Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Ja, Contis agent mødtes med Parmas sportsdirektør og da Conti så efterfølgende blev hørt om han var interesseret, takkede han pænt nej.

OK - tænkte blot det havde givet bedre mening, hvis man lige havde taget den på telefonen og fik afstemt om spilleren var interesseret, inden man satte et møde op.

Nuvel, der er kun tre måneder til det næste vindue og mon ikke Conti bliver sulten efter spilletid og chancen for en EM-billet (omend lidt fjern)?

Ingen tvivl om Chiesa er god og også en god deal Juve har fået strikket sammen - fatter ikke Fiorentina er gået med til det - hvor de låner ham 2 år for 10M og først der skal lægge 50M.

Hvis jeg forstår ret, bliver aftalen permanent ved en række performance-relaterede milepæle. En skulle være, hvis Chiesa opnår enten 10 assists eller mål. En anden at Juve ender i Top4. Dermed kan man nok godt regne med, at optionen bliver obligatorisk senest næste sommer.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/160198/official-bakayoko-joins-napoli

Gør ondt at se ham i den trøje og så til vores største rival om fjerdepladsen.

Personligt vægter jeg ham over alle vores midtbanespillere minus Bennacer.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Over Kessíe? Det er jeg slet ikke enig i, men det er naturligvis en dygtig spiller. Jeg kunne dog ikke se ham få mange kampe og dermed bliver han alt for dyr.

Di Marzio siger i øvrigt, at der ikke bliver mere business fra vores side. Fint med mig. Og næste vindue er, som sagt, kun tre måneder væk.

Laxalt smutter og vi har ophævet med Halilovic.

Skrevet af Martinovic
Jeg kan kun sammenligne Bakayoko med sidst, han var i Milan, og der var han et monster på midtbanen. Kessie har dog også løftet sit spil, så de er nok meget lig hinanden med lidt forskellige spidskompetencer.

Jeg havde gerne set Bakayoko i stedet for Tonali, men sådan skulle det ikke blive.

Er næste vindue allerede i januar? Det er ikke skubbet til februar som følge af det sene sommervindue?

Vi kan måske nok klare os, hvis vi undgår skader.

Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Markedet er lukket.

Det har været et udmærket vindue - ikke prangende og ikke skuffende.

Jeg havde gerne set en rutineret stopper og en bedre højre kant. Det fik vi ikke, og så må vi nøjes med det, vi har fået ind.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Hermed mit view på markedet og den trup vi står med.

Tror jeg starter med karakteren: 8/10.

Udgangspunktet var en enormt velfungerende trup, der har vist sig, at kunne spille op med de bedste i ligaen. Derfor måtte opgaven bestå i tre ting; tilføre noget bredde, handle i overensstemmelse med strategien og evt. opgradere på en enkelt plads eller to, hvis muligheden bød sig.
Sidstnævnte synes jeg ikke vi er nået helt i mål med. De to andre dele mener jeg er udført til en karakter i den høje ende af skalaen.

Eneste plads hvor jeg reelt mener vi kunne gøre en markant opgradering, var på højre wing. Her skal man dog ikke være blind for, at Saelemaekers givetvis har en ret stor stjerne i Piolis bog.
Jeg mener det er forkert, når der bliver talt om manglende slutprodukt fra højre wings side (omend jeg selvfølgelig også gerne så nogle flere mål derfra). Der mangler i hvert fald noget forståelse for succeskriteriet for netop den position - jeg vil til enhver tid påstå, at dette er væsentlig anderledes end for den modsatte wing.

Hvad ville en Chiesa fx gøre ved balancen på holdet?

Forsvar
Som jeg ser det, har vi haft vores forsvar (inkl. målmand) på plads. Dermed har det handlet om at hente noget ind til bredden.
Det blev, som bekendt ikke til tilføjelser i det centrale forsvar (og dog?) mens vi også har skibet en venstre back afsted uden en erstatning.
Spørgsmålet er så hvordan Pioli ser på Dalot ift den plads. Men mon ikke det er en af de positioner vi kigger på til januar?

