Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg har kun en lille indvending omkring planen med Colombo/Rebic/Leao er at hvis Zlatan bliver skadet i dette efterår og Rebic som bekendt har 4 dages karantæne i EL, har vi ´kun´ Leao og Colombo på toppen. Og Leaos slutprodukt er ikke heeelt i top. Måske mod svagere EL-modstandere.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Flere medier er i øvrigt med på et sammenbrud i forhandlingerne med Bakayoko. Det skulle dels skyldes, at Chelsea holder fast i et krav på €30m for spilleren, mens Bakayoko selv kræver €5m om året net hvis aftalen skal gøres permanent.

Efter min mening, skal Maldini bare efterlade den på bordet og gå efter andre muligheder (Florentino og Soumare). Begge menes at koste i omegnen af €25m (lån + option) men der vil givetvis være tale om lønninger der ligger væsentlig under halvdelen af hvad Bakayoko kræver.

Derudover vil begge nok også bedre kunne affinde sig med mere sekundære roller.
Skrevet af Fox@Mulder
Puha, Zaniolo måtte udgå igår med hvad der ligner en ny knæskade...... Rygterne siger allerede korsbåndet igen, men lad os nu se.

Det er selvfølgelig godt for os, hvis en af vores CL konkurrenter mister deres bedste offensive spiller, men aldrig sjovt at se så ung en spiller skulle igennem flere alvorlige skader lige efter hinanden.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af paolomaldini
Er det overhovedet nødvendigt, eller skulle vi bruge vores relativt begrænsede budget på en CB og HB i stedet. Vi har 3 spillere til 2 pladser i forvejen. Lige nu har vi 2 back ups i Krunic og Pobega. Jeg kan ikke rigtig se nogen grund til at gøre yderligere.

Jeg frygter virkelig en sæson, hvor Kjær eller Romagnoli for alt i verden ikke må blive skadet i længere tid. Jeg synes ikke, at vores back ups har niveauet (især ikke hvis Bellodi og Gabbia bliver lejet ud).
Forza Milan!
Skrevet af Rossoneri
@paolomaldini
Jeg synes det er rimelig vigtigt, at vi henter en spiller med nogenlunde samme egenskaber som Kessíe - duelstærk, god fysisk og stor motor. Pobega og Krunic er ikke helt de typer og sidstnævnte spås da også at være på vej ud.

Men jeg mener på ingen måde, at vi skal ud i en ekstremt løntung spiller. Det ville også passe dårligt ind i strategien (Zlatan og Donnarumma fraregnet). Et af Chelseas problemer med Bakayoko er jo netop, at han henter en markant hyre, som få klubber vil tilbyde - hans turbulente karriere in mente.

Det kan meget vel være, at Florentino og Soumare vil koste nogenlunde det samme i transfer, men lønnen er i en helt anden liga.

Personligt så jeg dog gerne, at vi gik efter en lidt mere snusfornuftig handel a la Bennacer (selvfølgelig lettere sagt end gjort). Men altså en lidt mindre profileret spiller, der "bare" passer godt ind i rolle. Det kunne endda være på et "tørt" lån.

Hvad angår det centrale forsvar, siges det også at være en prioritet. Mit bud er, at vi ender med Pezzella. Pioli kender ham fra Fiorentina og han er også samme type spiller som Kjær, hvorimod Gabbia nok i højere grad er backup for Romagnoli.

Jeg tror i den forbindelse, at det er så godt som sikkert, at Gabbia ikke skal nogen vegne. Det skal derimod Duarte, der nok bliver sendt afsted på lån.

Som jeg ser det, er venstre back dog det mest kritiske. Vi har ikke et reelt alternativ til Theo og Abanda ser jeg ikke blive til noget (han har da heller ikke været udtaget til vores træningskampe indtil videre).
Skrevet af Fox@Mulder
Som jeg ser det:

1. Prioritet: kvalitets CB

Vi skal bruge en god CB til at rotere med Kjær og Romagnoli. Min ønskespiller er Milenkovic, dernæst Fofana. Kumbulla ville også være en god løsning.

Gabbia bliver ikke udlejet, det ligger fast, og han bliver backup/rotationsspiller. Duarte har været skandaløs i træningskampene - kan vi leje ham ud vil det være fint.

Musacchio var blevet solgt, hvis han ikke havde været skadet - tror han ryger til Januar.

2. Prioritet: God rotationsspiller til VB.

Laxalt er ikke god nok og bør kunne indbringe 6-10M, hvilket burde være nok til en rotationsspiller. Murru fra Sampdoria ville være fint.

