Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fox@Mulder
Line desværre en alvorlig skade til Rebic - skulder gået af led? Brækket håndled?
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Old Bull Lee
Brækket arm tror jeg. Så ud som om der var et brud
"Old Lull Bee"
Skrevet af Malresi
Nu var jeg lige ude og hente due birre... og så ikke hvad der skete med Rebic. Men lyder som om at jeg ikke har lyst til at se det. Hvad skete der??
Skrevet af Old Bull Lee
Må erklære mig enig med Rosso. Saelemaekers er heg faktisk blevet ret begejstret for.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Synes mere det var skulderen der var gået af led. Men håber selvfølgelig ikke den er brækket - det vil være en kæmpe bet.
Skrevet af Old Bull Lee
Malresi: Omstilling hvor Tonali driver bolden frem. Rebic falder i en forsvarsspillers løb/ben og lander uheldigt. Det lignede noget stak ud fra Rebic´ albue eller lige over, men er overhovedet ikke sikker. En ting er dognsikkert, det så ud til at gøre nas og der var ingen tvivl ifht udskiftning
"Old Lull Bee"
Skrevet af Pirlo21
Hmm ang rebic så jwg det os som Skulderen gik af led, forhåbentlig bare det
Skrevet af Malresi
Auch.. der har jeg selv været. Det håber jeg ikke han er ude for - i så fald skal vi nok ud og forsøge at hente en offensivspiller inden deadline.

Saelemaekers er på sofascore rated som den ringeste AC-spiller i kampen (6,4). Jeg synes som sagt at han har intentionerne, og jeg tror da også at han kan udvikle sig over tid.
Skrevet af Old Bull Lee
Napoli ser også ud til at være seriøse omkring den 3/4 plads i år.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Pirlo21
Sikker sejr, selvom det ikke var kønt efter målet til 0-2, men fuldt fortjent.
Kjær, Calabria og Kessie var en nydelse at følge og hold højt niveau hele kampen. Theo blev noget træt de sidste 10 min, men os stærk kamp af ham.
Tonali var rigtig god i første halvleg og fungere fint sammen med Kessie. Diaz gjorde det godkendt, men tror klart han er bedst i højre side
- Men han gjorde forskellen med sit mål. Colombo virker meget ung, og hvis rebic er ude længere tid nu - bliver vi desværre nok nødtil at hente en backup... Balotelli er vist stadig på markedet :D

Leo var os dejlig at se i aktion igen og han kommer til at spille en rigtig vigtig rolle denne sæson føler jwg mig overbevist om.
Sikker sejr, dejligt forza milan
Skrevet af Pirlo21
@old Bull Lee, deres start 11´ver er frygtindgydende - sikke en offensiv de har, nu hvor lozano os virker til at være faldet til.

Der bliver kamp om top 4, Lazio og atalanta vandt også flot igår og Inter har en crazy trup på papiret. Det bliver tæt løb
Skrevet af Fox@Mulder
Jeg ser klart Atalanta og Napoli som de værste konkurrenter til en CL plads.

- Lazio tror jeg ikke har bredden og CL kan/vil de ikke nedprioritere.
- Roma synes jeg er for ustabil og de mangler også bredde.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Antonio Vitiello skriver, at det er albuen der er gået af led på Rebic. Den blev sat på plads i omklædningsrummet og han er kørt på hospitalet til yderligere tests.
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Puha ikke godt med Rebic. Håber ikke set bliver en hvor han er ude længe.

Så SKAL vi have en erstatning eller kan Leao træde til?

Evt. nogle som er erfaren og kan klare at spille 2.Violin til Zlatan - hva siger vi til Super-Mario?
Skrevet af Pirlo21
Rebic skulle ik ha brækket noget, heldigvis. Så mon ik det går.
Skrevet af Old Bull Lee
Forhåbentlig vis kommer Rebic sig forholdsvist hurtigt. Men vi ser ret sårbare ud i forsvaret og angrebet. Jeg ved ikke hvorvidt vi bare skal have en angriber og om denne skulle være nummer 45.

