Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Tre sejre og 7-0 i målscore. Den defensiv kan bære os langt, hvis bare Kjær ikke går i stykker.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Colombo er vel reelt også 4. valg i angrebet.
Skrevet af Martinovic
Hvis Leao og Rebic betragtes som andet- og tredjevalg, så ja.

Er der nogen status på Rebic - om han bliver klar til debyet?
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Fin fin anden halvleg og sikre 3 points kom i hus.
Vi holdte nullet igen, leao og theo fik hul på målkontoen, tonali, krunic, Diaz fik min i benene og bestod - især Diaz imponerede. Hauge fik debut og vi fik ingen skader eller karantæner.
Sådan Pioli og co, forza Milan
Skrevet af Fox@Mulder
@Malresi

De har 2 spillere med Corona og siger/påstår de lokale sundhedsmyndigheder har sagt de ikke skal/må rejse ud af regionen.

De opstillede regler for ligaen siger at så længe man har 13 spillere klar, så skal man stille op. Der kommer til at være utallige tilfælde af hold med Corona ramte spillere og skulle man udsætte hver gang, ville ligaen aldrig blive spillet færdig
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Malresi
@Fox

Ah ja.. havde læst rygterne om aflysning i morges, men synes også at jeg så at den ville blive spillet. Men ja.. det bliver lidt en cirkussæson.
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Douglas Costa til Bayern og Chiesa desværre til Juve.

Han var en drøm, men hvis han er Juve-fan så lad ham have den dårlige smag i munden
Skrevet af Fox@Mulder
Kæmpe farce i Torino, hvor hjemmeholdet er omklædt og klar til kamp vel vidende at Napoli ikke engang er rejst hjemmefra.

Italiens sundhedsminister har været ude og udtale Napoli har gjort det rigtige, hvilket hår direkte imod de regler Legia har opstillet. Bliver Napoli ikke taberdømt her til aften bliver det meget svært at få spillet sæsonen færdigt, for så kan holdene bare lave deres egne regler og blive væk.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Tre kampe, ni point, målscore på 7-0. Det var den sæsonstart man havde drømt om - ikke mindst fordi vi ofte før har haft svært ved at lukke de små hold op.

Og, hvis jeg ikke tager fejl, er det første gang i dette årtusinde, at vi vinder sæsonens tre første kampe. Nuvel, på en gavmild baggrund, men det er stadig kampe der skal vindes.

Mine takeaway fra aftenens kamp:

Bredden er mere end godkendt
Vi har nogle spillere der, efter min ydmyge mening, er er bedste, eller blandt de bedste på deres position. Kessíe, Bennacer, Theo og Hakan hører til i første kategori, mens Donnarumma, Zlatan, Kjær og Romagnoli falder i den anden kategori.

Dermed vil der naturligt være et fald i kvalitet, når reserverne træder til. Men det mener jeg passer på mere eller mindre alle hold i ligaen og jeg ser umiddelbart ingen der har 1:1 kvalitative erstatninger over en bred kam. Juve har fire centrale forsvarere af høj kvalitet, men det er vist også dét.

Men jeg mener, at de spiller vi har at smide ind, bestemt kan levere på et højt niveau (mere om de enkelte spillere længere nede).

Offensiven med og uden Zlatan
Der er klart, at Zlatan bringer nogle helt klare kompetencer i offensiven. Hans størrelse og styrke gør, at vi kan bruge ham som fixpunkt i angrebet, hvilket skaber noget plads til spillerne omkring ham. Dette har uden tvivl været en absolut nøgle til at få Rebic´ kompetencer i spil, hvor han har været enormt dygtig til at angribe de rum der bliver åbnet op, når Zlatan trækker opmærksomheden.

Colombo ses indlysende som alternativet i dette koncept, men der er lige så indlysende, et godt stykke op til at han er en kompetent erstatning. Som en indskudt betragtning, mener jeg ikke det skal holde os fra den tilgang i visse tilfælde

Men da Rebic og Leao åbenlyst har andre kompetencer, er der også behov for at skabe et koncept omkring det de kan bringe. Her synes jeg aftenens kamp viser, at Pioli er på rette kurs her.

Et fælles træk ved både Rebic og Leao er, at de er enormt hurtige på de første meter. Sidstnævntes antrit må umiddelbart være blandt de mest eksplosive i ligaen.
Det sætter begge i stand til at smide deres direkte oppasser, enten ved at komme foran på indlæg, eller ved at tage et træk væk fra deres oppasser(e).

Det kræver dog noget lidt andre typer på wings. Her er Brahim og Hauge interessante og Dalot kan givetvis også ses i det lys.

