Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Flot mål af Maldini. Han ser sgu skarp ud.

Jeg hæfter mig også ved Paquetas spil. Langt færre driblinger og berøringer.
Skrevet af Milanisti
Ved nogen hvorfor Theo ikke er udtaget til Frankrigs trup?
Skrevet af Milanisti
Smukt. Smukt af Kalulu!
Skrevet af Milanisti
Jajaaaa Colombo! Han er klar som backup for Zlatan :D
Skrevet af Rossoneri
Hvis Paqueta kan holde niveauet fra igår, mener jeg bestemt ikke, at vi skal kigge efter en erstatning.

Det var ikke mange ting Giampaolo ramte rigtigt med, men han pinpointede dog, at Paqueta skulle lære at spille mere direkte. Hans kommunikation omkring det, efterlod dog en del at ønske sig.

Men netop dette synes Pioli, at have fået banket ind i knolden på den gode brasilianer. Kombineret med, at et salg formentlig medfører et capital loss, tænker jeg bare vi skal lade ham blive.

Jeg kan også være lidt ærgerlig over at vi har hentet Diaz. Maldini ser satme spændende ud og jeg synes det er synd, at han ikke får lov at indgå som joker i forreste linje.
Skrevet af paolomaldini
@Rosso: Din autocorrect har vidst spillet dig et pus hva? ;)

Jeg giver dig helt ret - både mht. Paq og Maldini/Diaz. Mange spændende spillere i andet geled.
Forza Milan!
Skrevet af Milanisti
Jeg nægter at tro, at Raiola kræver en årlig løn på €10m til Donnarumma. Det må være en and. Han skal ikke drømme om mere end €6m, som i forvejen er højt sat.
Skrevet af Rossoneri
Hahaha - ja, det er vist lige hurtigt nok.
Skrevet af Pirlo21
Hvis det er rigtig at donnarumma ønsker/kræver 10 mio euro - så skal han bare sælges. Det er fuldstændig uhørt, håber det er en and!
Skrevet af Rossoneri
Som en yderligere opfølgning på gårsdagens kamp, så Duarte i øvrigt regulært elendig ud.

Pioli var da også ude og sige, at vi ser lidt tynde ud i forsvaret.
Skrevet af Old Bull Lee
Kampen mod Monza i går viste at vi har nogle ret heftige talenter i form af Maldini, Colombo, Kalulu og Roback - Det er imponerende hvordan at de to sidstnævnte har fundet sig tilpas. Ved ikke om man skal lægge for meget i det, men alligevel ret voldsomt at Roback blev foretrukket over Colombo. Om den store talentmasse er Moncadas arbejde er svært at vide, Roback havde i hvert fald snakket med Zlatan. Duarte.... spillede en kamp han vel selv helst vil glemme. Men det er også lidt utaknemmelige forhold, at spille ved siden af en anden primaveraspiller, Bellodi.

Nu har vi skrevet under med 16-årige Lukas Bjørklund som, hvis man skal dømme efter billederne, bonner helt ud på de fysiske attributter. 185 cm og altså kun 16 år. Ifølge Football Italia er han angriber, mens transfermarkt mener han er offensiv midtbanespiller. Det ville give bedst mening hvis han var off. midt, hvis vi allerede har Colombo og Roback som de to indlysende talenter.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes faktisk Roback spillede en regulært svag kamp. Og da han startede på wingen var han snarere foretrukket over Samu.
Skrevet af Rossoneri
Omkring Björklund, skriver klubben i den officielle meddelelse, at han er angriber (striker).

Med sine 16 år, tænker jeg umiddelbart ikke han er i betragtning til førsteholdet, hvorfor man nok heller ikke skal skele så meget til hvem vi allerede har til pladsen.

Tror i øvrigt det samme gælder for Roback - jeg ville blive overrasket, hvis vi ser ham få minutter i indeværende sæson.
Skrevet af Old Bull Lee
Mit indlæg skal overordnet forstås som en begejstring over arbejdet med ungdomsafdelingen, både internt (dem der har været i klubben siden de var børn) og eksternt (dem der er kommet til klubben via transfers).

Jeg synes faktisk Roback spillede en regulært svag kamp. Og da han startede på wingen var han snarere foretrukket over Samu.


Jeg syntes han spillede en helt godkendt kamp hvis man tager i betragtning at han lige er kommet til klubben, fra en anden og mærkbart ringere liga, i så ung en alder. Han er 17 og underskrev sin første professionelle kontrakt i januar. Det er klart at Roback var kantspiller i kampen og spillede 70 minutter inden Samu kom ind. Overordnet ser jeg Roback mere som angriber og derfor sammenligningen med Colombo. Jeg kan dog godt se at det var ´forkert´ at kalde Roback som foretrukket istedet for Colombo i kampen mod Monza. Min pointe, kort sagt, var blot at jeg synes det var hurtigt den unge svensker fik en starter, men kan indikere at han efter kort tid i klubben har vist noget, som Pioli er begejstret for.

Med sine 16 år, tænker jeg umiddelbart ikke han er i betragtning til førsteholdet, hvorfor man nok heller ikke skal skele så meget til hvem vi allerede har til pladsen.

Tror i øvrigt det samme gælder for Roback - jeg ville blive overrasket, hvis vi ser ham få minutter i indeværende sæson.