@Pirlo
Ja de stillede i stærkeste opstilling og jeg second-screenede kampen. De ser (også) dødfarlige ud og det set ud til at top 4 bliver afgjort af de interne opgør. Så Atalanta kampen i går og Papu Gomez er vel en af de bedste offensive spillere i øjeblikket. Fy for fanden de er farlige.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Hauge med endnu en assist for Bodø - spændende hvis han kan signes for 4-5mio
Skrevet af Rossoneri
En sikker sejr, de sidste 30 minutter på autopilot og spilletid til et par af de nye. Absolut godkendt og fuld fokus på torsdag og Rio Ave.

Mine takeaways:

Rebic er ikke Zlatan
Det er selvfølgelig oplagt indlysende. Pointen er at vi skal lære, at strukturere vores angreb anderledes når Zlatan ikke er med. Med svenskerens størrelse og fysik, kan man altid spille bolden op på ham og sætte spillet derfra. Rebic har nogle andre styrker og det synes jeg kun vi delvist lykkedes med i dag.

Rebic er virkelig god til at løbe i hullerne og det var da også præcis sådan chancen der første til straffesparket opstod. Hvis Rebic spillede en knap så god kamp, synes jeg faktisk ikke han bærer den primære skyld.

Skal han fungere optimalt som 9er, skal de to wings og 10eren slå skarpe bolde langs jorden ind bag modstanderens forsvar.
Det har vi heldigvis spillerne til og jeg er sikker på, at Pioli får finpudset denne del.

Er Saelemaekers 1. valg?
Noget kunne tyde på at Saelemaekers er ved at overtage starterrollen. Jeg vil sådan set medgive, at der mangler mål for at han virkelig skal imponere. Det sagt, så synes jeg han gør det meste andet rigtigt.
Som jeg skrev tidligere, har han masser af speed, god spilforståelse, er direkte i sit spil og en meget vigtig brik i presspillet.

Tonali - ikke Pirlo
Nu må det vist snart være slået fast, at Tonali ikke er den nye Pirlo. Men han er sandt for dyden spændende. Faktisk synes jeg han var decideret imponerende i første halvleg, med masser af fysik, hårdt pres, skarp på bolden og skarpe afleveringer der nemt kunne være blevet til mere.

Er du gal hvor jeg glæder mig til at se ham udvikle sig i Milan.

Brahim scorede, men...
Der er ingen tvivl om at knægten har en fremragende teknik. Men en essentiel del af vores koncept, er genpresset fra de fire forreste. Det er han åbenlyst ikke skolet i.
Synes også han faldt ud i store dele af kampen.

Interessant nok udtalte Pioli inden kampen, at han u middelbart ser Brahim mere som wing. Betyder det i øvrigt så, at Krunic er tænkt som Hakans backup?

Forsvaret er skarpt
I know, vi har mødt to potentille nedrykkere uden det store offensive arsenal. Men selv med Gabbia (som jeg synes spillede en nærmest fejlfri kamp) har det overordnet set solidt ud.

Ikke mindst fordi der er fuld koordinering med midtbanen.

Calabria spiller i øvrigt endnu en gang en brandkamp - godt Levy er grisk.

Alt de andet
Leao kan bare noget helt specielt - kan Pioli indfri hans talent, har vi en kommende verdensstjerne. Kessíe er blandt de bedste defensive midtbanesillere i verden pt - han er jo uhyggelig. Ikke at det har den store nyhedsværdi, men Paqueta har absolut ingen fremtid i Milan. Colombo er ikke klar til at være starter, men jeg håber vi fortsætter med at give ham minutter - han kan udfylde Zlatans rolle med tiden (selvfølgelig ikke dermed sagt, at han kan blive lige så god).

Nu handler det om at sikre EL og endnu tre point mod Spezia (der lukkede fire ind mod Sassuolo i dag).
Skrevet af Pirlo21
Medical tests confirmed Rebic has no fracture in his elbow. There is optimism about the recovery period not being long

Tænker han er klar til Inter kampen, forhåbentlig.
Balotelli var ment som joke, da jeg skrev det. Tænker ikke han ville kunne leve med en bænk plads - han har ligesom os haft chancen i vores klub den kære Balo
Skrevet af Rossoneri
Massara sagde direkte, at Hauge ikke er en prioritet og at vi fokuserer på andre områder. Med Rebic´ skade, kan dette dog ændre sig tænker jeg.
annonce
0