Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Måske, men de har også Lautaro og Sanchez. Der har vi Colombo. Skriniar og Bastoni er også noget bedre end Romagnoli og Gabbia. På backs og centralt er det nogenlunde jævnt.
Mojn do!
Skrevet af Malresi
@Rossoneri

Enig i dine betregtninger...
... også den sidste her omkring Inters nøglespillere. Jeg var på stadion til Inters hjemmekamp mod Lazio i sidste sæson og der var det enormt tydeligt at de Vrij er nøglespilleren. Han styrede forsvaret og læste spillet så godt! Jeg sad flere gange og tjekkede hans positionering ud og han er bare outstanding! Hvis han bliver skadet og de samtidig vinker farvel til Skriniar, så tror jeg at Handanovic får ligeså travlt som tilfældet er for Donna når Kjær/Romagnoli ikke spiller.
Skrevet af Rossoneri
Lautaro har vel netop vist, at han ikke er en topspiller (måske han kan blive det).
Rebic er mindst på hans niveau. Desuden har vi Leao, der ligner en spiller der tager det næste skridt.

Bastoni er god (men han er jo starter). Det samme med Skriniar. Spørgsmålet er hvad de har i andet geled.
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri
Muligvis er det kun atalanta der har hentet flere end os i 2020. Men faktum er at Inter 4 sæsoner i træk, er sluttet i top 4 og højre end os i tabellen - hvilket har givet dem adgang til CL. Derfor siger jeg de pt er lysår foran os.
Vi er lykkelig hvis vi ender i top 4, Inter skal kæmpe med om mesterskabet.

Jeg sammelignede ikke trupperne. Eller udvikling potentiale m.m og ønsker enlig ikke længere debat om det. Jeg tror meget på vores hold og ser meget lyser på fremtiden.
Men resultaterne skal til og på bordet nu. Når alt kommer til alt, så handler det om hvor man ender i tabellen når sæsonen er slut.
Jeg skal først se os slutte i top 4, før jeg for alvor tror på det. Resultatet er det vigtigste og skal vi på sigt vende tilbage i topstriden - kræver det CL både pga den økonomiske og sportslige gevinst det medfører.

Skrevet af Interforlivet
@Pirlo21: Helt enig.

Milan ser ud til at være på rette vej. Det er der slet ingen tvivl om. Men du har selvfølgelig samtidig ret i at Inter er er godt stykke foran.

Det er flot at Milan har hentet så mange point i 2020, men alle ved jo samtidig godt at det er markant sværere at hente point når det forventes.

Det er jo blandt andet det der er forskellen på Conte og Pioli. Jeg ved ikke hvornår Serie A sidst er vundet af "en Pioli", og det ville da unægteligt være en sensation hvis han skulle vinde mesterskabet med Milan. Det afspejler oddsene naturligvis også.

Dét sagt så tror jeg helt sikkert at Milan endelig går en lys fremtid i møde. Kan man sikre sig en top4-plads i år, så tror jeg på at Milan kæmper med om guldet om et år eller to (med en anden træner).
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Jeg beklager for jeg ved du hader det. Men det er og bliver altså utrolig svært at anskue dine analyser som andet end et udtryk for nogle utrolig tykke klubbriller.

Hvis man fulgte din logik, skulle Atalanta og Milan være favoritter til mesterskabet. Det er de som bekendt ikke - langt fra endda. Og det er der selvsagt en masse gode grunde til.
Skrevet af Rossoneri
Sorry, men forstår simpelthen ikke hvad meritter fire år tilbage har med sagen at gøre.

Det er vel også enormt modsigende, at du ikke vil sammenligne trupper, men samtidig konkluderer, at Inter er "lysår foran os".

Mig bekendt, er det pointene i denne sæson der afgør hvem der bliver mester og hvem der skal spille CL.

Skal man tro ledelsen i Inter, er ambitionen Top4.
Skrevet af Rossoneri
@inter
Hvad er en "Pioli"?
"Klubbrille" argumentet er jo naturligvis 100% ubrugeligt - jeg kan til enhver tid sige det samme om dig og dit syn på Inter.
Skrevet af Rossoneri
@inter
Et mere seriøst indspark ville i øvrigt være, at komme med argumter imod "mine analyser" (kan ikke lige gennemskue hvad du præcis henviser til).
Skrevet af Malresi
Går ud fra at der menes en træner med erfaring fra ligaen som så vinder ligaen (ud af det blå)... formoder jeg.

