Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@old bull
Selv tak - og tak for nogle gode betragtninger.

1. Hvorfor ændre noget der fungerer?

Det er selvsagt et glimrende spørgsmål. Og umiddelbart mener jeg heller ikke man nødvendigvis skal gøre det.

Men jeg mener dog, at der kan svares relativt firkantet på det - omend med nogle ubekendte.
Pioli skal gøre det hvis Tonali udvikler sig til den klassespiller han har potentiale og der kan findes et system med lige så god balance som det nuværende.

Den første del, kan vi naturligvis ikke svare på nu. Det er op til Tonali at bevise. Men jeg anser, at vi har tre spillere på midten, med potentiale til at blive blandt de absolut bedste i deres respektive roller - præcis som med Pirlo, Gattuso og Seedorf.

For nuværende, er det dog optimalt, at Tonali kan udvikle sig i en rotationsrolle.

Til den anden del af præmissen, mener jeg klart man kan svare "ja" (mere om det nedenfor).

3. Presspillet

Det er helt klart noget Pioli har fået integreret - sjovt nok er vores presspil med Rangnicksk. Som jeg ser det, er dette dog kun en del af ligningen.
Genpresset er reelt det jeg mener vi har ændret og det er egentlig ikke så svært at sætte op (fra et taktisk perspektiv). Men det kræver, at alle udfylder deres rolle til UG.

Vores mere etablerede pres (forsvarsformation om man vil) er egentlig ikke meget forandret fra 4-3-3 til 4-3-1-2. Vi står fortsat i en 4-4-2 i mostandernes etablerede forsvar.

Forsvarsformation 4-3-3: http://lineupbuilder.com/?sk=v31vx1

Forsvarsformation 4-2-3-1: http://lineupbuilder.com/?sk=v31vx3

Derimod mener jeg, at det er restforsvaret der i mange sæsoner har været vores akilleshæl. Og her bliver det vist en gentagelse fra min side, men den altoverskyggende årsag, er Kessíes ændrede rolle.

Vi har indkasseret enormt mange mål på omstillinger - hvis selvfølgelig blev forstærket af at Kessíe ikke er god til at bringe bolden fram og tit havde boldtab, hvor han så selv manglede i restforsvaret.

Restforsvar 4-3-3 (Kessíe som boldbærer): http://lineupbuilder.com/?sk=v31v31

Restforsvar 4-2-3-1 (Kessíe som balancespiller): http://lineupbuilder.com/?sk=v31vx7

Der er åbenlyst en verden til forskel - ikke mindst fordi Bennacer ikke nødvendigvis er den bedste når han udfordres 1:1. Deraf også hans voldsomt mange gule kort (vist nok fleste i de fem store ligaer i efteråret).

Det store spørgsmål er så; hvordan sætter organiserer man sit restforsvar med samme balance som det vi ser nu?

Her er det naturligvis interessant, at se mod netop Ancelotti.

Restforsvar 4-3-1-2: http://lineupbuilder.com/?sk=v31vy1

Meget afhænger naturligvis af rollefordelingen på midten. Men her vil der ikke være den store forskel for Kessíe og Bennacer ift i dag. Sidstnævnte skal dog dække rummet bredt i banen i højere grad, men det er ikke en radikal ændring.

Men som sagt - det hele handler om Tonalis udvikling. Det er kun i det tilfælde, at han har starter-niveau, at jeg mener. man skal tænke i de baner.
Skrevet af Rossoneri
@paolomaldini
Synes mest af alt det ligner en and, der kommer fra Piolis kommentar omkring Hauge på post-match interviewet i går. Derudover blev Hauge spurgt om han gerne ville spille for Milan. Gad vide hvad man siger, når man er 20 år og spiller i den norske liga?

Det sagt, så så han da enormt spændende ud og hans speed og skud fra distancen kunne være interessant at se om kunne dyrkes yderligere.
Skrevet af Malresi
@paolomaldini

Helt enig! Jeg er også pro at man rent faktisk scouter dybere i ligasystemerne og ikke nødvendigvis kigger på nuværende klubadresser og meritter. Heldigvis ser Maldini og Massara også ud til at dele den vision.

Hauge har jeg hørt rigtig godt om. Har mange norske venner og de par stykker af dem som går op i fodbold har talt ham godt op i et stykke tid når vi har vendt talentmassen i DK kontra Norge.

Desuden er jeg glad for at Pioli får den fortjente ros. Jeg tvivlede en del på Rangnick-projektet og det er glædeligt at klubben har været moden og udnyttet det momentum som Pioli fik sat i gang i foråret.
Skrevet af Milanisti
Di Marzio er også hoppet på rygtet om Hauge, og siger at Milan sigter efter at lukke aftalen inden 48 timer.
Skrevet af Rossoneri
Lad os håbe det ikke er en ny Kutuzov.
Skrevet af Rossoneri
Romano er i øvrigt også med på historien, så der er helt sikkert noget om snakken.
Skrevet af Malresi
Haha ja forhåbentlig ikke en ny Kutuzov! Jeg kan godt lide tilgangen vi har på transfers kontra fx Inter, der næsten udelukkende henter spillere ind pga deres tidl meritter og name value.
Vi vinder næppe scudettoen i år, men jeg føler mig overbevist om at vores strategi stiller os bedre i en ikke særlig fjern fremtid, hvor coronaen forhåbentlig er væk og markedet nærmer sig normalen (og ikke ekstremen). Det burde kunne føre til gode økonomiske gevinster, skulle spillerne ikke slå helt igennem for os.

