Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Reelt har han kun holdt niveau i 6 måneder af sin tid hos os...

Det mener jeg sådan set ikke kan diskuteres. I hvert fald hvis det skal forstås som at han kun i den periode har leveret kontinuerligt.

Jeg synes han i flere perioder har vist hans niveau, men det har "bare" ikke været kontinuerligt.

Dét sagt, så mener jeg der er en væsentlig præmis.
Hakan har sådan set leveret på allerhøjeste plan, fra det øjeblik han blev spillet på sin foretrukne position og i et koncept der passer hans spillestil.

Personligt ser jeg Hakan som en essentiel brik i vores spil og over den omtalte seks måneders periode, har han velsagtens også været den bedste spiller i ligaen.

...så det kan ikke passe vi bare skal acceptere helt ublu krav.

Der kører mange historier og jeg tror man skal passe på med at købe ind på dem alle. Jeg har hørt alt fra at Hakan kræver €7m til at vi vil give €3m.

Jeg prøver dog, at holde mig til de mere påliudelige kilder der siger, at man fortsat forventer en forlængelse (Di Marzio).

Schira går skridtet videre og siger, at forlængelsen kun er et spørgsmål om tid (som med Donnarumma i øvrigt). Hakan skulle have krævet €5,5 mens vores bud skulle være €1m lavere. Herunder skriver han, at han er sikker på at der kan findes en aftale indenfor den ramme.

Det synes at være en påvist sandhed, at Hakans agent har forsøgt, at afsætte Hakan i øst og vest (hvilket er helt fair). Heriblandt skulle han have forsøgt sig hos Man Utd, der pænt sagde nej - ikke overraskende, når de nu har investeret stort i Fernandes til netop den plads.

Det skal selvfølgelig ikke afvises, at både Inter og navnlig Juventus lurer. Tyrkeren ville i hvert fald pynte på sidstnævntes midtbane, men de skifter selvfølgelig formation et par gange om ugen, så det kan være lidt svært at overskue.

De fleste seriøse meldinger går på at Hakan helst vil blive. Det giver i øvrigt også mening - han har jo endelig fundet det niveau alle forventede af ham, han har en træner der har gjort ham til en central figur og han spiller på et hold der sagtens kan forvente, at spille med hvor det er rigtig sjovt.

Ryger Hakan så jeg godt nok gerne vi gik all-in på Dominik Szoboszlai...

Ja, han ser super spændende ud. Og med en frikøbsklausul på €25m er det også indenfpr rimelighedens grænser.

Jeg anser dog fortsat, at der er et stykke op til Hakans niveau og dermed vil det være en øjeblikke svækkelse. For slet ikke at tale om, at holdet har behov for noget stabilitet nu - det skal spillere som Hakan gerne være med til at levere.
Skrevet af Fox@Mulder
https://sempremilan.com/report-milan-reach-agreement-with-rb-salzburg-star-will-pay-e25m-release-clause

Måtte gerne passe, men tvivler på der allerede er en aftale på plads.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Tror man skal hæfte sig ved at artiklen siger, at rygtet kommer fra en upålidelig kilde.

Szoboszlais egen agent udtalte, at han forventer, at hans klient bliver i et tysktalende land.
Skrevet af Rossoneri
Mit bud er i øvrigt, at disse rygter er lækket af klubben (altså Milan), for at lægge et (mod)pres på Hakans agent.
Skrevet af Rossoneri
Pioli har covid.
Skrevet af Fox@Mulder
https://youtu.be/NZBU626Tg9A

Savle, savle, savle..... Helt vanvittigt så god han allerede er og hvor vild han kan blive.

Klart nummer 1 ønskespiller herfra.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Samme her. Rigtig spændende spiller.

Der er et spansk medie, der sender Ramos til Milan. Ikke videre realistisk, men Maldini må gerne trykke på nogle knapper.

Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Nej tak til Ramos, alt for løntung og desuden komplet urealistisk. Smutter han fra Real bliver det til PSG, måske endda Juventus.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Jeg vil sige, det kommer an på, hvad han vil forlange. Snakker vi 10 mio. euro årligt, er det selvfølgelig no go, men kan Maldini overtale til ham en to-årig aftale til omkring det halve, vil det være en no-brainer.