Nu vi er igang med duellen mellem os og dem; Kabak fra Schalke er tilsyneladende et target for begge... ham må inter gerne snuppe! Han var vel den ringeste af alle S04´s spillere i premieren og det siger ikke så lidt! En kamp skal ikke afgøre det, men har svært ved at se at han skulle være meget bedre end Gabbia/Duarte.

Hauge ligner en signing nu. Romano melder ud at en anden bejler har trukket sig.
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri
Vi er en klub der ønsker at vende tilbage til CL, Inter er en klub der vil spille med om mesterskabet.
Endvidere har man et helt andet økonomisk råderum når man år efter år er med i CL, hvilket gør at Inter står stærkere end os pt.

Sæsonen er lige startet, derfor må man da forholde sig til de foregående sæsoners resultater. Derfor skriver jeg som jeg gør, men som sagt - så tror jeg os på bedre tider og kan se en rød tråd i det vi fortager os.
Jeg iøvrigt helt på linje med dig ang Pioli og han betydning på hvorfor, fremtiden tegner sig meget lysere. Han rykkede Hakan ind på sin rigtige plads og fik Kessie tilbage på sporet i samarbejde med bennacer. Det har gjort en verden til forskel!

Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Klubbrillepåpegelsen er jo ikke rigtig et argument. Det er bare en observation. Og ja, selvfølgelig kunne du bruge det mod mig. Forskellen er så bare (og det er det jeg generelt finder ret fjollet) at jeg gerne vil indrømme at jeg er farvet af dem.

Med hensyn til at undgå klubbrillernes indvirken på argumentationen kunne man jo så hive fat i de tilgængelige odds. På Bet365 fx giver Inter 3 gange pengene igen som mestre mens Milan giver pengene 17 gange igen. Du vil vel ikke forsøge at hævde at de på Bet365 baserer deres odds på andet end dybdegående, objektive analyser?

Jeg mener (ligesom bet365) at der er mange argumenter for at Inter er en meget større bejler til mesterskabet end Milan. Og jeg mener de fleste argumenter er åbenlyse hvilket mange af dine medfans tydeligvis er enig med mig i. Blandt andet er Conte som træner en langt større kapacitet end Pioli. Samtidig har Inter en bredere trup med mere kvalitet. Endelig har Inter vist at de kan vinde selv med pres på skuldrene. Det har Piolis Milan ikke. Og det har Pioli generelt aldrig præsteret. I kom fra baghjul sidste sæson, og det var imponerende. Men der er som sagt forskel på at komme fra baghjul og så på at skulle vinde kontinuerligt når presset er størst.

PS: Jeg orker ikke en lang diskussion af noget som jeg mener er så åbenlyst. Det minder meget om dengang inden sidste sæson hvor vi diskuterede hvorvidt Milans angreb med Piatek, Leao og Rebic var bedre end Inters med Lukaku, Lautaro og Alexis. Dér diskuterede vi også de to holds kvalitet. Og det førte ingen steder på trods af det åbenlyse faktum at Inter var i en langt bedre forfatning end Milan hvilket sæsonen da også viste med al tydelighed.
Skrevet af Fox@Mulder
Atalanta er sgu crazy og forestil jer lige Papu Gomez på vores venstre kant... 1 klasse mål og 2 assists på 45 min.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Atalanta må godt slappe lidt af i denne sæson, ellers er vi kun os, Napoli, Roma og Lazio til at kæmpe om den fjerdeplads.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Du vil vel ikke forsøge at hævde at de på Bet365 baserer deres odds på andet end dybdegående, objektive analyser?

Nej, har du hørt mig udtale mig om deres (eller andre bookmakeres) metoder for oddssætning? Ved du hvad Bet365s analyse af odds på Serie A er baseret på?

Mit bud er at det er baseret på en række ting; sidste års slutstilling, hvor mange der kan forventes at ville spille på netop dette udfald osv. Men det er bare et gæt.

Og så står det mig vel frit for at mene de tager fejl (?) Nu er bookmakernes odds jo ikke en eksaktvidenskab.

