Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Leao er lige kommet tilbage fra en skade.

Som Kalulu spillede i dag, kan vi faktisk nøjes med at sende Musacchio videre. Truppen er komplet, hvis Pioli vil bruge Leao på toppen som førsteafløser for Zlatan.

Jeg vil langt hellere se nogle forlængelser!
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Gabbi højst sandsynligvis ude resten af sæsonen med en korsbånd skade.... nej nej så synd
Skrevet af Martinovic
Så skal vi måske handle alligevel. Øv.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Tak Cornelius din spade, må du selv blive skadet i lang tid.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pindhunden
Er der nogen, som ved, hvor lang tid Kjær er skadet? Jeg ved, at min fys har været i Milano i denne uge for at behandle Kjær.
Skrevet af Rossoneri
@milanisti og fox
Sorry - men gider ikke deltage i det jeg bedst kan betegne som hysteri på baggrund af et øjebliksbillede.

Vi kan tage den i morgen, hvor pulsen er faldet lidt igen.
Skrevet af Milanisti
Er der nogen, som ved, hvor lang tid Kjær er skadet? Jeg ved, at min fys har været i Milano i denne uge for at behandle Kjær.


Så burde du vel være den der informerer os og ikke omvendt.
Skrevet af Martinovic
Der tales om mange ugers pause til Bennacer pga forstrækning, han fik i baglåret i aftes. Pokkers han skulle strække sig efter den bold.

Nu bliver det nok Kessie-Tonali de næste mange kampe.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
3-3 mod Roma, 2-2 mod Verona og 2-2 mod Parma. De tre uafgjorte kampe er hjemmekampe, mens de første fem udekampe er vundet.

Det største hurdle er skaderne i det tætte kampprogram. Dem har vi ikke været for heldige med.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Nu hvor vi ligger så godt til i toppen, skal Maldini og co. måske overveje at hente en dygtig 6´er mere ind.

I Bennacers fravær er det fint med Kessie-Tonali, men når vi så skal skifte Krunic ind, begynder det at halte lidt. Jeg håber, Krunic bliver skiftet ud med en bedre midtbanespiller.

Vi er sgu også uheldige med de skader. Rivalerne må også rammes af noget uheld på den front i det her kampprogram.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Selvom man til tider drømmer sig hen til en scudetto, så er målet top 4 i år. Og vi har lagt er sindssygt godt fundament til at nå netop det mål. Derudover mener jeg også vi har bevist at vores trup besidder en markant kvalitet i bredden.

Det er sindssygt ærgerligt at Gabbia er ude resten af sæsonen og jeg mener også at det på ingen som helst måde er Cornelius´ skyld. Det er et uheldigt fald som kan ske i enhver situation.

Som jeg ser det handler vores kommende vindue om at fortsætte vores indkøbsstrategi hvilket betyder at vi har en prioriteret liste der hænger sammen med en økonomisk realisme. Vi skal i min optik ikke ud og handle ind på positioner vi allerede har dækket, medmindre en guldkalv (Hauge) kommer vadende forbi.

På trods af en høj underholdningsværdi i gårsdagens kamp er der altså en del malurt i bægeret. Ja vi taber point i en kamp der burde give 3p og får væsentlige skader, men det allermest alarmerende må siges at være de to mål som er forholdsvist identiske.

Især målet til 1-0 hvor Hernani får lov til at slå lejr i feltet, overnatte, stå op og lave morgenmad før han modtager bolden på en cut-back. Sådanne situationer må ikke ske hvis vi vil være med helt oppe hvor det er sjovt. Målet til 2-0 foregår så i den anden side og her er Kessie nede og lege VB pga Theo hvilket naturligvis medfører at vi er i undertal på midtbanen, sådanne situationer er klart et af de mest sårbare punkter i vores spil.

Jeg tænker mange taktiske trænere kigger nærmere på netop sådanne situationer. Bevares, vi har en trupmæssig kvalitet til matche de fleste hold, men mod vores konkurrenter som vi ikke dominerer eller er bedre end (individuelt) kan det blive et problem.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Jeg er skuffet over Parmas første mål. Kalulu gør sit for at stoppe en fremragende spillende Gervinho (han var virkelig god i går), men den defensive midtbane får slet ikke fyldt området ud i feltet. Det hæfter Pioli sig også ved, at det er noget, spillerne skal blive bedre til.

Parmas andet mål er nærmest once in a lifetime, men også virkelig flot. En sprint til baglinjen og et millimeter præcist indlæg og dernæst et kraftfuldt hovedstød. Den er sværere at gøre noget ved, selv om Kurtic selvfølgelig ikke skulle have haft så meget plads.

