Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@Milanisti

Jeg forstår absolut din pointe (og frustration, antager jeg?)

Men man må umiddelbart forestille sig, at Pioli anser Rebic som det primære alternativ til Zlatan.
Derudover er Leao just kommet tilbage fra corona-isolation og har ikke kunne træne sammen med truppen. Skal vi ikke lige vente med at dømme ham ude? Ikke mindst fordi han så rigtig skarp ud i sæsonafslutningen.

Colombo er selvfølgelig ikke klar til at være et reelt alternativ til Zlatan, men hvis vi vil udvikle ham, må vi også kaste ham for løverne. Det betyder fejl, dårlige præstationer og måske også pointtab. Men det er nu engang prisen for den investering man gør ved at satse på talenter. De udvikler sig nu engang bare ikke tilstrækkeligt ved at træne.

Pioli udtalte sig i meget positive vendinger om Colombo den anden dag. Først og fremmest om hans mentale styrke. Lad os give ham chancerne når de byder sig - han scorede jo trods alt også et godt mål i seneste EL-kamp.

I dag hedder offensiven Saelemaekers (ikke på foretrukken position), Hakan, Samu (der spiller skrækkeligt for tiden) og Maldini.
Det må siges at være en ekstraordinær situation.

Mon ikke det hedder Brahim, Hakan, Salemaekers, Rebic mod Spezia? Det er, trods alt, noget tættere på en idealopstilling.
Skrevet af Rossoneri
Okay, tak. Må lige fange highlights imorgen.

Held og lykke med at finde en passende grimasse - det er seriøst vanvittigt.

Af en eller anden årsag får jeg introen til Benny Hill ind i hovedet ved tanken om det. Se om det giver mening (nok ikke) hvis du vælger at sidde dig ned og se det.
Skrevet af Pirlo21
EL og 15 mio euro i hus. Godt for os og italiensk fodbold og på sigt os godt at vi begynder at score seedings point igen...

Man skal selvfølgelig ikke konkludere for meget udfra en kamp, men selvom vi har mange kant spillere så kan man ikke lade være med at tænke, at vi ville være bedre stillet ved at skippe 2 afsted og signe en mere etableret spillere til kanten. Men ok Hauge er os lige kommet!

Leao var virkelig os fuldstændig håbløs idag, nøj han skøjtede rundt. Han lavede ellers et stærkt indhop i weekendens kamp..
Og vores 4 back bliver der trukket et meget stort læs på, så man bliver sku lidt bange for skader. Det samme gælder for vores midt trio, kessie, bennacer og hakan. De Spiller jo hele tiden og hakan har virkelig set træt ud de sidste 2 kampe!

Søndag gælder det Spezia, vindes den - har holdet bestået med glans og forhåbentlig kan holdet restituere lidt inden Inter m.m står for skud...

Sikke en kamp, hvad var vi lige vidne til :-)
Skrevet af Fox@Mulder
Kessie sad med is på knæet til sidst og så generelt meget skidt og træt ud - tror vi kan være helt sikre på Tonali og Bennacer starter i weekenden.

Mon ikke det bliver Rebic på toppen, hvis han er klar, og Diaz-Hakan-Saelemaekers bagved.

Vi bør hente Tomiyasu nu, Bakayoko ville heller ikke være tosset som aflastning for Kessie og så lige Thauvin til højre kant :)
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
Kan se rugani simpelhen er på vej til kæmpe klubben Rennes, forstår simpelhen ik at vi ikke lagde billet ind på ham. Han var et af de største forsvartalenter for nogle år siden, men fik aldrig Rigtig chancen i Juve.... havde været en ok billig løsning at ha givet ham chancen som 3 valg hos os.

Bakayoko rygtes iøvrigt til Napoli nu!
Skrevet af Rossoneri
Rugani har vel netop vist, at talentet ikke stod mål med hypen.
Det sagt så spiller Rennes CL-bold i indeværende sæson. Derudover skulle der være tale om et rent lån.
Skrevet af Martinovic
Er det på mandag den 5. oktober, at markedet lukker? I så fald får Maldini og co. rimelig travlt, hvis vi skal lande et par spillere mere.

Castillejo viste i går, at han sagtens kan undværes.

https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/draws/

Omkring lodtrækningen i dag håber jeg på, at klubben får nogle korte rejser til udebanekampene. Vi er i tredje seedningslag, og jeg håber på Gent, Slavia Prag og Nice.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Os ret vildt at en klub som os kun er i 3 seedingslag, det fortæller meget godt om hvilken nedtur vores klub har været igennem!

