Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Romano skriver, at der ikke er nogle fremskredne samtaler med Chelsea omkring Rüdiger.
Skrevet af Milanisti
RMC melder at vi har lagt et officielt bud på Strasbourgs 20-årige CB Mohamed Simakan.

Der er også forlydenheder om at vi prøver at lukke en aftale med Schalke om Kabak.

Jeg tror at man nu prøver at spille på flere strenge.
Skrevet af Milanistar
Vi henter naturligvis kun én af de tre. I modsætning til Kabak og Simakan håber jeg på Rüdiger fordi han har rutine. Forestil jer lige Gabbia og Simakan sammen fordi Kjær og Romagnoli sidder ude... alt for lidt rutine. Desuden er Rüdiger en dejligt hurtig forsvarsspiller. Men vi skal ikke betale hele hans løn hvis vi lejer ham, det er han alligevel ikke værd.

Set med mere realistiske briller skulle vi allerede have lukket en fem-årig aftale med Simakan, nu mangler vi bare at møde Strasbourg lidt mere på midten angående prisen. De vil have 20 millioner, vi vil byde 8,5 plus markante bonusser.
Sempre Milan.
Skrevet af Geddar , moderator
"Rüdiger tjener €5m hos Chelsea. How.."

Du er sikker på der ikke både er brutto/netto og valuta der driller her? I det engelske rapporterer man brutto (da udganspunktet er klubbens lønomkostninger), hvor man nogle andre steder tager netto-beløbet. Rüdigers bruttoløb skulle være £100k/ugen, hvilket passer meget godt med det beløb du nævner. Bare i GBP.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Fox@Mulder
Kabak er død, Schalke vil ikke sælge - med mindre det hedder 30M overbud.

Laxalt er fløjet til Skotland og skifter til Celtic, ren lån. Fint nok, han afskrives mere og de dækker hans løn.

Er sgu ikke helt solgt på Rudiger.

Simakan meldes tættere og tættere på - han passer i hvert fald fint ift. vores strategi.

https://youtu.be/Fbw22JPRgGg
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Jeg læser flere steder, at der er en option på €9m i Laxalts aftale. Det må dog være tvivlsomt, om Celtic rent faktisk vil gøre brug af denne, da Laxalt har ét år tilbage af sine kontrakt næste sommer.

Samtidig bekræfter Simakans agent, at man er enige med Milan om en 5-årig kontrakt. Tilbage står dog forhandlingerne med Strassbourg, hvor man er et stykke fra hinanden. Men lad os se hvad der sker i løbet af dagen.

Jeg har fulgt lidt med omkring Simakan i noget tid, da han har været rygtet til os siden januar.

Han er en udpræget duelspiller med styrke, god timing og god evne til at læse spillet. Faktisk topper han ligaen for antallet af succesfulde tacklinger pr. 90 minutter og har samtidig en win rate på over 80%. Det er fx højere end Fofana (Simakan har også næsten dobbelt så mange tacklinger pr. 90 minutter) og lige under niveauet for Kimpembe som er fast mand i PSG.

Hvad angår interceptions, ligger han også i Top10 i ligaen.

Dermed er han helt oplagt en backup for Kjær, hvilket reelt også er det vi har behov for, med en Gabbia der er stærk på bolden.

Han er naturligvis en ung spiller der skal udvikles yderligere, men nu er erfaring ikke alt - så langt fra endda. Simakan har jo fx netop vist, at han er en af Ligue 1s bedste duelspillere til trods for hans bare 20 år.

Jo mere jeg tænker over det jo mere lunken bliver jeg på Rüdiger - og det er jo i øvrigt langt fra sikkert, at han reelt er et emne.
Men han passer bare ikke rigtig ind i strategien. Jeg synes han er en dygtig spiller, men argumentet for at hente mere etablerede spillere skal, efter min mening, være, at de bringer noget lederskab. Det har man helt oplagt fået i Zlatan og Kjær og det har gjort underværker.

Men jeg ser også Hakan steppe op som leder og ikke mindst Donnarumma. Calabria er også kulturbærer, men han skal selvfølgelig lige manifestere sit spillemæssige niveau, før jeg tror han kan blive en lederskikkelse.

