Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
I modstrid med Mediasets rapport om en nærtstående aftale omkring Bakayoko, melder Calciomercato (ikke altid lige pålideligt), at forhandlingerne er gået i stå.

Grunden er meget simpelt, at Chelsea ikke vil gå på kompromis med et prisskilt på €32m (hallo, virkeligheden har ringet).

Historien får dog en vis tyngde af at Maldini mødtes med Florentinos agent i Milano idag.
Personligt så jeg egentlig hellere Florentino end Bakayoko. Ikke fordi jeg synes portugiseren er bedre. Jeg ser dog mere, at han kan acceptere en mere sekundær rolle som backup for Kessíe.

Og så er der selvfølgelig også et økonomisk aspekt.

Florentino var meldt på vej til Fulham men har bedt om lidt tid, fordi han ønsker at skifte til Milan.

Hvis det blev virkelighed vil jeg påstå, at intet hold i de store ligaer kan mønstre en større talentmasse; Donnarumma, Theo, Tonali, Bennacer, Florentino og Leao. Og så kunne vi jo passende krone værket med Chiesa! Wow, siger jeg bare.

Skrevet af Martinovic
Jeg synes, det er en sørgelig udvikling. Bakayoko viste sin klasse, da han var her sidst og er også en bedre fodboldspiller end Kessie. Det havde givet rigtig god konkurrence på midten.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Kan sagtens følge dig. Synes dog det er vigtigt at hæfte sig ved at Kessíes rolle er noget anderledes, end da Bakayoko også var der.
Førstnævnte har jo regulært været et monster i hele foråret og sommeren.

Jeg synes selvsagt, at Bakayoko er bedre end Florentino. Men hvad med harmonien i truppen, når/hvis Bakayoko kommer til at sidde en del på bænken? Det kan Florentino nok bedre acceptere.
Skrevet af Martinovic
Jeg tror, Bennacer vil være førstevalg på midten. Dernæst vil det være jævnt fordelt af spilletid til Tonali, Bakayoko og Kessie.

Alle fire rummer så meget kvalitet, at hver og en sagtens kan spille sammen med hvilken som helst af de andre tre.

Personligt vil jeg hellere have Bakayoko end Tonali. Vi ved, hvad vi får med Bakayoko. Tonali er et stort talent, men han kan ende som Poli eller som Pirlo.

Jeg er dog helt med på, at Chelsea på ingen måde skal have 32 mio. euro for Bakayoko. Tidligere i dag lød beløbet på tre mio. euro på lån og 20 mio. euro i option. Det lød væsentligt mere fair.

Vi må se, hvad der sker. Maldini virker ret afbalanceret, når det kommer til markedet.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg vil påstå, at Kessíe (i hans nye rolle) er den vigtigste brik overhovedet ift at skabe balance. Han er hvad Gattuso var for Ancelottis midtbane.
Skrevet af Martinovic
Om ikke andet har vi i hvert fald tre stærke centrale midtbanespillere med fremtid i. Krunic må være fjerdevalg, hvis der ikke kommer en til.

Nu håber jeg, at Maldini sætter fokus ind på forsvaret, så vi har en stærk backup for Romagnoli og Kjær. Gabbia vil være et fint fjerdevalg, og Duarte vil være bedst tjent med at blive lejet ud eller blive solgt.
Mojn do!
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Et skud fra siden det her, men kunne Florenzi som render rundt i Valencia ikke erhverves for en ok sum. Sende calabria videre og hente en italianer ind.
Han er 29 år og kender ligaen. God offensivt og ok defensivt. Rutine, tidligere kaptajn for roma.

Eller skyder jeg helt forbi her venner?
Skrevet af Martinovic
Vi skal gerne have nogen ind, der er bedre end dem, vi har. Sådan ser jeg ikke Florenzi.

Jeg tror ikke, vi skifter ud på højre backs. Rygterne om Dumfries og Emerson Royal er døde og begravet.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
For the record, er Florenzi Roma-spiller. Han var blot lejet ud til Valencia.

