Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af andib
Næste weekend hedder det så Fiorentina. Det var ikke instant succes for Prandelli, men jeg anser dem stadig som et godt hold.
Hvor meget har du set Fiorentina i år, Rossoneri?

Det var lige før det var værre med Prandelli ift. kasketkarl. Prandelli har selvfølgelig heller ikke haft lang tid (2 dage) med hele holdet siden han tiltrådte.

Der er dog slet ikke balance på holdet pt., og tror ikke det er den værste kamp at undvære Zlatan i.

Det bliver tre af de mest sikre point Milan kommer til at få i år.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Jeg tror umiddelbart, at det også lidt var vores gameplan, at overlade noget spil til Napoli efter vi var kommet foran.

Napoli kan være livsfarlige, når deres wings og backs løber dybt og slår indlæg bagud i boksen. Det så vi næsten ikke i dag (hvis overhovedet), da både Calabria og Bennacer i den ene side og Theo og Kessíe i den anden, var gode til at tvinge dem til indlæg fra kanten eller pasninger ud i rummene foran deres egen midtbane.

Det gav dem rigtig nok en del afslutninger, men jeg husker ikke rigtig nogle farlige. Det var nærmest altid +10m udenfor feltet.
Det bliver bare sjældent farligt med Donnarumma mellem stængerne.

Det der overfaldsfodbold vi praktiserer i perioder, kan vi heller ikke have luft til over 95 minutter. Så går vi simpelthen døde til sidst.
Derfor synes jeg det giver fin mening, at løfte foden lidt fra speederen i perioder.
Skrevet af Rossoneri
@andib
Jeg tænker egentlig her på spillernes individuelle kvaliteter.
Amrabat, Pulgar, Castrovilli, Milenkovic og selvfølgelig Ribery, er glimrende spillere i min bog.

Jeg tror også lige man skal trække lift ind ift Prandelli. Han har trods alt kun haft et par dage sammen med holdet og han er, mig bekendt, ikke udstyret med en tryllestav.

Men overordnet set mener jeg, at Viola har en rigtig god trup og et hold som Milan (med torsdagsbold i benene), kan ikke tillade sig, at tage let på sådan en opgave.
Skrevet af andib
@Rossoneri

Helt sikkert at holdet har individuelle kvaliteter og især en Ribery på de rigtige gode dage, kan lave ravage. Han blev dog skadet i dag og tror ikke, at han er med i den kommende weekend.

Pt bliver der slet ikke spillet som et hold. Efter Fiorentina kom bagud i dag, forsøgte holdet at komme lidt frem. Det resulterede dog i, at Benevento kom til en del farlige situationer (uden at komme til de helt åbne chancer) og Fiorentina udelukkende til en stor chance i løbet af kampen, som Vlahovic burde have scoret på.

Helt klart at Prandelli skal have tid og jeg tror heller ikke, at der var mange der havde forventet et forvandlet Fiorentina hold i dag, der var dog desværre meget få lyspunkter i dag.

Netop torsdagbolden skal Fiorentina hænge deres hat på, for det er den eneste grund til, at jeg kan se, at Fiorentina skulle snuppe point i den kommende weekend. Måske også lidt at der skal findes andre løsninger hos Milan end Zlatan.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Fox@Mulder
Udekampen mod Lille skal bare overstås - kan vi få et X med hjem så fint.

Mod Fiorentina må Rebic på toppen og Diaz eller Hauge på VW.

Tænk hvis Samu bare kunne finde en smule form/selvtillid, så vi rent faktisk kunne true fra HW også.

Vi må se om vi ikke kan hente 2-3 spillere til Januar, ellers kommer det til at halte ift. bredden.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Det må blive en kamp for bredden mod Lille.

Rebic; Hauge, Diaz, Castillejo; Tonali, Krunic; Dalot, Romagnoli, Gabbia, Kalulu/Conti og Tatu.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@martinovic
Omend jeg ikke tror på så store udskiftninger som du skitserer, så tror jeg også vi kommer til at se et noget anderledes hold.

Der tales meget om at Conti er på vej ud til januar. Jeg gad virkelig godt se Kalulu få nogle minutter i benene. Han så rigtig spændende ud i pre-season.

Kjær er jeg også næsten sikker på bliver sparret, med det lille stræk han fik. Og så er der naturligvis Zlatan, af naturlige årsager.

Kessíe kunne i øvrigt også få et hvil, det så ikke helt godt ud med ham til sidst.

Tror dog klart, at Donnarumma spiller.
Skrevet af Rossoneri
On another note, er det bare mig, eller ligner Calabria mere og mere Charlie Chaplin?
Skrevet af Martinovic
Zlatan Ibrahimovic´s medical tests should be held this afternoon. According to preliminary forecasts, the Swede will not be available for 3-4 weeks.
[Sky Sport]

Av for den. Det bliver en lang december måned uden ham.

Forhåbentligt er Leao snart klar igen.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Puha, hvor skal målene dog komme fra??

- Leao ude 2 uger
- Zlatan ude 3-4 uger
- Hakan gået helt i stå
- Samu bidrager med absolut ingenting
- Rebic på vej tilbage, igår var godkendt men der er langt til hans form i foråret.

Jeg tror Diaz og Hauge kommer til at få nøgleroller i december - Det må blive Rebic på toppen og én af de to på VW. Alternativ Colombo på toppen og Rebic på VW.