Og jeg mener de fleste argumenter er åbenlyse hvilket mange af dine medfans tydeligvis er enig med mig i.

Og mange af dine medfans mener, at Conte er overbetalt og overvurderet og at klubben pt er i gang med at køre klubben i sænk, netop fordi man har overladt tøjlerne til Conte.
Hvor meget sandhedsværdi mener du man skal tilskrive begge scenarier?

Jeg mener (ligesom bet365) at der er mange argumenter for at Inter er en meget større bejler til mesterskabet end Milan.

Hvilke argumenter ligger bag Bet365s analyse?

Blandt andet er Conte som træner en langt større kapacitet end Pioli.

Hvad bygger du det på?
Ser man på sidste års pointsnit, er Contes naturligvis bedre. Det skal dog selvfølgelig ses i kontekst. Pioli overtog et hold i total kaos og ikke mindst i elendig fysisk form.
Tager man 2020 (hvor jeg mener man med rette kan sige, at Pioli havde sit koncept på plads), hentede Pioli 45 point mod Contes 40.

Pioli har formået at få det bedste ud af sine spillere - Calabria, Kessié, Bennacer, Rebic og i særdeleshed Calhanoglu er alle eksempler på spillere der har hævet deres niveau markant under Pioli. Læg dertil en Kjær der kom fra et svært ophold i Atalanta og Zlatan der skulle op i et helt andet gear end MLS.

Conte har derimod ikke formået at få det bedste ud at topspillere som Eriksen, Godin og Skriniar. Dertil kunne man tilføje en spiller som Perisic, der måtte finde andre græsgange.

Og så kan man jo ikke komme udenom de to træneres adfærd. Conte eksploderer på pressekonferencer og revser alt fra spillere til den samlede ledelse, så snart tingene ikke går hans vej. Pioli arbejder videre med maksimal professionalisme, mens alle har besluttet sig for, at han er "dead man walking".

Samtidig har Inter en bredere trup med mere kvalitet.

Synes du...
Jeg er uenig.

Bl.a. synes jeg Milan overmatcher Inter på målmandsposten og på midtbanen.
Bennacers stats er bedre end Brozovic´ og Kessíe er i en klasse for sig som balancespiller. Hvis sammenligningen til den rolle er Vidal/Barella, er det jo nærmest no contest.
Leger vi med tanken om at I spiller med to centralt og en 10er, må Hakan jo også siges, at være mindst ét niveau over Eriksen pt.

Derudover ser jeg niveauet i forsvarskæden som sammenligneligt.
De Vrij er en klassespiller - og også bedre end Milans to startere. Men hans foretrukne makkere bliver (efter alt at dømme) en relativt uprøvet Bastoni og en Skriniar der ikke fungerer optimalt i et tre-mands forsvar.

I angrebet har Zlatan bedre snit for mål pr. 90 minutter end Lukaku og Rebic har et bedre snit end Lautaro.

Endelig har Inter vist at de kan vinde selv med pres på skuldrene. Det har Piolis Milan ikke. Og det har Pioli generelt aldrig præsteret.

A hva? Pioli kom ind midt i sæsonen, skulle implementere sit koncept, havde en bunden opgave i at opnå europæisk fodbold og var allerede i november erstattet af Rangnick i samtlige medier - hvilket ydermere var blevet "bekræftet" af klubbens egen Director of Football. Intet pres - hvilken sten har du levet under...?

Men der er som sagt forskel på at komme fra baghjul og så på at skulle vinde kontinuerligt når presset er størst.

Nonsens - Inters udmeldte ambition er CL (hvilket det stadig er). Hvis Juventus ikke vandt, ville det være en regulær sensation.
Og da Conte kom under pres, eksplodere han i medierne (X2).

Det er jo en helt vild påstand at komme med.

Jeg orker ikke en lang diskussion af noget som jeg mener er så åbenlyst.

Jamen jeg sidder bestemt ikke og tigger dig om dit besyv - ej hellere savner jeg det. Indtil videre har du jo blot "bidraget" med "det synes jeg er åbenlyst". Tja, jeg mener du åbenlyst tager fejl.
Så helt fint, hvis ovenstående var dit indspark.

