Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Milanstar

Hele denne uro var en mediestorm i et glas vand. Det er igen (fordi Inter) blæst fuldkommen ud af proportioner.

Alt skal desværre overdrives når det kommer til Inter, en mindre krise bliver altid blæst ud i nærmest undergangs agtig dimensioner i medierne. Dette skyldtes nok tiden under Moratti´s irrationelle måde at køre klubben på og medierne har ualmindelig svært ved at vende/affinde sig med at "Suning" m. Marotta er langt mere kølige og velovervejede i deres beslutninger og ikke gør noget på en følelse.

Man så jo tydelig den dårlige stemnings indflydelse i EL... Eller nå nej det gjorde man ikke. Der er også siden kommer meget ro på og al krisesnak er over for denne stund indtil medierne ikke har noget mere fornuftigt at skrive om.

Milan leverede måske også fordi der ikke var et stort forventningspres og fordi de nærmest kun kunne overraske positivt. I næste sæson kommer der et helt andet forventningspres på de her unge spillere og de skal levere over en lang sæson med mange kampe på programmet. Milan kan derfor ende som fugl eller fisk, det er helt umuligt at forudsige hvor stor betydning den manglende erfaring kommer til at betyde og skal spille to x om ugen i en længere periode. Det kan være i laver en "Lazio" men som med Lazio vil manglende bredde næsten altid ende med at koste til sidst eller hvis man får skader på nøglepositioner.

Det er nok overoptimistisk at sætte Inter som nr. 1, medmindre der sker noget uforudset på markedet er Juve stadig store favoritter.

Roma tror jeg ikke på. Så 3-4 pladsen ligner en kamp mellem Atalanta, Milan, Lazio og Napoli, her ser jeg Atalanta som klart den stærkeste kandidat og de resterende som meget lige.
Skrevet af Old Bull Lee
Alt skal overdrives når det kommer til Inter, en mikro krise bliver altid blæst ud i episke dimensioner i medierne. Dette skyldtes nok tiden under Moratti´s irrationelle måde at køre klubben på og medierne har ualmindelig svært ved at vende/affinde sig med at "Suning" m. Marotta er langt mere kølige og velovervejede i deres beslutninger og ikke gør noget på en følelse.Både og. Ikke kun fordi Inter, men særligt fordi Conte. Hans ageren gør at han som regel (læs: altid) beskytter truppen og sikkert også sikrer en indre harmoni. Men altså han har efterladt sig rimelig meget kaos i både Juve og Chelsea efter hans departure.

Han har flere gange hængt sine konflikter med ledelsen til tørre i det offentlige, medmindre det er en aftalt strategi så er skaber det altså en del uro. Hvis ikke i truppen (som du sikkert ved meget mere om end jeg), så ikke i forholdet til ledelsen og ejerne.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det skaber uro, det benægter jeg som sådan ikke, jeg anfægter blot hvor alvorlig og hvor stor krisen er/var. Hvis krisen havde været så alvorlig som medierne berettede var Conte jo afskediget for længst, noget medierne jo var 100% på og det blot var et spørgsmål om tid før hoveder i hobetal ville rulle. Det skete igen, igen og igen bare ikke.

Suning/Marotta fyre ikke trænere for et godt ord, Marotta har jo også sagt han aldrig har afskediget en træner, det er selvfølgelig en sandhed med modifikationer, men det er altså noget medierne belejligt havde overset for at passe ind i et eller andet snævert narrativ.

Jeg er dog enig i at Conte for ofte ikke kan holde ting internt og en uheldig tilbøjelighed til at udtale sig/lufte sit beskidte undertøj i medierne når han er i et eller andet humør, men Inters ledelse har vist de ikke reagere unødigt på dette, men formår at holder hovedet køligt og løser det konstruktivt. Deri mener jeg der er en tydelig forskel på hans tid i Juve og Chelsea hvor han fik sparket nærmest prompte.

Skrevet af Rossoneri
Bonaventura er i gang med sin medical i Firenze. Jeg må indrømme, at jeg ikke helt har fanget ideen i at vi sender Bonaventura videre og lejer Brahim uden option.
Skrevet af Rossoneri
Fabio Parisi og Stefano Antonelli er spottet udenfor Casa Milan. Mødet er med Massara og skulle omhandle Marcos Senesi (CB, Feyenoord) og Vitalij Mykolenko (VB, Dynamo Kiev). Derudover er der blandende meldinger om Vladyslav Supriaha (CF, Dynamo Kiev) også var på agendaen.
Skrevet af Milanisti
Lyon skulle nu vise stor interesse i Paqueta, og han vurderes til at kunne indbringe mellem €20-25m. Jeg tænker at €20m ville være for lidt, og vi ville vel også få et capital loss?
Skrevet af Old Bull Lee
Bonaventura er i gang med sin medical i Firenze. Jeg må indrømme, at jeg ikke helt har fanget ideen i at vi sender Bonaventura videre og lejer Brahim uden option.