Mit ærinde er ikke at argumentere for, at de unge spillere der blev testet i en venskabskamp mod et serie-b hold i, hvad der er en ultrakort sommerpause og der dertil er landskampspause, bliver startere eller får minutter i sæsonen. Jeg forventer heller ikke Abanda eller Kalulu får minutter, medmindre vi er ude i en lignende kamp som den mod Bologna i slutningen af sæsonen.

Ifølge Di Marzio var Bjørklund eftertragtet af bl.a. Inter mens Roback var ønsket af Bayern og Arsenal. Det indikerer blot at vores nyerhvervelser var eftertragtede, men også at man må formode de har et eller andet potion talent. Konkurrence er godt men hvis vi har 2-3-4 (top)talenter til 1-2 pladser, skaber det vel også en form for utilfredshed (hierarki), selv på primavera? Men man må formode at de alle er blevet præsenteret for en eller anden progressionsplan, for jeg tænker ikke man kommer til klubben for at sidde på bænken på et ungdomshold, når man har været ønsket af andre forholdsvist attraktive klubber.

Summasummarum, vores talenter ser spændende ud. Jeg håber på at vi ser flere primaveraspillere på vores førstehold i løbet af de næste par år.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Milanistar
Kunne Abanda ikke godt gå op og vippe Laxalt af pinden som reserve for Theo allerede denne sæson? I hvert fald hvis det skulle lykkes os at sælge uruguayaneren, behøver vi så en erstatning når vi allerede har et stort talent i Abanda?
Derudover er jeg begejstret for at Colombo, Maldini, Gabbia og Brescianini alle banker på og bliver ved med at gøre sig bemærket. Der er krummer i de drenge. Spændende at vi er blevet så dygtige til at hente talenter, jeg er spændt på at se hvad det bliver til i løbet af et par år. Der er i hvert fald en dejlig optimistisk stemning i den rødsorte del af Milano for tiden.

Vi skulle forresten kæmpe med økonomisk trængte
Valencia om Pezzella, hvis asking price ligger på 15 millioner euro. Ikke umiddelbart et beløb Valencia kan lægge i en transfer. Er han tænkt som starter? Ellers er det da en heftig sum at smide.
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
Pezzella er breddespiller og derfor synes jeg også, at 15 mio. er for meget, når han ikke er bedre.

Abanda er 20 år. Hvis han ikke kan gå an som backup, så bliver han sikkert aldrig god nok.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Abanda: Er lige blevet 20 i juni og selvom at Laxalt ligner en 16-årig og teoretisk burde være mulig at vælte af pinden som 2. valg, skal man stadig huske på at Laxalt trods alt er 27 år, landsholdspiller og har 170 serie a kampe under bæltet. Jeg tror stadig på at Abanda har en fremtid, han blev også udlejet til et schweizisk hold sidste sæson, men fik dog ikke det store med spilletid.

Pezzalla: Valencia er økonomisk trængte og vi mangler netop ikke en starter, men snarere end solid gardering for Kjær. Jeg tror sagtens vi kan presse prisen. Men uagtet om det er et talent eller en der tager sig til takke for en bænkplads, så skal prisen - og ikke mindst lønnen - også være derefter. Men efter implementeringen af vores nye lønstruktur, forventer jeg heller ikke andet.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
@old bull
Jeg tror egentlig ikke klubben, trænerstaben osv helt har besluttet sig for, hvad Roback egentlig er.

Min egen tanke er, at han som type, minder mere om Leao, som definitivt (hvis jeg forstår ret) er defineret som wingangriber.
Colombo er en anden type - mere fysik og spiller gerne med ryggen mod mål.

Björklund har, givetvis, minium tre sæsoner til førsteholdet for alvor er aktuelt. Derfor tror jeg heller ikke der bliver det store problem ift spilletid. Der er jo også den sandsynlige mulighed, at svenskeren primært skal spille på U17-holdet.

Men, jeg er naturligvis helt enig i din præmis. Det er super fedt, at Milan er blevet destination for nogle af de allerstørste talenter. Næste del af "raketten" er så, at vi mestrer deres udvikling. Det synes jeg dog vi har været gode til de senere år.

Og først og fremmest mener jeg, at Elliott må roses for dette. Der var et helt klar strategisk fokus og ansættelsen af Moncada er utvivlsomt en del af denne.
Skrevet af Rossoneri
Den gode Stylsvig fortsætter med at føje nye partnere til. Det er lige før han er vores bedste "signing" siden Elliott (og det mener jeg faktisk).

Denne gang handler det om Yabo Sports, som er et kinesisk online casino og sportsbetting firma. Som jeg forstår det, er det dog meningen, at der skal produceres en del "community content" bl.a. med vores "virtual tour".

Jeg kender ikke økonomien i aftalen, men den nye Fly Emirates aftale giver rum til andre væsentlige sponsorer.
Skrevet af Rossoneri
Peppe Di Stefano skriver, at vi ikke går efter en backup til Zlatan, fordi der er stor tiltro til Colombo.

Umiddelbart synes jeg det er en fin løsning, da vi sagtens kan mønstre en potent offensiv med Rebic som 9er også (dog i en modificeret rolle ift Zlatan).

Men det betyder også, at vi virkelig mener det alvorligt, når vi taler om at fokusere på de unge og ikke mindst dem fra egne rækker.
annonce
0