Det fede ved dette Milan-hold er bredden på holdet. Vi har flere vigtige spillere ude, men så træder andre bare i karakter. Der er et hierarki, men det fylder ikke. Måden holdet er bygget op på, gør det også nemmere for Maldini et udpege positioner på banen, hvor vi skal forstærke os.

Der har i lang tid været snak om, at vi skal have en ekstra midterforsvarer. Som Kalulu spillede i går, er jeg fuldt ud tryg ved ham. Alligevel ender det nok med en ny mand Gabbias skade in mente. Virkelig surt.

Musacchio ud
Krunic ud

Og så er jeg i tvivl, om vi skal have en ekstra 9´er. Jeg ser helst, at Leao spiller på toppen og Rebic på venstre kant. Hauge som supplement til Rebic.

På 10´eren er det fint med Diaz og Hakan - det samme med Castillejo og Saelemaekers i højre side. Jeg tror ikke, Castillejo er på vej videre i januar, med mindre der kommer et godt bud.
Mojn do!
Skrevet af Chrillinho
Hvor har i læst det med Gabbia? Eller er det bare mavefornemmelse baseret på hans reaktion? Altså, jeg synes også det ligner et korsbånd eller minisk der er røget, men der er ikke meldt noget ud endnu vel?
Rossoneri - Form is temporary. Class is permanent
Skrevet af Rossoneri
Det er sindssygt ærgerligt at Gabbia er ude resten af sæsonen...

Hvor har du det fra?
Som jeg læser drejer det sig om "blunt strain trauma" (altså en forstuvning) i venstre knæ.
Skrevet af Rossoneri
Gårsdagens resultat var naturligvis en skuffelse. Det var en kamp, hvor vi burde have fået tre point mod et svagt Parma-hold.

Som bl.a. @martinovic er inde på, mener jeg også, det bør få Pioli til taktiktavlen og se lidt på vores restforsvar.
Vi har flere gange, været alt for dårlige til at dække op omkring kanten af feltet, når der bliver slået indlæg fra dybe positioner.

Her skal Bennacer blive bedre til at orientere bagude - navnlig når Kessíe skal dække af i det rum Theo efterlader (det er i øvrigt dejligt pragmatisk af Pioli, at han byttede om på Bennacers og Kessíes positioner).

Og her er også en af årsagerne til at spille med en wing som Saelemaekers, da han ofte følger modstanderens wing tilbage og dermed giver Calabria fri til at agere backup i det centrale forsvar.

Det sagt, så mener jeg umiddelbart, at 0-2 målet hænger på Romagnoli. Han står og glor fodbold på halvdistancen og burde kigge på rummet bag sig, hvor Kalulu står alene med to mand - heriblandt målscorer Kurtic.
Hvis han havde orienteret sig ordentligt og markeret sin mand, havde vi kunne spille mand - mand i forsvaret og så havde det muligvis set anderledes ud.

Og så er der nogle gange altså også behov for at se udover resultatet. Vi taler en kamp hvor statistikken for afslutninger siger 26-4 i vores favør, hvoraf fire af dem ryger på træværket. Det er jo mildest talt en anormalitet, at en sådan kamp ender med et uagjort resultat.

Desuden er det bare svært for nærmest ethvert hold, at lukke et hold op, der står med 10 mand i eget felt.

Jeg synes desuden Pioli rammer (delvist) forkert med sine indskiftninger i går. Med mindre Brahim var skadet, mener jeg ikke det gav mening, at hive ham ud. Med hans vævre driblinger, har han netop et godt våben mod meget kompakte forsvar.

Personligt havde jeg sendt Brahim på højrekanten, Hakan ind på 10eren, Rebic til venstre og Leao helt på top.

Var der i øvrigt nogen der lagde mærke til Donnarumma, da spillerne kom ind til 2. halvleg?
Han var lige rundt til en række af spillerne med en personlig peptalk - ikke mindst til Kalulu. Knægten er sgu ved at være en rigtig lederskikkelse.

Kæden hopper, som skrevet i går, af for mig, når der tales om at smide Leao og Rebic på porten.
Det er decideret useriøst i min bog.

Rebic havde, til trods for en lang tilvending, et scoringssnit for hele sidste sæson der er bedre end Dzekos og Belottis. Han har haft en svær start på sæsonen, men han har jo næppe glemt hvordan man spiller fodbold.
Derudover synes jeg han spillede en rigtig god kamp i går.
Og så skal man ikke glemme, at han ikke har haft de bedste arbejdsforhold.

Leao har startet sæsonen med to mål og tre assists i syv kampe, fordelt på 417 minutter. Det er et mål eller en assist pr. 83. minut.