Vi må se, hvad han vil til sommer. Et skifte til Beckhams Inter Miami er heller ikke usandsynlig.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
...men kan Maldini overtale til ham en to-årig aftale til omkring det halve, vil det være en no-brainer.

Hvad skal der så ske med Kjær?

Personligt kan jeg slet ikke følge logikken i at hente en så dyr spiller ind til en plads hvor vi allerede er enormt stærkt besat.

Kjær har vist sig nærmest lige så vigtig som Zlatan. Han dirrigerer forsvaret med stor autoritet og alle spillere i defensiven er blevet langt bedre med ham på holdet - præcis som vi så det med Bonucci.

Skal han så ud og sidde på bænken? Eller skal Romagnoli?

€5m årligt, vil koste os ca. €15m gross over to år - og så skal vi ud og hente en erstatning.
I mit univers giver det langt mere mening, at hente et talent til omkring €20m og give ham en 5-årig aftale til €1,5-2m. Det vil, worst case, koste det samme de to første år. Og så staår vi fortsat med en spiller til fremtiden.

Vi har jo reelt en spiller der giver præcis det man ville forvente af Ramos (minus målene).

Det ligner umiddelbart en aktion Berlusconi og Galliani ville hoppe på i årene før det hele brød sammen. Det bliver i hvert fald et kæmpe "nej tak" herfra.
Skrevet af Martinovic
I stedet for Romagnoli. Kjær er vigtigste mand sammen med Zlatan.

https://www.football-italia.net/162116/report-milan-want-extend-kjaer

Det giver god mening og til en særdeles fornuftig løn - måske endda underbetalt.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
I øvrigt vil jeg tilføje, at det bare er en tanke, fordi en type som Ramos bringer så meget vindermentalitet på samme måde som Zlatan.

Måske er det nok med Kjær, men jeg synes, vi er ret sårbare i bredden, og det vil også kræve, at Romagnoli finder sit tidligere niveau, som han endnu ikke har fundet i denne sæsoon.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
I øvrigt vil jeg tilføje, at det bare er en tanke, fordi en type som Ramos bringer så meget vindermentalitet på samme måde som Zlatan.

Jeg synes selvsagt, at Ramos er en fantastisk fodboldspiller. Nuvel, han kan være "lidt" svær at holde af til tider, men det er en anden snak.

Dog skal man også sikre sig, at der ikke er for mange naturlige ledere. Ledere har brug for følgere og det er vigtigt, at skabe et hieraki.

Zlatan og Kjær er klare ledere. Romagnoli helt klart også, selvfølgelig ikke mindst pga sin status som anfører. Det samme med Hakan, der ganske tydeligt har hele tiden har været en kulturel leder - med hans enorme løft i kvalitet, synes han også, at have taget et ekstra spring op i hierakiet. Og så er der Donnarumma som træder mere og mere i karakter.

Som jeg ser det, er det ikke ledertyper vi mangler og jeg frygter, at endnu én vil kunne skabe noget ubalance.

...og det vil også kræve, at Romagnoli finder sit tidligere niveau, som han endnu ikke har fundet i denne sæsoon.

Jeg synes du er hård ved Romagnoli. Han har spillet seks kampe i år, efter en længerevarende skade (over tre måneder). Det er ikke unormalt, at man lige skal finde rytmen.
I foråret var han blandt de allerbedste på sin plads i ligaen - jeg tvivler på at han har glemt at spille fodbold i mellemtiden.

For at gentage mig selv, så mener jeg det er langt vigtigere, at vi bygger på til fremtiden. Jeg er sikker på at Gabbia går en stor fremtid i møde, men et talent i samme klasse ville være den optimale løsning, derfra hvor jeg sidder.

Nuvel, jeg tror ærligt talt også det er en and, der stammer fra at en af hans venner har udtalt, at Ramos altid har "elsket" Milan.

Det strider jo direkte mod ejernes strategi, hvor Kjær og Zlatan er undtagelserne der bekræfter reglen.
Skrevet af Malresi
Nej jeg mener også at Ramos vil være et fejlcast. Han ligner bare et rygte og vi skal måske lige vænne os til at vor kære klub igen nævnes i relation til denne kaliber af spillere... så naivt er markedet tilsyneladende; går det godt for en sovende kæmpe og pludselig er man relevant i rygtemøllen og "lobbyarbejdet".

