Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af paolomaldini
Jeg synes i øvrigt, at det er lidt ærgerligt, at overskriften efter i går er, at vi burde have gjort mere, burde have vundet i regulær tid osv. I stedet kan man vælge at kigge på vores mentalitet, da vi kommer bagud. Vi kæmper og kæmper, giver ikke op og får tilkæmpet os et straffespark til slut.

Vores mentalitet har forandret sig markant under Pioli. Vi oplevede flere gange i 2020, at komme bagud eller få udlignet en spinkel føring mod mindre hold (og Juve) og alligevel formået at vinde. Det har ellers været klassisk for Milan, at tabe til midter- og bundhold i kampe som vi har domineret, men ikke kunne få scoret. Holdet har en anden gejst og tro på tingene, hvilket jeg også synes vi havde i går. Også med trætte ben efter et tæt program og silende regn.

Jeg er sgu stolt af det her Milan-hold.
Forza Milan!
Skrevet af Rossoneri
@paolomaldini
Meget enig - omend jeg heller ikke mener ris og ros udelukker hinanden. Vi kan, med rette, forvente noget mere af holdet. Omvendt er det stærkt, at holdet fortsætter med at jagte chancen og opsøger heldet.

Generelt set, må jeg bare sige, at Pioli fuldstændig har gjort min holdning til ham til skamme. I parantes bemærket, var der dog ikke mange der havde forestillet sig, at han skulle levere på det her niveau.

Jeg synes først og fremmest, at Pioli kan noget af det samme som Gattuso. Han gør det blot med meget anderledes værktøjer.

Under Gattuso mener jeg også vi så et mere reelt billede af holdets kvalitet. Det handlede primært om to ting;

1) Find en formation hvor spillerne fungerer. Han overtog dog en meget uharmonisk sammensat trup, så det var umiddelbart ikke en let opgave. Man kan også klandre ham for ikke at finde Kessíes rette rolle - primært fordi det er præcis samme rolle han selv spillede. Men nok om det.

2) Skab noget selvværd og stolthed hos spillerne. En væsentlig pointe Gattuso fremhævede da han kom, var holdets manglende evne til at vende et resultat. Det var ret vilde tal for hvor få point vi havde fået i kampe hvor vi var kommet bagud. Den statistik ændre Gattuso markant.

Det er selvfølgelig svært at påstå, at dette var væk under Giampaolo, eftersom han kun fik syv kampe. Men vi kan i hvert fald konstatere, at holdet ikke lader sig slå ud af at modstanderne scorer.

Alt i alt synes jeg det tegner et billede af en træner der er enormt dygtig til man management i et bredere perspektiv. Han er simpelthen god til at få det bedste ud af sine spillere og han er god til at lytte til spillernes input (Hakan der gerne vil spille 10er, Leao der gerne vil spille på kant osv).

Det synes "bare" at vi har en virkelig harmonisk trup. Og det skal man ikke undervurdere styrken af. Jeg kan huske Maldini engang udtalte, at han ikke mente Milan havde det bedste hold, men Milan var det bedste hold. Hvis jeg ikke tager helt fejl, var det som reflektion over den famøse ´94 finale.
Og det synes jeg var meget sigende for at det ikke altid er det hold med de største individuelle kvaliteter der vinder.

Det synes jeg i øvrigt også er en af de primære kvaliteter ved Atalanta, hvis vi lige skal drage dem ind i biledet.
Skrevet af Pirlo21
Nå har lige set vores EL gruppe efter en lang dag på job!
Lidt komisk at den sværeste modstander var den med dårligst seedning. Vi skal selvfølgelig gå videre og Celtic og Prag skal vi kunne slå uden de store problemer - Celtic uden sine tilskuere på hjemmebane..
Vi burde gå efter første pladsen i gruppen
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Lad være med at bruge tid og energi på ham Inter keglen.... Det er som at slå i en pude. Selv på deres eget forum er de trætte af ham.

Der iøvrigt Corona i Napoli truppen nu, de må gerne sætte en masse points til - tror de bliver vores primære rival til 4.pladsen.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Malresi
Altså nogen gange går i amok i den her tråd.. 3 ekstre sider på et par timer! :) Der er sket det som jeg frygtede.. når vi er kvalificeret til UEFA-millioner bliver prisen på emnerne skruet en tand op.


@Pirlo

Ja ser også først gruppen nu her. Det er lovende. På papiret er den tough, men Celtic er ikke som de var engang og slet ikke så intimiderende på Celtic Park når det står tomt. Lille tager måske førstepladsen, men jeg ser os afgjort gå videre.
Skrevet af Fox@Mulder
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Milanisti
Pointen med Dalot?
Skrevet af Martinovic
Fatter det heller ikke. En middelmådig spiller. Jeg troede, vi var færdige med den slags.
Mojn do!
Skrevet af OC
Jeg spørger blot hvad argumentet heri er.