Dermed er jeg meget mere hooked på ideen om Simakan, der helt klart passer ind i vores strategi.

Rüdigers erfaring bliver dermed umiddelbart lidt ligegyldig.
Skrevet af Fox@Mulder
Helt enig, Ros.

Faktisk minder Simakan meget om Kabak - han er bare mindre hypet og fra en mindre klub end Schalke og koster dermed det halve.

Jeg nyder også vores unge spillere - der er bare en helt anden energi og gåpåmod ift. ældre spillere.

Har derudover aldrig været imponeret af Rudiger.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af paolomaldini
Faktisk topper han ligaen for antallet af succesfulde tacklinger pr. 90 minutter og har samtidig en win rate på over 80%.


Det er en farlig statistik, succesfulde tacklinger. For at en tackling skal være usccesfuld, skal du eller dit hold overtage possession, hvorfor en tackling udover bag- eller sidelinje fx tæller som en fejlet tackling. Jeg medgiver, at jo flere tacklinger du laver med højere succesrate (næsten) altid er et positivt udsagn, så dækker det langt fra over hele sandheden. Dertil skal selvfølgelig lægges, at spillere som fx van Dijk har lavet 2 tacklinger i PL i denne sæson - altså er antallet er tacklinger for en forsvarsspiller ikke lig en god forsvarspiller.

Jeg forstår, hvor du vil hen og jeg synes også, at han er spændende, men også unpolished - hvilket er helt naturligt, når knægten er 20 år.
Forza Milan!
Skrevet af Martinovic
Tænker lidt det samme, paolomaldini.

Er det en succes for en forsvarsspiller, hvis han skal ned i en glidende for at vinde bolden - er det ikke mere et vidnesbyrd om, at han mistimer sit indgreb eller er på bagkant?

Er det ikke nærmere en succes, hvis han erobrer bolden med f.eks. et skulderskub eller ved at være hurtigere end den angribende spiller og erobrer bolden?

Jeg er selv forsvarsspiller på et mindre niveau, men der er ingen tvivl om, at man beskytter sig selv bedre ved at vinde bolden i en glidende. Det kræver mindre af forsvarsspilleren rent fysisk kontra at vinde en løbeduel eller en fysisk duel.

Jeg har aldrig hørt om ham gutten, men er han god nok, så er han god nok - statistik eller ej.

Jeg er mest fan af rutinerede spillere og vil derfor ikke brokke mig, hvis vi kan lande Rüdiger. Milan har aldrig været en klub, der har ry for at være en talentudviklingsklub, og det ry håber jeg aldrig, klubben får.
Mojn do!
Skrevet af Malresi
Jeg er enig i at statistikker ikke nødvendigvis afspejler det sande billede. At Kimpembe har færre tacklinger skyldes jo formentlig at PSG har bolden markant mere end Strasbourg i deres respektive kampe. Statistikker er gode fra tid til anden, men ofte er det bare en "amerikanisering" der skal gøre spillet mere spændende:) Har de fleste ikke set en kamp fra NFL eller lignende med en pludselig intetsigende statistik "First player to catch 4 passes while playing with two fingers taped together with pink duck tape". Jeg mener; vær selektiv i statistikbrugen:)

Desuden lykkelig over at Laxalt smutter og at Kabak forbliver kongeblå.
Skrevet af Rossoneri
@paolomaldini
Enig - man man ikke læse en absolut sandhed ud fra stats.

Det er dog min klare erfaring, at de kan bruges til at tegne et generelt billede. Jeg mener godt de nævnte stats kan bruges til at komme med to udsagn om Simakan; a) han er en udpræget duelspiller og b) han er en dygtig duelspiller.

Det enkelte tal er naturligvis ikke det afgørende, men når man bruger tallene i sammenligning med andre spillere, må man antage, at de er, overordnet set, retvisende.

Og du har selvfølgelig samtidig ret i at Simakan er en udviklingsspiller - det er også helt i tråd med strategien.

