed er det et spørgsmål om at opgradere ift Krunic.
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg tror man skal huske på Piolis udtalelse for en uges tid siden, hvor man ville have fire kvalitetsspillere på de to midtbanepositioner. Derudover ville Tonali og Bakayoko give Pioli taktisk fleksibilitet.

Theos backup er jeg for så vist enig i og det ser ud til at vi arbejder på en løsning. Dernæst mener jeg det er et klart imperativ at finde en afløser til Zlatan. Det er mig ubegribelig at man tror at enten Zlatan kan spille +40 kampe på en sæson eller at Leao skulle være hans backup. Særligt når en targetman er så vital for opbygning af vores angrebsspil
"Old Lull Bee"
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Nårh, så vi er bare ude i at det er lige så skidt for Tonalis udvikling at skifte til Milan men at det samtidig er en god transfer fra Milans perspektiv? Det giver jo lige så lidt mening som det jeg i første omgang indikerede.
Skrevet af Rossoneri
OK
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/157813/chelsea-use-kepa-get-donnarumma

Så dum er ledelsen forhåbentligt ikke.

Efter Zlatan er det vigtigt at få forlænget med Donnarumma, Hakan og Romagnoli.
Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
Jeg savner integriteten, Rosso.
Skrevet af Rossoneri
Dernæst mener jeg det er et klart imperativ at finde en afløser til Zlatan. Det er mig ubegribelig at man tror at enten Zlatan kan spille +40 kampe på en sæson eller at Leao skulle være hans backup.

Mon ikke det nærmere er Rebic der tænkes som alternativ? Sådan har det i hvert fald tidligere været når Zlatan sad ude - her har det været Leao der spillede til venstre og kroaten på toppen.

Særligt når en targetman er så vital for opbygning af vores angrebsspil.

Efter at have brugt en del tid på at studere vores taktiske oplæg, er jeg ikke så sikker på at dette er en absolut sandhed. Jeg vurderer snarere, at det handler om at Pioli indstiller sin taktik meget ud fra den enkelte spillers force(r).

Som jeg ser det, er den altoverskyggende essentielle ændring, at Kessíe er omskolet til en Gattuso-rolle, fremfor en boldførende boks-til-boksspiller. Det har sikret restforsvaret og samtidig tilladt Hakan at optage et rum meget tættere på modstanderens mål.

Når Zlatan spiller, er. det oplagt at slå bolde op på ham og lade primært Hakan og Rebic løbe omkring ham. Men det findes også andre scenarier der er bygget på de enkelte spilleres kompetencer.
Skrevet af Rossoneri
@inter
Jeg anser blot min tid for kostbar, til at deltage i en opfundet diskussion. Du kaster om dig med stråmænd og det bliver bare altid for dumt - og i sidste ende et spild af tid.

Du linkede jo selv til min kommentar; jeg stillede spørgsmål med om Inter var det optimale sted for Tonali at udvikle sig. Det har jeg forklaret hvorfor jeg ikke mener.

Jeg har hverken påstået, at Milan skulle være markant bedre ej heller, at Inter skulle "skidt" for Tonalis udvikling.

Så, jeg savner en voksen, saglig og ikke mindst stråmand-fri debat. Hvis du mener du kan deltage i det, er det helt fint. Ellers melder jeg lige hus forbi og så kan du bare fortsætte med at råbe ud i luften.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Som sagt så savner jeg integriteten. Der er absolut ingen stråmænd i spil her - kun hykleri og en stor pagaj.
Skrevet af Rossoneri
Det er jo ret simpelt; der findes to scenarier. Enten finder du de steder, hvor jeg siger a) at Milan vil være bedre for Tonalis udvikling og b) hvor jeg skriver at Inter vil være "skidt" for Tonalis udvikling, ellers er du kommet med stråmænd.

Så er det jo ret let at lukke den diskussion.

Jeg kan sagtens forstå du er frustreret, men vær nu en smule saglig. Det andet bliver for dumt.
annonce
0