Selvfølgelig kunne man have ønsket sig en ekstra CB til at erstatte Duarte. Men så er vi tilbage til det med at være tro mod strategien - det synes simpelthen ikke, at omstændighederne har været der.
Her mener jeg faktisk det viser stærkt lederskab, at man ikke brænder den langsigtede og overordnede strategi af i ren panik på vinduets sidste dag.

Gabbia har vist sig, at være en værdig førstereserve og så er Musacchio og Duarte altså heller ikke dårligere. Sidstnævnte har dog set katastrofal ud i optakten, men man kan også tage de optimistiske briller på og se på det han leverede i foråret før sin skade.
Det var mere end godkendt.

Musacchio er også en fin forsvarer, når bare han ikke skal dække for store rum. Med Piolis omstrukturering af vores restforsvar, bør det høre til sjældenhederne.

Og så kan Kalulu også spille i det centrale forsvar, hvilket giver os seks spillere til to pladser.

På højre back har vi nu rigeligt at tage af, omend jeg faktisk tror, at Dalot først og fremmest tænkes som alternativ til Saelemaekers. Men det må tiden vise.

Vores fem startere i forsvaret, mener jeg er blandt de tre bedste i ligaen samlet set. Så kan man diskutere bredden, men til vores held, synes jeg også det ser lidt tyndt ud blandt konkurrenterne. Juve har dog fire centrale forsvarere med ret højt niveau - ikke mindst hvis tanken er at spille med tre i bagkæden (hvor Bonucci klart er bedst).

Midtbane
På midten anser jeg Bennacer, Kessíe og Hakan blandt de absolut bedste i ligaen samlet set - på en god dag vil jeg godt strække mig til at kalde dem den bedste midtbanetrio i ligaen.

Vi har dog ikke en decideret vice-Kessíe hvilket kan vise sig som en udfordring, omend Krunic har løst opgaven fint - blot med lidt andre midler.

Tonali-transferen taler selvfølgelig for sig selv. Selvfølgelig var vi afhængige af andre omstændigheder, men det viser også meget stor professionalisme, at vi sidder og venter og så hugger til når muligheden opstår.
Tonali skal falde til i rollen, men jeg anser ham som et af de absolut største talenter og Milan som et af de bedste steder dette kan udfoldes.

I Brahim har vi fået en lidt anden type spiller end Hakan, men en spiller der kan vise sig enormt vigtig i løbet af sæsonen. Her tænker jeg ikke mindst mod de mindre hold, hvor hans lynhurtige drive med bolden og imponerende teknik, kan være en nøgle til at lirke nogle mere låste forsvar op.
Igen godt set af Maldini & co.

Det antyder indlysende, at jeg er tilfreds med niveauet.

Man kan dog nemt argumentere for, at andre hold har lidt mere i bredden end os. Her tænker jeg navnlig på Inter. Omend jeg ikke falder på halen over spillere som Vidal, Ninja og Eriksen (i Inter-kontekst), så er det trods alt "proven" spillere.

Angreb
På wing har vi jo nærmest en overflod af spillere. Det skal dog, tror jeg, ses i lyset af den manglende direkte backup for Zlatan.

Rebic er naturligvis førstevalg på venstrekanten, ligesom jeg tror Saelemaekers bliver foretrukket i højresiden. Men jeg er, som tidligere skrevet, spændt på at se, om Dalot mon er tænkt til den plads på sigt.

Vi har dog også mange strenge at spille på i form af forskellige typer. Hvor Rebic er virkelig god til at finde de rigtige rum at løbe i, er Leao fx skarp i 1:1 situationer. Ikke mindst pga hans vanvittige antrit.
Brahim er så igen en helt anden type og Hauge bringer også sin egen stil.

Man kan sige, at det giver træneren og medspillerne en del at holde styr på, men det giver sandt for dyden også nogle taktiske muligheder.

Skal man pege på noget, er det naturligvis, at vi har knap så mange "sikre kort". Brahim, Saelemaekers, Dalot, Hauge og til dels Leao, er alle spillere der mangler det endelige gennembrud.