Ikke noget som sådan. Der er ikke mere eller mindre argument i dét, end at du kaldte
det jeg skrev sludder.

Hvilke spillere er ikke gode nok? Hvor mangler bredden? Hvis vi skal have en nogenlunde indholdsrig snak, må du jo komme med et eller andet udover et udsagn der blæser i luften.


Okay, det kunne du jo så have startet med at spørge om. Der er jo, som vi ved, en del at tage fat på.

Gabbia er førstereserve i midterforsvaret - meget uprøvet, og selvom han har gjort det fint i fraværet af Romagnoli, er det er ret uprøvet fundament at bygge dele af sit midterforsvar op på.

Calabria er og bliver en nulbon, og foran ham har han i går Castillejo. Det kandiderer til den mest ufarlige højrefløj siden i kørte De Sciglio/Honda.

Tonali er uprøvet. Fint talent, men vi ved reelt ikke hvad han kan bidrage med på højeste Europa League niveau. Det så ikke specielt godt ud, med fraværet af Kessie i går, eksempelvis. Krunic er også bare endnu en boldflytter.

Leao har i nu to sæsoner vist det der svarer til nul - hvis Rebic PLUS Zlatan er ude på en og samme tidspunkt, så ser det sort ud. Colombo/Maldini - håber jeg ikke for jeres skyld - er ikke en reel løsning på nuværende tidspunkt.

Det var bare lidt spredhagl, med udgangspunkt i i går.

Men det er vel i sandhed også relevant ift at vurdere styrken af vores hold. Vi har jo styrket det hold ift til sidste sæson, så spørgsmålet består; hvad taler for at dette ikke er udtryk for den "normale" styrke på holdet?

Med mindre du kan komme med et fornuftigt svar på spørgsmålet, er det også svært, at tage dit indspark seriøst.

Og det er naturligvis ikke et fornuftigt svar, at der skulle mangle bredde. For det er jo netop med samme trup (nu med flere opgraderinger) disse resultater er realiseret.


Men ud fra samme logik må i jo være storfavoritter til titlen, sammen med Atalanta? Du kan simpelthen vitterligt ikke abstrahere fra det faktum, at i har opnået nogle ubesejrede kampe i træk i en forgangen sæson, og så den realitet, at det måske ikke nødvendigvis er et sigende udtryk for hvor stærke i reelt er?

Ligesom man ikke kan sige, at Inters forsvar er hullet som en si, baseret på det faktum, at der er lukket fem mål ind i sæsonen to første kampe.
Normalen (hele sidste sæson) fortæller os jo netop, at Inters forsvar var ligaens stærkeste.

Vil du mene, at de to sidste kampe (2,5 mål indkasseret pr. kamp), er et bedre billede på Inters defensive styrke end gennemsnittet fra sidste sæson (0,95)?


Lige nu synes jeg de sidste to kampe er mere sigende for hvordan vi står defensivt, end hvis vi skulle tage udgangspunkt i hvordan vores defensiv så ud for tre uger siden, - klart. Alt andet vil være hul i hovedet.
Det betyder ikke nødvendigvis, at vi lukker 2.5 mål ind pr. kamp, men derfor kan man godt have sine betænkninger.
Lige såvel som i næppe kører 40 kampe ubesejret i træk. Det synes jeg også virker som er ret ligetil konklusion, men åbenbart ikke.
Det er en ret (ukarakteristisk) sort/hvid stil du kører.

Det står dig frit for at synes.


Det tror jeg nu de fleste ville synes, men det var immervæk dig der bragte ´perspektivet´ på banen.
Du må også bare gerne indrømme, at det var lidt en billig kommentar fordi du kom op i det røde felt. Whatever.

@Fox

Hvilket forum?
La prende Vecino.
Skrevet af Martinovic
Det klæ´r dig ikke at begive dig ud i den slags diskussioner på fremmed grund, OC.

Jeg læser også Inter-tråden og selv om det bliver nogle meget lange citat-svar-citat-svar-diskussioner (jeg hader at læse dem, da det oftest ender med mudderkast), så respekterer jeg, at du ikke lægger noget mellem linjerne. En kontant debatstil.

Inter har en mere rutineret trup og også en bedre trup. Det skal I også have med tanke på, at det nu er tredje sæson i træk, I skovler penge ind fra CL.

