Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@flying
Ja, på den anden situation.

Den tidligere situation hvor Zlatan får gult for appeller, skulle åbenlyst have været et straffe.

Ibanez har arm over skulder - ingen tvivl.

VAR og først og fremmest Giacomelli spiller tiltalt fallit i aften.
Skrevet af Flying Dutchman
Straffe på Bennacer skulle ikke dømmes og efterfølgende er der klart hands (arm over skulder, så der kan slet ikke være tvivl).

Det går ikke op med det ikke-eksisterende straffe på Hakan.

Du begår en paradoks her.

Hvis straffesparket til hands var blevet givet, var situationen hvor Calhanoglu får sit ikke-eksisterende straffespark aldrig sket - I var (formentlig) kommet på 2-2 der, hvorefter alt kunne være sket.

Man kan ikke stille det op sådan, at I bliver snydt for et straffespark og stadigvæk være sikker på, at I havde scoret flere mål end Roma - hvilket er en forudsætning for, at Giacomelli stjæler to point.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri
Jeg fuldstændig enig i at dommeren og VAR fejler bigtime og ændre kampen fuldstændig. Men med fejl i begge felter.

Det ændre dog ikke ved min pointe, som var - at vi ved 2-1 har 3/4 kæmpe omstillingsmuligheder for at "lukke" kampen som vi fuldstændig fejler.
Det sagt havde vi klart fortjent bedre os utroligt, at hverken Kjærs, kessies eller romagnolias hovedstød ikke går ind... i guder vi var virkelig heller ikke heldige
Skrevet af Rossoneri
Stop nu det fucking latterlige kværulante pis.

Giacomelli dømmer to ikke-eksisterende straffespark og snyder Milan for et åbenlyst straffe.

Det er simpelt. Milan er offer for fejldomme.
Skrevet af Flying Dutchman
Okay, det er også uskik af mig at gå ind i tråden nu her, hvor følelserne er ude på tøjet. Det beklager jeg.

Vi tager den i morgen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Giacomelli dømmer to ikke-eksisterende straffespark og snyder Milan for et åbenlyst straffe.


Jeg tror ikke du finder mange, der synes det sidste er et åbenlyst straffe. Det er lige så meget et frispark for farligt spil fra Zlatans side.

Hvis der dog i sidste ende bliver dømt straffe, så er vi jo ikke sikre på at det er kampafgørende. Det er en ren hypotese. Det har du selv lært mig.
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
Nej - det er vi selvfølgelig ikke sikre på.

Og lad os lige gemme argumentet til næste gang du mener Inter er blevet snydt for et straffe. Så er det jo bare ikke noget, for man kan aldrig være sikker på om der var blevet scoret.
Ergo er det ligegyldigt om der dømmes straffe eller ej.

Det fremragende argument lader vi lige stå lidt.

Tilbage i virkelighedens verden forholdet det sig sådan, at der SKAL dømmes straffe, når der er hånd på bold over skulderhøjde.
Den rammer IKKE andre kropsdele på Ibanez først og bolden er IKKE slået fra kort afstand.

Selvfølgelig er det straffe.

Lad nu vær og vær så latterlig. Du havde sgu da aldrig haft det argument, hvis det var Inter og Lukaku der var tale om. Come on altså!
Skrevet af Malresi
@Rosso

Jeg gider ikke at diskutere med Flying. Det er hypotetiske sætninger i overflod der bliver slynget over træskibets kanter.Håber virkelig at vi lader reserverne spille mod Sparta... kampen i Udine - godt nok imod et underpræsterende hold - kan være enorm vigtig for den kommende periode. Jeg ser hellere at alle spillere er friske til den kamp for trætheden spillede tydeligt en faktor i dag!