Og det er netop resultatet af det vi ser ved begge Leaos mål i aften.

Endnu et glimrende stykke håndværk af Pioli, der bare bliver ved med at imponere mig.

Gabbia - det klare 3. valg
Jeg er vitterlig imponeret over den ro han spiller med - lad os lige huske på at han er 20 år gammel. Han træffer nærmest altid de rigtige beslutninger ift om han skal gå op på en spiller, om han skal falde eller forsøge tacklingen. Dertil kommer, at han mere eller mindre altid slår den sikre og simple pasning - oftest op på den ene 6er der falder ned.

Jeg har et lille håb om at Musacchio kan fungere noget bedre med en dobbelt pivot til at sikre, at han sjældnere skal bevæge sig langt væk fra backkæden. Med de to sammen som reserver, er jeg egentlig fint tryg. En tilføjelse af enten Kabak eller Rüdiger vil selvfølgelig blot være et plus.

Brahim - få papir på ham pr. omgående!
I dag viser han virkelig hvad han kan - omend der lige mangler et mål for at karakteren er helt i top. Men hans drive med bold, lave tyngdepunkt og fantastiske teknik, minder jo om Messi (selvfølgelig uden yderligere sammenligning af niveauet).

Men netop disse kompetencer, kan være nøglen til at lirke et dybt forsvar op. I dag var det primært som 10er, men han er også relevant på begge wings - navnlig hvis det enten er Rebic eller Leao der er på toppen.

Håber virkelig, at Maldini & co. kan lande en aftale.

Krunic - en moderne midtbanespiller
Jeg er egentlig ret tilfreds med at det ligner, at Krunic også er at finde i klubben efter i morgen.

Personligt mener jeg han spillede en virkelig god kamp. Det er ikke en synderligt synlig spiller, men han gør det der skal til.
Først og fremmest oplever jeg ham som en meget intelligent spiller, der læser spillet godt og dermed ikke har behov for at være super hurtig, stærk osv.
Han er åbenlyst en anden type end Kessíe, men jeg mener klart han er nyttig som balancespiller.

Tonali er der ikke helt (endnu)
Skal man starte med det negative, så smed han simpelthen for mange bolde væk. Ikke mindst to styk der kunne være blevet dyre.

Omvendt så er det ikke svært, at få øje på, hvad en række af verdens største klubber også har set i ham.

Han er konstant i bevægelse og tænker flere træk frem. Så snart han har sluppet bolden, finder han straks et rum hvor han er spilbar igen og man kan se, at han allerede dér har orienteret sig om næste spilmulighed. Her kan man jo sådan set godt trække nogle paralleller til Pirlo.

Egentlig tænker jeg først og fremmest på en spiller der var uddannet i Ajax´ skole.

Det sagt, så skal han ganske tydeligt lige vænne sig til at spille en anden rolle og på et hold der spiller meget anderledes end Brescia.

Jeg er dog ikke i tvivl om at han nok snart skal vise niveauet. Så har vi altså en midtbane roster der kan måle sig med alle andre i ligaen.

Indtil da, er vi så heldige, at råde over ligaens bedste spiller i netop samme rolle. Det er da meget heldigt.

Calabria - er det dig Cafu?
Sorry, jeg ved godt at man ikke må det. Og der er selvfølgelig lang vej op til legenden.

Men hold nu k**t hvor spiller han godt. Han tackler, laver interceptions, følger sin egen mand eller den som en anden har sluppet (hvor kom den lige fra?), presser højt i banen og slår gudhjælpemig også indlæg fra baglinjen.

I min bog er han pt. bedre end Theo.

Calabria skal selvfølgelig vise niveauet over en længere periode, men hvis det her er niveauet......Jeeeeezz!

Hvor spiller Castillejo på tirsdag?
Spiller Samu ikke fordi han er inde i en skidt periode, eller er han "bare" ikke Piolis mand?

Personligt har jeg ikke et godt bud.

Jeg er relativt sikker på at Pioli også ser Dalot som et bud på højre wing (om det bliver hans primære position er så en anden snak). Men det betyder, at vi har rigtigt mange alternativer til den position, hvorfor Samu sagtens kan undværes.

Ud fra en betragtning om balance i truppen, mener jeg egentlig vi bør sende ham videre. Men lad os se hvad der sker i løbet af dagen i morgen.

Nu går vi så sæsonens første store test i møde. Kampen bliver åbenlyst ikke afgørende for sæsonens udfald, men jeg mener, at det bliver interessant, at se hvordan vi reagerer mod de hold vi gerne vil måle os med.