Calabria har ligesom De Sciglio haft det svært i modgang. Mentalt har de manglet noget. Calabria har dog spillet sig op og er væsentligt bedre i 2020 end i 2019.

Castillejo er ikke førstevalg. Eller det bliver han i hvert fald ikke. Den plads tilfalder enten Diaz eller Saelemaekers.

Tonali er en fremtidsinvestering. Det samme med Leao. Sidstnævnte mangler også noget mentalt for at præstere kontinuerligt.

For første gang i mange sæsoner har Milan skabt noget kontinuitet, og det har manglet.
Mojn do!
Skrevet af OC
Det klæ´r dig ikke at begive dig ud i den slags diskussioner på fremmed grund, OC.


Jeg synes nu jeg har været yderst respektfuld, og gik ind til (og går for den sags skyld stadig ind til) diskussionen uden bagtanker.

Det er Rosso der sådan uden videre kalder det gedigent sludder, og Fox der siger jeg er en kegle. Det er forventeligt, men jeg synes bestemt ikke, at det faktum at folk virker lidt aggressive, skal falde tilbage på mig.

For første gang i mange sæsoner har Milan skabt noget kontinuitet, og det har manglet.


Jeg er ikke for så vidt uenig.
Spørgsmålet er om Pioli er en døgnflue (som han var i Lazio og siden hos os), eller om der er mere bag.
La prende Vecino.
Skrevet af andib
Det var vel også et ganske legitimt spørgsmål som OC kom med til at begynde med? Altså om truppen var bred nok til at spille med om 4. pladsen og at komme videre fra EL-gruppen.

Jeg tror da, der er mange, der ser det lidt ligesom OC.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Fox@Mulder
https://sempremilan.com/di-marzio-milan-and-man-utd-really-close-to-agreeing-deal-for-versatile-defender-the-latest

Giver ingen mening..... Calabria har gjort det rigtig fint, vi har stadigvæk Conti og Saelemaekers kan også stå den højre back hvis det er....

Ryger Conti måske afsted til Torino og Giampaolo?
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Milanistar
Der er begyndende forlydender om at Conti ikke er Milan-spiller på den anden side af denne weekend. Selvfølgelig henter vi ikke Dalot ind hvis vi i forvejen har 3 1/2 back (Conti, Calabria, Kalulu og så Saele). Fint med Dalot, han har nogle større spidskompetencer end den kære Conti, som desværre blev ødelagt af hans langvarige skade. Men Dalot bliver samtidig backup til Calabria.
Hvad der bekymrer mig er, at der ikke rygtes nogle venstrebacks til klubben. Dette skal ses i lyset af, at Laxalt formodentlig også er væk inden weekenden er omme.

Ift. Truppens bredde. Vi råder over en særdeles talentfuld trup, men som OC også giver udtryk for, så kan man have sine tvivl omkring hvorvidt der er erfaring nok til stede på holdet. På trods af flere lovende takter i preseason og i enkelte glimt i de gældende kampe, så har Kalulu, Maldini, Colombo og Gabbia med flere stadig ikke voldsomt mange senior-minutter i benene, og derfor kan vi ikke stille til start med f.eks. 3 af dem i en kamp og forvente at vinde. Dertil mangler de for meget rutine. Der er jeg mere tilhænger af at lade dem spille sådan lidt spredt hvor det kun er en, maks to, af dem, vi har på banen samtidigt. I den gruppe kan man også halvt inkludere Tonali, Hauge og Diaz, som på trods af deres noget større seniorerfaring stadig er relativt unge spillere som ikke kan regnes for at være bærende og kontinuerlige spillere endnu.
Når alt det så er sagt, så tror jeg stadig på at vi tager top4 i denne sæson, og klarer os hæderligt i EL. Dog vil jeg stadig mene at dette er forudsat af, at vi skiber Castillejo af sted, og får enten Thauvin eller Chiesa (helst!!) ind som erstatning, så det hele ikke skal komme gennem midten eller Theo. Samu fik med rette den suverænt dårligste karakter efter kampen mod Rio Ave, og han ligner en mand der er færdig i klubben. Desværre, for hans arbejdsindsats kan man ikke sætte en finger på. Han er bare ikke god nok.

Anyway. Når Romagnoli, Rebic og Zlatan vender tilbage på banen, så tror jeg vi kommer til at se langt mere helstøbte præstationer. Sammen med Kessie, Kjær og Donnarumma udgøres en stabil midterakse der er den mest solide i ni sæsoner. Det må alt andet lige putte os et mulehår foran Lazio, Roma og Napoli.
Sempre Milan.
Skrevet af Interforlivet
@Fox@mulder: OC er meget vellidt i Inter-tråden.
Skrevet af Rossoneri
Ikke noget som sådan. Der er ikke mere eller mindre argument i dét, end at du kaldte
det jeg skrev sludder.