3. Prioritet: Højre wing

Saelemaekers ser jeg som breddespiller og Samu synes jeg er for svingende og mangler slutprodukt. Min våde drøm er Chiesa.

4. Prioritet: CDM

Florentino Luis eller ham fra Lille ville gøre vores midtbane komplet. Vi kan dog godt klare os til januar med Kessie, Bennacer, Tonali og Pobega.

5. Prioritet: HB

Jeg er voldsomt imponeret af Kalulu og tror faktisk han kan blive den helt store sensation i den kommende sæson. Han er lyn hurtig og har en giga fysik - trods hans unge alder kan jeg godt se ham slå Conti/Calabria af.

Calabria sluttede sidste sæson stærkt af og han har også set god ud i træningskampene. Som tingene står nu er en ny HB nederst på min prioriteringsliste.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Til venstre back kan det tilføjes, at O Jogo (kender ikke credibility) skriver, at vi har smidt et bud på Nuno Mendes fra Sporting. Både Arsenal og Man Utd skulle dog også være meget interesserede og jeg tvivler på at vi kaster os ud i en budkrig.
Skrevet af Rossoneri
Tonali har i øvrigt valgt nr. 8 som hans idol.
Skrevet af Pirlo21
Med tonali på plads er vi enlig besat numerisk undtaget på målmandspladsen.

I min optik, betyder det at vi bør/ skal sælge før vi kan købe. Skal en ny HB ind, skal calabria eller conti sælges. Skal en ny cb ind skal duarte eller musacchio væk, skal en ny vb Ind skal laxalt væk osv

Ang vores midt, mener jeg klart at tonali både kan dække kessie og bennacer, derfor finder jeg det ikke et must at hente en midt mere. Igen, skal der hentes en ny ind skal krunic først væk.

Ellers er jeg iøvrigt enig i, at vores første prioritet pt, burde være en at kigge på en cb - dog syntes jeg musacchio ville være en ok backup hvis han er ved at være klar igen? Dog en noget dyr backup!

På højre back gad jeg godt at se en anden type end conti/calabria der er meget ens, her gav en Aurier i mit hoved mening da han kan tilbyde noget helt andet. Men kan vi ikk få 15 mio euro for calabria - så syntes jeg ikke man skal sælge...

Tilsidst er mit håb, at der ikke hentets flere unge talentfulde spillere ind til førsteholdstruppen, skal vi forstærkes skal det være nogle spillere der kan bidrage fra dag 1. Vi skal vide på forhånd hvad vi kan forvente,
Skrevet af Old Bull Lee
@ Fox

Det er selvfølgelig godt for os, hvis en af vores CL konkurrenter mister deres bedste offensive spiller, men aldrig sjovt at se så ung en spiller skulle igennem flere alvorlige skader lige efter hinanden.


Jeg ser Roma som værende de mindst farlige af top-6. Ja Zaniolo er ude. De mister højst sandsynligt Dzeko. Kolarov er røget. Smalling er tilbage fra leje. Og de har fået en sportsdirektør som ingen kender udover at være ejerens søn. Det er en klub på vej til total deroute. Men da rart at der så er mindre konkurrence end sidste sæson.

Jeg håber også på en Florentino (eller the likes) på midten. Vi har råd og det er egentlig kun bredden jeg er bekymret for. Vi så sidste sæson hvor sårbare vi var i bredden, og alternativt også, hvordan man i post-corona fik bredden til at fungere og være kampafgørende.

Jeg er så lodret uenig i at vi skal hente en CB ind som kan rotere. Et centralforsvars absolutte force er den interne forståelse og selvom Kjær har et ry for at være skadespræget har han altså spillet omkring 30 kampe, hver sæson de sidste 3-4 sæsoner (Atalanta undtaget). Og så gammel er han heller ikke for en forsvarsspiller at være.

En central midtbane og så vente og se om der enten er interesse i nogle af vores "expendables" som kan frigøre økonomi eller som der ikke opstår noget senere i vinduet. Og derfor også på linje med Pirlo21 at vi bør sælge (ex. en Laxalt... faktisk, PLEASE LAXALT!) før vi køber.

Tonali har i øvrigt valgt nr. 8 som hans idol.


Sjovt jeg troede faktisk at det var Pirlo der var hans idol. Men det bunder nok i den samlede italienske presse kalder ham for den "nye" Pirlo. (Hvilket altid er til grin med sådanne sammenligninger, kan I huske da de Sciglio blev kaldt for den "nye" Maldini - ha ha. Det kan man vist ikke kalde ham den dag i dag)
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
@old bull
Ja, Pirlo-sammenligningen er faktisk lidt pudsig. Ikke mindst fordi han selv har gjort et hårdt stykke arbejde for netop at modsige dette.