Vi kan enten få smadret det meste af vores sæson, komme nogenlunde igennem eller overraske positivt. Det sidste vil kræve nogle af ovenstående finder deres niveau fra foråret.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Ibra missed four games due to Covid at the beginning of the season, Rebic replaced him in two Serie A games against Crotone and Spezia while youngsters Lorenzo Colombo and Daniel Maldini played up front in Europa League against Bodo/Glimt and Rio Ave respectively.

The Rossoneri managed four wins from four games. Will they be able to keep it up without their best player?
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af paolomaldini
@Old Bull Lee:

Men alright - hvis du er frisk på et væddemål så vil jeg da gerne sætte en flaske vin eller andet på højkant, om hvem der får flest minutter i løbet af sæsonen; Maldini eller Hauge? (Det er helt fint og forståeligt hvis du ikke tager den - jeg skal ikke opfordre til gambling)


Skal vi tage en status på væddemålet - det vil være passende efter i går? :)

Europa League og Serie A

Hauge - 5 kampe - 61 min - 2 mål
Maldini - 2 kampe - 9 min - 0 mål (100 min i EL kval)

Jeg skal nok holde dig opdateret ;)
Forza Milan!
Skrevet af paolomaldini
Efter gårsdagens trænerdebut til Bonera, er jeg faldet over denne sammenligning af ham og Gattuso, og deres kvaliteter og mangler som dels spillere og dels trænere. Virkelig et kig værd.

https://twitter.com/RottiReturn/status/1330655950039085056?s=20
Forza Milan!
Skrevet af Martinovic
Hehe, den er sgu go´.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Skal vi tage en status på væddemålet - det vil være passende efter i går? :)

Europa League og Serie A

Hauge - 5 kampe - 61 min - 2 mål
Maldini - 2 kampe - 9 min - 0 mål (100 min i EL kval)

Jeg skal nok holde dig opdateret ;)


Ja tak. Jeg er ingen spåmand men bare rolig - vi vinder serie a med 5 kampe igen og derefter får Maldini jr fuld tid (og overhaler dermed)Hauge da han bliver sparet til EL-semifinalerne og finalen og dermed vinder jeg.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Pirlo21
Nu kommer jeg lige med en måske lidt vild tanke. Men lykkes det ikke os at forlænge med Hakan seneste i starten af december. Så syntes jeg helt seriøst vi skulle forhøre os i Inter om Eriksen. No joke, at Conte ik kan se at Eriksen er en fantastisk spiller - giver jeg ikke meget for. Så sælg Hakan og hent Eriksen ind.
Ja bare en tanke.

Men først og fremmest bør vi se om vi ikke kan forlænge med Hakan. Men klubben bør sætte en tidsfrist til hakan og hans agent
Skrevet af Rossoneri
Kæmpe nej tak til Eriksen herfra - af flere forskellilge grunde.

Først og fremmest fordi han ikke kan udfylde den rolle Hakan har. Den kræver dynamik, speed og ikke mindst, at man er en dygtig presspiller. Eriksen har/er ingen af delene.

Hvis vi ikke kan forlænge med Hakan, må Szoboszlai være førsteprioritet. Eller under alle omstændigheder en spiller med samme færdigheder.

Skulle Eriksen spille i Milan, skulle det være på Bennacers plads - og der ser jeg ingen grund til at skifte ud. Vi har jo også en vis Tonali til den plads.

Derudover tjener Eriksen mere end Donnarumma.

Sidst, men ikke mindst, passer Eriksen slet ikke ind i strategien. Zlatan og Kjær er undtagelserne og er hentet ind fordi de bringer markant lederskab. Det ville være synd at sige, at Eriksen er en ledertype.

Jeg har bestemt ikke noget imod Eriksen og jeg synes oprigtigt det er trist, at se hans deroute i den forkerte ende af byen.

Men jeg mener kort og godt ikke at skoen passer ift det vi har brug for.
Skrevet af Martinovic
Jeg synes, Eriksen har mange gode egenskaber, men mangler noget fart i fødderne. Han står ikke øverst på min liste, og han er nok heller ikke billig.

Jeg håber på Szoboszlai, hvis Hakan ikke forlænger. Alternativt skal vi forsøge at få købt Diaz fri i Real.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Eriksen er da en leder for Danmark og var det i Tottenham. Hvor han svingede takt stokken gang på gang. Så der kan jeg overhovedet ikke følge dig.

Helt alvorligt. En dårlig sæson, får ik mig til at mene at Eriksen er blevet en dårlig fodbold spiller.
Eriksen er ikke en pres spiller som hakan enig, men så kan han så meget andet. Jeg køber ik helt den premis som du sætter op der rossoneri.
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
For en god ordens skyld, synes jeg bestemt heller ikke Eriksen er en dårlig spiller. Jeg tror helt klart han kan spille for en topklub - i de rette rammer.

At Eriksen ikke er en ledertype, mener jeg dog er indiskutabelt.
Han har en introvert personlighed, meget sammenlignelig med Pirlo, som til tider nærmest kan forekomme sky.

Ser man på Piolis koncept, er det enormt vigtigt, at netop 10eren kan lægge det første pres. Sammen med 9eren og de to wings, skal de stresse modstanderens keeper og forsvar til at slå den lange aflevering.

Når Eriksen ikke mestrer det (hvilket du jo også er enig i), mener jeg sådan set han er diskvalificeret.

Jeg tror sådan set fint han kunne fungere som 6er - der har vi bare ikke behov for en ny spiller.
annonce
0