Jo, det er der helt åbenlyst. Jeg argumenterer for, hvorfor det du skriver er noget sludder.

Okay, det kunne du jo så have startet med at spørge om.

Nej, det burde være en logisk del af ethvert postulat, at man underbygger det. Man kalder det "argumentation".

Gabbia er førstereserve i midterforsvaret - meget uprøvet, og selvom han har gjort det fint i fraværet af Romagnoli, er det er ret uprøvet fundament at bygge dele af sit midterforsvar op på.

Jeg antager du kan se modsigelsen i det du skriver (?) Gabbia kan ikke både være "førstereserve" og et "ret uprøvet fundament at bygge dele af sit midterforsvar op på".

Men for lige, at oplyse dig om tingenes tilstand, så er fundamentet for Milans centrale forsvar Romagnoli og Kjær.
Reserverne hedder Gabbia (som har været særdeles glimrende i Romagnolis fravær), Musacchio og, i skrivende stund, Duarte. Sidstnævnte ventes dog, at forlade klubben når man henter en ny CB (antageligt Tomiyasu) ind henover weekenden.

Calabria er og bliver en nulbon...

Arh, nu trækker du mig vist i benet, hva?
Calabria har været blandt vores absolut bedste spillere i slutningen af sidste sæson og starten af denne. Ovenstående bekræfter mig blot i at du jo reelt ikke har set Milan spille, udover et par minutter mod Rio Ave (hvor Calabria dog også var blandt banens bedste).

...og foran ham har han i går Castillejo.

Du har absolut ret i at Castillejo ikke spiller godt for tiden. Indtil for nylig, var han dog den spiller i de fem store europæiske ligaer der skabte flest chancer.

Det kandiderer til den mest ufarlige højrefløj siden i kørte De Sciglio/Honda.

Det er jo så beviseligt forkert qua det jeg har skrevet ovenfor.

Men hvis du vil vide lidt mere om Milans formation, spilopbygning osv, kan du jo bare spørge. Det er nemlig sådan, at vores højre wing har en anden rolle end venstre wing.
Hvis du havde sat dig lidt ind i det, kunne du undgå, at rode dig ud i den her slags situationer, hvor du kommer til at se dum ud.

Tonali er uprøvet. Fint talent, men vi ved reelt ikke hvad han kan bidrage med på højeste Europa League niveau.

"Fint talent" - HAHAHAHAHA! Det skal man edderbankemig være forsmået Interfan for at skrive. Du kan jo bare skrive, at du er bitter over at jeres ledelse ikke fik hentet ham.
Tonali er selvfølgelig et af de absolut største talenter på kontinentet, hvilket konkrete bud på €60m fra klubber som Barcelona og Manchester United bevidner om.

Og Barella var jo åbenbart god nok til at gå direkte ind på jeres midtbane sidste år. Tonali er, i øvrigt, udset til rotationsspiller i første omgang. Apropos bredde i truppen.

Det så ikke specielt godt ud, med fraværet af Kessie i går, eksempelvis.

Fraværet af Kessíe?? Du er godt med på at han først blev skiftet ud midtvejs i overtid, ikke? Eller, det er du så tydeligvis ikke. Tonali spillede i øvrigt rigtig fint da han kom ind.

Leao har i nu to sæsoner vist det der svarer til nul...

Der er det beskedne problem ved den påstand, at Leao kun har spillet i Milan i én sæson.

...hvis Rebic PLUS Zlatan er ude på en og samme tidspunkt, så ser det sort ud.

Altså mere sort end hvis Lukaku PLUS Lautaro, som tilsammen var direkte involveret i 46% af Inters mål sidste sæson, er ude på samme tid?

Perspektivering, du ved.

Det var bare lidt spredhagl, med udgangspunkt i i går.

Igen, du mål lige blive enig med dig selv om, hvorvidt du vil diskutere Rio Ave vs Milan eller om du vil diskutere Milans generelle niveau. De to ting er vidt forskellige størrelser.

Men ud fra samme logik må i jo være storfavoritter til titlen, sammen med Atalanta?

Det er naturligvis en oplagt antagelse, at hold der hentede mange point i sidste sæson, også vil være i stand til at gøre det i denne sæson. Der kan naturligvis være nogle undtagelser - at man har vundet sine kampe med mindst mulig margen, at truppen er væsentligt forringet osv. Ingen af disse passer dog på hverken Milan eller Atalanta (jeg vurderer i øvrigt MIlan ud fra det jeg mener er en "normaltilstand" - altså efter vinterpausen).

