Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Vild dybdebold af Tonali.
Skrevet af Rossoneri
Gabbia imponerer mig.
Skrevet af Rossoneri
Synes i øvrigt også Samu har været god.

Og så kan man jo holde et vågent øje med Soumare som igen rygtes til os.
Skrevet af Fox@Mulder
Skidt af Gabbia som først smider den ud over sidelinjen og dernæst er uopmærksom.

Det hele starter dog med vi sætter os selv under pres ved at insisterer på at spille den ud nedefra - så spark den dog for helvede væk!!!
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Ikke sært Kjær blev tosset. Naivt forsvarsspil. Spark den nu væk Donnarumma i stedet for at sende aben videre.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Så kommer Djalo ind som aldrig fik en kamp for os.
Skrevet af Fox@Mulder
Super fint resultat - Lille er stærke og man ser hvorfor de ligger nr. 2 i den hjemlige.

Nu bør 3 points hjemme mod Celtic sikre videre deltagelse. Sparta Prag vinder ikke ude mod Lille og dermed vil vi i så fald minimum være 3 points foran før udekampen mod dem.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
Fint nok resultat. Men altså vi var foran og Lille har jo intet udover deres omstillinger. Dumt dumt mål vi giver dem, efter et opspil der slår fejl og ryger til indkast, som de skynder sig at tage og vi sover... dumt

Det positive er dog flere af vores mere ubrugte spillere fik spilletid og ingen faldt igennem. Syntes tonali så skidt i første halvleg - men han spillede meget bedre efter pausen og castillejo lavede os mange brugbare ting i dag. Dalot gjorde det os ok og Hauge slap okay fra det.
Fint nok resultat - søndag gælder det Fiorentina. Spændende bliver det.
Skrevet af Rossoneri
Lidt ærgerligt vi ikke holder skansen og/eller scorer på et par af de store chancer vi har. Så havde vi kunne sikre avancement hjemme mod et historisk ringe Celtic-hold i næste uge.

Nuvel, vi bør stadig gå videre og det er fortsat sikret med en sejr næste torsdag, hvis Lille samtidig skår Sparta Prag.
Skrevet af Fox@Mulder
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af andib
Må han gerne forhandle personlige forhold allerede nu?
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Sule12
andib

Nej, men klubberne gør det alligevel.
Skrevet af Milanisti
Mediet TF er utroværdigt. Det skyder med rygter konstant. Man bør slet ikke tage noget seriøst, som kommer fra det medie.
Skrevet af Rossoneri
Man må vel gerne forhandle - spilleren kan bare ikke skrive under på noget før seks måneder før kontraktudløb.

Og apropos spillere med kontraktudløb, har både tyske og italienske medier (hhv. Christian Falk fra Bild og redaktionen på Tuttosport) travlt med at sende Hakan til Man Utd. Falk går så langt som at kalde det "meget meget sandsynligt" og siger andetsteds, at det er 90% sikkert.

Jeg synes, som skrevet flere gange før, at det ville være ærgerligt, at miste Hakan. Han har virkelig vist et højt niveau over en lang periode.

Omvendt er det dog også vigtigt, at vi forholder os til den lønramme vi nu engang har at arbejde med.
Det er derudover ekstra ærgeligt, at vi ikke hiver en god pose penge for ham.
Skrevet af Rossoneri
Omkring Thauvin, så har Maldini i hvert fald ikke lagt skjul på interessen. Eller har han?

Det forekommer mig, at Maldini aldrig taler om de reelle targets.

Denne situation kan dog være anderledes, da Thauvin kan rykke på en Bosman. Dermed skal man ikke bekymre sig om transfer fees der bliver pumpet op.

Der er dog et eller andet ved ham jeg ikke helt kan få til at passe ind.
Han er en wing der angriber meget ind i banen, mens Pioli faktisk helst spiller med en højre wing, der primært angriber bredt.
Skrevet af Martinovic
Det vil i hvert fald give forskellige muligheder. En Thauvin, der trækker ind i banen og en Saelemakers, der trækker bredt.

Mojn do!
Skrevet af Bishop
Det er vanskeligt at forstå at klubben og Hakan ikke kan blive enige. Begge burde være ret opsat på at forlænge aftalen. Hakan har spillet sit bedste fodbold i karrieren det sidste år og Milan har ikke været så gode som de er nu i mange år. Selvfølgelig skal Hakan have lønforhøjelse, men forskellen mellem det Milan vil tilbyde og det han kan få hos ManU må godt nok være en del, for sportsligt kunne det nemt blive et kæmpe selvmål for Hakan at skifte.

Jeg håber sgu virkelig at man finder løsning. Og gerne meget hurtigt.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fox@Mulder
Kaldte den i sommers:

https://sempremilan.com/gianluca-scamacca-the-ideal-ibrahimovic-deputy

Han ville være spændende.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Synes de fleste historier går på at der er stor tiltro til Colombo. I det lys giver han ikke meget mening.
Skrevet af Malresi
JA! Scamacca vil være en interessant tilføjelse. Det håber jeg på kommer til at ske.

Ift Hakan så tror jeg også at løbet er ved at være kørt. Økonomimæssigt kan de færreste måle sig med PL´s topklubber. Dertil er PL jo en spændende liga og man kan vel reelt set ikke klandre en spiller at vil prøve sig af i den måske mest kompetitive liga overhovedet. Det er så bare en skam at det sker på en fri transfer og netop som Hakan har vist sit værd. Det er voldsomt uheldigt.
Jeg kan så heller ikke helt se Man Utd´s mening med at hente ham når trupper i forvejen tæller en stribe profiler til den fremskudte midtbane. Det ligner lidt en deal der er for god til at lade passere. Lidt en Juve-classic eller en Eriksen>Inter-aftale (Seedorf er desuden ude og opfordre Inter og Eriksen til at holde fast i samarbejdet, da han tror at han vil finde sit niveau inden længe).

Thauvin synes umiddelbart som det mest sandsynlige target, men der kommer/er formentlig hård konkurrence fra andre klubber. Det havde været skønt hvis vi for et lille års tid siden havde landet aftalen med Dani Olmo - han ville have været en fortrinlig erstatning for Hakan.
annonce
0