Hvis vi bare havde udnyttet omstillingerne havde der slet ikke været behov for større ærgrelse nu her. Desværre er Giacomelli ikke en ny Collina - end ikke med muligheden for at inddrage VAR - men jeg synes også at flere af vores spillere var en del fra det der har været 2020-standarden. Desværre blev fraværet af Donna også lidt for tydeligt. Der må snart findes en holdbar løsning på målmandsposten. Donna Br. er jo bare Donnas støtte og Tata synes at være ovre sin Serie A-tid. Minder lidt om Kalac - og ham var jeg aldrig tryg ved!Skrevet af Mjohnsen
Fed kamp for os "neutrale" trods de noget tvivlsomme situationer. Uden at forholde mig til VAR tror jeg det er fair at sige, I nok skal finde en ny reservekeeper snarest.
Forza Viola
Skrevet af OC
Og lad os lige gemme argumentet til næste gang du mener Inter er blevet snydt for et straffe. Så er det jo bare ikke noget, for man kan aldrig være sikker på om der var blevet scoret.
Ergo er det ligegyldigt om der dømmes straffe eller ej.


Det er din logik. Røde kort der skulle have været dømt, er ikke nødvendigvis kampafgørende, fordi nogle andre måske skulle have haft gule kort. Eller hvordan var det nu du var.

Så må det samme selvfølgelig gøre sig gældende for straffespark.

Nu kan jeg ikke finde situationen med Ibanez, men Zlatan har en højløftet arm og noget der minder om en albue i halsen på førstnævnte. Det synes jeg ikke lugter af et klokkeklart straffe.
Især ikke når Rizzoli har været ude at direkte sige, at man ikke håndhæver hands reglerne på samme måde som sidste sæson. Præcedens betyder noget her.
La prende Vecino.
Skrevet af Fox@Mulder
Tænker den anden Donnarumma må på mål på torsdag - han har altid gjort det fint, når han har spillet.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Nej, et potentielt rødt kort 13 minutter før tid er selvfølgelig ikke lige så kampafgørende som et klokkeklart straffespark der ikke bliver dømt.

Zlatan og Ibanez hopper begge op - der er ikke frispark. Bolden rammer Ibanez´ arm over skulderhøjde.

Det står klokkeklart i reglerne, at det skal dømmes som en forseelse og altså dermed straffe.

Når Rizzoli og co. har været ude og korrigere, handler det om det reglerne allerede sagde; der skal IKKE dømmes straffe når armen er langs kroppen og ikke gør kroppen unaturligt større.

Men de to ting har jo intet med hinanden at gør.

Læs reglerne og se situationen. Det burde være ret simpelt.
Skrevet af OC
Nej, et potentielt rødt kort 13 minutter før tid er selvfølgelig ikke lige så kampafgørende som et klokkeklart straffespark der ikke bliver dømt.


Men det var ikke din pointe. Din pointe var, at kun var hypotetisk kampafgørende, fordi man ikke kunne vide hvad der var sket, hvis Barella eller Vidal havde fået et gult kort i første halvleg.

En vanvittig logik, du så nu ikke gider at følge til døren når det gælder Milan.
Fair nok, en horribel dommer, men det galt lige meget begge veje.
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
Nej, jeg siger at det givetvis OGSÅ ville have indflydelse på kampen, hvis både Vidal og Barella retteligt havde fået kort i første halvleg.

Tror du får cyklet lidt rundt i tingene nu.
Skrevet af OC
....og dermed, at vi ikke blev bortdømt.

Så gør det samme sig selvsagt gældende her.

Held og lykke fremadrettet. I ser bedre ud end i har gjort i lang tid.
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
Der er den lille forskel, at sol og måne IKKE blev fordel ligeligt i dette tilfælde.

Milan skulle have haft ét straffespark (ikke det der blev dømt) - Roma skulle ikke have haft nogen.

Det er vel åbenlyst, at Giacomelli dermed bortdømmer Milan.
Skrevet af Bishop
"Hvis straffesparket til hands var blevet givet, var situationen hvor Calhanoglu får sit ikke-eksisterende straffespark aldrig sket - I var (formentlig) kommet på 2-2 der, hvorefter alt kunne være sket.