Virkelig vigtigt vi gik videre, truppen er bred på mange pladser. I EL skal der være plads til vores talenter, dog skal vi selvfølgelig videre fra gruppe spillet
Skrevet af andib
Jeg faldt i søvn på sofaen i går, da der manglede ca. 20 min af kampen. Jeg havde Jeres kamp kørende på den ene skærm og Liverpool - Arsenal på den anden. Jeg skal da love for at jeg er gået glip af noget drama!
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af OC
Tror i, at i har truppen til EL-avancement, samt kamp om top fire i ligaen?

Jeg kunne personligt godt have mine betænkeligheder.
La prende Vecino.
Skrevet af Malresi
@OC

Det kommer an på EL-puljen. Jeg vil foretrække et klart fokus på Serie A og det tvivler jeg sådan set heller ikke på at ledelsen gør, men når Zlatan er tilbage vil han sikkert også spille en mulige udekampe mod Qarabag og Dundalk.

Min ønskegruppe i EL ift. avancement samt top4mulighed i ligaen lyder: Celtic, Ludogorets, MILAN, Dundalk

Omvendt kan vi risikere et helvede a la Spurs, Qarabag (primært pga afstanden) og Lille/Nice.


Desuden tror jeg mere og mere på at vi "nøjes" med en lejeaftale med en CB. Di Marzio nævner det og Bologna synes at presse prisen yderligere i vejret for Tomiyasu... et lille håb om Andersen er vækket på ny.
Skrevet af Martinovic
Tror i, at i har truppen til EL-avancement, samt kamp om top fire i ligaen?

Jeg kunne personligt godt have mine betænkeligheder.


Vi bør sagtens kunne gå videre i EL, når jeg ser på holdene.

Top4 bliver sværere. Vi har en god start 11´er, men bredden er bekymrende. Her har vores største konkurrent til fjerdepladsen Napoli købt bedre ind og har formået at holde på Koulibaly.

Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Puha, bestemt ikke optimale forberedelse til weekendens kamp.....

Ud over 120 min i benene og en hård fysisk kamp kom der uvejr i Portugal som gjorde lufthavnen blev lukket og vi måtte til at finde nyt hotel midt om natten.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Old Bull Lee
Puha den omgang skulle jeg lige sove på. På den ene side må man bare ikke tabe sådan en kamp, på den anden side scorer de på de to eneste chancer de har.

Det er derfor 1-kamps knockoutrunder under normale omstændigheder ikke finder sted.

For at være helt ærlig, mindes jeg ikke at have set så svær en top-4 før. Ikke for vores vedkommende, i hvert fald. Jeg mener stadig vi har truppen til det, men der er bare nogle nøgle positioner hvor vi er svage i bredden. Og så er corona jo en klar x-factor, hvilket gør denne sæson totalt uforudsigelig.

Vi mister Zlatan i 2 uger, Bologna har over 10 mand ude - næsten alle hold kan potentielt være markant svækkede fra den ene dag til den anden. Hvad hvis Inter mister Lukaku, Atalanta Papu, Juventus CR osv osv.? Og her er bare tale om én enkelt spiller, men hvis man mister flere?
"Old Lull Bee"
Skrevet af Malresi
@Old Bull Lee

Tror du mener Genoa og ikke Bologna:) Men jeg er helt enig.. det bliver lidt lotteri med den sygdom som faktor. Det kan rykke mere rundt på momentum undervejs og pludselig gøre selv de stærkeste hold til middelmådige Serie A-hold. Personligt gad jeg egentlig godt se Pirlos Juve uden CR i en periode, da det måske vil fortælle lidt om hvordan de står... jeg tror ikke nødvendigvis det vil gøre dem markant svagere, da det åbner op for andre (som man så med Dybala i en periode).
Skrevet af Rossoneri
Jeg forstår ærligt talt ikke spørgsmålet om hvorvidt vi skulle kunne spille med i EL og Top4.

Vi og Atalanta er fortsat de hold der har hentet flest point i 2020. Vi står med en forbedret trup og er ikke mindst blevet bedre og bedre sammenspillet under Pioli.

Vi har et hold der, med meget få undtagelser, er tilpasset enormt godt til vores træners tanker og ideer.