På toppen kan man argumentere for, at vi er skrøbelige med Zlatan og Colombo som eneste 9ere. Sådan mener jeg dog ikke man skal se situationen.
Som jeg skrev den anden dag, kan Colombo både ses som 2. og 4. angriber.

Med de spillere vi har til rådighed, er der masser af muligheder for at bringe både Rebic og Leao som 9ere - selvfølgelig baseret på deres styrker og kompetencer.
Det lykkedes vi rigtig godt med i 2. halvleg mod Spezia og det gjorde vi også flere gange i foråret med Rebic på toppen. Som jeg ser det, er der fint med muligheder og masser af bredde.

Vores offensiv kan selvfølgelig ikke måle sig med bilfabrikanternes. Den falske Ronaldo, Dybala, Chiesa og Kulusevski er umiddelbart i en klasse for sig. Spørgsmålet er så om Pirlo kan få dem til at fungere sammen. Det mener jeg ikke er så åbenlyst endda.

På selve strategien, mener jeg vi har leveret til et rent 12-tal. Der er lavet fornuftige handler, vi har skibet noget dødvægt afsted og vi står med masser af nyt talent i form af Brahim, Dalot (begge dog kun på lån indtil videre), Hauge, Kalulu og først og fremmest Tonali.

Hvor langt det rækker, må tiden vise. Personligt har jeg dog på fornemmelsen, at vi går en virkelig spændende sæson i møde.
Skrevet af Martinovic
Vi bliver ikke helt enige, Rosso, men nu er markedet heldigvis lukket, så ikke flere rygter. Nu gælder det om at få forlænget med Gigio, Hakan, Romagnoli og Kessie.

Ps. Hedder du Peter? Blot af nysgerrighed.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@martinovic
Om jeg hedder Peter? Nej, det er jeg trods alt aldrig blevet kaldt.
Hvad fik dig til at tænke det?

Omkring det at være enige; det behøver ingenlunde, at være målet. Måske snarere tværtimod.

Det meste af det jeg skriver, er jo også fuldstændig subjektivt. Derfor findes der ikke hverken mere eller mindre sandhedsværdi i det, end i hvad alle andre måtte synes.
Skrevet af Malresi
@Rossoneri

Måske.. men pointen er blot, som også påpeges af andre (og som du medgiver efterfølgende), at man ikke altid skal se sig lun på spillere ud fra statistik. Jeg ved godt at det er blevet en mere udpræget måde at se spillere an på - bare se Smartodds-strategien - men der er trods alt også en fejlmargin ved den. Fuck it.. uenighed er også fint nok!


Særligt når man kan glæde sig over at Halilovic har forladt os for good! Mange weird transfers. Glæder mig til alle rygterne forstummer for en stund.

Skrevet af Rossoneri
Der er da ingen der "har set sig lun på spillere ud fra statistik". Hvad er dog for en gang vrøvl, at stikke mig i skoen?

Og det der med, at statistik bare er helt afkoblet fra virkeligheden, er selvfølgelig en gang nonsens.

Vi taler om performance-data der er en direkte afspejling af kampbegivenheder. Så selvfølgelig er det da relevant og ikke mindst brugbart ift at vurdere en spillers niveau.

Skulle det være lettere for Simakan at vinde 80% af sine tacklinger end for Kimpembe, at gøre det samme? Naturligvis ikke.
Det fortæller os om den virkelighed, at Simakan og Kimpembe begge er dygtige duelspillere.

Selvfølgelig kan man ikke bare sige, at en spiller med gode stats er bedre end en med dårligere stats.

Men hvis du leder efter en spiller der skal være god 1:1, kan man med fordel starte med, at se på hvem der har gode stats for vundne tacklinger, luftdueller osv.

Og hvis du vil finde en god chanceskaber, er det nok smart at se på, hvem der har høj pass completion og skaber mange chancer.