Kjær og Romagnoli kan forhåbentlig finde tilbage til forårets kombinerede niveau - pt. trækker Kjær læsset. Jeg tror at vi skal kigge i ligaen for at finde bredden til positionen uden at slippe (for) store summer i transfer og løn. Ferrari er min ønskesigning - det har jeg nævnt i et par omgange, sorry - men nu er hans fornemme form også endt med landsholdsudtagelse.

Jeg er spændt på hvad landsholdspausen får af indvirkning på vores form og ikke mindst corona-smitten i fodboldverdenen. Personligt synes jeg at det er tåbeligt at der er behov for at afvikle landskampe - til dels UEFA-turneringer.
Skrevet af Rossoneri
Maldini på bænken til søndagens kamp? I hvert fald er Murelli også testet positiv for covid.
Det kunne sgu være lidt smult, at se ham stå derude.
Skrevet af Rossoneri
Hvad angår en ny CB, tror (og håber) jeg, som sagt, ikke det bliver Ramos.

Jeg føler mig egentlig relativt sikker på at Romagnoli og kjær ses som urørlige og at man forsøger, at finder understudies til dem. Eller, i hvert fald til Kjær, da Gabbia synes, at være fremtidens mand på Romagnolis position.

Et navn der løbende er blevet nævnt, er Brescias Cistana. Han sidder pt ude med en skade, men har vist et rigtigt godt niveau før det. Faktisk så godt, at Mancini udtog ham til landsholdet i november - dog uden han fik minutter.

Cistana har i øvrigt kontraktuløb næste sommer og der tales allerede om at vi skulle være langt i forhandlingerne med ham. Et bud kunne være, at vi betalte et symbolsk beløb for ham (grundet vores gode relation til Celino) og lod ham blive i Brescia frem til sommer.
Med Musacchioo retur, har vi jo reelt fem stoppere i truppen.

Ellers har der været meget snak om Lovato, der er seneste skud på stammen af forsvartalenter fra Verona.
Jeg holdt et ekstra vågent øje med ham i kampen mod dem for nylig og synes han gjorde det OK. Dog mangler han helt klart noget ift placering, men han er også kun 20 år.
Det sagt, er det tydeligt at se, at han mangler en del for at kunne træde ind på et Milan-hold.

Mit kendskab til ham, begrænser sig til et par enkelte kampe og et par Youtibe videoer.

Skal man tro på rygterne, er han dog en eftertragtet herre og både Inter og Juventus skulle være efter ham - altså foruden os.

Hans prisskilt menes at være på den gale side af €15m. Det anser jeg som ret voldsomt, hans mangler taget i betragtning. I det lys, er jeg nok umiddelbart mere varm på Cistana.

Begge spillere er som type, givetvis udset som backup til Kjærs plads.
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Mig bekendt har Cistana været alvorligt skadet og heller ikke spillet så meget som ét minut i denne sæson. Med tanke på historikken med Conti og Caldara virker det riski at satse på endnu en spiller, som vi ikke ved om finder tilbage til sit niveau. Derudover har han begrænset erfaring/spilletid på øverste niveau.

Med tanke på hans skade er han næppe aktuel som en forstærkning til januar, men det er da muligt han kunne give mening næste sommer som en gratis erstatning for Mussacchio.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Vil det ikke være mere givtigt at finde en lidt mere rutieret stopper og samtidig sikre sig Lovato ved at lade ham blive i Verona en sæson eller to?

Hvis Gabbia kan holde niveauet, fra han fik chancen, mens Romagnoli var skadet, er savnet en ekstra stopper knap så stort.

Omkring Hakan synes jeg, det trækker ud. Det virker som om, at hans agent holder fast i sit lønkrav. Kan vi signe Szoboszlai, vil tabet være mindre mærkbart.

Bare vi snart lander en aftale med Donnarumma.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Mig bekendt har Cistana været alvorligt skadet og heller ikke spillet så meget som ét minut i denne sæson.

Er det ikke det jeg skriver? :)

Men ja, han sidder ude med en knæskade.

Derudover har han begrænset erfaring/spilletid på øverste niveau.

Det må være en holdningssag. Han har 51 kampe for Brescia, hvoraf de 21 er i Serie A.

Nuvel, det er selvsagt ikke en flyvefærdig spiller vi i så fald vi ville få ind. Men det er jo heller ikke strategien.
annonce
0