Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Fint at få Zlatan præsenteret.

Nu skal vi sikre Bakayoko og Tonali og forhåbentligt to-tre yderligere.
Mojn do!
Skrevet af paolomaldini
Det ser ud som om vi låner Diaz med købsoption, men Real får deres buy-back option. Hader den type aftale, men hvis vi skulle ende med at købe ham, så håber jeg i det mindste, at Reals option koster væsentlig mere eller kun holder i næste vindue fx.
Forza Milan!
Skrevet af paolomaldini
Nyeste rygter ang. Tonali siger, at Inter missede ham pga. manglende kapital, da de først skulle sælge spillere. Tonali ville ikke vente og pressede på, så snart Milans interesse blev seriøs.

Ikke at det betyder så meget, men det er altid fedt at få bekræftet, at vi har noget tiltrækningskraft. Han er selvfølgelig Milan-fan, men det er sjældent et motiv for at vælge eller fravælge rivaler.
Forza Milan!
Skrevet af Fox@Mulder
Friske rygter popper nu op fra flere kilder at vi har indledt forhandlinger ned Fiorentina omkring Chiesa - som ikke vil forlænge sin kontrakt og som er blevet lovet et skifte denne sommer.

Nu går det lidt fodbold manager i den, men lander vi Tonali, Bakayoko og Diaz til midtbane, en HB og CB og så Chiesa som prikken over iét, så må vi være blandt favoritterne til top 4, sammen med Juve og Inter.

Calabria nævnes tættere på Cagliari - noget som vil åbne op for en ny HB.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Vinder vi over Shamrock Rovers, venter vinderen af Bodø-Glimt og Zalgiris Vilnius. Uanset modstander, bliver kampen spillet på San Siro.
Skrevet af Milanisti
Ifølge SportsMediaset har vi fået grønt lys af Elliot til at forhandle om Chiesa. Mediet melder at Fiorentina muligvis vil accepterer €20m + Paqueta. Det ville være helt perfekt!

Et alternativ kunne være Paqueta + Samu for Chiesa.
Skrevet af Old Bull Lee
Tonali, Bakayoko, en breddespiller på venstrebacken og i midterforsvaret og så må vinduet gerne lukke for min skyld. Chiesa ville selvfølgelig være overdrevet, men ikke hvis Samu, Paq og en slat penge skal til Firenze. Det er i min verden totalt overpris.

Højrebacken behøves vi ikke at hente en uprøvet spiller ind på og vi har ingen penge til at købe en kvalitetsspiller. Medmindre vi lurpasser i vinduet og ser om der opstår en god mulighed. Men det er ingen nødvendighed.
"Old Lull Bee"
Skrevet af paolomaldini
Diaz til Milan skulle være på plads - Here we go!

Der bliver slynget en del tal rundt i forhold til klausulerne;
Option to buy for €16,5 mio.
Buy back option for €23 mio.

For mig lyder det helt håbløst.
Forza Milan!
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Det er ikke så tosset med DIAZ-handlen da jeg ikke tror ham boomer på 1 sæson. Kan lejen forlænges eller reald købsklausul fjernes næste sommer og samtidig med at Diaz har vænnet sig til ligaen er det ikke en dum
Handel.

Chiesa til Milan - Puha et hold. Bare vi kunne få en bomsolid defensiv h. Back så er jeg ovenud lykkelig. Men ja man kan drømme. Tonali, diaz, babayoko, zlatan forlænger og hakan samt gigio + Chiesa og Aurier.

Jeg sys Aurier passer fint til Serie A. Prisen er dog for høj. 10-12mio €uro max
Skrevet af paolomaldini
Nå, det bliver et rent lån for Diaz. Evt. køb ordnes næste sæson. Ved ikke om situationen blev værre eller bedre.
Forza Milan!
Skrevet af Milanistar
Jeg vil hellere at vi smider Paquetá + penge end at vi både sender Paquetá og Samu. Så skal vi alligevel ud og investere i en spiller mere for at have nok spillere, nu hvor vi har sagt farvel til Jack.

Med en Chiesa foran sig kan man spekulere i om vores HB ikke får mindre at se til rent defensivt - så er det fint at beholde de to vi har nu, omend det lader til at Calabria er tabt for os. Vi skal heller ikke have Aurier, som imo er et skridt til siden i forhold til Conti.
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
Med Brahim og Chiesa, er både Paqueta og Samuel i overskud. I det lys tænker jeg, at det ville være logisk, hvis vi kunne sende begge afsted.
Skrevet af Old Bull Lee
Diaz-handlen kan give mening hvis vi a) betaler lige bed ingenting og kan dække Paquetas plads så vi derfor b) har flere euros og evt kan sende selvsamme Paqueta (måååske og så Samu) den anden vej i bytte for Chiesa.

Dertil rapporteres det at vi har en gentlemansaftale med RM om at snakke pris til foråret.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
Der kom Rosso lige før mig, men pointen er i høj grad (hvis ikke endnu mere) valid!
"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
Dog kan man spørge sig selv hvad Samu skulle lave i et Iachini-system.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Pirlo21
Må indrømme jeg ikke kender meget til ham Brahim Diaz fyren, men som jeg kan læse mig til er hans
Favorit plads off midt, og han kan os spille kant. Set i det lys giver handlen vel fin nok mening - han kan dække flere positioner og kan overtage paqueta plads - hvis han smutter snart.
Spændende handel
Skrevet af Martinovic
Diaz skal ses som backup for Hakan.

Paqueta rummer tydeligvis et stort potentiale. Desværre bliver det nok ikke i Milan, at det bliver indfriet.

Med Zlatan på plads og formentligt Diaz, Tonali og Bakayoko i løbet af en uges tid, ser det spændende ud. Chiesa tvivler jeg på, der er penge til, men det vil pynte med en bedre højre kant.

Dernæst må målet være en backup for Theo og gerne en kvalitetsmidtstopper. Pokkers med Musacchios skade. Han ville være oplagt at sende retur til Spanien.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
I flg. Di Marzio, er vi åbenbart tæt på at hente ecuadorianske Moisés Caicedo. Har aldrig hørt om knægten før, men kan se, at han får en hel del hype.

Det ligner et spædenden primavera-hold vi får næste sæson.
Skrevet af Rossoneri
Bologna (h), Crotone (u) og Spezia (h) i de tre første runder, inden der er derby i 4. runde (hvor vi officielt er på udebane).

Det skal give gode muligheder for at komme rigtig godt i gang med sæsonen og egentlig må ni point fra de første tre kampe være et krav.
Skrevet af Fox@Mulder
Dejligt vi for en gangs skyld har mulighed for en god start - til sammenligning har Inter kampe mod Fiorentina, Lazio, os og Atalanta i de første syv kampe.

Vores topkamp ligger godt fordelt - ikke som sidste år hvor vi havde Roma, Napoli og Juve i træk.

Match 1 Milan-Bologna
Match 2 Crotone-Milan
Match 3 Milan-Spezia
Match 4 Inter-Milan
Match 5 Milan-Rome
Match 6 Udinese-Milan
Match 7 Milan-Verona
Match 8 Napoli-Milan
Match 9 Milan-Fiorentina
Match 10 Sampdoria-Milan
Match 11 Milan-Parma
Match 12 Genoa-Milan
Match 13 Sassuolo-Milan
Match 14 Milan-Lazio
Match 15 Benevento-Milan
Match 16 Milan-Juventus
Match 17 Milan-Torino
Match 18 Cagliari-Milan
Match 19 Milan-Atalanta
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
annonce
0