Det minder meget om dengang inden sidste sæson hvor vi diskuterede hvorvidt Milans angreb med Piatek, Leao og Rebic var bedre end Inters med Lukaku, Lautaro og Alexis.

Det er så decideret løgn.
Milans angreb bestod dengang af en Piatek der havde bombet mål ind samt en Silva der havde vist sit store talent. Alle forventede, at de skulle spille i et to-mands angreb, hvilket klart passede begge bedst.

Dertil havde Milan hentet Leao som en række af verdens største klubber havde stået i kø for at hente og man havde ikke mindst Cutrone, der også havde vist meget lovende takter.

Inters angreb bestod reelt af Lukaku som kom fra en svær sæson i Manchester og Lautaro, der langt fra havde imponeret i sin første sæson.

Mit primære argument var dengang, at bredden i Milans angreb var større end Inters. Den analyse (set i perspektivet af tiden den var skrevet) står jeg selvfølgelig 100% på mål for - og jeg mener fortsat den var korrekt.

At Lukaku her et års tid efter har vist sig at kunne finde niveauet fra Everton frem, ændrer jo ikke på at der åbentlyst kunne stilles spørgsmålstegn.

Og det førte ingen steder på trods af det åbenlyse faktum at Inter var i en langt bedre forfatning end Milan hvilket sæsonen da også viste med al tydelighed.

Sæsonen viste, at Milan traf en katastrofal beslutning i at hente Giampaolo.
Sæsonen viste samtidig, at et Milan-hold i rette forfatning, så absolut kunne performe på samme niveau som Inter, hvilket dermed til fulde understøtter netop den analyse jeg havde den gang. Og det er da også det faktum jeg hænger min hat på til indeværende sæson. Milan med nuværende trup og nuværende træner, har vist sig mindst lige så gode som Inter.

Skulle jeg rette noget i den analyse jeg lavede dengang, skulle det være konsekvensen af fraværet af ledere på holdet. Det har man dog i høj grad fået ind med Zlatan og Kjær.
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Vi er en klub der ønsker at vende tilbage til CL, Inter er en klub der vil spille med om mesterskabet.

Så ved du noget ledelsen i Inter ikke gør. Marotta har nemlig meldt ud at målet er Top4.

Endvidere har man et helt andet økonomisk råderum når man år efter år er med i CL, hvilket gør at Inter står stærkere end os pt.

Inter har valgt at bruge pengene på vanvidslønninger til spillere som Kolarov og Vidal (Eriksen kunne tages med i ligningen). Vil du påstå, at Inter er styrket til denne sæson?

Sæsonen er lige startet, derfor må man da forholde sig til de foregående sæsoners resultater.

Hvis du kiggede på resultaterne skabt af et Milan-hold der var oppe i omdrejninger, er de jo mindst på højde med Inter. I foråret hentede vi fem point mere end Inter.

Man kan jo ikke bare se bort fra situationen omkring Giampolo og at en ny træner skulle overtage holdet i en regulær tilstand af kaos.
Skrevet af Martinovic
Jeg er imponeret af din optimisme, Rosso. Kan vi fortsætte samme stil som efter Corona, deler jeg den fuldt ud, men nu må vi se, om vi kan det.

Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Shit mand. Du er på månen.

Rigtig god sæson til jer!
Skrevet af Rossoneri
@inter
Say no to drugs!
Skrevet af Pirlo21
@rosso
Som jeg skrev syntes jeg også Inter har lavet nogle mærkelig handler, men vi kan vel næppe bedømme om det har styrket dem før sæsonen er slut. Men deres råderum i forhold til ffp er jo større end vores hovedsageligt pga CL. Hvilket var min pointe.

Ang Giampolo, jammen så har du ret. Men det ændre jo desværre ikke noget. Hvor man ligger i tabellen når sæsonen er slut - er det der afgør om en sæson er godkendt eller ej.

Føler mig overbevist om,at vi kommer til at spille med om 4 pladsen. Om vi opnår den, må tiden vise. Jeg mener i hvert fald at vores start 11´ver er godnok.
Men atalanta så fx stadig utrolig gode ud i dag, især deres offensiv var endnu engang imponerende.

Så kampen om top 4 bliver utrolig hård tror jeg... der er mange bejler
annonce
0