Spillestilen ligger da også relativt langt fra vores gamle maestro og samenligningen ophører umiddelbart ved deres fælles ophav i Brescia og identiske frisurer.

Tonali selv har ved gentagne lejligheder meldt ud at Gattuso var/er hans store idol.

Di Steffano skriver faktisk, at Toanli har kontaktet Gattuso for hans "velsignelse" til at tage hans gamle trøje. Det er fandme god stil og jeg elsker allerede det hele omkring Tonali.
Skrevet af Milanistar
Enig med Pirlo21 også. Det er ikke bydende nødvendigt for os at hente flere ind på nuværende tidspunkt, medmindre der bliver solgt en spiller først. Måske lige med undtagelse af højrekanten dog, hvor jeg godt kunne tænke mig en kvalitetsspiller, omend det også har fungeret fint med Samu/Saele, som med deres hårde arbejde er medvirkende til at Hakan, Rebic, Zlatan og Leao har kunnet løfte deres offensive niveau så meget.

Desuden lodret uenig i at vi mangler en på målmandsposten. Har vi ikke både en Guarnone og, endnu bedre, Plizzari i klubben? Sidstnævnte er jo et stærkt talent at have i baghånden, og han bør vel snart begynde at duellere med Antonio om rollen som førstereserve.

Skal vi kigge på konkurrencen i toppen, så er der lagt op til den mest åbne Serie A-sæson i mange år, i stil med 8. etape af touren. Roma har mistet profiler som de ikke har fået erstattet og er nu uden Zaniolo. Inter har ikke hentet overbevisende forstærkninger og risikerer stadig at miste Lautaro. Napoli har fået en skræmmende spiller i Osimhen, men derudover synes jeg deres hold er temmelig ordinært. Lazio kan ikke blive ved med at køre så højt et niveau og er vel blevet læst af de fleste hold, hvilket vi så post-corona. Juventus er et kæmpe spørgsmålstegn men har på papiret stadig den stærkeste trup. Gad vide hvor længe folk som Bonucci, Chiellini og Ronaldo kan holde niveau, og hvad betyder Pjanic´s afgang for dem? Slutteligt har vi Atalanta, som også er et stort spørgsmålstegn. Hvis vi kigger på tidligere hold i historien som har lavet "en Atalanta", så ser vi at disse hold efter et par sæsoner begynde at dale i niveau igen. Her er Villareal med Forlán og Riquelme på holdet et lysende eksempel. Atalanta har imo peaket, og skal være glade for en top6-placering i næste sæson. Hvor efterlader det så Milan? Jeg mener at vi med tilgangen af Tonali og en eventuel Chiesa kandiderer til en podie-plads, såfremt at vi kan holde snuden i sporet. Vi har simpelthen så mange spillere der er klar til at bidrage og bevise deres værd, at Pioli kan tillade sig at rotere a la Ancelotti i 2003/2004, hvor vi først og fremmest vandt mesterskabet på grund af truppens bredde.
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
Har vi ikke både en Guarnone og, endnu bedre, Plizzari i klubben?

Guarnone har, mig bekendt, aldrig haft noget der ligner niveau til førsteholdet. Han blev da også løst af sin kontrakt sidste sommer og spiller nu i Schweiz.

Plizzari er lejet ud igen.

Andreas Jungdal må forventes at få handskerne på Primavera-holdet denne sæson.

Storebror Donnarumma er ikke god nok, derfor mangler vi en backup med et vist niveau. Vi skulle have forhørt os på både Mirante og Consigli. Tiden må vise hvad det bliver til, men jeg tror godt vi kan forvente, at der kommer en tilføjelse til truppen.
Skrevet af Duck
Og de har fået en sportsdirektør som ingen kender udover at være ejerens søn. Det er en klub på vej til total deroute.


Det er bizart, det der. Selvfølgelig er ejerens søn ikke sportsdirektør. Vi er på vej til en total genrejsning efter Pallottas klovnerier, men det kommer til at tage tid, så kald det bare en deroute.
Skrevet af Old Bull Lee
Det er bizart, det der. Selvfølgelig er ejerens søn ikke sportsdirektør. Vi er på vej til en total genrejsning efter Pallottas klovnerier, men det kommer til at tage tid, så kald det bare en deroute.