Jeg er i øvrigt helt med @martinovic. Florenzi ville på ingen måde være en forstærkning.
Skrevet af KnockOut
Hvis det blev virkelighed vil jeg påstå, at intet hold i de store ligaer kan mønstre en større talentmasse; Donnarumma, Theo, Tonali, Bennacer, Florentino og Leao. Og så kunne vi jo passende krone værket med Chiesa! Wow, siger jeg bare.Reece James / Fikayo Tomori / Ben Chilwell / Malang Sarr / Ruben Loftus Cheek / Mason Mount / Pulisic / Kai Havertz / Tammy Abraham / Callum Odoi

Min vurdering er da personlig dette er mindst lige så stærk et lineup.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Martinovic
Chelsea har vel også givet fem gange så meget for deres eller mere? Alene Havertz koster nærmest mere, end vi har givet for vores.
Mojn do!
Skrevet af KnockOut
Hey jeg anfægter ikke at de ikke har kostet mere, det var bare på kommentar på en påstand uden at regne på pris da dette ikke var i det først argument., nu er Tomori, Reece James, Odoi, Mount, Tammy godt nok fra egne rækker men tænker Kai + Chilwell + Pulisic er noget dyre folk der trækker op ;)
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Rossoneri
@knockout
Du har ret - det ser bestemt også interessant ud det Chelsea har gang i, omend jeg mener, at en række af de spillere du nævner, er et eller flere niveauer under.

Men Havertz, Chilwell, Pulisic og Mount er helt klart talenter fra øverste hylde.
Skrevet af KnockOut
Hehe Jeg sneg faktisk kun et par stykker af dem med på listen da du skrev Leao ham ser jeg jo personlig ikke beder end spiller som Tammy og Odoi men igen vi har jo alle favoritter og især når det kommer til eget hold.

Personlig er jeg bare glad for vi har så mange Engelske talenter i Chelsea og dem elsker man jo at blæse op i England så man kan jo godt farves ;)
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes nu bestemt Leao har vist hvorfor han blev/bliver anset som et ganske særligt talent. Hans antrit og evne til at sætte en direkte modstander er ekstraordinær.

Han kom til Milan midt i et kaos. Nu har der været ro på siden efteråret og hans mentor (storebror, som han selv udtrykket det) bliver et år mere.

Personligt tror jeg vi ser hans talent udfolde sig for alvor næste sæson.

Og her vil jeg så påstå, at Loftus Cheek, Abraham m.fl. ikke på samme måde har noget ekstraordinært at byde på.
Bemærk at jeg taler om talent og potentiale - ikke nødvendigvis om det de allerede har præsteret kontinuerligt.

Bennacer og Theo var dog hver især de bedste på deres respektive pladser i ligaen, efter min ydmyge mening.

Men, der findes ikke en absolut sandhed og talent kan ikke på den måde måles og kvantificeres. Vi kender først den reelle sandhed om 10 års tid.

Jeg deler dog, som sagt, holdningen til at Chelseas fremtid ser meget lys ud.
Pulisic ser jeg slå igennem på den helt store scene.
Skrevet af Martinovic
Tyder på vi alligevel lander Bakayoko. Leje på tre mio. euro og købsoption på 30 mio. euro.

Vi kommer aldrig til at give 30 mio. euro med et år tilbage af kontrakten. Jeg tror, Maldini gør det for at få Bakayoko i stalden, og så vil han genforhandle aftalen næste sommer.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det er interessant; Di Marzio siger at vi er enige med Chelsea og mangler en personlig aftale. Mere eller mindre alle andre medier melder, at Chelsea ikke vil give sig på prisen, og at vi kigger på alternativer.

At acceptere en option på €30 for Bakayoko, mener jeg ville være dårligt arbejde. Lad os lige huske, at vi har en Kessíe der har spillet over 90% af minutterne i Serie A de seneste to sæsoner.

Og med købet af Tonali, har jeg svært ved at se argumentet. Havde det været en option på €20m og en lønpakke der passede ind i strategien, skulle han være mere end velkommen, men jeg mener ikke vi skal sprænge nogle rammer for ham.
Skrevet af Fox@Mulder
Vi spiller træningskamp mod Monza netop nu - vi er foran 1-0 (Calabria) efter 12 min.

Kan Ses her:

http://www.hesgoal.com/news/66972/AC_Milan_vs_Monza.html
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Er også i app´en.
Skrevet af Milanisti
Så overbevisende spiller vi ikke.. det her hold burde være foran med 2-3 mål lige nu. Vi spiller mod Monza.
annonce
0