Man kan ikke stille det op sådan, at I bliver snydt for et straffespark og stadigvæk være sikker på, at I havde scoret flere mål end Roma - hvilket er en forudsætning for, at Giacomelli stjæler to point."

@Flying

"Chain of events" var vel at vi Milan var på 2-1 da dommeren fik en hjeneblødning.

1. fejl Roma fik et fejlagtigt straffespark. uden fejl så havde det da stadig stået 2-1

2. fejl, Hands blev ikke dømt. Med rigtig kendelse havde der da pontentielt stået 3-1 her.

3. feil, Milan får fejlagtigt straffespark, Med rigtig kendelse stadig 3-1

Ikke bare er det graverende fejldomme, men momentum bliver også vendt fuldstændig på hovedet. Sådan to fejldomme i røven af hinande kan slå pusten ud af de fleste hold.

At dommeren helt og holdet vælger at ignorere VAR er for mig en gåde.


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
@ Bisp

Længe siden. Jeg håber alt er vel.

Et "kort" svar, da jeg har en vag idé om, at min tilstedeværelse her i tråden lige nu ikke er velset.

"Chain of events" ændrer sig ved de "events" der sker eller ikke sker. Det er hele humlen.

Vi er selvfølgelig enige i, at Milan er foran 2-1, da Bennacer begik "forseelsen" i feltet. Herefter er der reelt set den rigtige eller den forkerte beslutning, der afgør "chain of events":

1) Dommeren dømmer forkert (som han gjorde), hvorefter Roma kommer på 2-2.
2) Dommeren dømmer rigtigt, Roma får ikke straffe og I er fortsat på 2-1.

Ved Situation 1 vil vi fortsat være på vej til situationen omkring Mancini. I samme nu dommeren havde valgt Situation 2, var omstændighederne omkring Mancini´s håndbold med 99,99etc. % ikke sket, hvorfor "2. fejl" slet ikke kommer i spil. Det udelukker selvfølgelig ikke, at I ikke kunne have været kommet foran 3-1 eller 4-1, eller at Roma alligevel havde reduceret eller whatever. Men man kan stadigvæk ikke ændre på en væsentlig "event" i "chain of events" og forvente, at "chain´et" ikke også ændrer sig væsentligt. I det her tilfælde bliver 2. fejl nærmest kategorisk udelukket, i samme nu 1. fejl ikke begås.

Dit sidste afsnit er straks mere interessant - dog også et helt andet emne. Fordi selvfølgelig har én eller flere fejldomme imod én en indflydelse. Det anfægter jeg selvfølgelig slet ikke.

Lige med hensyn til den konkrete kamp vil jeg dog vove den påstand, at momentum rigtigt nok bliver vendt - dog til jeres fordel. Da Roma får deres straffespark, synes jeg nemlig de var bedre og havde været det i en periode. I var meget passive og overlod meget af spillet til Roma. Da fejldommen sker, er det som om det tænder ilden i jer igen, hvorefter I, indtil straffe nummer to, er det bedste hold. Herefter går I igen lidt i stå og overlader initiativet. Som neutral sad jeg egentlig bare og ventede lidt på, at Roma skulle reducere - de havde bolden og mulighederne til det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Øv med kun et point, men stadig ubesejret.

Jeg håber, Pioli sparer en del profiler mod Prag, så holdet er frisk til kampen mod Udinese, hvor vi ofte har det svært.

A. Donnarumma - Dalot, Romagnoli, Duarte, Kalulu - Tonali, Krunic - Rebic, Diaz, Castillejo - Leao.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
@Flying

Jo tak alt går godt her.

Jeg tror jeg forstår din argumentation, men hvorfor er det at lige præcis fejl nr 2 bliver elimineret i din ligning? Og ikke resten af kampen hvilken igen ville efterlade Milan tilbage med en sejr på 2-1?

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0