Lidt highlights på Hauge. Nu er Eliteserien ikke så stærk som Superligaen, i hvert fald breddemæssigt, men Bodø/Glimt, Molde og Rosenborg er bestemt gode mandskaber.
https://www.youtube.com/watch?v=DRWVOWmnZAg&ab_channel=FSScout
Skrevet af Martinovic
Inter henter spillere med henblik på at vinde Scudettoen i år.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Men 14 mål og ni assists på 1467 minutter er absolut imponerende - omend i den bedste norske liga.

Kan forstå at United også har haft i kikkerten i noget tid.
Skrevet af Rossoneri
@martinovic
I flg dem selv, henter de spillere for at spille sig i Top4.

Det er vel også svært at få øje på, hvordan spillere som Kolarov, Vidal, Darmian og Pinamonti skulle bringe dem tættere på et mesterskab.

Eneste forstærkning er Hakimi, men de har til gengæld også mistet en af deres mest chanceskabende spillere (Candreva) på samme plads.
Skrevet af Old Bull Lee
Hakimi må siges at være et step up fra Candreva, på trods af sidstnævntes evne til at skabe chancer. De to væsentligste argumenter for at Inter skulle nappe scudettoen, skulle være Juves diskontinuitet(Pirlo) frem for Inters kontinuitet (Conte).

Alt andet lige har man her i år 2 bygget et hold til Conte
"Old Lull Bee"
Skrevet af Malresi
@Martinovic

Sandt. Men jeg har min tvivl på om det lykkes dem. Det har de vel reelt set gjort i et par år, men endnu er de scudetto-løse siden 2010-09. Med handler som Vidal og Kolarov, der både er løntunge og aldrende, får de naturligvis vindermentalitet, men det sætter også pres på holdet om at præstere maximalt på den korte bane. Godt nok har de også hentet Hakimi (som jeg havde elsket som HB hos os - tænk på det setup... Theo og Hakimi!), men ser samtidig ud til at miste Skriniar.
Skrevet af Interforlivet
Jeg synes altså det forbliver spøjst med det store fokus på de enkelte spillere Inter henter i dette vindue. Specielt den konstruerede kausalitet mellem erhvervelsen af de spillere og det "faktum" at Inter er bygget til at vinde nu og ikke i fremtiden virker både søgt og fjollet.

Inter har i Hakimi, De Vrij, Bastoni, Barella, Brozo, Sensi, Lukaku og Lautaro grundstammen til et stærkt hold mange år ud i fremtiden.

Det ændrer et par køb af nogle ældre herrer naturligvis ikke på.

Skrevet af Rossoneri
@inter
Tror ikke jeg fanger din pointe.

Er Inter konstrueret til at vinde nu og i de kommende år, ikke nu men i de kommende år eller nu og ikke i de kommende år?
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Haha. Jeg beklager forvirringen.

Min anke går ikke på at mange har travlt med at karakterisere Inter som et hold der i dette vindue handler for at vinde nu. For det mener jeg også at de gør.

Min anke går på at der i den karakteristik ofte glemmes at Inter samtidig er bygget til at vinde i fremtiden også.

Det ene udelukker naturligvis ikke det andet, og det synes jeg der er mange der udviser en tendens til at glemme.
Skrevet af Pirlo21
Inter med conte som styrmand er kommet tættere på Juve, end tidligere. Endvidere er de med i CL for 3/4 år i træk, så lige pt er de nærmest lysår foran os... det er desværre faktum. Vi ser bestemt bedre ud pt end længe, og endelig er der en rød snor i det vi fortager os. Men faktum er jo os, vi drømmer om CL kval - hvorimod Inter kæmper med om titlen....

Jeg indrømmer gerne jeg os undre mig over nogle af deres handler denne sæson - men samtidig, tænker jeg de er et helt andet sted end os. Og selvom conte og co ofte skaber drama i medierne - så taler deres resultater for sig selv. Når alt kommer til alt så handler det om at flytte sig og opnå sportslige resultater. Vi er desværre pt meget langt efter.
Skrevet af Old Bull Lee
Nu har Inter også en kinesisk finansiel politik, der har påvirket deres økonomi i dette transfervindue. Det tænker jeg har været en væsentlig aktant denne sommer.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Jeg forstår faktisk ikke argumentet, at vi skulle være efter Inter.

I hele 2020, er det kun Atalanta der har hentet flere point (ét) end os.

Ansættelsen af Giampaolo var en katastrofe og ødelagde hele sæsonen for os. Og det clouder billedet.

Da Pioli fik sit hold, system og koncept på plads, beviste han at vi så absolut er på niveau med alle andre hold i ligaen.

Vi har, efter min mening, ligaens (måske klart) bedste midtbane.
Vi har et forsvar der er på niveau med de andre tophold og vi har en keeper der mindst er i Top3.

Desuden er vores angreb forvandlet til en velsmurt maskine - hvis jeg husker ret, den mest scorende i de fem største ligaer post corona.

Mange har rynket på næsen af Zlatan, men han har jo bevist, at han stadig er en angriber på øverste hylde.
Skrevet af Martinovic
Vi har en stærk start 11’er, men mangler kvalitet i bredden. Går Zlatan eller Kjær i stykker, er vi på røven. Jeg synes, Inter virker noget mere sammentømret, men stor forskel er der ikke.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Inter er vel lige så meget på røven hvis Lukaku og De Vrij går i stykker (?)
annonce
0