Desuden kan han noget som meget få spillere kan eller kan tillære sig. Hans acceleration (både med og uden bold) er af en anden verden - og vi taler altså om en spiller på 1,88.
I de store ligaer, kan jeg umiddelbart kun se Mbappe med samme spidskompetence.

Det er helt korrekt, at Leao kan have lidt problemer med sin attitude (modsat fx Balotelli, ikke med sin indsats). Det påpegede Pioli også i sit post-match interview og jeg er sikker på at der er fuld fokus på at ændre dette. Her kan "storebror" nok også spille ind.

Men altså, det er fuldstændig hen i vejret, at tale om salg af de to spillere.
Skrevet af Martinovic
Enig, Rosso.

Rebic er ikke en 9´er. I sidste sæson var han også bedst som wing, hvor han 1) kan tage de dybe løbe bag modstanderens backs 2) kan tage løbene i boksen.

Når han ligger som 9´er, tager han stadig løbene bag modstanderens forsvar, men han har ingen i boksen at spille den ind til. Han er en super oplægger og bør derfor også spille på kanten.

Jeg synes, Leao blev fejlplaceret i højre side. Han har et godt venstre ben, så når han snyder sin oppasser, kan han sende kuglen ind foran med det ben. I højre side blev han låst, da han ikke trækker ind i banen som højrebenet i højre side. Der er Saelemaekers en anden type, da han også har defensive pligter.

Pioli har gjort det fremragende, men det er stadig en proces omkring de defensive pligter og det taktiske i offensiven med at justere på spillernes positioner.

Rebic venstre, Leao på toppen, Hakan på 10´eren og Diaz/Castillejo højre mod Genoa.

Hakan spillede i øvrigt en god kamp i går. Han er SÅ meget bedre, efter han er kommet ind på 10´er. Fri bevægelighed er lige ham. Det samme med Kessie. Han ejer den midtbane.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/163457/report-calhanoglus-agent-milan-week

Det er lige før, at Milan bør give efter. 6 mio. er måske lige i overkanten, men accepterer han 5, bør Milan slå til og give ham en fireårig aftale.

Jeg er væsentligt mere spændt på, at Maldini får forlænget med profilerne end det kommende transfermarked.

Vi skal have forlænget med Donnarumma, Kessie, Romagnoli og Hakan. Zlatan håber jeg også på, men det haster ikke.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Enig - jeg mener ikke det er et urimeligt krav fra Hakan, hvis han skal have omkring €5m.

Desuden kan Kalulu gå hen og blive en joker på flere niveauer.

Man må antage, at han er købt ind til backen (det var i hvert fald der han blev brugt i pre-season).
Men nu står bi med noget der ligner to virkelig spændende talenter i midterforsvaret og ennda Duarte og Musacchio også. Dermed er vi mere end fint dækket ind.

Dermed kan vi også spare de penge der var øremærket til en midtstopper (efter sigende omkring €20m) og bruge dem på forlængelse med Hakan og en reserve til Kessíe (som jeg efterhånden ser som det største behov.

Som tidligere skrevet tror jeg, at Leao er udset som 9er på sigt. Dette af flere årsager. Men først og fremmest pragmatisme ift truppen. Med Hauges udvikling og en erkendelse af at Rebic fungerer bedst på venstrekanten også, ville vi pludselig stå med tre kandidater til den plads.
Skrevet af Bishop
Kan aftalen mad Hakan lukkes på 4,5 - 5 mio. Så mener jeg ikke der kan være noget at snakke om. Der er ingen tvivl om hvor vigtig han er for Milan. Og i jagten på 4 pladsen så er det sgu også ret vigtigt at der ikke er for meget usikkerhed i kulissen.

Kampen i går var i bogstavelig forstand stolpe ud. Det der dog irriterer mig mest, nu det skulle blive uafgjort, var at de scorede 2 mål. At Verona og Parma tilsammen har scoret 4 mål mod os, er simpelthen under alt kritik.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fox@Mulder
Vi kan jo dårligt tillade os at være utilfredse med 8 sejre og 3 uafgjorte efter 11 kampe, specielt efter at ha været nede 0-2 mod både Verona og Parma.

Omvendt så er det sgu crazy at tænke på vi med lidt små marginaler havde stået med 11 sejre efter de første 11 kampe.

Vi SKAL ha en CB til januar!! Duarte er ikke god nok, Mussacchio tydeligvis ikke med i planerne (han har været klar de sidste to kampe, men Pioli har valgt ikke at udtage ham) og nu er Gabbia minimum ude et stykke tid.

Så en CB, en CDM mere og en 9ér, så er vi klar.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
annonce
0