I den periode hvor Pioli har haft sit hold på plads, har vi vist, at vi kan spille lige op med de andre. Hvad taler for at det skulle ændre sig?

Selvfølgelig kan der komme corona, skader osv. Men den risiko er tilstede for alle.
Skrevet af OC
@Rosso

At udligne til 2-2 mod Rio Ave i 120´ minut er ikke just et styrketegn, vil jeg mene. I har desuden ´blot´ mødt Crotone og Bologna indtil videre, og selvom 6 point er det maksimale man kan forvente, var det jo ikke hæsblæsende.

Mangler man Zlatan (og/eller Rebic) eksempelvis, er der et langt niveamæssigt skridt ned til afløseren, og bredden i truppen er for mig at se den ringeste af de 5-6 bedste hold i ligaen sammen med Lazio.
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
Aha - så Milans styrke defineres af én kamp? Jamen held og lykke med jeres forsvar så - antager at vi kan forvente I lukker tre-fem mål ind pr. kamp ud fra samme logik. Det kan du godt selv se, ikke?

Og nej, vi har ikke blot mødt Crotone og Bologna i 2020.

Det står dig frit, at synes alt muligt. Fakta er dog, at bredden åbenbart har været god nok til at hente 2. flest point i kalenderåret 2020.

Jeg har da også en holdning til alt det skrald I åbenlyst synes glimter en smule, men fred være med det.
Skrevet af OC
Der ramte man en nerve, tilsyneladende.

Aha - så Milans styrke defineres af én kamp


Ikke nødvendigvis. Det synes dog at give et nogenlunde indblik i jeres bredde, at det ikke så stærkere ud mod sidste sæsons nummer fem i Portugal end tilfældet er. Hvis man skal tage to turneringer seriøst på samme tidspunkt, skulle det gerne ikke være med røven i vandskorpen fordi man mangler én eller to stamspillere.

Jamen held og lykke med jeres forsvar så - antager at vi kan forvente I lukker tre-fem mål ind pr. kamp ud fra samme logik. Det kan du godt selv se, ikke?


Jeg er meget bekymret for vores forsvars udtryk lige nu, ja. Men*...

Og nej, vi har ikke blot mødt Crotone og Bologna i 2020.


Nej, jeg ved godt, at du gerne vil vægte det helt vildt højt i stedet for det nuværende øjebliksbillede.
*Det er dog ikke noget jeg behøver at tænke synderligt over, da det er vigtigere hvordan forsvaret så ud for 2 måneder siden, efter din logik.

Jeg har da også en holdning til alt det skrald I åbenlyst synes glimter en smule, men fred være med det.


Hvad snakker du om her?
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
Der ramte man en nerve, tilsyneladende.

Ramte en nerve? Ikke forstået. Jeg svarer blot på det sludder du vælter ud.

Det synes dog at give et nogenlunde indblik i jeres bredde, at det ikke så stærkere ud mod sidste sæsons nummer fem i Portugal end tilfældet er. Hvis man skal tage to turneringer seriøst på samme tidspunkt, skulle det gerne ikke være med røven i vandskorpen fordi man mangler én eller to stamspillere.

Og ud fra samme logik, kan man så konstatere, at I havner et godt stykke nede i rækken. I skulle jo ud i noget der mindede om mirakler, for at slå et holder der først sikrede sig mod nedrykning to runder før afslutningen. Det var vel at mærke, med fraværet af én (!) spiller fra starteren. Av av av, det ligner en hård sæson for jer.

Til info manglede vi både Romagnoli, Rebic og Zlatan som alle er startere.

Nej, jeg ved godt, at du gerne vil vægte det helt vildt højt i stedet for det nuværende øjebliksbillede.

Selvfølgelig er det da mere relevant, hvordan holdet har præsteret over en længere periode, end hvordan man gjorde det i én enkelt play-off kamp, hvor Rio Ave scorer på nærmest de to eneste chancer de har.

Come on - det er jo helt i skoven det du skriver.

Holdet der har hentet 2. flest point i 2020 er intakt - endda med kvalitative tilføjelser og spillere der kommer tilbage fra skade.

Hvad snakker du om her?

Jeg snakker om Kolarov, Vidal, Darmian og Pinamonti. De hører jo til på midterhold - hvis det altså ikke lige var for deres løn.
annonce
0