Sorry. Fienga er sportsdirektør efter fyringen af Petrachi, Ryan Friedkin er vice-præsident men har indflydelse på handlerne, så vidt jeg forstår? Ellers må du meget gerne forklare ledelsesstrukturen i Roma.

Det kan da være I er "på vej til en total genrejsning" efter Pallotta og Monchis æra. Men som Friedkin også har udtalt, så kommer den genrejsning nok ikke i næste sæson. Jeg står stadig ved mit udsagn at Roma er ude i en deroute, der højst sandsynligt tæller mere end én sæson, at du kalder det for en total genrejsning skal nok begrundes i hver vores klubkærlighed.

@Milanistar:

Jeg ser klart Inter og Juve være 1 og 2´er. De er begge meget længere fremme end de umiddelbare forfølgere rent trupmæssigt. Hvis jeg skal være helt fræk tror jeg godt at vores naboer kunne gå hen og nappe scudettoen, hvilket jeg selvfølgelig vil være ked af fordi Inter, men også kunne glæde mig over fordi ikke-juve.

Atalanta frygter jeg stadig, særligt hvis Papu bliver i klubben. Og med de tilføjelser de har lavet (Romero især), ser de ud til at kunne holde stabiliteten.

Mit meget forsigtige og totalt spekulative top-6 er:

1. Inter
2. Juve
3. Milan (kun fordi mit Milan-hjerte håber på at kunne lægge La Dea bag sig)
4. Atalanta
5. Lazio
6. Napoli

Men transfervinduet er stadig åbent og meget kan ske.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
1. Juve
2. Inter
3./4. Atalanta, Napoli, Milan, Lazio og Roma

Konkurrencen om top4 bliver større end nogensinde. Anden-, tredje- og fjerdepladsen bliver meget tæt. Hvis vi kan fortsætte som post-corona, tror jeg, vi tager tredjepladsen, men der skal ikke mange nederlag til, før vi ender 6´er.

Roma skal på ingen måde undervurderes, slet ikke hvis de beholder Dzeko.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
1. Juve
2. Inter
3./4. Atalanta, Napoli, Milan, Lazio og Roma


Hvilket fedtspilleri!! Haha.

Roma skal ikke undervurderes nej, og jeg ser dem da klart være en x-faktor der kan presse sig på, ingen tvivl om det. Men ikke desto mindre ser jeg dem udenfor top-6.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Duck
Omkring 7. pladsen er nok også der, de fleste Roma-fans forventer at vi ligger, når sæsonen er omme. Bookmakerne er enige, de har også Roma som forventet 7´er.

Jeg kan ikke redegøre fuldstændigt for Romas ledelsesstruktur, ikke mindst fordi den ikke står krystalklart for ret mange. Fienga sidder officielt som CEO, daglig leder, mens Ryan Friedkin er i lære som fodoldboss. Fienga og The Friedkins har det endelige ansvar for markedet, men det sker på baggrund af input fra Fonseca og den midlertidige sportsdirektør, De Sanctis.
Skrevet af Martinovic
Hvilket fedtspilleri!! Haha.

Roma skal ikke undervurderes nej, og jeg ser dem da klart være en x-faktor der kan presse sig på, ingen tvivl om det. Men ikke desto mindre ser jeg dem udenfor top-6.


Ha ha.

Nej du, det er sgu de seneste 10 sæsoner, der gør, at det er svært at bevare optimismen.

De gode præstationer efter Corona gør, at jeg for en gangs skyld tror på top4, men der er syv hold til fire placeringer. Rom-klubberne får det svært, men jeg kan ikke se, at Napoli eller Atalanta er dårligere stillet end os.
Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Jeg mener bare at Inter kommer til at tabe på hele stemningen omkring deres hold. Det ulmer jo af uro, og jeg tror vitterligt på at vi kan ende foran dem i denne sæson. Men nu må vi se, vi skal jo møde dem ret tidligt i sæsonen, hvor jeg altså for en gangs skyld tør tro på, at vi kan slå dem.

Til noget helt andet; Agnelli har holdt tale ved ECA´s generalforsamling, hvor han har udtrykt bekymringer for de manglende indtægter i fodbolden over de kommende sæsoner. For mig at se er løsningen ligetil. Økonomisk kløgtighed på transfermarkedet og i lønforhandlinger. Så må klubberne simpelthen være bedre til at forvalte deres sparsomme penge. Corona er, til trods for alle dens onder, muligheden for at få klubfodbold tilbage på sporet igen efter 15-20 år med hæsblæsende inflation. Giv os kærligheden til spillet tilbage som den primære passionsfaktor.
Sempre Milan.
annonce
0