Simakans navn er jo ikke hevet frem fordi hans stats er gode. Moncada har jagtet ham længe og jeg definerede ham blot ud fra nogle af de relevante målepunkter der findes.
Skrevet af Milanisti
Todibo til Benfica for €22m. Måske burde vi have hentet ham.
Skrevet af Malresi
Skulle det være lettere for Simakan at vinde 80% af sine tacklinger end for Kimpembe, at gøre det samme? Naturligvis ikke.
Det kan bare ikke stilles så simpelt sort/hvidt op. Der er noget med formation og positionering (både af spillere og hvorpå banen episoden finder sted). Jeg er ikke selv en komplet novice ud i forsvarsspil og jeg kan da huske fra min karriere, der sandt nok ikke var på Ligue1-niveau, at pres fra medspillere og banens dimensioner også gør en forskel for succesraten af éns indgreb.
Jeg gider ikke sidde og skumme en diskussion op om noget vi har to forskellige holdninger til. Der skal være plads til begge. Så chill.
Skrevet af Martinovic
@ Rosso

Jeg har en gammel bekendt fra et andet Milan-forum, der hedder Peter. I brugte flere af de samme vendinger i aftes, så jeg tænkte, du måske var ham.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det kan bare ikke stilles så simpelt sort/hvidt op.

Der er ikke noget der bliver stillet sort/hvidt op.

Det er en generel betragtning.

Og hvad er det egentlig du opponerer mod? At Simakan er en dygtig duelspiller? At man kan bruge stats til at konkludere netop dette? Hvis sidstnævnte, hører jeg gerne hvordan du mener, at en spiller topper ligaen på performance stats, men at dette er regulært misvisende.
Skrevet af Rossoneri
@martinovic
Nå hvor sjovt - det kan være jeg har en "sprogtvilling".
Skrevet af Interforlivet
@Rosso:
Hvis sidstnævnte, hører jeg gerne hvordan du mener, at en spiller topper ligaen på performance stats, men at dette er regulært misvisende.
Candreva er vel et ret godt eksempel fra sidste sæson. Han toppede flere chanceskabende statstikker men blev stadig af mange Inter-fans betragtet som en katastrofe

Castillejo er et andet eksempel. Så vidt jeg ved, lå han også ret højt på den samme eller en lignende statistik samtidig med at være (efter min mening) en ganske ordinær Serie A-spiller.
Skrevet af Rossoneri
@inter
What´s your point?

Candreva var/er god til at skabe chancer - præcis som Castillejo. Det er præcis det stats fortæller os, helt isoleret.Skrevet af Interforlivet
@Rosso:
What´s your point?
Sorry, den troede jeg ærlig talt var ret åbenlys: Min pointe er at både Candreva og Castillejo kunne ligne et par Serie A-stjerner hvis man baserede sin karakteristik af dem på de pågældende statistikker men at der samtidig findes rigtig mange fodboldkendere som ville være aldeles uenige.

Dermed troede jeg det var to eksempler på det du efterspurgte i.e. spillere som statistisk set ser glimrende ud men i realiteten ikke er det.
Skrevet af Rossoneri
@inter
Mit bud er, at du ikke har læst (måske forstået?) hvad der bliver skrevet.
Alternativt har du startet op i en diskussion med dig selv, hvilket selvfølgelig står dig frit for.

Det jeg har skrevet er, at Simakan er en glimrende duelspiller. Det kan læses ud fra hans stats for - sjovt nok, dueller.
Der ligger ikke deri en overordnet vurdering af hans niveau.

På samme måde, kan man også (isoleret!) konstatere, at både Candreva og Castillejo er glimrende til at skabe chancer.
Derfor kan de jo sagtens have andre mangler i deres spil der gør, at den overordnede vurdering ikke er positiv.

Men det er jo, som sagt, bare ikke det snakken går på. Get it?
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Fair nok. Jeg forstod bare både PaoloMaldinis, Martinovic´ og Malresis indlæg som generelt postulerende. Og jeg er i øvrigt meget enig med dem i at man ikke kan bruge en statistik som "bolderobringer" til særlig meget når man skal vurdere en spiller. Hvis jeg har misforsået deres indlæg, så beklager jeg selvfølgelig.
annonce
0