Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af paolomaldini
Vi skal simpelthen kunne holde et rent bur mod Glimt! Jeg har set en del af deres kampe i denne sæson og ja, de spiller friskt, spændende offensiv fodbold, men de spiller den i Norge. Philip Zinckernagel er Glimts helt store stjerne. Den samme Zinckernagel som ikke kunne komme på holdet i Helsingør og havde svært ved at få spilletid i Sønderjyske.

Jeg synes godt at vi kan have nogle større forventninger til Milan.
Forza Milan!
Skrevet af Rossoneri
Ja, alt andet ville da være en fiasko.
Skrevet af Old Bull Lee
Rio Ave eller Besiktas venter hvis vi slår Bodø-Glimt.Alt andet lige forventer jeg da klart at vi slår nordmændene og møder Besiktas i sidste kval-runde. Både Bodø/Glimt og Besiktas ville være på hjemmebane.

"Old Lull Bee"
Skrevet af Pirlo21
Er Besiktas Kampen over to kampe?
Skrevet af Old Bull Lee
Er Besiktas Kampen over to kampe?


Ja selvfølgelig er den det. En fjel fra min side af. Pardon!
"Old Lull Bee"
Skrevet af Pirlo21
Kan læse mig frem til at alle opgør for at komme i EL afgøres over en kamp!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/159063/el-besiktas-or-rio-ave-milan

Det står også her. Ser ud som om, at vinderen af Bodø og Milan skal spille ude mod enten Besiktas eller Rio Ave.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Én kamp på udebane - bliver ikke let

What happens next?

Ties take place on 1 October, with extra time and a penalty shoot-out if required. Winners advance to the UEFA Europa League group stage.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Old Bull Lee
Ja beklager forvirringen. 1 kamp knockout. Hjemme mod Bodø/Glimt og ude mod Besiktas eller Rio Ave.

To (gamle) nye navne vi er sat i forbindelse med; Kristoffer Ajer fra Celtic som vi var interesserer i i Januar. Skulle fungere som 3. Valg på midtstopper pladsen. Til €15M er det vel en fin handel. Spørgsmålet er vel om der er andre (primært Prl-klubber) som kan presse prisen op.

Torreira skulle også være en vi er interesserede i, ifølge Di Marzio. Han har både været rygtet på vej til Torino og Fiorentina i de seneste par måneder. Jeg undrer mig egentlig over hvad der skete i forhold til sidste sommer hvor han var urørlig i Arsenal og nu, hvor han nærmest bliver kastet tilbage til Italien.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Har kun set Ajer én gang for Celtic, og der var han pivringe.

Hvis vi får solgt Paqueta, håber jeg, vi bruger dem og lidt til på Milenkovic.
Mojn do!
Skrevet af andib
Vi kan diskutere herfra og til juleaften, Foggy, om det giver mening for Fiorentina at sælge Milenkovic på nuværende tidspunkt.

Der skal i hvert fald være en erstatning klar, hvis Fiorentina overhovedet skulle overveje at sælge.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Old Bull Lee
Foggy,

Tænker du på Fck-Celtic?

Han har vel gjort et eller andet rigtigt siden M&M er ude efter ham.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
@ andib

I kan få Musacchio og Duarte :)

Jeg tvivler på, der bliver en handel, når Milan vurderer ham til 20 mio. euro og Fiorentina til 35.

Chiesa er nok mere realistisk. Han spiller igen højre wingback, hvor han er helt fejlplaceret.

@ Bull

Jeg husker ikke mod hvem. Mindes han var usikker i sine indgreb og havde bl.a. en for kort tilbagelægning.

Jeg vil hellere betale det dobbelte og få en spiller ind, der kender ligaen.
Mojn do!
Skrevet af Geddar , moderator
@Bull

Det afgørende var at Torreira blev skadet, og Ceballos trådte ind og gjorde det forrygende godt. Det hjalp nok heller ikke på hjemlængslen. Og så meldte Partey sig på banen. Før skaden var Torreira første mand på holdkortet, men der er virkeligt sket noget siden.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Rossoneri
Torreira rygtet giver ingen mening. Hvad skulle vi dog med han? Vi har allerede Bennacer og Tonali til den plads.
Skrevet af Pirlo21
Tonali kan vel ret beset dække begge pladser på midten, tænker heller ikke torreira kommer nu hvor vi har valgt (mærkeligt nok i mine øjne) at beholde anonyme krunic!

Spændt på kampen imorg, vores start kampprogram (3 første kampe) ligger lige til højrebenet og skal ret beset give 9 points på kontoen... forhåbentlig forsætter vi hvor vi slap sidste sæson. Dejligt med serie a tilbage, selvom corona ødelægger meget
Skrevet af Rossoneri
Jeg vil mene, at Tonali ikke dækker Milan ind ift det Kessíe bringer. Men man kan argumentere for at han godt kan spille ved siden af Bennacer - primært i kampe hvor der ikke forventes lige så meget fight på midten.

I det store hele, er Kessíe dog essentiel for vores måde at spille på og skal vi investere i en ny spiller, tænker jeg, at det giver bedst mening, at se på én med nogle af de samme kvaliteter som ivorianeren.
Tonali minder trods alt væsentlig mere om Bennacer end om Kessíe.

Og da Torreira ikke bringer noget som Bennacer og Tonali ikke gør i forvejen, vil jeg påstå, at rygtet savner enhver form for logik.
Skrevet af Pirlo21
Jeg vil nu mene tonali kan dække begge pladser. Bl.a. derfor jeg tror klubben valgte at slå til da muligheden opstod.
Ang torreira - jammen så ser det udtil at klubben valgte at beholde krunic (underligt i mit hoved). Så ingen hold i det rygte.

Nyt indkøb sker kun, tror jeg - hvis man kan sælge inden indkøb, numerisk er holdet på plads. Som jeg også har skrevet før.
Personligt havde jeg intet imod en back der gav et godt alternativ til Calabria/conti, men det kræver at en af dem kan sælges til deres værdi satte pris... hvilket ikke kommer til at ske.
Skrevet af Old Bull Lee
Det afgørende var at Torreira blev skadet, og Ceballos trådte ind og gjorde det forrygende godt. Det hjalp nok heller ikke på hjemlængslen. Og så meldte Partey sig på banen. Før skaden var Torreira første mand på holdkortet, men der er virkeligt sket noget siden.


Aha! Tusind tak for opklaringen.

Jeg tror heller ikke rygtet umiddelbart har noget på sig og er nok et resultat af vores fascination sidste sommer. Krunic er dog i mit hoved en langt mere oplagt mulighed som erstatning for Kessie end Tonali. Sidstnævnte mangler alt for meget fysik, både i kilo og kilometer.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Kardinalen
Jeg tænker at Krunic-salg afventer et evt. Bakayoko-køb, hvilket også må være derfor at Krunic ikke tidligere blev afsat til Tyskland.

Med tanke på at holdet har flyttet sig rigtig meget i "Corona-pause", så er der nok arbejdet rigtig meget med taktik og fysik, som Tonali ikke lige har været en del af, og derfor heller ikke oppe i de omdrejninger Pioli forventer(kan bruge i start-11).

Med dette i tankerne så kommer vi nok ikke til at se Tonali i start-11, med mindre andre skal have pause, skader eller karantæne.

Bliver interessant at se hvor holdet står henne:-) Go´ kamp.
"..."
annonce
0