Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fox@Mulder
https://sempremilan.com/corfiorentino-e60m-winger-rejects-milan-and-man-utd-despite-call-he-seems-juventus-bound

Chiesa meldes desværre tæt på Juve..... Tid til at gå All-in på Thauvin.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Tid til at gå All-in på Thauvin.

Jeg har ærligt talt svært ved at sætte mig ind i den rygtestrøm der pt er.

Med Thauvin ville vi have seks spillere der er oplagte wings - læg dertil, at Pioli selv har udtalt, at han primært ser Diaz som wing også.
En betragtning jeg egentlig er meget enig i, når man kigger lidt ned i Hakans rolle, hvor han også er super vigtige i presspillet og han løber mange baglæns meter. Den del rimer ikke rigtig på Diaz og jeg tror egentlig, at Krunic er udset til at agere backup (det var også ham der kom ind mod Crotone).

Selv hvis vi sælger Samu, er der crowded ift de to wing-pladser. Og jeg har end ikke medregnet Maldini (som i øvrigt ser ud til at starte på toppen i aften).

Og det må også være en indikation af at Pioli forudser en del kampe til Rebic i en 9er-rolle.

Di Marzio og Romano holder også fast i at vi er interesserede i Dalot. Det ville i så fald betyde fire højre backs - hvor Tomiyasu også kan udfylde pladsen hvis vi henter ham.

Min tanke går på om Dalot måske er tænkt som højre wing - en plads han har spillet ved flere lejligheder. Der er, som bekendt, relativt stor forskel på profilen på vores venstre og højre wing. Vestrekanten - pt personificeret ved Rebic og Leao - er reelt supportstrikere, mens højre wing mere er en klassisk "retbenet" to-vejs wing med stort løbepensum, speed, god teknik og et godt indlæg. Altså i virkeligheden en moderne wingback - dog med support bag sig.

Dalot passer ret godt på den beskrivelse og jeg ser egenlig hellere ham end Thauvin - mest ud fra et strategisk perspektiv.
Skrevet af Martinovic
Dalot vil for mig at se være en kopi af Saelemaekers. Skal vi have to af den slags? Vi mangler i hvert fald ikke flere højre backs.

Jeg er større fan af wings, der kan trække ind i banen og sparke med det gode ben. Thauvin er god til det, men det vil skubbe Diaz ned i hierarkiet, og han er startet godt.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg er frisk på et væddemål - og vi kan sagtens indregne de minutter Maldini allerde har spillet i denne sæson ;)


Fedt du gider, det behøves jo ikke være en flaske der koster det samme som en Bunga-Bunga fest. Glæder mig til at sæsonen og vil da også helst se Hauge som en ubetinget succes. Vi kan lige skrives ved når vi når en sæsonafslutning, forhåbentlig til Maj.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg kan mærke at jeg er ved at være godt og grundig mættet af alle de rygter som svirrer. Men det plejer jeg også normalt være i enden af sommervinduerne. Jeg venter til vinduet er lukket med at komme med konklusioner. Hvornår lukker det egentlig i?
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Dalot vil for mig at se være en kopi af Saelemaekers.

Det synes i hvert fald, at passe meget godt på den profil Pioli søger.

Ser man på heat maps, løber Piolis højre wing meget oftere på ydersiden af sin forsvarer og udfylder reelt samme rolle som Theo, når vi angriber.

Zlatan falder i øvrigt ofte ned i mellemrummet foran modstanderens venstre forsvarsside, hvilket taler imod en højre wing der ofte søger ind i banen.
Jeg anser i øvrigt netop dette som en væsentlig del af både Hakans og Rebic succes - netop fordi Zlatan er med til at skabe pladsen.

Thauvin er venstrebenet og det synes ikke rigtigt at være det vi søger. Men jeg kan naturligvis tage fejl og jeg er som sagt, "lidt" rundtosset over rygterne.

Som du siger, tænker jeg også det handler om en Saelemaekers-type mere. Det passer i øvrigt også fint med drømmen om Chiesa. Han kan meget af det samme (plus den der lille detalje med målene).
Skrevet af Malresi
@Old Bull Lee

Enig.. der er så pokkers meget clickbait i Silly season. Det går helt amok. Heldigvis er det snart ovre så fokus kan komme på spillermaterialet. Få den CB i hus og sælg Samu; så er jeg klar.

Transfervinduet lukker 5. oktober
Skrevet af Old Bull Lee
Vi har kun en "forsvarsspiller" på bænken i aften, det er Laxalt. Temmelig vovet hvis jeg skal sige det. Hvis Gabbia eller Kjær går i stykker så er vi rimelig meget på skideren, medmindre Tonali kan gå ned og dække pladsen.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Pirlo21
Spændende med Maldini på toppen! Kom så gutter 15 mio euro skal i hus, forza Milan
Skrevet af andib
For italiensk fodbolds skyld, så må Milan meget gerne tage sig sammen og vinde i Portugal. Vi savner Milan med helt fremme europæisk.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Fox@Mulder
Vi kan godt allerede nu pille Samu ud.... Vi spiller 10 vs 11 med ham på banen.

Selv simple afleveringer på 5 meter er for svært for ham.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
Hvor ser du kampen fox?
Skrevet af Fox@Mulder
Som altid:

www.hesgoal.com

Viser ALLE kampe, er gratis og kræver ingen bruger eller login.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Hvis Samu kommer ud til 2. halvleg er der et eller andet helt galt - sjældent set så forfærdelig en indsats.

Spillet under 25 min og han har allerede mistet bolden 4-5 gange. Mislykket med samtlige driblinger, totalt blottet for selvtillid.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Old Bull Lee
Nok er det Europa, men helt fremme er det ret beset ikke. Nuvel, vi håber på at denne kampagne kan være med i en genrejsning
"Old Lull Bee"
Skrevet af Pirlo21
Mange tak fox
Skrevet af Old Bull Lee
Rio Ave forsvarerne må have ondt i skuldrende og brystkasserne efter begge fløje konstant dribler ind i dem. Derudover tror jeg at offside-reglen skal genopfriskes til næste taktiske træning
"Old Lull Bee"
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Nøj hvor er Samu langt fra niveau!! Har vel ikke sat foden rigtigt en eneste gang. Håbløst! Maldini har det svært mod de fysisk stærke CB de har. Colombo passer bedre ind og ind med Diaz
Skrevet af Fox@Mulder
Samu skal flåes ud i pausen og så må han på bænken de næste par kampe - det er simpelthen direkte pinligt det han leverer.

Vi har skreget på en ordentlig HW i hele vinduet - få købt Thauvin tak.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
Puha ikke let det her, meget aggressivt og teknisk godt hold vi møder. Forhåbentlig taber de noget af pusten efter pausen. Umildbart svært at se hvem af vores front trio der skal score.
Ville nu ikke tage castillejo ud, så hælder jeg mere til Maldini. Der laver et hav af ungdoms fejl.

Leao vil jeg gerne se på banen
annonce
0