Helt enig. Medmindre at man, som flere rapporter går på, har en gentlemans-aftale med Real Madrid om at handle ham til en fornuftig pris.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
Det er også ret bemærkelsesværdigt at to Inter-spillere Barella og Sensi, har scoret Italiens to (s)eneste mål i landskampspausen.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Pirlo21
Jack har jo været ude at sige at han var dybt skuffet over at Milan ikke allerede tilbud ham en forlængelse da han var ved at komme sig over sin længerevarende skade. På baggrund af dette var han ikke interesseret i at forlænge. Havde Milan tilbudt ham forlængelse i hans skadeforløb ville han gerne forlænge, sådan forstod jeg det? Dog var Poli glad for Jack og foretrak ham fremfor fx paqueta

Har altid godt kunne lide Jack, men til den løn og de få kampe han har spillet for os de sidste par sæsoner, så kan jeg godt forstå ledelsen tøvede med forlængelse. Endvidere har vi Hakan og paqueta på den plads Jack er bedst.... så syntes bestemt ikk det er så sort og hvidt som nogen hentyder til.
Skrevet af Rossoneri
Bonaventura udtalte selv, at han gerne var blevet ifm sæsonafslutningen.
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri
Ja rossoneri, hvis Milan havde tilbudt ham en kontraktforlængelse imens han var ved at komme sig over sin længerevarende skade eller da han var forbi sit skadeshelvede. Akkurat som jeg skrev tidligere.
Det gjorde Milan ifølge Jack ikke, hvilket skuffede ham og derfor kom der aldrig dialog ang kontrakt forlængelse i slutningen af sæsonen. Sådan tolker jeg det, Du kan finde historien inde på football Italia

https://www.football-italia.net/157492/bonaventura-i-had-more-give-milan


Skrevet af Old Bull Lee
Jeg tror I er enige for så vidt at Jack ville gerne forlænge, Milan ville ikke. Rosso forstår bare ikke at man ikke ville forlænge med en spiller, hvor man ved hvad man får, i stedet for at låne en ung spiller fra RM. Det udsagn kan jeg godt tilslutte mig.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Pirlo21
@old Bull Lee

Jeg forsvarer enlig ik Milan, ang Jack og forlængelse af hans kontrakt. Jeg "påpeger bare det hele nok ikke er så sort og hvidt. Jack har haft rigtig mange lange skader i sin Milan tid, desværre. Derfor kan jeg godt forstå klubben tøvede med at forlænge.
Jack fik en god hyre hos os, men spillede ikke meget de sidste 2 sæsoner. Dermed ikke sagt at han ik stadig havde noget at bidrage med. Endvidere var Poli glad for ham.
Skrevet af Old Bull Lee
Nej nej, det påstår jeg egentlig heller ikke du gør. Milan har vel sine grunde, som du pointerer, men Jack har mange kampe under bæltet i den sort-røde trøje, en arbejdsmoral og en personlighed der intet er at sætte på. Han har været en nøglefigur og holdt ved igennem mange pauvre år, uden at brokke sig vel at mærke. Samtidig koster han vel ikke særlig meget i løn.

Så hvad end det er, er det en smule underligt at man henter en Diaz ind på den position. Eneste grund skulle være, som du siger, at hans bentøj ikke holder til det store længere.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
Eller at man mener at Diaz er det nye sort og kan få ham fra RM til en ok pris efter endt leje.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Jeg konstaterede egentlig blot, at Jack (efter eget udsagn) gerne ville fortsætte.
Min personlige holdning er, at jeg mener man burde have givet ham en ét-årlig forlængelse. Navnlig når man ikke står med en oplagt afløser.

Nuvel, Bonaventura er væk og jeg håber for ham, at han finder succes i Firenze. Det må så være vores tab.
Skrevet af Martinovic
Milan har fundet sin reserve målmand. Det bliver den tidligere Fiorentina og nuværende Lyon målmand Ciprian Tatarusanu (34) fra Rumænien. Han skifter på en 3-årig kontrakt og gennemgår sit lægetjek i morgen tidligt.

Kilde: Gianluca Di Marzio

Jeg husker ham ikke særligt godt, men han er vel ok som backup.

Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Jeg håber ikke for os at Donnarumma går i stykker så. Der kunne Plizzari da være mindst lige så god en backup. I det mindste er Tatarusanu vel relativt billig i transfer og løn.

Er vi stadig ude på at sælge Paquetá eller hvad? Hvem skal afløse hans plads i truppen? De midtbanespillere vi har i kikkerten er jo nogle helt andre spillertyper, så forstår ikke et muligt salg af brasilianeren.
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
Plizzari er udlejet for at få spilletid. Det vil han ikke få som backup til Donnarumma.

Paqueta spiller 10´er ligesom Hakan, men der har vi lånt Diaz, så med mindre vi skal have tre spillere til den plads, er vi i overskud på position.

Som Paqueta har spillet i optakten, vil det være dumt at sælge ham for sølle 22 mio. euro.
Mojn do!
annonce
0