Rüdiger en umiddelbart også generelt en bedre fodboldspiller. Men jeg ser hellere vi få et stort talent ind, der på sigt kan tage over for Kjær.
Skrevet af Rossoneri
@malresi
Aaarh, det er vist lige søgt nok, hva?

Statistikker som succesrate på tacklinger må siges, at være absolut primært for en forsvarer. Det fortæller jo hvor ofte en spiller vinder en 1:1 duel. Desuden sammenlignede jeg ikke antallet af tacklinger med Kimpembe, men deres win ratio. Det har ikke noget med boldbesiddelse og andet at gøre.

Og hvis du læser mit indlæg lidt mere grundigt end du åbenbart har besværet dig med, vil du også opdage, at det først og fremmest handler om at beskrive Simakan som type.

Jeg har ingen steder postuleret, at han skulle være Ligue 1s bedste forsvarer.
Skrevet af Rossoneri
Mario Giuffredi (agent for Conti) mødes i disse timer med Parmas DS Daniele Faggiano. Det ville være fint, at få ham sendt afsted. Calabria ligner et helt klart førstevalg.
Skrevet af Martinovic
Overbeviste Kalulu ikke i pre-season? Jeg håber bestemt, at han får chancen undervejs i sæsonen og ikke går i glemmebogen.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Det ville være super, men den er allerede skudt ned igen, da Conti selv ikke ønsker at forlade os.

Vi har derudover fået afvist bud nummer 2 på Simakan. Som det ser ud nu kommer der ingen nye til.

Chiesa @ 6M om året hos Juventus, lad dem bare få ham - det er han ikke værd. På deres forum vil de også langt hellere ha nye backs - deres offensiv er fint dækket ind. Chiesa og Kulusevski har iøvrigt samme favoritplads..... Fatter ikke den prioritering.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Det er det åndssvage ved at vente til sidstedagen med at handle. Strasbourg skal have en afløser og vil selvfølgelig presse prisen.

Jeg forstår godt Conti, men han er forhåbentligt nede som fjerdevalg.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
...men den er allerede skudt ned igen, da Conti selv ikke ønsker at forlade os.

Der er dog billeder med dem begge til møde i dag, så en eller anden dialog har der været. Underligt hvis de har mødtes, vel vidende, at Conti ikke ville skifte (?)

Chiesa @ 6M om året hos Juventus, lad dem bare få ham - det er han ikke værd.

Det er en hidsig løn, men jeg er sgu misundelig. Han er et toptalent og han dækker i øvrigt begge wingpladser og kan også spille seconda punta, hvis de vil spille med to på toppen. Dog svært at se en fornuftig konstellation med den trup de har, men det er selvfølgelig en anden snak.

Juventus har gravet et bundløst hul ift deres lønpolitik, startende med den falske Ronaldo og fulgt op af De Ligt, Ramsey og Rabiot, der alle blevet hevet til pga lønninger som ingen andre klubber ville være med til.
Dermed har de skabt et niveau som er gældende for dem og ingen andre klubber.

Det er selvfølgelig spekulativt, men jeg tænker ikke lønkravet havde været i samme størrelsesorden hvis vi havde været eneste destination.

Personligt synes jeg Juve har købt rigtig fornuftigt ind - jeg tvivler bare på deres træner.
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Ja, Contis agent mødtes med Parmas sportsdirektør og da Conti så efterfølgende blev hørt om han var interesseret, takkede han pænt nej.

Ingen tvivl om Chiesa er god og også en god deal Juve har fået strikket sammen - fatter ikke Fiorentina er gået med til det - hvor de låner ham 2 år for 10M og først der skal lægge 50M.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Omkring Laxalt, så ved jeg heller ikke hvor stor fan jeg er. Vi har ingen naturligt venstrefodede alternativer, hvilket jeg mener er meget vigtigt. I know, Dalot kan dække pladsen, men jeg synes det er skidt vi ikke har hentet en afløser.
Skrevet af Martinovic
Inter vil ophæve Asamoahs kontrakt. Hent ham og giv ham en kontrakt på halvandet år. Han vil være et glimrende alternativ til Theo. Jeg synes, han har gjort det fint i Inter.
Mojn do!
annonce
0