Ordet "storfavorit" er i øvrigt noget du har bragt ind i snakken - blot lige for at tage brodden af stråmændene.

Du kan simpelthen vitterligt ikke abstrahere fra det faktum, at i har opnået nogle ubesejrede kampe i træk i en forgangen sæson, og så den realitet, at det måske ikke nødvendigvis er et sigende udtryk for hvor stærke i reelt er?

For lige at rette dig - det faktum at vi sammen med Atalanta har hente flest point i 2020. Du er med på hvordan ligaen afgøres, ikke?

Og ja, det kan da sagtens være, at Milan slet ikke kan fortsætte det niveau man nu har vist i noget der ligner 2/3 af en sæson.
Det kan også være, at Lukaku stopper med at score mål og at Conte får stopper med at opføre sig som en forvokset utilfreds baby og viser noget taknemmelighed over de op mod €300m han har fået lov at bruge på markedet.
Men hvad taler for det?

Lige nu synes jeg de sidste to kampe er mere sigende for hvordan vi står defensivt, end hvis vi skulle tage udgangspunkt i hvordan vores defensiv så ud for tre uger siden, - klart. Alt andet vil være hul i hovedet.

Nej, det er "hul i hovedet", at tage et øjebliksbillede og forstørre det op til en universel virkelighed.

Inters forsvar var beviseligt det bedste i sidste sæson. Nuvel, Kolarov og Darmian er et step ned ift Godin, men sidstnævnte var jo givetvis ikke tiltænkt en rolle som starter.

Derfor må vi anse det som en anormalitet, når Inters forsvar sejler pludselig sejler rundt. Det er samme system, samme spillere og samme træner.

Hvad taler for, at tingene skulle få et andet udfald?

Det tror jeg nu de fleste ville synes, men det var immervæk dig der bragte ´perspektivet´ på banen.

Du har vist ikke helt forstået begrebet.

Perspektivering handler om at sætte noget i forhold til noget andet. I dette tilfælde handler det om at tage din påstand over i en anden sammenhæng. Dermed kan man afprøve, om den holder vand eller om den er opfundet til lejligheden. Sidstnævnet er helt åbenlyst tilfældet.

Summasumarum: Milan har vist et højt niveau (2. højeste pointsnit i 2020). Det er kontinuerlig performance og det falder sammen med den periode hvor Pioli har haft sit hold på plads. Ergo er det både legitimt og logisk, at drage den konklusion, at dette må betegnes som en "normal".

Der er selvfølgelig ingen der siger, at normalen fortsætter. Men uden (negativ) indflydelse, vil det helt klart oftest være tilfældet.

Derfor må det simple spørgsmål til din påstand være; hvad taler for at normaltilstanden ikke længere vil være det?
Indtil videre, har dit argument været, at Milan havde det svært mod Rio Ave.
Jeg håber vi hurtigt kan blive enige om at det er en "lidt" tynd kop te (?) Nogen ville måske strække sig til at kalde det useriøst - faktisk vil jeg godt melde mig i koret der kalder det netop det.

Så for at være helt konkret (igen igen); hvad er argumenterne for at Milan ikke skulle kunne fortsætte det niveau de har holdt i næsten 2/3 sæson?
Skrevet af Flying Dutchman
@ Fox

Selv på deres eget forum er de trætte af ham.

Løgn. Det kunne være, du, som nyt på sitet, skulle sætte dig væsentlig mere ind i tingene, før du begynder at smide rundt med ubegrundede beskyldninger.

Desuden siger det også en del, at du går efter manden og ikke bolden. OC har nok ramt en nerve.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Napoli ser ud til at lande Bakayoko på et rent lån, mens vi henter fu#%#<~<# Dalot til en position, hvor vi i forvejen er fint besat. Måske Conti er på vej videre.Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Lad os nu lige se hvad tanken med Dalot er. Rent profilmæssigt rimer han jo ret meget på Saelemaekers. Kan vi så sende både Conti og Samu videre, ligner det et umiddelbart en fin manøvre.

Mit bedste bud er da også, at Maldini og co. ikke umiddelbart har planer om en trup med fem spillere der kan dække højre back (Tomiyasu inkluderet).
Skrevet af Rossoneri
Og selvfølgelig ville Bakayoko da være en luksus - men har vi virkelig brug for ham? Kessíe spiller mere eller mindre hver gang (og har fysikken til det). De to har i øvrigt før bevist, at de ikke er et godt match sammen.

Til en løn der minder som €4m net om året, synes jeg egentlig fornuften er til at overse.
annonce
0