Det sagt, så lever derbys altid deres eget liv. Men tre point vil unægteligt gøre det svært, at bevare pessimismen.
Skrevet af Rossoneri
Bliver Napoli ikke taberdømt her til aften bliver det meget svært at få spillet sæsonen færdigt, for så kan holdene bare lave deres egne regler og blive væk.

Det er vel en ret væsentlig detalje, at de her forholder sig til sundhedsmyndighedernes anvisninger. Det er noget andet end blot, at lave sine egne regler.
Skrevet af Milanisti
Chiesa til Juve: Done deal.
Skrevet af Martinovic
Chiesa endte med at blive utopi, da han udtrykte sit ønske om at komme til Juventus. Må han følge i Bernardeschis fodspor.

Nu skal vi få afsat Samu, så han ikke surmuler hele efteråret, fordi han ikke er god nok og så lige hente en stopper i stedet for Duarte.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
I flg Di Marzio, sender vi Laxalt til Celtic på en låneaftale.
Jeg håber vi henter en regulær backup og ikke beror på en højrebenet til den plads. Det bliver jeg aldrig fan af.
Skrevet af Fox@Mulder
Copy/paste fra andet forum:

Sidste forlydender fra Italien går nu på, at Napoli ikke har overholdt den protokol, som fodboldforbundet og de nationale sundhedsmyndigheder har indgået - og som alle klubber har accepteret - for at kunne gennemføre en sundhedsmæssig forsvarlig afvikling af Serie A..

Protokollen påbyder, at når der er flere smittede i en trup skal hele truppen gå i isolation, både mht træning og ophold. Og denne isolation skal ske straks i en ritiro - en bobbel - hvor man ikke er i kontakt med omverden. Dette gjorde Napoli ikke i selvsamme øjeblik, at klubben fik konstaterede smitte. Spillerne var kun i isolation i deres egne hjem lørdag og det er et brud på protokollen.

Og efter sigende var det derfor, at de lokale sundhedsmyndigheder ASL skred ind søndag. Hvis Napoli havde overholdt protokollen og var gået i ritiro med det samme, ville ASL ikke have skredet ind og nedlagt forbud mod afrejse til Torino.

Det lugter derfor af, at Napoli formentlig officelt taberdømmes ved afgørelse på tirsdag. Med mindre at der fremkommer nye og anderledes oplysninger i løbet af de næste 48 timer. Og det kan såmænd ikke udelukkes i denne spegede sag.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Et par (måske) interessante facts:

Milan er det første hold i de fem store ligaer, der stiller med et hold, med syv spillere der er født efter 1/1 1999.

Det er første gang siden 71/72, at vi starter sæsonen med tre sejre uden, at indkassere mål.

Hakan har været involveret i 17 mål (otte mål + ni assists) i de seneste 12 kampe.

Vores starter i går, er den yngste der er set i Serie A siden 04/05 (22 år og 287 dage).

Milan har vundet sæsonens tre første kampe for kun anden gang i dette årtusinde (06/07 første gang). Det er i øvrigt lige en rettelse af min påstand tidligere.
Skrevet af Milanistar
Rüdiger ser mere og mere ud til at ske. Spørgsmålet er bare, hvem af Romagnoli og Kjær han skal slå af?
Laxalt på leje til Celtic ligner efterhånden også en realitet. Nu det ikke bliver Tomiyasu, så er vi nødt til at hente en anden spiller ind, medmindre Dalot kan dække pladsen. Selvom hans højreben er stærkest, så er det altså ikke fordi at han er en decideret etbenet spiller.
Spændende at se hvordan truppen ser ud om 14 timer.
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
Rüdiger ser mere og mere ud til at ske. Spørgsmålet er bare, hvem af Romagnoli og Kjær han skal slå af?

Givetvis ingen af dem.

Bedste bud er, at vi søger en backup til Kjær og samtidig lader Gabbia være førstereserve for Romagnoli.
Skrevet af Milanisti
Rüdiger tjener €5m hos Chelsea. How..
Skrevet af Martinovic
Engelske klubber betaler ofte en høj løn til deres spillere.

Rüdiger vil være fint på leje.
Mojn do!
Skrevet af paolomaldini
Rüdiger tjener €5m hos Chelsea. How..


Det har vel været PL-klubbers problem i mange år efterhånden. Det er også en af grundenen til, at Ózil stadig er i Arsenal. Jeg tror gerne, at Arsenal ville lade ham gå gratis, for netop at slippe for hans løn, men der er ingen der vil overtage den. Et andet eksempel er Man U, som nok er verdens gavmildeste klub, hvad angår spillerlønninger.
Forza Milan!
annonce
0